Randers Dyrehospital レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Er helt overvældet at GLÆDE Du bliver mødt med professionelle ansatte lige når du træder ind af døren Kan kun anbefale dette fantastiske team og selve faciliteterne !!!! Hilsner Coco de 4 små sam... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Henvisning Fantastisk service God behandling af hund og ejer Min lille hvalp skulle opereres for fejl bid og jeg var nervøs og bange og personalet gjorde hvad de kunne for at berolige mig og d... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi kom med Valde (border collie), der havde det virkelig skidt. Han blev grundigt undersøgt og det viste sig, at han havde en tumor på milten. De sendte han videre, så han kunne blive opereret hurti... もっと見る

5つ星のうち2の評価

En ok operation af vores hund pris passede bare ikke havede fået tilbud men blev afkrævet 700 kr mere end aftalt det bør kunderne tænke over De har altid været ok men syntes de er gået for vidt... もっと見る

企業情報

1. 動物病院

当該企業による記述

Randers Dyrehospital - Dyreklinikken på Randers kasserne | info@randersdyrehospital.dk

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 33

レビューを書く

Det sidste farvel

Empatisk, respektfuld og professionel opførsel ved aflivning af vores højt elskede kat Kenzo.

2023年7月5日

Randers Dyrehospital からの回答

Tak for den flotte anmeldelse. Jeg kondolere med tabet af jeres kære Kenzo. Mvh. Birte Gundersen, Randers Dyrehospital

Trygt og godt

Både vores hvalp Vera og os som forældre😊blev taget så godt imod hos dyrlæge Malene (tror jeg at navnet var), men personalet bag skranken i venteværelset var også søde, hjælpsomme og smilende, hvilket betyder meget ved første besøg.
Der var ingen jag eller hastværk og der var plads til spørgsmål.
Det var en rigtig god oplevelse ❤️
Så TAK for det.

2023年7月3日

Randers Dyrehospital からの回答

Tak for den flotte anmeldelse, som vi sætter stor pris på. Dejligt at både Vera og i havde en god oplevelse. Vh. Birte Gundersen, Randers Dyrehospital

Fejsb

Ja undskyld det er dyrlæge huset Randers vi har været ved.

2023年4月1日

OPDATERING AF SVAR 20. maj 2023: Misforståelse om behandling

Kære Nina

Tusind tak for uddybningen af dit forløb. Vi kan nu konstatere, at der må være tale om en misforståelse. Vi kan ikke genkende dit navn, beløbene eller beskrivelsen af dit forløb, og vi havde ikke vagt den pågældende dato. Det kan derfor ikke have været hos os, du har modtaget behandling af din hund fra.

Vi er kede af at høre om din oplevelse, og forstår til fulde det tab, det er at miste sin hund - især i forbindelse med akut og pludselig sygdom. Det kan være en svær tid efterfølgende, og det er ofte en rigtig god ide at få vendt forløbet med den dyrlæge, der var til stede, især hvis noget er uafklaret.
Vi vil derfor opfordre dig til at tage kontakt til den dyrlæge, du besøgte, så vedkommende får mulighed for at høre og forholde sig til din kritik, og I kan få afklaret eventuelle uoverenstemmelser.

Hvis du har behov for at få vendt noget ai vores ovenstående svar yderligere, er du velkommen til at kontakte os på telefon 86421513.

Randers Dyrehospital
Kavalerivej 1, 8930 Randers NØ
(Dyrehospitalet på kasernen, i Nordbyen)
___________________
OPRINDELIGT SVAR fra 22. marts 2023:

Tak for din anmeldelse. Vi er ked af at høre, at du føler, at det handler mere om pengene end om dyrene.
Der er vigtigt for os at understrege, at vi altid prioriterer dyrenes sundhed og trivsel, og at vores priser er fastsat ud fra omkostningerne ved at levere den bedste behandling til vores patienter.
Det kan forståeligt nok være frustrerende at skulle betale for dyrlægebehandlinger, men der er desværre mange udgifter forbundet med at drive et dyrehospital med høj standard på ydelserne.
Vi gør alt, hvad vi kan for at holde vores priser rimelige og konkurrencedygtige, samtidig med at det ikke skal gå ud over kvaliteten.
Vi sætter pris på din feedback.

