䌁業情報

1. 䌁業間サヌビス
  2. 金融コンサルタント

圓該䌁業による蚘述

Proff.dk er Danmarks stÞrste online virksomhedsdatabase og leverer pålidelige data og analyser om danske virksomheder. Platformen anvendes af professionelle til at finde, vurdere og sammenligne potentielle kunder, leverandÞrer og samarbejdspartnere baseret på regnskaber, nÞgletal og virksomhedsprofiler.

1.7

ひどい

TrustScore 5段階評䟡の1.5

20件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 42に回答しおいたす

通垞48時間以内に回答

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Langsom hest !

Det tager alt for lang tid fÞr der bliver opdateret regnskab. Jeg fik mit regnskab op for snart 2 uger siden pÃ¥ Lasso og har skrevet til proff, men ikke fÃ¥et hverken svar eller offenliggjort regnskaber - produktet synes jeg egentlig er fint, men det kan jo ikke vÊre rigtigt det tager vÊsenlig lÊngere tid end andre nÃ¥r tal er tilgÊngelige for alle. At man sÃ¥ ikke svarer pÃ¥ en henvendelse taler for sig selv, men mÃ¥ske havde det vÊret anderledes hvis jeg ville kÞbe et produkt
NB: Jeg har så modtaget en besked om at “De” kigger på det, men stadig ingen opdatering.

2026幎4月17日

Bondefangeri

Jeg må bare tilslutte mig de dårlige anmeldelser.
Jeg har som mindre erhvervsdrivende sagt ja til et samarbejde med proff.
LÞsningen blev solgt som en enkeltstående ydelse for at prÞve konceptet af, nu et år efter på trods af forsÞg på telefonisk kontakt, er vi blevet automatisk forlÊnget.
Der er ingen kÊre mor, desvÊrre blot at betale ved kasse et.

2026幎2月18日

Proff からの回答

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hÞre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse.

Vi vil gerne prÊcisere, at det ved aftalens indgåelse fremgår tydeligt af vilkårenes punkt 1.3, at du bliver kontaktet via mail i god tid inden en eventuel fornyelse.

Du modtog en mail med information om den kommende fornyelse samt en klar frist for Êndringer – herunder hvis du ikke Þnskede at fortsÊtte samarbejdet. Fristen var den 17/12-2025. I mailen fremgik bÃ¥de vores telefonnummer og mailadresse. Hvis vi mod forventning ikke kunne trÊffes telefonisk, havde du dermed ogsÃ¥ mulighed for at give besked skriftligt via mail inden fristens udlÞb.

Vi modtog desvÊrre fÞrst din henvendelse i februar 2026, efter at fakturaen var fremsendt, og dermed efter at fornyelsen var trådt i kraft i henhold til de accepterede vilkår.

Vi forstår, at det kan vÊre frustrerende, hvis en frist overses, men vi handler i overensstemmelse med de vilkår, der blev accepteret ved aftalens indgåelse.

Proff-teamet

Sikke da en uforskammet sÊlger hos

Sikke da en uforskammet sÊlger hos Proff.dk - han ringede og ville sÊlge "eksponering" på proff men vidste ikke selv ret meget om produktet, da jeg gik ham på klingen. Jeg arbejder selv med mediebranchen og har gjort i rigtig mange år, det havde han tydeligvis ikke. "Jeg skal ikke sidde her og lÊre hvordan man bruger proff af dig" sagde han pludselig.
Efter det mÞde vil jeg aldrig anbefale at kÞbe noget der. Proff: lÊr jeres sÊlgere ordentligt op!

2026幎1月30日

Proff からの回答

Tak fordi du deler din oplevelse. Det er vi oprigtigt kede af at hÞre og beklager den tone, du har mÞdt – det lever ikke op til den mÃ¥de, vi Þnsker at kommunikere pÃ¥.

Alle er nye i et job på et tidspunkt og skal lÊre, men det er selvfÞlgelig aldrig en undskyldning for manglende respekt. Det tager vi ansvar for.

Din feedback er givet videre og bliver brugt aktivt i vores oplÊring. Tak fordi du gjorde os opmÊrksomme på det.

Proff-Teamet

DÃ¥rlig behlineandling af personer med handicap og lign

DÃ¥rlig behandling samt forskelsbehandling

2025幎10月25日

Proff からの回答

Vi er kede af at hÞre, at du har haft en negativ oplevelse.

