Randers Dyrehospital レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Er helt overvÊldet at GLÆDE Du bliver mÞdt med professionelle ansatte lige nÃ¥r du trÊder ind af dÞren Kan kun anbefale dette fantastiske team og selve faciliteterne !!!! Hilsner Coco de 4 smÃ¥ sam... もっず芋る

䌁業が回答したした

Henvisning Fantastisk service God behandling af hund og ejer Min lille hvalp skulle opereres for fejl bid og jeg var nervÞs og bange og personalet gjorde hvad de kunne for at berolige mig og d... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi kom med Valde (border collie), der havde det virkelig skidt. Han blev grundigt undersÞgt og det viste sig, at han havde en tumor pÃ¥ milten. De sendte han videre, sÃ¥ han kunne blive opereret hurti... もっず芋る

䌁業が回答したした

En ok operation af vores hund pris passede bare ikke havede fÃ¥et tilbud men blev afkrÊvet 700 kr mere end aftalt det bÞr kunderne tÊnke over De har altid vÊret ok men syntes de er gÃ¥et for vidt... もっず芋る

䌁業情報

1. 動物病院

圓該䌁業による蚘述

Randers Dyrehospital - Dyreklinikken på Randers kasserne | info@randersdyrehospital.dk

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 34ä»¶

レビュヌを曞く

Tak for Jer ❀

Jeg stod sidst på en sÞndag aften med mit dyrebareste eje nemlig min hund på 2 år. Som i ét splitsekund Êndrede hun adfÊr og rystede bare jeg forsÞge at nÊrme mig.

FuldstÊndig ude af kontrol med reflekser og hermed reaktioner på helt normale ting. Bagkroppen var nÊsten helt lammet.

Man når at gÞre sig en masse tanker og min fÞrste var en hjerneblÞdning etc.

Ringede derfor til min dyrlÊge i Bjerringbro Jacob Dåbsvad som derefter sendte mig direkte til dyrehospitalet i Randers.

Vi fik den flotteste modtagelse af klinikkens ene ejer/dyrlÊge.

UndersÞgelse med blod og urinprÞver gik som smurt.

Der blev behandlet hele natten med vÊske og kul (bruges ved forgiftning) og her til morgen kunne jeg hente den mest lykkelige hund igen (ejeren var vist ligeså lykkelig som hunden)

SÞde veterinÊr sygeplejersker og dyrlÊger.

Jeg sender et stort taknemmeligt ydmygt tak for Jeres professionelle service og behandling. Ikke sidste gang vi kommer her ved evt stÞrre ting som vor alm. dyrlÊge her på landet ej kan håndtere.

Tak for Jer alle på Randers dyrehospital.

Nala & Thomas

2022幎2月28日

Randers Dyrehospital からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi er altid glade når vi efter endt behandling, kan udleverer en rask og lykkelig patient. Vh. Birte Gundersen, Randers Dyrehospital.

God modtagelse af vendelige personale.

God modtagelse af vendelige personale.
Og en grundig undersÞgelse hvor der blev forklaret samtidig med at vi fÞlte os godt tilpas.
Der var tid til spÞrgsmål o.s.v man fÞler sig velkommen.
UndersÞgelsen af hunden Louii.
Mvh Henrik

2022幎2月8日

Randers Dyrehospital からの回答

Tak for stjerne og den pÊne anmeldelse. Pt. ligger Louii og nyder opmÊrksomheden af vores omsorgsfulde veterinÊrsygeplejersker. Vh. Birte, Randers Dyrehospital.

Super god

De er omsorgs fulde

2022幎2月6日

Randers Dyrehospital からの回答

Tusind tak for anmeldelsen. Vh. Birte Gundersen, Randers Dyrehospital.

De bedste

De bedste, sÞdeste og mest kompetente dyrlÊger findes ikke! Selvom jeg er bosat i Århus, vil jeg til enhver tid tage til Randers Dyrehospital med min hund!

2022幎1月24日

Randers Dyrehospital からの回答

Tusind tak for anmeldelsen. Håber det går godt med Alfred. Vh. Birte Gundersen, Randers Dyrehospital

Julianne er utrolig uprofessionel og

Julianne er utrolig uprofessionel og nedgÞrende. Kan ikke anbefale dette sted. Hold jer vÊk. Der er LANGT bedre alternativer i Randers omegn.

