We stonden eerst wat twijfelachtig tegenover de aankoop van een 'duurdere' Quooker kraan, maar zagen bij onze dochter het gebruiksgemak. Bij het vernieuwen van onze keuken hebben we dan ook gekozen v... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Deze kraan is echt, echt geweldig. Had hem eerst zonder bruisend water maar nu deze zomer komt het lekkere gekoelde water vreselijk goed van pas. Met - of zonder een scheutje siroop, Het is zo heerli... もっと見る
Aarzelend kopen we het volledige pakket. Het is duur… na enkele uren installatie werkt onze quooker. Het is werkelijk puur comfort en gemak. Heerlijk bruisend gekoeld water en 2 seconden later kokend... もっと見る
Toestel aangekocht in november 25 na een paar weken geen kokend water meer .Het toestel viel regelmatig uit de rode lamp die normaal brand zoals de hartslag viel weg .In feb. technieker langs gewees... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Quooker, de kraan die alles kan. Naast 100°C kokend, ook koel bruisend en gefilterd water uit één kraan.
連絡先
ネガティブなレビューの 60%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
De Quooker lost alle verwachtingen in
De kraan lost alle verwachtingen in. Van heet water tot koud licht bruisend water. We hebben de kraan nog maar 2 maanden maar zijn tot hiertoe zeer tevreden.

Quooker Belgium からの回答
Nous sommes tous les jours content…
Nous sommes tous les jours content d`avoir opté pour un Quooker on a aussi le Cube et c`est tres facile
ben zeer tevreden van de kraan
ben zeer tevreden van de kraan.
alles werkt super snel van warm naar koud water.
spuitwater werkt ook maar er zit niet zo veel bruis op het water terwijl het wel op 100% staat.

Quooker Belgium からの回答
Prijzig maar heel blij met deze kraan
Zeer tevreden met de kraan. Prima kwaliteit en stijlvol. Het water smaakt prima.
Il faut un peu de temps pour s'habituer…
Il faut un peu de temps pour s'habituer à l'opération du Quooker, mais maintenant nous sommes très contents!
ik heb deze kraan nog maar 1 maand
ik heb deze kraan nog maar 1 maand , maar ben er zeer tevreden over.ik heb altijd warm water en kokend.
ook de installatie door keukens BUVE in Zoutleeuw was super.
Al meer als 10 jaar tevreden over onze…
Al meer als 10 jaar tevreden over onze vorige 2 Quookers in de vorige woning.
Nu in onze nieuwe woning hadden we een probleem met de Cube bruisend water, dit werd snel door de monteur opgelost (nieuwe software), en we kregen een nieuwe CO2 cylinder extra.
Hele goede service !
De Quooker is een praktische kraan
De Quooker is een praktische kraan. Wij gebruiken het meeste het ijskoude water en dat gaat nogal traag. Het kokend water gebruik ik niet voor mijn thee omdat het water te veel spettert en mijn hand verbrand. Het zou leuk zijn mocht het apparaat minder geluid maken bij gebruik.

Zeer tevreden
Zeer tevreden. Alleen maakt het wel wat lawaai, maar het snelle warm water is het resultaat.
Supertevreden
mooie kraan
werkt perfect
geen gesleur meer met flessenwater
alle soorten water die je nodig kan hebben, rechtstreeks uit je kraan én lekker!
Super tevreden van deze veelzijdige…
Super tevreden van deze veelzijdige kraan, ik gebruik het meeste het bruisend water en kokend water, super gewoon, 2 dagen geleden CO2 besteld en vandaag reeds in huis, TOP
Zeer tevreden met de heetwaterkraan kraan
Zeer tevreden met de heetwater kraan. Na 3 jaar een probleempje met te weinig heet water. Na de service gecontacteerd te hebben en wat onderzoek bleek er een scheurtje in de slang te zitten. Dit is kostenloos vervangen. Uitstekende service!
In 1998 kochten wij onze eerste…
In 1998 kochten wij onze eerste quooker…. En tot volle tevredenheid… zeer tevreden!
We zijn ondertussen 3keer verhuist en het eerste wat wij opnieuw installeren is een nieuwe quooker … ook nu weer … want zonder kan echt niet meer!!!!
Chris…
Thuis hebben we een Quooker die reeds 6…
Thuis hebben we een Quooker die reeds 6 jaar perfect werkt. Voor ons tweede verblijf aan de kust hebben we extra gekozen voor gefilterd en bruiswater. Dit heeft van in het begin niet gewerkt. Er kwam amper bruiswater uit en nadien kregen we dan ook problemen met het gefilterd water. De cube gaf na een maand al aan dat we contact moesten opnemen met de technische dienst. Vermits we enkel in het weekend aan de kust zijn en de technische dienst in het weekend niet werkt, moeten we wachten tot we in vakantie zijn om dit probleem op te lossen.
Dit is een spijtige start.

Heerlijk!
Zeer tevreden over deze kraan in onze nieuwe keuken. Hebben het pro3 systeem en de cube! Heerlijk water.
Het enige minpuntje dat ik kan geven is de waterdruk. Bij gewoon koud en warm water is dit eerder zwak in vergelijking met de andere kranen in huis.

Mijn droomkraan
Mijn droomkraan, eindelijk! Ik wou hem voor het bruisend water (nooit meer zeulen met flessenwater, en ook mooier dan de sodastream), leuke bijkomstigheid is het onmiddellijk kokend water hebben voor thee, soep, groenten koken,...de gefilterd water functie gebruiken we zelf zelden, eerder voor gasten. Kleine minpunten: hoeveelheid bruis niet in te stellen (wij hebben graag meer), kraan spettert wat bij het kokend water en neemt veel plaats in in de onderkast. Mooie kraan!

Alles werkt perfect!
Alles werkt perfect!
5 soorten of water kan niet beter, toch?
Heel tevreden.
Trustpilot エクスペリエンス