Fin hjemmeside. Meget hurtig levering. Puslespillene var pakket forsvarligt ind. Handler der gerne igen.
Jeg kÞbte fÞr jul nogle sorteringsbakker i filt men havde ikke haft taget alle i brug fÞr slut januar og opdagede en produktionsfejl pÃ¥ en af bakkerne som manglede en knap. Kontaktede Ib fra puzzlesh... ãã£ãšèŠã
Perfekt hele vejen igennem. :) Stort udvalg, fine priser, kvalitetsvarer og lynhurtig levering. Faktisk blev pakken leveret hos mig, allerede inden GLS havde afhentet den hos sÊlger. ;) Her handler... ãã£ãšèŠã
Jeg kÞbte 4 puslespil og 1 puslespils"plade"/staffeli. Levering skete hurtigt. Det fÞrste puslespil var der desvÊrre produktionsfejl pÃ¥. Jeg skrev til dem om aftenen og nÊste dag sendte de en ny pose... ãã£ãšèŠã
Sognevejen 18, DK8380, Trige, ãã³ããŒã¯
- info@puzzleshop.dk
- www.puzzleshop.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Hurtig levering og venlig personale
Dejlig nem mÃ¥de at finde det passendeâŠ
Dejlig nem måde at finde det passende puzzlespil. Stort udvalgt af meget smukke motiver.
Super god service
Hurtig levering
Fik nÞjagtig hvad jeg forventede. Hurtig levering og en god pris.
Jeg er meget tilfreds
Virkelig et skÞnt og dansk sted at kÞbeâŠ
Virkelig et skÞnt og dansk sted at kÞbe Puslespil.
Lever bare op til deres angivede fordele.
Her er ikke ventetid på ens Þnsker.
Levere som angivet.
Intet at klage over.
Fantastisk flotte puslespil
Fantastisk flotte puslespil.
Manglede en brik da jeg blev fÊrdig og oplevede et fantastisk godt kundeservice, der stod klar til at hjÊlpe med det samme.
Bestemt ikke sidste gang jeg bestiller herfra.
God oplevelse
Stort udvalg, hurtig ekspedering, gode priser og kundefordele. Kan man Þnske sig mere?
Kan klart anbefales.
Vi manglede en brik til puslespillet
Vi manglede en brik til puslespillet. Skrev til sÊlger for og hÞre om hvad der kunne gÞres eller om det bare var bad luck :) sÊlger vÊlger at sende nyt puslespil. Super super god service :) :)
Rigtig god side
Rigtig god side. Har handlet her flere gange. De har mange fine puslespil til rigtig gode priser. Der er altid hurtig levering.
Rigtig god kundeservice
Jeg kÞbte fÞr jul nogle sorteringsbakker i filt men havde ikke haft taget alle i brug fÞr slut januar og opdagede en produktionsfejl på en af bakkerne som manglede en knap.
Kontaktede Ib fra puzzleshop.dk og han sendte straks nogle nye. Ligeledes havde jeg bestilt nogle puslespil noget tid efter, hvoraf det ene sÊt manglede 4 brikker i samme rÊkke. Han sendte straks et nyt puslespil afsted. Reklamationsretten ved denne shop har vÊret fuldstÊndig gnidnigsfrit og MEGET tilfredsstillende. Det er absolut et besÞg vÊrd!
En super oplevelse at handle hos jer
En super oplevelse at handle hos jer - hver gang. En virkelig god service og nogle flotte produkter. Er ovenud tilfreds!
Vender naturligvis tilbage igen ;-)
Skarpe priser
Skarpe priser, hurtig ekspedition. Intet at klage over.
Super god service ððð
Lynhurtig levering
Lynhurtig levering, fair priser, god kvalitet og godt udvalg.
Fantastisk service.
Fantastisk service.
Var uheldig og få et puslespil, hvor der manglede to brikker. Fik tilsendt en ny pose med brikker og mit puslespil blev komplet og skal bare gÞres klar til ophÊngning nu...
Lynhurtig levering
Lynhurtig levering, som jeg sÊtter stor pris på, og godt at kunne fÞlge med i lagerstatus
Fantastisk service!
Jeg kÞbte 4 puslespil til fantastiske priser. Leveringen var også lynhurtig. Jeg er meget glad at jeg fandt denne side, og vil nok bestille igen. Webshoppen kan varmt anbefales!
Super hurtig håndtering
Var uheldig at få puslespil med en knÊkket brik. Skrev til kundeservice, torsdag eftermiddag. Efter et par timer, var der svar/sendt et nyt.
Modtog det lÞrdag formiddag.
Super god service. Overhovedet ingen problemer.
Har fundet mit sted at handle spil