Proteseeksperten レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har prÞvet mange tandteknikere,og de var ikke alle af det gode. Men da jeg opdagede/og prÞvede proteseeksperten BrÞnshÞj, sÃ¥ var jeg solgt! En klinik,der giver sig tid til dig -og din proble... もっず芋る

100 ud af 100 stjerner til Ballerup afd. Et langt og sejt forlÞb. Camilla har arbejdet professionel og mÃ¥lrettet og altid med respekt for mine Þnsker. Troet pÃ¥ at min livskvalitet ville blive sÃ¥ op... もっず芋る

Som 50-Ã¥rig fik jeg fuld protese grundet sygdom, min tandlÊge var fantastisk, men mit liv gik i stÃ¥, 5 Ã¥r er gÃ¥et og jeg har brugt formuer pÃ¥ klister, da mundtÞrhed gÞr den ikke har siddet fast i 5 Ã¥... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fem store stjerner fra mig jeg har fÞlt mig rigtig godt behandlet fra 1. gang jeg kom i klinikken i Ballerup. Stor tak til Camilla,og det Þvrige sÞde personale som har behandlet ,mig har fortalt hvad... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 歯科医院

圓該䌁業による蚘述

Hos Proteseeksperten fremstilles alle tandproteser på eget dentallaboratorium. Alle klinikkens behandlere har en special uddannelse indenfor tandprotese behandling og tandprotese fremstilling. Altid fuld tilfredshed eller pengene retur og op til 7 års udvidet garanti!

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

113件のレビュヌ

最近のレビュヌ䟝頌の蚘録はありたせん

この䌁業は最近、顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 14ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg har vÊret fuld tilfreds med

Jeg har vÊret fuld tilfreds med Proteseeksperten og det forlÞb, jeg har vÊret igennem. Kan varmt anbefale dem til andre. ;) ;)

2020幎4月12日

KÊre Klaus

Det er vi glade for at hÞre, og mange tak for din flotte anmeldelse :)

Proteseeksperten

Fantastisk service og en meget

Fantastisk service og en meget behagelig behandling.

2020幎4月10日

KÊre Henrik

Tusinde tak for din fine anmeldelse, vi er meget glade for at hÞre at du fÞler du har haft en behagelig behandling her på klinikken, det betyder meget for os.

Tusinde tak!!

Jeg vil bare gerne sige at jeg er SÅ glad for mine nye tÊnder! kan varmt anbefales 😊

2020幎4月8日

KÊre Sophie

Det er vi glade for at hÞre, og tusinde tak for din fine anmeldelse, det sÊtter vi stor pris på :)

Mine bedste anbefalinger

Mine bedste anbefalinger, lige fra dag 1 og hele forlÞbet, god information under vejs så man kunde fÞle sig tryg med et slut resultat der var over alt forventning. Tusind tak. Fra Inga

2020幎4月3日

KÊre Kjeld

Mange tak for de 5 stjerner, det var dejligt at se at Inga blev så glad for resultatet.

PERFEKT!

Jeg har prÞvet tre andre tandteknikere i byen og intet virkede. allerede fra fÞrste besÞg hos proteseeksperten fÞlte jeg strakt at de havde en meget mere professionel tilgang til min behandling. De lyttede virkelig til mig og forklarede mig ned i detaljer hvordan behandlingen ville foregå så jeg kunne slappe af og faktisk glÊde mig til de efterfÞlgende besÞg.
Resultatet er PERFEKT jeg fÞler jeg har fået mine naturlige tÊnder igen efter mange år! TUSIND TAK!

2020幎3月28日

KÊre Kirsten

Vi er glade for at have fået muligheden for at hjÊlpe dig.
Det er dejligt at hÞre at du har haft et godt behandlingsforlÞb hos os, vi syntes også at resultatet blev rigtig flot, både kosmetisk og funktionelt.

Jeg hedder ikke Lis

Jeg hedder ikke Lis, men Þnskede mig et nyt gebis.
SÃ¥ gik jeg til proteseeksperten,som var den bedste i verden.
Tak for god service.Behagelig modtagelse.VeludfÞrt arbejde.

2020幎3月26日

KÊre Ole

Vi er rigtig glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos os.
Det betyder meget for os at du fÞler, at du har modtaget et veludfÞrt stykke arbejde, da alt bliver håndlavet her på klinikken.
Vi er også helt enige i at, dit navn ikke er Lis :-) ?

Med venlig hilsen.

2019幎12月25日

KÊre Jan

Mange tak for din fine bedÞmmelse

Proteseeksperten

Trykhed,god behandling og rigtigt godt

Trykhed,god behandling og rigtigt godt resultat.November 2019.

