QuickImport.dk レビュヌ 1,617

TrustScore 5段階評䟡の5

4.9

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Det hele er bare gÃ¥et glat igennem. Det eneste jeg gerne ville have vidst pÃ¥ forhÃ¥nd, da jeg tÊnker i har mange handler, specielt fra Tyskland at man sÃ¥dan set er meget heldig, hvis man kan fÃ¥ e... もっず芋る

Havde i lÊngere tid prÞvet at finde hoved og hale i nedvejnings regler for nyere biler, og bÃ¥de FDM og Motorstyrelsen var ikke til megen hjÊlp, tvÊrtimod.. Jeg havde egentlig opgivet at kÞbe bi... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bedre hjÊlp findes ikke, jeg er desvÊrre ny i import / frikÞb af firmabiler og derved ogsÃ¥ afgifter. QuickImport er fantastisk til bÃ¥de vejledning og hurtig behandling af ens problematik !! Kan ikke... もっず芋る

䌁業が回答したした

AnsÞgning torsdag fyraften, svar fredag formiddag. 14 dage efter lavede jeg en overfÞrsel tirsdag aften, senere fik jeg bekrÊftet at det var modtaget og nummerpladen til min MC var frigivet, sÃ¥ jeg... もっず芋る

䌁業情報

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

1617件のレビュヌ

HjÊlpsomme

Hurtige, hjÊlpsomme og behagelige at snakke med.
Har hjulpet mig fantastisk i gennem hele forlÞbet.

2025幎7月25日

KÊre Tonni,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse. Vi vÊrdsÊtter virkelig, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Så der skal lyde en tak.

Professionel behandling hele vejen

Professionel behandling hele vejen igennem.

2025幎7月25日

Hej Lotte,

Hvor er det dejligt at hÞre, du har vÊret tilfreds med vores service. I samme omgang vil vi sige tak for dine meget flotte ord og fem stjernede anmeldelse.

Super nemt og hurtigt.

2025幎7月23日

Hej Anders,

Tak for din flotte anmeldelse, vi er glade for at vi nemt og hurtigt kunne hjÊlpe dig i mål med din sag. Vi hjÊlper gerne en anden god gang.

Jensen Interceptor

Gode mennesker, yderst professionel og top service

2025幎7月20日

KÊre Michael,

Tusind tak for dine fine ord og 5-stjernede anmeldelse. Hvor er det dejligt at hÞre, at vi kunne leve op til dine forventninger og hjÊlpe dig i mål. Vi står altid klar til at hjÊlpe.

Quickimport

Jeg fik en hurtig og professionel

Jeg fik en hurtig og professionel behandling.

2025幎7月18日

KÊre Boy,

Tak for din fine anmeldelse og flotte ord, vi er yderste glade for at hÞre, at du har vÊret tilfreds med vores service. I forlÊngelse heraf vil vi sige tak for den tid, du har taget dig til at anmelde os på Trustpilot.

Quickimport

Hurtigt og prÊcis håndtering.

2025幎7月14日

KÊre Erik,

Hvor er det dejligt at hÞre, at vi kunne efterstrÊbe dine Þnsker om at komme hurtig og prÊcist i mål. I samme omgang vil vi sige mange gange tak for din fine anmeldelse og rosende ord, det er vÊrdsat, at du har lagt tid i at anmelde os.

Hurtig og kompetent!

2025幎7月3日

Hej Signe,

Hvor er det dejligt at hÞre, at vi har kunne leve op til dine forventninger. I forlÊngelse heraf vil vi sige tak for din flotte anmeldelse, det er vÊrdsat.

Helt åndsvagt hurtigt system

AnsÞgning torsdag fyraften, svar fredag formiddag.
14 dage efter lavede jeg en overfÞrsel tirsdag aften, senere fik jeg bekrÊftet at det var modtaget og nummerpladen til min MC var frigivet, så jeg kunne bare finde en synshal og hente pladen.
Det koster lidt penge, men du sparer alt bÞvlet med at hÞre på at SKAT både skal bruge 5 uger og rammer du dumt, så er der også lige et par ugers ferie, en graviditet, en opsigelse og alt muligt i vejen. Det her var 100% ubesvÊret og flÞj lige igennem.

2025幎7月8日

KÊre Christian,

Vi vil til en start ligge ud med at sige tak for din meget pÊne ord og 5-stjernede anmeldelse, det er vÊrdsat. Vi er glade for at kunne hjÊlpe og sidder altid klar en anden god gang.

Quickimport

Super go og hurtig service

2025幎7月10日

Hej Michael,

Hvor er vi glade for at hÞre, at du har vÊret tilfreds med vores service. Vi gÞr altid vores bedste og din anmeldelse er blot med til at gÞre os endnu bedre. Så tak for at have taget dig tid til at anmelde os her på Trustpilot.

