We stonden eerst wat twijfelachtig tegenover de aankoop van een 'duurdere' Quooker kraan, maar zagen bij onze dochter het gebruiksgemak. Bij het vernieuwen van onze keuken hebben we dan ook gekozen v... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Deze kraan is echt, echt geweldig. Had hem eerst zonder bruisend water maar nu deze zomer komt het lekkere gekoelde water vreselijk goed van pas. Met - of zonder een scheutje siroop, Het is zo heerli... もっと見る
Aarzelend kopen we het volledige pakket. Het is duur… na enkele uren installatie werkt onze quooker. Het is werkelijk puur comfort en gemak. Heerlijk bruisend gekoeld water en 2 seconden later kokend... もっと見る
Toestel aangekocht in november 25 na een paar weken geen kokend water meer .Het toestel viel regelmatig uit de rode lamp die normaal brand zoals de hartslag viel weg .In feb. technieker langs gewees... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Quooker, de kraan die alles kan. Naast 100°C kokend, ook koel bruisend en gefilterd water uit één kraan.
連絡先
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
echt slecht produkt
Onze kraan ging kapot naar niet eens 5 jaar door een roestend magneetje in de kokend waterknop. Een korte Google-zoekactie liet zien dat dit probleem vaak voorkomt. Quooker verkoopt geen vervangende onderdelen, waardoor de kraan niet te repareren is. Het “coulance” voorstel van Quooker voor een vervanging is €450, wat duurder is dan het kopen van een nieuwe kraan elders. Dit betekent dat Quooker meer verdient aan een “coulance” vervanging dan aan een reguliere aankoop. De kraan voldeed niet aan de verwachte levensduur. Echt geen aanbeveling!
Had ik al veel eerder moeten kopen
Had ik al veel eerder moeten installeren, altijd kokend water voor snel kopje thee of kokend water voor gerechten sneller klaar te maken. Ook direct warm water.
Quooker geplaatst ter vervanging van boiler
Quooker geplaatst ter vervanging van een warmwaterboiler onder de gootsteen. Zeer intuïtieve kraan voor kokend water.
Wat een luxe!
Wat een luxe! Geen waterkoker meer nodig, geen apparaat meer op het aanrecht om spuitwater te maken. Alles instand uit de kraan. Zalig!
Na veel zoeken hebben we gekozen voor…
Na veel zoeken hebben we gekozen voor deze keukenkraan, en we zijn er ontzettend tevreden mee. de kraan heeft een elegant design dat perfect past in onze keuken en direct een luxueuze uitstraling geeft.
Contact opgenomen met service…
Contact opgenomen met service departement van Quooker. Duidelijke informatie ontvangen met oplossing van probleem. Bedankt
Super handige kraan
Super handige kraan, die intussen onmisbaar is geworden. Het bijbestellen van benodigdheden (filters, cilinders voor bruiswater) verloopt ook heel gemakkelijk.
Super tevreden
Super tevreden, net eerste bestelling co2 tubes gedaan, vlot via de website, volgende dag in huis. Heel makkelijk te vervangen. Wij kunnen niet meer zonder, zo handig!
Recent verhuisd, nieuwe Quooker
Recent verhuisd naar een appartement, eindelijk mijn nieuwe Quooker uitproberen! Maar geen gekoeld water, geen sprankelend spuitwater…wat nu? Contact opgenomen met Quooker, was een foutje in productie, volledig nieuwe Quooker gekregen! Hij was heel vriendelijk, efficiënt, app uitgelegd…ik was heel tevreden met de service en mijn Quooker werkt nu perfect!
Tijdbesparend
Heel mooie design en is tijdbesparend omdat je geen water meer moet opwarmen of lang laten lopen eer je warm water krijgt. Een echte aanrader, zou er niet meer zonder kunnen.
Alles uit één kraan, top !
Koel, bruisend en kokend water uit één kraan, gewoon fantastisch. Geen gesleur meer met flessen. Top !
Wij vinden het heel gemakkelijk
Wij vinden het heel gemakkelijk
Direct kokende water voor thee en als je spaghetti wilt koken ook gemakkelijk.
Ik heb nog altijd geen spijt dat ik die kraan heb. Ik maak daar ook spa bruis mee ook hier niet meer te missen.
Ik ben super tevreden van deze kraan
Zeer goede werking
Zeer goede werking , direct heet en kokend water .
Het gekoeld water is echt lekker fris.
Bruiswater had meer bubbels mogen hebben ook al staat dit op 100% , dit moet volgens mij vanuit de fabriek mogelijk zijn.
Ik zou de aankoop zeker terug doen !
LE ROBINET QUOOKER, LE TOP
LE ROBINET QUOOKER REPOND ENTIEREMENT A NOS ATTENTES. EAU BOUILLANTE EN DIRECT ET EAU CHAUDE AUSSI - PASSAGE VERS L'EAU FROIDE SANS AUCUN TRACAS. PLUS D'ATTENTE POUR AVOIR DE L'EAU CHAUDE EN PROVENANCE DE LA CHAUDIERE
Perfect 👌
Enthousiaste, bekwame en vriendelijke medewerkers. Correcte en goede service. Afspraken worden correct nagekomen.
Mooie toonzaal. En natuurlijk geweldige kranen. Super blij met deze aankoop.
Ce produit correspond exactement à mes…
Ce produit correspond exactement à mes attentes.
Eens een Quooker, altijd een Quooker!
Wie ooit een Quooker gehad heeft, wil nooit meer zonder. Het gemak van direct kokend water te hebben, waardoor je heel veel tijd kan besparen bij de kleinste zaken, is de meest doorslaggevende factor. We kozen voor een koperkleurige Quooker kraan. Die is prachtig qua kleur en design!
Ik had de Quooker bijna 4 jaar en had…
Ik had de Quooker bijna 4 jaar en had een klein lekje aan het gewichtje.Dus had ik de service gevraagd deze te herstellen en gelijk tijdig ook een nieuwe kalkfilter te plaatsen omdat deze toch normaal om de 5 jaar dient te vervangen. Ik kreeg een dag voor een Email met het uur dat er een monteur langs kwam . Een heel vriendelijke man de monteur had alles vervangen binnen een half uurke en nog wat uitleg gegeven over de kraan. Ik ben zeer te vrede over de service en de Quooker kraan iemand die deze kraan gehad heeft kan hem niet meer missen .Grtj. G. Maes
Top toestel
Na ongeveer 2 maand gebruik van mijn Quooker kraan kan ik dit ten volle aanbevelen. Altijd kokend water wat voor heel veel gerechten een enorme tijd en energiewinst is.
Maar vooral het gekoeld gefilterd bruiswater is top. geen gedoe meer met apparaten, aankoop flessen water enz.
top kraal zijn geld waar.
La qualité parfaite
La qualité parfaite! Tout en un. On en a rêvé, Quooker l'a réalisé!
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。