2019幎11月23日

KÊre Dennis

Det er vi meget glade for at hÞre, tusinde tak for bedÞmmelsen

Proteseksperten

Proteseeksperten

Rasmus og Baldemar er et par topproffesionelle drenge som laver et super godt stykke arbejde.
Har kun rosende ord til dem for deres arbejde med min protese.
Super fin rådgivning inden vi gik i gang og efter jeg har fået protesen har der vÊret samme gode service og de har begge gjort et kÊmpe arbejde for at tilpasse protesen.

2019幎11月12日

KÊre Allan

Mange tak for de rosende ord.
Vi er glade for at hÞre at du fÞler du har fået en god rådgivning forudgående din behandling.
Vores service, rådgivning samt håndvÊrk er noget vi vÊgter utrolig hÞjt. Det er altid dejligt at hÞre, at vi lever op til forventningerne.

God behandling

God behandling, og god opfÞlgning uden spÞrgsmålstegn.

2019幎9月15日

KÊre John

Tusind tak for de 5 stjerne, vi er meget glade for at hÞre at du er tilfreds med din behandling.

Perfekt og tryg behandling

Det har vÊret en rigtig god og tryg oplevelse at blive hjulpet af Proteseeksperten.
De var meget omhyggelige, super professionelle, ordholdne og rigtig rare at vÊre i behandling hos.
Derm kan jeg varmt anbefale.
Lindy Olsen

2019幎9月13日

KÊre Lindy

Mange tak for din fine bedÞmmelse af os, det er vi utroligt glade for.

Proteseeksperten

Jeg er meget tilfreds med både

Jeg er meget tilfreds med både kommunikation, imÞdekommenhed og behandling. Vil helt klart anbefale protese eksperten til alle som Þnsker en god tandtekniker og en god protese

2019幎7月6日

KÊre Jeanne

Tusinde tak for den fine bedÞmmelse på 5 stjerner. Vi er meget glade for at hÞre at du har vÊret tilfreds med forlÞbet og ikke mindst resultatet her hos os.

Proteseeksperten

Har du brug for en virkelig kompetent

Har du brug for en virkelig kompetent og dygtig tandtekniker kan jeg varmt anbefale Rasmus Otto, hvis du skal have en tandprotese.
Man er jo altid nervÞs i situationen - men Rasmus udviser en nÊnsomhed, omhyggelighed og en ro, så man nÊrmest glÊder sig til nÊste besÞg på klinikken. Jeg synes prisen er rimelig i betragtning af det kÊmpe arbejde og tid, som foregår i kulisserne. Har fået en helprotese i overmunden og en delprotese i undermunden grundet paradentose. Jeg valgte signaturproteser. Det har jeg ikke fortrudt. De er lavet så perfekt, at man ikke kan skelne dem fra mine egne tÊnder (dem der tilbage). TÊnk et håndvÊrk og kunnen! Jeg er meget glad og meget taknemmelig for mine nye tÊnder.

2019幎6月20日

KÊre AsnÊs

Tusinde tak for din utrolig fine bedÞmmelse og rosende ord til Rasmus.
Vi er meget glade for at hÞre, at du har haft et rigtig godt forlÞb hos os, og er glad for slut resultatet.
Det betyder meget for os at vide, at du har fÞlt dig tryg, og oplevet en omhyggelig og personlig behandling. Vores fokus er altid at lytte og forstå vores patienters behov.

Proteseeksperten

En helt igennem professionel og yderst

En helt igennem professionel og yderst kompetent service gennem hele forlÞbet 😀
Yderst dygtig tandtekniker som er venlig imÞdekommende og ikke mindst super dygtig til sit job. Mine varmeste anbefalinger.

2019幎5月24日

KÊre Robert

Mange tak for dine fine bedÞmmelse og anbefaling, vi er glade for at hÞre at du har vÊret tilfreds med forlÞbet hos os.

Proteseksperten

Yderst tilfreds

Yderst tilfreds, god information om behandlingen.
Super service.

2019幎5月10日

KÊre Lars

Mange tak for den finde bedÞmmelse

Proteseeksperten

Flot arbejde og flot service hele

Flot arbejde og flot service hele tiden, også ved efterfÞlgende besÞg.
Meget lyttende og nÊrvÊrende.

2019幎5月2日

KÊre Jytte

Mange tak for din flotte anmeldelse. vi er rigtig glade for og hÞre at, du har vÊret glad for at blive behandlet hos os.

Proteseeksperten

Det er bare den bedste behandling Jeg

Det er bare den bedste behandling Jeg har fået og jeg vil bare sige tak

2019幎5月1日

KÊre Britta

Vi er meget glade for og hÞre at, du fÞler du har fået en god behandling hos os. Det betyder meget for os.

ros ros ros

Har fået en fantastisk service og proteser, der bare passer overalt.
Derfor anbefaler jeg klinikken til andre modsat en tidligere klinik som jeg havde benyttet

2019幎4月25日

KÊre Lisbeth

Tusinde tak for din flotte anmeldelse, vi er glad for at hÞre at du blev tilfreds med resultatet.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。