RackBuddy レビュー

1,190
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Meget skuffende oplevelse. Jeg afgav ordre EU51070 den 19. maj og modtog først leveringen den 28. maj, selvom der på hjemmesiden oplyses en leveringstid på 2-5 dage. Jeg har forståelse for, a... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

This company is exactly what you're looking for if you need top service and super cool products. A very friendly and personal guidance per phone helps you in case of special requests, and super quick... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi købte hus for 1 år siden. Vi har nu RackBuddy-møbler i hvert eneste rum - bortset fra bryggers. Det er bare så flot et møbel, stilfuldt og smukt, høj kvalitet, ok pris og relativt nemt at samle. D... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Délais de livraison rapide Article arrivé bien emballé conforme à la photos J'ai eu du mal au montage avec la vidéo J'ai demandé une fiche de montage par mail. Celle ci m'a était envoyé rapidem... もっと見る

企業情報

1. 家具店

さまざまな外部ソースから提供された情報

RackBuddy er baseret på idéen om, at et tøjstativ er et møbel. Et møbel, som kan være med til at forme identiteten af sit ejers hjem. Dit tøj udtrykker, hvem du er! Ofte bruger du en masse tid, penge og overvejelser på det nye tøj, der skal i garderoben. Hvorfor så skjule det i et skab og eventuelt glemme det, hvorfor ikke vise det frem og integrere det i din indretning? Du udvælger også omhyggeligt veldesignede borde, stole og lamper, der passer perfekt ind i dit hjem, så hvorfor nøjes med en bøjlestang blot for praktiske årsager? Vi mener, at designet af din garderobe og dets funktionalitet skal gå hånd i hånd. Derfor tilbyder vi dig robuste og veldesignede garderobeløsninger, som vil holde i lang tid og understøtte din individuelle stil og dit behov.

連絡先

(1,190)

過去12か月のレビュー数: 7

レビューを書く

5つ星のうち4の評価

Ok men plads til forbedringer

"Tja, I kan gøre det bedre..."
Eneste anke er at gevindet på gevindstangen er meget længere end det indvendige gevind på de fittings (bøjninger) gevindstangen skal skrues ind i. Det ser efter min mening lidt sjusket ud, når man kan se 7 mm af gevindet på stangen.

2023年6月7日

Hej Tage
Tak for din feedback.

At man kan se gevindet er meningen og en del af designet :-)

Husk at du altid kan ringe eller skrive direkte til os hvis du har spørgsmål til produktet,

Rigtig god dag og snarlig weekend.
Mvh. Monika, RackBuddy

5つ星のうち5の評価

The best experience I've ever had with a company

I was doing some home renovations and was in desperate need of time and a new solution for our hallway. I contacted Rackbuddy and got in touch with Martin. He assured me that he would do what he could to have the order at my place as soon as possible. An hour later I got the first email from Monika that rackbuddy has sent my order and I could expect it soon.
I not only had the order at my doorway the next day, but also the best experience I've ever had with a company. I was taken seriously when I told them that it was urgent and they did what they could to deliver. I couldnt have asked for more.

A big kudos to Martin, Monika and the Rackbuddy team. You guys are truly amazing.

2023年5月16日

Lækkert produkt!

Lækkert produkt!! Det er råt, men super flot. Er så vild med min nye tørrestang i bryggerset! 🤩

2023年5月4日

Hej Lise
Tusind tak! Fedt at du kan lide vores design! :-)
Rigtig god tirsdag!
Mvh Monika, RackBuddy

Manglende rabat

Har tidligere haft gode oplevelser med RackBuddy, men nu oplever jeg desværre misvisende markedsføring, hvor de tilbyder produkter med rabat, og billeder der ligeledes viser der er rabat. Men når man kommer til kurven er rabat ej slået igennem. Har gjort firmaet opmærksom på dette og de beklager det blot er en teknisk fejl at de viser billeder med rabat. Vær derfor obs på dette trick fra dem!!!

2023年5月8日

Hej Pia,

Det er korrekt at der var en fejl på vores hjemmeside, som blev rettet med det samme.
Vi kan desværre ikke gardere os mod fejl, selvom vi altid gør vores bedste!

Med venlig hilsen Monika, RackBuddy

Supert produktsortiment

Nemt at bestille, hurtig levering og de lækreste produkter. Har handlet her flere gange og det er den samme service jeg oplever hver gang.

2023年4月21日

Hej Pia
Tusind tak! Det er vi rigtig glade for at høre :-)
Vi håber at se dig igen.

5つ星のうち5の評価

Super service fra start til slut

Super service fra start til slut. Meget tilfreds med produktet

2023年4月19日

Hej Lars

Dejligt at høre!
Tak for de 5 stjerner!
Rigtig god torsdag :-)

5つ星のうち1の評価

Jeg har tidligere været yderst tilfreds…

Jeg har tidligere været yderst tilfreds med Rackbuddys produkter og har købt igennem mange år hos dem.

Desværre er de begyndt at sælge andre produkter, end dem de fremviser på deres hjemmeside, så man kan ikke vide sig sikker på hvad man modtager. Jeg har købt 2 hylder i én farve på nettet og modtager to hylder i en helt anden farve. Meget ærgerligt.

2023年4月18日

Hej Jeppe

Som vi netop har mailet om, beklager vi meget at du har modtaget hylder der ikke svarer til den farve som vist på hjemmesiden. Det er absolut en fejl som vi allerede har rettet og du er blevet tilbudt at vi betaler fuld refundering inkl. fragt.

Monika, RackBuddy.

super god service

super god service - levering til tiden af det forventede. reolen er fed

2023年3月31日

Hej Morten

Tak skal du have! Vi er glade for at du er tilfreds og hjælpe meget gerne en anden gang :-)

God torsdag!

5つ星のうち5の評価

Super produkter og virkelig hjælpsom…

Super produkter og virkelig hjælpsom kundeservice.

2023年3月29日

Hej Britt

Tusind tak skal du have!
Det glæder os at du er glad for dine nye stativer - og der er vist allerede nye på vej til dig :-)

Sig endelig til hvis vi kan hjælpe en anden gang!

Good quality

Good quality. Easy installation. Quick delivery. Would recommend

2023年4月12日

Hi Eric
Great to hear! We are happy that you like your new RackBuddy :-)
Wish you a pleasant day.
Best,

5つ星のうち4の評価

Produktet var rigtig fint og det blev…

Produktet var rigtig fint og det blev et flot stativ.
Det kostede 75kr at få leveret, hvilket måske burde være gratis fragt, når man bestiller for så mange penge.

2023年3月19日

Hej Søs
Vi er super glade for at du synes om dit nye produkt.
Fragten er baseret på vægt, og desværre er vandrør ikke det letteste gods, så vi har prøvet at gøre det så billigt og rimeligt som muligt for vores kunder :-)
Vi håber at kunne hjælpe dig en anden gang.

Virkelig tilfreds!!

Virkelig tilfreds!!

De var søde og hurtige til at hjælpe.

Rrsultatet blev rigtig godt.

2023年4月4日

RackBuddy からの回答

Tusind tak! Det er vi virkelig glade for! :-)

God service. Hurtig respons

2023年3月21日