Proff.dk er en online erhvervsportal, der automatisk viser oplysninger om alle aktive CVR-numre i Danmark. Vi har ingen fysisk kundekontakt og foretager ingen forskelsbehandling af personer eller virksomheder – alle data vises ens for alle.

Hvis du mener, der er en fejl i dine virksomhedsoplysninger, eller hvis der er sket en misforståelse, er du meget velkommen til at kontakte os på proff@proff.dk så vi kan se nÊrmere på det.

Proff.dk-teamet

Jeg vil kraftigt advare mod at indgå

Jeg vil kraftigt advare mod at indgå aftaler med prof.dk. Aftalen bliver automatisk forlÊnget uden tydelig varsling, og selv efter gentagne forsÞg på at opsige via telefon. Det virker som bevidst bondefangeri, hvor man som kunde bliver fanget i en abonnementsfÊlde. Kundeservice er ikke til megen hjÊlp, og man fÞler sig magteslÞs. VÊr meget opmÊrksom, hvis du overvejer at bruge deres tjenester!

2025幎7月7日
自発的なレビュヌ

har trofast brugt tjenesten indtil nu

Proff har vÊret det redskab jeg som selvstÊndig har brugt i årevis, men nu er de kun sekundÊr.

Det skyldes to facts

Jeg er dÞdhamrende trÊt af at jeg ikke kan se en virksomheds totale profil, uden at skulle tvinges til at se på reklamer der, undskyld udtrykket, rager mig en hÞstblomst. Det er blevet meget vÊrre med reklamer indenfor det sidste år. Og nu har jeg fået nok af ikke at kunne se en sammenhÊngende profil uden mÞgirriterende reklamer.

Facts er alt for gamle, og derfor er jeg nu begyndt at bruge Paqle i stedet hvis oplysninger er langt nyere.

Det er Êrgerligt, eftersom jeg trofast har benyttet Proff hver dag. Men nu er det blevet noget mere sjÊldent pga. disse to ting, isÊr den fÞrste.

Stop med at genere med alle de reklamer. Det får folk til at bruge et andet vÊrktÞj som ikke tvinger brugeren til at se på reklamer,

2025幎3月19日

Bondefangeri

UseriÞs sÊlger ringer og vil tale om min “Proff-profil”. Han forklarer, at nÃ¥r man stifter virksomhed og fÃ¥r et CPR-nummer, fÃ¥r man ogsÃ¥ en Proff-profil. “Kender du ikke til Proff?” spÞrger han undrende. Han behÞver lidt flere informationer om virksomheden. Jeg spÞrger om anledningen til dette og sÃ¥ svarer han, at han bare “er nysgerrig”. NÃ¥r Proff fÃ¥r en stjerne, er det for at de har registreret, at min virksomhed er reklamebeskyttet. Men det afholdte dem sÃ¥ ikke fra at belemre mig med forsÞg pÃ¥ bondefangeri en tidlig fredag morgen.

2025幎1月3日

Spam spam spam

Spam spam spam. Spam osv.. De ringer og lÊgger på når man tager imod opkaldet. Spam

JEG RINGEDE TIL JER OG I VILLE RINGE TILBAGE OG SÅ SMIDER I BARE RØRET PÅ???? DET ER DA PÅ JERES HJEMMESIDE JEG FIK DET TELEFONNUMMER.

er der jeg har fået nummeret. Så påstår i at det er to med denne adresse/mail.

2024幎12月10日

Proff からの回答

Vi forstår godt, at uÞnskede opkald kan vÊre frustrerende. I den forbindelse vil vi gerne prÊcisere, at det telefonnummer, du omtaler, ikke tilhÞrer Proff.dk, og de opkald du beskriver kommer derfor ikke fra os.
Proff.dk er en virksomhedsplatform, der viser offentligt tilgÊngelige CVR‑oplysninger om alle aktive virksomheder i Danmark. Det fungerer pÃ¥ samme mÃ¥de som en telefonbog: vi viser blot de registrerede data – men vi har ikke indflydelse pÃ¥, hvordan de virksomheder, der stÃ¥r i registret, vÊlger at kontakte deres kunder eller potentielle kunder.
Vi har et salgsteam, der kontakter virksomheder vedrÞrende Proff-markedspakker – men vores sÊlgere ringer kun fra vores egne, officielle numre og lÊgger aldrig pÃ¥ uden dialog.
Hvis du Þnsker, at vi tjekker et specifikt nummer, eller hvis du har fundet en fejl i virksomhedsinformationen på Proff.dk, er du meget velkommen til at kontakte os på proff@proff.dk så hjÊlper vi gerne.
Proff.dk

NÞrhald Byg

Denne klage omhandler ikke proff.dk, men NÞrhald Byg, som gerne skulle vÊre på linket og den eneste hjemmeside jeg kunne finde.

