Jeg har prÞvet mange tandteknikere,og de var ikke alle af det gode. Men da jeg opdagede/og prÞvede proteseeksperten BrÞnshÞj, sÃ¥ var jeg solgt! En klinik,der giver sig tid til dig -og din proble... ãã£ãšèŠã
100 ud af 100 stjerner til Ballerup afd. Et langt og sejt forlÞb. Camilla har arbejdet professionel og mÃ¥lrettet og altid med respekt for mine Þnsker. Troet pÃ¥ at min livskvalitet ville blive sÃ¥ op... ãã£ãšèŠã
Som 50-Ã¥rig fik jeg fuld protese grundet sygdom, min tandlÊge var fantastisk, men mit liv gik i stÃ¥, 5 Ã¥r er gÃ¥et og jeg har brugt formuer pÃ¥ klister, da mundtÞrhed gÞr den ikke har siddet fast i 5 Ã¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fem store stjerner fra mig jeg har fÞlt mig rigtig godt behandlet fra 1. gang jeg kom i klinikken i Ballerup. Stor tak til Camilla,og det Þvrige sÞde personale som har behandlet ,mig har fortalt hvad... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Proteseeksperten fremstilles alle tandproteser på eget dentallaboratorium. Alle klinikkens behandlere har en special uddannelse indenfor tandprotese behandling og tandprotese fremstilling. Altid fuld tilfredshed eller pengene retur og op til 7 års udvidet garanti!
ãã³ããŒã¯
- Kontakt@proteseeksperten.dk
- www.proteseeksperten.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Excellent service
Excellent service. De tager sig tid til at forklare og gennemgå forlÞbet. Der er lige så mange opfÞlgningsaftaler som du har brug for. De slipper ikke en fÞr produktet er perfekt.
Kan varmt anbefales.

Proteseeksperten ããã®åç
Helt i top jeg er sÃ¥ glad for at detâŠ
Helt i top jeg er så glad for at det blev jer der skulle ordne mine tÊnder

Proteseeksperten ããã®åç
Det har vÊret er rigtig god oplevelseâŠ
Det har vÊret er rigtig god oplevelse med god betjening

Proteseeksperten ããã®åç
Jeg har oplevet en meget omhyggeligâŠ
Jeg har oplevet en meget omhyggelig behandling, med al den interesse for min person, som jeg på nogen måde kunne forvente.
Resultatet blev da også 100% perfekt.
Conny Snitgaard

Proteseeksperten ããã®åç
jeg er ny og tilfreds kunde.
jeg er ny og tilfreds kunde.
Jeg havde pludselig akut brug for at få udvidet min protese.
i forbindelse med dette fik jeg en fremragende og let forståelig vejledning.
Den udfÞrte udvidelse var ok, men baseret på den modtagne vejledning, valgte jeg efterfÞlgende at få fremstillet en ny protese.
Den herefter fÞlgende proces var behagelig og omhyggelig, og resultatet er fremragende.

Proteseeksperten ããã®åç
Tak for professionel og behagelig behandling
Perfekt!!! ...og tak

Har vÊret patient i 2 Ã¥r og oplever kunâŠ
Har vÊret patient i 2 år og oplever kun venlighed og hjÊlp når man kontakter dem ingen vente tid

Proteseeksperten ããã®åç
50-Ã¥rig med fuld protese.
Som 50-årig fik jeg fuld protese grundet sygdom, min tandlÊge var fantastisk, men mit liv gik i stå, 5 år er gået og jeg har brugt formuer på klister, da mundtÞrhed gÞr den ikke har siddet fast i 5 år, så sendte min TandlÊge mig op til Rasmus, og jeg har fået et nyt liv.
Yderst professionel, empatisk, faglig, effektiv billig og behagelig behandling. Nu kan jeg spise igen og tÞr kysse ð€© Rasmus er min âïž

Proteseeksperten ããã®åç
De er de mest sÞde og vedkommendeâŠ
De er de mest sÞde og vedkommende mennesker, som jeg nogensinde jeg mÞdt. Jeg har en frygt for tandpleje, men de var forstående og imÞdekommende mennesker, jeg har mÞdt. Jeg kan kun anbefale de her.
Jeg kommer igen!

Super Protese.
Min mor,Helene har vÊret under kyndig behandling hos
Valdemar,har fået ny protese og vi har fået et godt stykke arbejde og super god behandling,vi vil anbefale de to dejlige mennesker. Godt arbejde.
M.V.H.Helene og Erland.

Proteseeksperten ããã®åç
Rigtig god behandling og de laver etâŠ
Rigtig god behandling og de laver et godt stykke arbejde.

Proteseeksperten ããã®åç
Behagelig behandling god tid tilâŠ
Behagelig behandling god tid til forklaring

Perfekt
Kort og godt: Meget behagelig og dygtig tandtekniker. Flot resultat. Tak for sådan nogen som jer.

Proteseeksperten ããã®åç
Dygtigt personale som efter behandlingâŠ
Dygtigt personale som efter behandling altid giver hurtig hjÊlp hvis nÞdvendig
Personalet er altid venlige og smilende.

Proteseeksperten ããã®åç
Jeg vil gerne fortÊlle om den gode ogâŠ
Jeg vil gerne fortÊlle om den gode og trygge behandling jeg har fået hos Proteseeksperten under hele mit forlÞb. Jeg har ikke kunne sÊtte en finger på noget. Jeg blev fortalt hvordan forlÞbet ville foregå og jeg fÞlte mig som sagt i meget kompetente hÊnder. Jeg var blevet anbefalet dem af en veninde og jeg er glad for at jeg valgte Proteseeksperten.

Excellent and friendly service
Excellent and friendly service.
Totally professional, Plenty of time used to explain procedures and answer questions.
I can certainly recommend âProteseekspertenâ HolbÊk ..... Therefore
5 stars. ðŠ·

Behandling i TOP
Min far, Boye, er meget glad for hans forlÞb hos jer. I er samarbejdsvillige og har leveret et godt stykke arbejde.
Min far er tilfreds med de nye flotte tÊnder.
Skulle der vÊre udfordringer med dem, ved vi, at min far altid kan henvende sig til jer.
Han har altid fået en god service og er blevet tilset hurtigt.

HOLD JER VÃK FRA PROTESEEKSPERTEN IâŠ
HOLD JER VÃK FRA PROTESEEKSPERTEN I HOLBÃK
Som kunde hos proteseksperten fatter jeg ikke alle de rosende anmeldelser jeg har fÃ¥et proteser bÃ¥de til over og undermund fra dag et har jeg klaget over det udfÞrte arbejde lavet af behandleren han har forsÞgt at rette til 32 gange lÊs rigtig treti to gange og jeg kan fremlÊgge samtlige datoer og tidspunkter mÃ¥tte jeg tilbage til klinikken uden a opnÃ¥ et rimeligt resultat har mÃ¥tte bruge et stÞrre belÞb hos andre tandlÊger for at forsÞge at rette den til men det har ikke vÊret muligt nu gnaver den mit tandkÞd i stykker klinikkens svar er du skal nok ha et implantat ! hvorfor har han ikke fortalt dette inden han beordrede fjernelse af flere tÊnder i min overmund ingen mennesker hader jeg sÃ¥ meget at jeg ville anbefale denne klinik til overhovedet rÞre vedkommendes tÊnder jeg vil ikke her skrive hvad diverse tandlÊger jeg har vÊret hos siger om det udfÞrte arbejde sÃ¥ ville jeg blive black listet her pÃ¥ sitet MEN HOLD JER VÃK FRA PROTESEEKSPERTEN I HOLBÃK