Er helt overvældet at GLÆDE Du bliver mødt med professionelle ansatte lige når du træder ind af døren Kan kun anbefale dette fantastiske team og selve faciliteterne !!!! Hilsner Coco de 4 små sam... もっと見る
企業が回答しました
Henvisning Fantastisk service God behandling af hund og ejer Min lille hvalp skulle opereres for fejl bid og jeg var nervøs og bange og personalet gjorde hvad de kunne for at berolige mig og d... もっと見る
企業が回答しました
Vi kom med Valde (border collie), der havde det virkelig skidt. Han blev grundigt undersøgt og det viste sig, at han havde en tumor på milten. De sendte han videre, så han kunne blive opereret hurti... もっと見る
企業が回答しました
En ok operation af vores hund pris passede bare ikke havede fået tilbud men blev afkrævet 700 kr mere end aftalt det bør kunderne tænke over De har altid været ok men syntes de er gået for vidt... もっと見る
企業が回答しました
Randers Dyrehospital - Dyreklinikken på Randers kasserne | info@randersdyrehospital.dk
Kavalerivej 1, 8930, Randers NØ, デンマーク
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Venlig betjening. God information og introduktion til virksomheden
Empatisk, respektfuld og professionel opførsel ved aflivning af vores højt elskede kat Kenzo.

Randers Dyrehospital からの回答
Både vores hvalp Vera og os som forældre😊blev taget så godt imod hos dyrlæge Malene (tror jeg at navnet var), men personalet bag skranken i venteværelset var også søde, hjælpsomme og smilende, hvilket betyder meget ved første besøg.
Der var ingen jag eller hastværk og der var plads til spørgsmål.
Det var en rigtig god oplevelse ❤️
Så TAK for det.

Randers Dyrehospital からの回答
D.7.3. kom vi ind med vores hund, som vi troede havde fået højst en forstuvning, efter hun havde trådt forkert. Det viste sig, at hun havde sprunget et korsbånd og var i store smerter. Vi fik en pris på operation og genoptræning - ca. 35.000. Vi har ikke haft mulighed for at sundhedsforsikre hende, da hun var en for gammel omplaceringshund. Jeg har været kunde i mange år og altid betalt mine regninger. Alligevel ville de ikke indgå en afdragsordning på nogen måde, så vi blev nødt til at få aflivet en ellers 100% sund og rask hund...Nok den dygtigste og dejligste hund jeg nogensinde har haft. Føj siger jeg bare :/

Randers Dyrehospital からの回答
God behandling. Det var service med opringning dagen efter min hund havde været i bedøvelse. Det fik mig til føle mig tryg.

Randers Dyrehospital からの回答
Tog sig seriøst af en enormt skadet hund, da vores hund overlevede et voldsomt angreb fra to andre hunde. Dyrehospitalet kæmpede for hans liv og vandt kampen. Tusind tak for indsatsen

Randers Dyrehospital からの回答
Rigtig god behandling hele vejen rundt! -Der blev vist overskud til at møde vores hund, der hvor han er - og som han har brug for at blive mødt. Derudover er vi vilde med, at I har opvågningslokale, hvor man kan være tilstede, når (i vores tilfælde) hunden vågner efter narkose. 10 stjerner herfra til jer:-)

Randers Dyrehospital からの回答
En fantastisk velkomst. Stemningen var virkelig god personalet mellem, hvilket smitter af på hele stedet. Hele vejen igennem mødt af stor faglig kompetence, overblik, renlighed, nyt udstyr, empati og forståelse for både dyr samt ejer.

Randers Dyrehospital からの回答
Velkommen til Randers Dyrehospital!
Vi lader som om, at vi tænker på dit kæledyr, men i virkeligheden tænker vi mest på at få penge ud af dig.
Vi vil hellere vaccinere dit dyr en gang for meget, så vi er sikre på, at du betaler os igen, og når du virkelig har brug for os, har vi ikke tid...
Dette er desværre sandt, og jeg har erfaringer med hvert udsagn.
Hvis dette er noget, du søger hos en dyrlæge, så kør endelig til Randers Dyrehospital.

Randers Dyrehospital からの回答
Rigtig dygtig, imødekommende og omsorgsfuld dyrlæge. Følte os i trygge hænder.

Randers Dyrehospital からの回答
I har et mega fantastisk team, der gør det rart at komme hos jer også i trælse og svære situationer 💕

Randers Dyrehospital からの回答
Vores hund blev behandlet af en rolig og dygtig dyrelæge, efter et akut tilfælde en søndag aften. Og selv om det ikke er vores normale dyrelæge, så mærkede vi ingen forskel. Selv efterbehandling har vi valgt at skal være samme sted, da vi føler os mest tryk ved, at de er dem som erklære vores elskede hund Fix rask

Randers Dyrehospital からの回答
Professionel hjælp og god instruktion og kundepleje.

Randers Dyrehospital からの回答
På Randers Dyrehospital har både jeg og mine katte bare fået super god behandling. Man føler sig godt taget imod. Dit dyr bliver grundigt undersøgt og du får endda en grundig forklaring på hvad de gør og hvorfor. Min kat var desværre nødt til at få samtlige tænder rykket ud pgra sygdom. De beholdt ham til sent om aftenen for at sikre sig, at han var frisk igen inden jeg fik lov til at tage ham med hjem og dagen efter den store operation blev jeg ringet op fordi de ville høre, hvordan det gik med ham <3
Derudover kan man chatte med dem via messenger om mindre spørgsmål, hvilket er rigtigt dejligt.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。