Hej Nina kan jeg ikke få dig til at ringe til mig. Vh. Birte, Randers Dyrehospital, 86421513.

Idioter!!

D.7.3. kom vi ind med vores hund, som vi troede havde fået højst en forstuvning, efter hun havde trådt forkert. Det viste sig, at hun havde sprunget et korsbånd og var i store smerter. Vi fik en pris på operation og genoptræning - ca. 35.000. Vi har ikke haft mulighed for at sundhedsforsikre hende, da hun var en for gammel omplaceringshund. Jeg har været kunde i mange år og altid betalt mine regninger. Alligevel ville de ikke indgå en afdragsordning på nogen måde, så vi blev nødt til at få aflivet en ellers 100% sund og rask hund...Nok den dygtigste og dejligste hund jeg nogensinde har haft. Føj siger jeg bare :/

2023年3月7日

Kære Anja Mona
Tak fordi du tog dig tid til at give feedback på Trustpilot. Vi sætter pris på din ærlige mening, og tager feedbacken seriøst.
Det gør altid ondt at skulle sige farvel til en god ven, det har vi alle stor forståelse for, og vi er selvfølgelig rigtig kede at høre, vi ikke levede op til dine forventninger.
Din hund havde et sprunget korsbånd, og skulle igennem en stor og relativ dyr operation, med efterfølgende genoptræning. Som du selv skriver, havde hun store smerter, og du blev derfor nødt til at tage en stor beslutning.
Vi sætter en ære i at give vores patienter den bedste behandling, men det indebærer desværre ikke økonomisk støtte. Vi har ikke mulighed for afdragsordning eller udlån af penge. Det er ud over vores spidskompetence.
Hvis du ønsker at drøfte dette yderligere, er du velkommen til at kontakte os direkte.
Endnu engang tak for din feedback.
Vh. Birte Gundersen, Randers Dyrehospital

God behandling

God behandling. Det var service med opringning dagen efter min hund havde været i bedøvelse. Det fik mig til føle mig tryg.

2022年9月6日

Randers Dyrehospital からの回答

Tusind tak for stjernerne. Det er dejligt at høre i følte jer i gode hænder. Vh. Birte, Randers Dyrehospital

5つ星のうち5の評価

Tog sig seriøst af en enormt skadet…

Tog sig seriøst af en enormt skadet hund, da vores hund overlevede et voldsomt angreb fra to andre hunde. Dyrehospitalet kæmpede for hans liv og vandt kampen. Tusind tak for indsatsen

2022年9月4日

Randers Dyrehospital からの回答

Tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for den hjælp vi kunne yde Tyson. Vh. Birte Gundersen, Randers Dyrehospital

5つ星のうち5の評価

Rigtig god behandling hele vejen rundt

Rigtig god behandling hele vejen rundt! -Der blev vist overskud til at møde vores hund, der hvor han er - og som han har brug for at blive mødt. Derudover er vi vilde med, at I har opvågningslokale, hvor man kan være tilstede, når (i vores tilfælde) hunden vågner efter narkose. 10 stjerner herfra til jer:-)

2022年8月9日

Randers Dyrehospital からの回答

Tak for den flotte anmeldelse og de 10 stjerner.
Vi har meget fokus på tryghed for både ejer og patient. Vh. Birte Gundersen, Randers Dyrehospital.

En fantastisk velkomst

En fantastisk velkomst. Stemningen var virkelig god personalet mellem, hvilket smitter af på hele stedet. Hele vejen igennem mødt af stor faglig kompetence, overblik, renlighed, nyt udstyr, empati og forståelse for både dyr samt ejer.

