Kako pojedini klijenti ove bankeâŠ
Kako pojedini klijenti ove banke dobijaju raznorazne poklone, a ja koji sam Gold klijent godinama ništa. Konkretno, dobili su set za plaşu, peškir, reketi, karte, šešir i torbu za plaşu!!!!!!!!
Raiffeisen banka u Srbiji uspeÅ¡no posluje od 2001. godine. Deo smo Raiffeisen Bank International, jedne od najveÄih bankarskih grupacija u centralnoj i istoÄnoj Evropi. Kao banka sa univerzalnim poslovanjem, prema najviÅ¡im profesionalnim standardima, aktivnosti razvijamo u tri pravca: poslovanje sa graÄanima i malim preduzeÄima, poslovanje sa privredom, upravljanje sredstvima i investiciono bankarstvo. Raiffeisen Invest, naÅ¡e druÅ¡tvo za upravljanje investicionim fondovima okuplja tim struÄnjaka obuÄenih za kreiranje prilagoÄenih reÅ¡enja, kombinujuÄi dubinsko trÅŸiÅ¡no znanje sa naprednom tehnologijom u cilju pruÅŸanja vrhunskih investicionih moguÄnosti. Raiffeisen Future, druÅ¡tvo za upravljanje dobrovoljnim penzijskim fondom jedno je od prvih druÅ¡tava za upravljanje osnovanih u Srbiji. Dozvolu za rad dobilo je od Narodne banke Srbije 2006. godine. Kompaniju Raiffeisen Leasing osnovali smo 2003. godine zajedno sa Raiffeisen-Leasing International GmbH. Time smo proÅ¡irili spektar usluga koje na srpskom trÅŸiÅ¡tu za pravna i za fiziÄka lica. MeÄu najvaÅŸnijim postulatima rada Raiffeisen banke u Srbiji su posveÄenost promovisanju prakse druÅ¡tveno odgovornog ponaÅ¡anja i odrÅŸivog poslovanja. Danas se Raiffeisen banka nalazi na jednoj od vodeÄih pozicija u domaÄem bankarskom sistemu po ukupnoj bilansnoj aktivi, kreditnim plasmanima, ukupnim depozitima i kapitalu. O kvalitetu naÅ¡eg rada svedoÄi viÅ¡e od 50 domaÄih i meÄunarodnih priznanja.
ÄorÄa StanojeviÄa 16, 11070, Beograd, ã»ã«ãã¢
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Koristio sam usluge Raiffeisen banke u Srbiji sa oÄekivanjem da Äu dobiti moderan digitalni servis i kvalitetnu korisniÄku podrÅ¡ku. NaÅŸalost, moje iskustvo je potpuno suprotno.
Mobilna aplikacija deluje zastarelo, ograniÄena je brojnim tehniÄkim i funkcionalnim nedostacima i znaÄajno zaostaje za konkurencijom. U vremenu kada veÄina banaka omoguÄava jednostavno i intuitivno digitalno bankarstvo, Raiffeisen i dalje ostavlja utisak da koristi tehnologiju koja nije pratila potrebe korisnika.
JoÅ¡ veÄi problem je korisniÄka podrÅ¡ka. Komunikacija je spora, zaposleni Äesto ne nude konkretna reÅ¡enja, a stiÄe se utisak da je fokus na procedurama umesto na reÅ¡avanju problema klijenata. Nedostaje osnovna klijentoorijentisanost i ÅŸelja da se korisniku zaista pomogne.
Banka koja sebe predstavlja kao modernu i digitalno naprednu trebalo bi da ulaÅŸe mnogo viÅ¡e u razvoj svojih aplikacija i kvalitet korisniÄkog servisa. Dok se to ne promeni, teÅ¡ko mogu da preporuÄim Raiffeisen banku bilo kome ko oÄekuje efikasno digitalno bankarstvo i profesionalan odnos prema klijentima.
Najgora banka u Srbiji, za preduzetnike. Na mejlove se ne javljaju, proslo je nedelju dana od mog mejla. Kurs im je katastrofalan ako hocete eure da prodate 114, 4.
Awful experience.
ATM "eat" my money and after 7 days they are still NOT returning my money. Just to say it is ATM at their biggest bank office in Belgrade.
An experienced worker finished the job very quickly.
unbelievable that this bank is doing business in Serbia
COSTUMER SERVICE NOT EXIST!!!
PROBLEM SOLVING NOT EXIST!!!
PROACTIVE WORKING WOR COSTUMER NOT EXIST!!!!
Fire the people and leave Serbia!!!!!
Every month there is new problem with this bank. My cards were 'deleted' 15 days ago and still from that day I can not pay online.
I have been a Raiffeisen Bank customer for 10+ years, never had any problems. They have great service online and offline, AI support and 24/7 ATMs in key locations. Highly recommend.
U gradu Boru bankomat je stalno bez para. U izuzetno malom prostoru filijale je ogromna guzva. Sada, izgleda ukidaju mogucnost placanja preko desktop racunara. Hoce da nas nateraju da koristimo mobilni telefon, verovatno zele informacije iz nasih telefona.
To je jako losa banka...
Sada posebno naplacuju i nekakve usluge vodjenja deviznog racuna, to je novo. Stalno smisljaju nacine kako da od gradjana izvuke vise novca.... na devize kod njih nikada nisam dobio ni dinar kamate
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã