Erik har fra start til slut i forlÞbet, vÊret helt bevidst om de omrÃ¥der, der skulle vÊre fokus pÃ¥. Hans rÃ¥dgivning under hele forlÞbet omkring min ansÞgning om gÊldssanering har vÊret dybt profession... ãã£ãšèŠã
Den absolut bedst mulige anbefaling herfra til Erik Fraas, PÃR. Efter mange Ã¥rs svÊr sygdom, blev jeg nÞdt til at acceptere et meget underskudsgivende hussalg, for at undgÃ¥ tvangsauktion. GÊlden... ãã£ãšèŠã
Vi havde et Þnske om at afslutte min kÊrestes gÊld, stiftet hos flere forskellige lÃ¥nevirksomheder. Vi havde dog ikke overskud eller kompetencer til at forhandle direkte med kreditorerne. Vi bad der... ãã£ãšèŠã
Erik og hans meget kompetent team har hjulet mig igennem en meget svÊr tid Þkonomisk, jeg kunne pÃ¥ ingen mÃ¥de have gjort det uden dem. Lige fra fÞrste opkald har Erik og hans team hÃ¥ndteret alt,... ãã£ãšèŠã
- åµåææžãµãŒãã¹
- ã»
- ã¯ã¬ãžãã ã«ãŠã³ã»ãªã³ã° ãµãŒãã¹
- ãã¡ã€ãã³ã·ã£ã« ãã©ã³ããŒ
- éèã³ã³ãµã«ã¿ã³ã
- çµæžã³ã³ãµã«ã¿ã³ã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
PÃR er et uafhÊngigt rÃ¥dgivningsfirma med speciale inden for grundlÊggende privatÞkonomi og gÊld, som drives af bank- og gÊldsrÃ¥dgiver Erik Fraas. Online budgetoverblik med My Money App. PÃR har udviklet My Money App som er et online webbaseret budgetvÊrktÞj, som hurtigt og nemt hjÊlper brugerne med at skabe overblik over deres faste udgifter. My Money App henter automatisk kontoposteringerne og danner et budgetoverblik. Erik Fraas er uddannet bankrÃ¥dgiver i BG Bank (Nu Danske Bank) og har arbejdet flere Ã¥r i den finansielle sektor bÃ¥de med rÃ¥dgivning og administrative opgaver. Han har derved et bredt kendskab til, hvordan bankerne drives. Erik Fraas har tillige vÊret tilknyttet Nordisk Film TV, hvor han som konsulent bag kameraet bidrager med privatÞkonomiske analyser af deltagernes Þkonomi, forhandler med kreditorerne samt sparrer med vÊrterne pÃ¥ TV2 programmet âDanskere pÃ¥ tvangâ og pÃ¥ DR programmet âI hus til halsenâ Erik Fraas er stÊrk modstander af KviklÃ¥n og har deltaget som privatÞkonomisk ekspert i DR Dokumentaren "Kongerne af kviklÃ¥n"har
Sophienberg VÊnge 37, 2960, Rungsted, ãã³ããŒã¯
- 20976838
- kontakt@poer.dk
- www.privatÞkonomiskrådgivning.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Jeg har haft Erik til at kÞre en sagâŠ
Jeg har haft Erik til at kÞre en sag for mig i Skifteretten. Jeg har fra start til slut fÞlt mig i trygge hÊnder og sagen er i den grad endt i min favÞr. Jeg tog fat i PÃR fordi jeg havde lÊst gode anmeldelser pÃ¥ nettet og Erik levede mere end op til mine forventninger. Jeg vil anbefale enhver der har brug for hjÊlp til at tage en snak med Erik!
Vi havde et Þnske om at afslutte minâŠ
Vi havde et Þnske om at afslutte min kÊrestes gÊld, stiftet hos flere forskellige lånevirksomheder. Vi havde dog ikke overskud eller kompetencer til at forhandle direkte med kreditorerne. Vi bad derfor Erik om hjÊlp.
Erik har forhandlet nogle rigtig gode aftaler hjem. Han har sparet os for ca 33% af gÊlden, og hjulpet os med at få lukket gÊlden så vi kan komme videre med vores liv.
Herudover er Erik både behagelig, professionel, og vigtigst af alt - på vores side.