2022年8月9日

Randers Dyrehospital からの回答

Tusinde tak for den flotte anmeldelse. Vi er virkelig glade for du har fået så god en oplevelse.

5つ星のうち1の評価

Velkommen til Randers Dyrehospital!

Velkommen til Randers Dyrehospital!
Vi lader som om, at vi tænker på dit kæledyr, men i virkeligheden tænker vi mest på at få penge ud af dig.
Vi vil hellere vaccinere dit dyr en gang for meget, så vi er sikre på, at du betaler os igen, og når du virkelig har brug for os, har vi ikke tid...

Dette er desværre sandt, og jeg har erfaringer med hvert udsagn.

Hvis dette er noget, du søger hos en dyrlæge, så kør endelig til Randers Dyrehospital.

2022年7月7日

Randers Dyrehospital からの回答

Hej Peter. Mht. vaccinationer, så anbefaler vi en årlige sundhedsundersøgelse og vaccination. Der vaccineres mod potentielt livstruende sygdomme, som heldigvis er sjældne i Danmark med kun nogle få rapporterede tilfælde hvert år.
Ved at lade din hund vaccinere forebygger du ikke kun, at din hund bliver smittet, du bidrager også til at holde det totale smittetryk nede, hvilket betyder mængden af smitteemner i hundepopulationen holdes på et lavt niveau.
Normal vil du kunne få en tid indenfor de første par dage, men her i ferieperioden, kan vi indimellem være nød til at prioritere de akutte patienter, men med lidt flexibilitet finder vi som regel en tid inden for de nærmeste dage. Jeg beklager hvis du har haft svært ved at få en tid.
Vh. Birte Gundersen, Randers Dyrehospital

Dygtig og omsorgsfuld

Rigtig dygtig, imødekommende og omsorgsfuld dyrlæge. Følte os i trygge hænder.

2022年6月28日

Randers Dyrehospital からの回答

Tak Sanne. Vi sætter stor pris på din anmeldelse. Vh. Birte Gundersen, Randers Dyrehospital

Den bedste dyrlæge

I har et mega fantastisk team, der gør det rart at komme hos jer også i trælse og svære situationer 💕

2022年6月28日

Randers Dyrehospital からの回答

Tusind tak for din anmeldelse. Vi synes også selv vi har et super team. Vh. Birte Gundersen, Randers Dyrehospital

5つ星のうち5の評価

Vores hund blev behandlet af en rolig…

Vores hund blev behandlet af en rolig og dygtig dyrelæge, efter et akut tilfælde en søndag aften. Og selv om det ikke er vores normale dyrelæge, så mærkede vi ingen forskel. Selv efterbehandling har vi valgt at skal være samme sted, da vi føler os mest tryk ved, at de er dem som erklære vores elskede hund Fix rask

2022年4月12日

Randers Dyrehospital からの回答

Tak for den flotte anmeldelse. Håber det går godt med Fix. Vi ses til fjernelse af drænet i morgen. Vh. Birte Gundersen, Randers Dyrehospital

5つ星のうち5の評価

Læg dine dyr i trygge kompetente hænder

På Randers Dyrehospital har både jeg og mine katte bare fået super god behandling. Man føler sig godt taget imod. Dit dyr bliver grundigt undersøgt og du får endda en grundig forklaring på hvad de gør og hvorfor. Min kat var desværre nødt til at få samtlige tænder rykket ud pgra sygdom. De beholdt ham til sent om aftenen for at sikre sig, at han var frisk igen inden jeg fik lov til at tage ham med hjem og dagen efter den store operation blev jeg ringet op fordi de ville høre, hvordan det gik med ham <3
Derudover kan man chatte med dem via messenger om mindre spørgsmål, hvilket er rigtigt dejligt.

2022年4月4日

Randers Dyrehospital からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi sætter en ære i at give en tryg behandling til både patient og ejer. Giv Marley et stort knus. Vh. Birte Gundersen, Randers Dyrehospital

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。