Stor anbefaling

Vi er fÞrstegangskÞbere af bil fra Tyskland, og vi har vÊret i de bedste hÊnder. Alle gange vi har ringet ind, er vi blevet hjulpet ordentligt på vej.

2025幎7月1日

KÊre Line,

Tak fordi du delte din oplevelse med os her på Trustpilot, det er vÊrdsat, da det blot er med til at gÞre os endnu bedre. Vi er glade for vi kunne hjÊlpe jer den rigtige vej, tak for tilliden. Vi står altid klar til at hjÊlpe en anden god gang.

Omregistrering leasingbil

Nemt og fleksibel service.

2025幎7月8日

Hej Klaus,

Tusind tak for din varme og venlige anmeldelse. Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse og at vi nemt og bekvemt kunne hjÊlpe dig i mål med din sag.

Alt fungerede perfekt

Alt fungerede perfekt. Jeg er meget tilfreds.
Mvh.
SÞren Olesen

2025幎7月7日

KÊre SÞren Olesen,

Hvor er det dejligt at hÞre, at du har vÊret tilfreds med vores service. Vi gÞr altid vores bedste og jeres anmeldelser er blot til at gÞre os endnu bedre. Derfor tak for de pÊne ord og 5-stjernede anmeldelse, det er vÊrdsat.

QuickImport.dk からの回答

Vielen Dank fÃŒr Ihre tolle Bewertung!
Es freut uns sehr, dass Sie zufrieden sind – und dass alles schnell und effizient fÃŒr Sie ablief.
Danke auch fÃŒrs WeitererzÀhlen – das bedeutet uns viel!

Herzliche GrÌße,
Quickimport

Bedre service og rådgivning findes ikke !!

Bedre hjÊlp findes ikke, jeg er desvÊrre ny i import / frikÞb af firmabiler og derved også afgifter. QuickImport er fantastisk til både vejledning og hurtig behandling af ens problematik !!
Kan ikke sige andet end - SUPER godt arbejder og tusind tak til jer, jeg vil klart sende flere biler til dem fremover.

2025幎7月7日

KÊre Siff,

Vi vil en start sige tusind tak for dine pÊne ord og meget fine anmeldelse, det er vi taknemmelige for. Det glÊder os meget, at du har haft en god oplevelse, vi står altid klar til at hjÊlpe i fremtiden.

Hurtig kompetent ekspedition

Hurtig kompetent ekspedition. Prisen på ydelsen og selve afgiftsberegningen har jeg ingen kommentarer til.

2025幎6月26日

KÊre Erik,

Vi er super glade for din anmeldelse, så tak for at tage dig tid til at anmelde os. Vi tager os dine pÊne ord til os og med videre i vores arbejde fremadrettet, så tak for det.

Quickimport

Ualmindelig go service og meget hurtig

Ualmindelig go service og meget hurtig svar på mail og spÞrgsmål.
Kan varmt anbefales.

2025幎7月2日

Hej Erik,

Hvor er det dejligt at hÞre, vi kunne leve op til dine forventninger, vi står altid klar til at hjÊlpe også en anden god gang. I samme omgang vil vi sige tak for din rigtig flotte anmeldelse og varme anbefaling, det er vÊrdsat, at du har taget dig tid til at anmelde os her på Trustpilot.

Hurtigt og effektivt

Hurtigt og effektivt
Rigtigt sÞde og hjÊlpsomme når man ikke har prÞvet det fÞr
Super oplevelse Tak

2025幎6月24日

KÊre Michael,

Hvor er vi bare glade for at hÞre, vi kunne hjÊlpe dig i mål med din sag. I samme omgang vil vi sige tak for din fine anmeldelse og pÊne ord, vi sidder altid klar til at hjÊlpe en anden god gang.

Quick og venlig

Quick og venlig !
Alles ging superschnell, und auch die fÃŒr mich als deutsche Einwanderin notwendige Bankverbindung kam sofort, toller Service,
Tusend Tak!

2025幎6月26日

QuickImport.dk からの回答

Vielen Dank fÃŒr die tolle RÃŒckmeldung.
Es freut uns sehr, dass alles so schnell und einfach geklappt hat. Alles Gute – und herzlich willkommen in DÀnemark!

Beste GrÌße,

Super tjekket

Super tjekket - hurtige svar og sagsbehandling. KÊmpe anbefaling herfra.

2025幎7月1日

KÊre Thomas,

FÞrst og fremmest tak for din flotte anmeldelse og varme anbefaling. Det er bare dejligt at hÞre, du har vÊret tilfreds med vores service, vi gÞr altid vores bedste og sidder altid klar til at hjÊlpe.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。