Klamme sÊk. 🖕🏻

2022幎1月22日

Randers Dyrehospital からの回答

KÊre Anders. Jeg er utrolig ked af, at du har opfattet mig sådan. Du er meget velkommen til at kontakte mig på klinikken, så vi kan finde ud af, hvad der er gået galt, da jeg ikke kan erindre nogen situation, hvor kommunikationen er gået skÊvt. Mvh Julianne.

Er man uvenner med sine penge er

Er man uvenner med sine penge er Randers dyrehospital det helt rigtige sted at henvende sig. Det fandt jeg ud af det jeg fik en pris på 3.000 kr for tandrensning på min 4 kg store dvÊrgpincher. Ikke nok med det vurderede dyrlÊgen at der samtidig skulle opereres tÊnder ud, hvor mange kunne hun ikke sige. Men den samlede pris ville realistisk set nok vÊre omkring 10.000 kr.
Den her konsultation varede ca. 20 min og kostede 770 kr.
da jeg kom hjem ringede jeg rundt og fik fat i en anden dyrlÊge som herefter foretog en tandrensning, fjernede 5-6 dårlige tÊnder, klippede neglene og gav en vaccination for 1.130 kr. og så var fÞrste konsultation gratis. Hun var fuldt ud professionel og nu har jeg en glad hund med tandpastasmil.

2022幎1月10日
自発的なレビュヌ

Her bliver vi altid mÞdt af et venligt

Her bliver vi altid mÞdt af et venligt og faglig stÊrkt personale. Giver god rådgivning

2021幎12月2日

Randers Dyrehospital からの回答

Mange tak for anmeldelsen. Vi er rigtig glade for stjernerne. Vh. Birte, Randers Dyrehospital

God behandling af imÞdekommende personale

giver så mange stjerner fordi jeg som ny katte ejer fÞler mig godt behandlet af lÊge og personale.
De er utrolig imÞdekommende og ser frem til at jeg og mille skal der hen 2 december :) 2021

2021幎11月4日

Randers Dyrehospital からの回答

Mange tak for stjernerne og de pÊne ord. Vi glÊder os til at se Mille igen til december. Vh. Birte Gundersen, Randers Dyrehospital

God service hvor i kommer ud til bilen

God service hvor i kommer ud til bilen og giver Pippi bedÞvelsen så hun falder i sÞvn det kalder jeg god Service
Sendt fra min tlf

2021幎10月21日

Randers Dyrehospital からの回答

Tak for stjernerne. Tryghed for både patienterne og deres ejer er meget vigtig for os. Håber Pippi har det godt.
Vh. Birte Gundersen, Randers Dyrehospital

Super godt sted at komme

Super godt sted at komme, med dyrlÊger med stor kompetence og venlighed.

2021幎10月13日

Randers Dyrehospital からの回答

Tak for de flotte stjerner. Vi sÊtter stor pris på din anmeldelse.
Vh. Birte Gundersen

Virkelig fantastisk sted og yderst god

Virkelig fantastisk sted og yderst god service. Jeg fik en “akut” tid til min hund med det samme (til trods for at vi ikke har brugt dyrlÊgen fÞr), og der blev virkelig taget hÃ¥nd om ham. Jeg er i dag (dagen efter) blevet ringet op, fordi de vil hÞre hvordan det gÃ¥r med ham. AltsÃ¥ den service oplever man ikke ret mange andre steder. De fortjener langt flere end 5 stjerne fra mig 😁😁

2021幎8月10日

Hej Kia,
Wow, tusinde tak! Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse hos os :-)
Mvh Julianne Nielsen

I er super sÞde og giver jer tid til

I er super sÞde og giver jer tid til dyr og spÞrgsmål hver gang, man få altid et smil og fÞler sig helt tryg ved jer. God vejledning og rådgivning. Har alle mine 3 dyr ved jer selvom vi skal kÞre lidt for jer.

2021幎7月27日

Tusind tak for de sÞde ord. Vh. Birte, Randers Dyrehospital