PrivatÞkonomisk rÃ¥dgivning har hjulpetâŠ
PrivatÞkonomisk rådgivning har hjulpet mig godt igennem en rigtig svÊr tid med min gÊldssanering.
Jeg kan kun give min allerbedsteâŠ
Jeg kan kun give min allerbedste anbefalinger. Jeg har haft et forlÞb med gÊldsrådgivning og blevet mÞdt med hÞj tilgÊngelighed, hurtig opfÞlgning og yderst kompetent rådgivning.
Et kÊmpe tak til PÃR, Erik Fraas, for hjÊlpen i min sag
Jeg vil gerne sige et kÊmpe tak til Erik, for at guide mig professionelt men samtidig på en rolig og personlig måde. Jeg har altid fÞlt mig tryg og han har altid lyttet til mig. Når det hele virkede lidt for uoverskueligt, formåede Erik, at trÊkke sagen ned på et overskueligt niveau, vha. hans store kompetancer inden for Þkonomisk rådgivning.
Jeg har aldrig stået alene. Han har altid vÊret der når man skulle bruge ham og han viser også interesse for ens sag, ved at vÊre opfÞlgende; enten ved mail eller telefonopkald.
Jeg kom endelig i mål med en god aftale og vil derfor give Erik mine varmeste anbefalinger. Endnu engang, Tusind tak for din hjÊlp, Erik!
TÞv ikke med at sÞge hjÊlp - det gÞr en stor forskel
Vi solgte vores hus, med et meget stort og uoverskueligt tab. Vi forsÞgte at lave en aftale med banken som ville vÊre overskueligt for os - det lykkedes ikke.
Vi kontaktede PÃR og sammen med Erik gennemgik vi vores Þkonomi og det lykkedes Erik at fÃ¥ lavet en aftale med vores bank. En aftale, som gÞr at vi er gÊldsfrie langt hurtigere og samtidig undgÃ¥r dyre renter og gebyr. Samtidig hjalp Erik os med at fÃ¥ nye Þjne pÃ¥ vores Þkonomi og forbrug - det har gjort alt mere overskueligt og vi har fÃ¥et en anden tilgang til vores forbrug og Þkonomi.
TÞv ikke med at hente hjÊlp hos PÃR - det gÞr en stor forskel og vi giver de bedste anbefalinger til Erik.
Flot arbejde af Erik Fraas
Flot arbejde af Erik Fraas. Kan varmt anbefales
Vores bedste investering
FÞrste gang vi ansÞgte om gÊldssanering januar 2019 med hjÊlp fra et stort advokatfirma, blev den afvist.
SÃ¥ fandt vi PÃR i juli 2019 og alt gled nemt igennem, Erik skrev ansÞgningen, han vidste lige nÞjagtig hvad der skulle skrives, hvilket ikke tog ret meget mere end 30 min. EfterfÞlgende var der nogle smÃ¥ting med advokaten fra SÞ og Handelsretten, som Erik tog sig af og fik sat pÃ¥ plads.
Der blev indledt gÊldssanering Februar 2020 og den blev stadsfÊstet her i juni. Det har taget lidt lÊngere tid grundet COVID-19.
Vi er/var superglade for Eriks hjÊlp og tror ikke det var lykkedes os af få gÊldssanering uden ham. Han har bare styr på det og han kan forklare processen så alle kan forstå det. Vil varmt anbefale ham til alle der har brug for hjÊlp med deres Þkonomi.
Tusind tak for hjÊlpen Erik!!!!
Professionel og fremragende stÞtte under forlÞbet
Jeg fik virkelig god professionel rÃ¥dgivning og hjÊlp ifm. sag om gÊldssanering efter skilsmisse. Erik var en god stÞtte og forklarede alt med stor tÃ¥lmodighed, sÃ¥ man fÞler sig tryg under hele forlÞbet. Han er Êrlig om ens muligheder og potentielle problemer fra starten, sÃ¥ man ved hvad man kan forvente under hele forlÞbet. Erik og PÃR fÃ¥r mine varmeste anbefalinger.
Jeg gik konkurs i kÞlvandet afâŠ
Jeg gik konkurs i kÞlvandet af finanskrisen i 2011.