Min mand og jeg har fået lagt gulvvarme i vores hus og i den forbindelse brugte vi NÞrhald Byg og Michael Kaas Andreasen, da min mand kendte til ham gennem en god ven. Jeg kan ikke anbefale NÞrhald Byg til nogle. Han skulle lÊgge beton i vores hus, klinker på 2 badevÊrelser, kÞkken, bryggers og entreen. Derudover skulle vi have lavet 2 murer igen, en på et badevÊrelse og en i kÞkkenet. Vi skulle også på et badevÊrelse have en badekar sat op. Alt dette kendte NÞrhald Byg til og vi havde fået priser på det hele mundtligt. Men da vi skulle betale var det vÊsentligt dyrere end det vi var blevet prÊsenteret, hvor vi spurgte hvorfor da han kendte til opgavens omfang, vi blev med det samme truet med inkasso fordi vi havde spurgt ind til regningen. Vi står nu med et halvskÊvt gulv i huset hvor vi har fået lagt et trÊgulv, men NÞrhald Byg har ikke slebet gulvet så det blev lige, så dette har vi fået ham som skulle lÊgge vores trÊgulv til og da betonen skulle stÞbes, så havde Michael sin sÞn med til at hjÊlpe som ikke er udlÊrt som murer. Så jeg vil aldrig anbefale NÞrhald Byg, da man bliver snydt for penge, da det bliver dyrere end forventet og man ender med et gulv der er skÊvt og han heller ikke i fÞrste gang havde lagt våderumsbehandling der hvor vi skulle have vores badekar. Så hvis du Þnsker en murer der tager overpris og ikke gÞr arbejdet ordentligt, så skal man vÊlge NÞrhald Byg

2023幎3月13日

Misbrug af mit telefonnummer

Firmaet har sat et sÞgeresultat op, som man får når man sÞger på en bestemt fodterapeut i Jylland. Her har de skrevet et 8-cifret tal som det fÞrste man ser ved sÞgningen. De har ikke angivet, hvad tallet står for. Det er tilfÊldigvis mit tlf nr, så jeg får mange forstyrrende opringninger. Går man ind på hjemmesiden ser man at det er fodterapeutens CVR der blev angivet på denne måde. Firmaet påstår de ikke kan Êndre det men henviser til Google, som heller ikke vil tage ansvar for at rette fejlen.

2023幎7月8日

Brug af entrepernÞr

Vi har benyttet et entreprenÞr firma der hedder FK.APS i BrÞnderslev. CVR.nr41320486
Vi er blevet total snydt. Og står tilbage med et halvfÊrdige udfÞrt arbejde af udgravning af bakke til indkÞrsel oveni er både elkabler og fibernet revet over. Uprofessionelt.
Der er ikke styr på aftaler og vi står tilbage med en ruin og må ud og finde et andet firma. FK.eller ejer Awad Kahoury var så frÊk at bede om både forskud og betaling og lod så godt nok en maskine stå så vi troede han jo kom igen hvilket han hÞjt og helligt lover, vi tÊnkte at det var ok at betale så vires aftsle var overholdt meget dumt ja.Men hold nu op der blev vi snydt. Og nu er der gået ca. 1 måned og opgaven er urÞrt. En opgave vi fik afvide tog ham 2 dage.Vognmand der lever container får heller ikke sine penge og der "lyves" om hvad det koster fra Fk.aps.
BRUG ALDRIG DET FIRMA ELLER BETAL FOR OPGAVER DER IKKE LØSES!! Fup og svindel.

2021幎8月7日

Proff - The Business Finder

Proff, The Business Finder. Når jeg skal i kontakt med en virksomhed eller bare er nysgerrig, slår jeg altid op på Proff.dk. Her får jeg gratis adgang til forskellige oplysninger om enhver virksomhed, som hentes i det Centrale Virksomheds Register (CVR). Vi taler om regnskaber, nÞgletal, specifikation af branche m.m.

Meget brugbar og professionel side for de danske virksomheder.
SpÊndende at kunne evaluere på eventuelle samarbejdspartnere eller leverandÞrer.

2020幎2月3日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。