Det var en ubeskrivelig befrielse for mig i fÞrste omgang at overdrage nÊsten 10 Ã¥rs gÊldshelvede med tilhÞrende tallÞse besÞg i fogedretten til Erik Fraas! VÊrsgoâ! - og sÃ¥ tog han over.
Han tog sig af alt det praktiske ifbm ansÞgning om gÊldssanering og efterfÞlgende fik jeg lige prÊcis den kyndige, korte og prÊcise vejledning til mÞderne i skifteretten, som jeg havde brug for. Min gÊldssanering rÞg lige igennem i fÞrste forsÞg.
Tak!!!
Absolut anbefales vÊrdig
Absolut anbefales vÊrdig!
Jeg har lukket min tÞjforretning, og jeg havde ikke stået hvor jeg gÞr i dag, hvis jeg ikke havde haft Eriks hjÊlp. Mere trovÊrdig, Êrlig, jordnÊr og dygtig person skal man lede lÊnge efter!
Mine bedste anbefalinger herfra.
Også for Studerende som har Þkonomiske problemer (Kreditlån)
For en studerende, som mig, som har tabt overblikket over den månedlige Þkonomi, betalinger og specielt kreditlån har det vÊret fantastisk at få personlig hjÊlp af Erik, som giver en mod til at holde hovedet oppe og ro til at koncentrere sig om studiet. Allermest har det hjulpet mig til at ligge en plan og at få vÊrktÞjer som sÞrger for at jeg ikke ender i "sidst på måneden" situationen. Kan klart anbefales herfra
Jeg blev enormt godt hjulpet
Jeg blev enormt godt hjulpet. Her fik jeg en meget personlig og respektfuld hjÊlp og forklaring så jeg kunne danne mig et overblik og mod på at starte en gÊldssanering som kunne Êndre mit liv. Jeg kan på det varmeste anbefale Erik til at få overblik og styring på Þkonomien.
God rådgivning og fint resultat.
Erik er en yderst empatisk og behagelig person.
Han danner sig hurtigt et overblik over forskellige muligheder.
Erik skal have de varmeste anbefalinger herfra.
Kompetent råd og vejledning, mine bedste anbefalinger
Konkret, reel og Êrlig rådgivning
Konkret, reel og Êrlig rÃ¥dgivning over telefon. Meget god og brugbar sparring pÃ¥ kort tid uden jeg fÞr har ringet eller kÞbt ydelser hos PÃR. Mine varmeste anbefalinger.
God hjÊlp i behagelig atmosfÊre
Da jeg stod for at skulle tage en vigtig Þkonomisk beslutning, bad jeg Erik Fraas om hjÊlp til at se på tallene. Erik var grundig og prompte, og jeg blev hurtigt klar over hvilken retning, jeg skulle tage. En potentielt ubehagelig situation blev fuldstÊndig udramatisk på grund af Eriks rolige og behagelige vÊsen.
Erik leveret en super god rÃ¥dgivning ogâŠ
Erik leveret en super god rådgivning og gav nogle gode vÊrktÞjer til holde styr på vores forbrug.
Erik fraas - PÃR
Hej Erik
TUSIND TAK for hjÊlpen vi har fået vores gÊldssenering, uden din hjÊlp havde vi ikke kommer videre i vores gÊld. Det er ikke alle rådgivere der er lige så Êrlig som dig. Indtil jeg mÞdte dig havde jeg brugt mange penge på andre rådgivere. De tÊnker kun på at tjene penge. Du er ikke ligesom dem du har vÊret Êrlig fra start til slut. Derfor anbefaler jeg dig fra mit hjerte til folk der har brug for hjÊlp. Du er professionel
Mvh metin og Christina.
Jeg giver PÃR Erik Fraas mine bedsteâŠ
Jeg giver PÃR Erik Fraas mine bedste anbefalinger. Jeg havde aldrig selv kunnet forhandle mig til det forlig, som Erik har fÃ¥et pÃ¥ plads.
Det var tab på hushandel, som jeg ikke havde mulighed for at betale.
Der var rart ,at kunne overlade forhandlingerne til en person som ikke var personlig involveret. Dette kan jeg overskue, tak for det Erik.
hilsen Sonja Pedersen