Har vÊret der ude fÞr og fÃ¥ lavet negle sÃ¥ var faktisk glad for stedet, men sÃ¥ kom jeg der ud en dag og bestilte tid og spurgte 3 gange om den rigtige dato hvor han sagde ja, sÃ¥ kommer jeg der ud pÃ¥... ãã£ãšèŠã
God Gratis Parkering pladser samt Bus lige til dÞren à ben i mange timer. flere veje til centeret altid en parkeringsplads uden restriktioner, gode IndlÞbsvogne os lys pÃ¥ pladsen.Ligger ogsÃ¥ tÊt pÃ¥ and... ãã£ãšèŠã
Vibholm i Randers storcenter. Mega dÃ¥rlig service. KÞbte vielsesringe og tre dage efter blev de sat pÃ¥ tilbud 20 %. Hvilket ekspedienten ikke oplyste mig om ved kÞbet. Da jeg ringede og konfronteret... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Randers Storcenter tilbyder 55 lÊkre specialbutikker og et stort Kvickly varehus under ét tag. 1800 gratis parkeringspladser. Og sÃ¥ kan vi liâ at se glade bÞrn.
Merkurvej 55, 8960, Randers SÃ
- www.randersstorcenter.dk
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Har vÊret der ude fÞr og fÃ¥ lavet negleâŠ
Har vÊret der ude fÞr og få lavet negle så var faktisk glad for stedet, men så kom jeg der ud en dag og bestilte tid og spurgte 3 gange om den rigtige dato hvor han sagde ja, så kommer jeg der ud på datoen og så har jeg åbenbart ikke en tid, og at de ikke lige kan gÞre noget for mig udover en ny tid som jeg ikke kan nå, og de kunne heller ikke lige flÊtte mig ind fordi der kommer nogen vigtige kunder.
Så der kommer jeg ikke igen... fÞlte mig godt nok snydt, og ikke på den gode måde....
MÞrup guld og sÞlv
Jeg var i dag hos MÞrup guld og sÞlv i centret med en knÊkket halskÊde, som ikke engang var kÞbt hos dem. Hun sagde at låsen var knÊkket. En ny lås blev monteret og smykket sat på igen. Det kostede gratis. Se det er kundeservice. De gange jeg har vÊret der er jeg altid blevet mÞdt med et smil. Der kommer jeg bestemt gerne igen
Wagner har den dÃ¥rligste kundeservice âŠ
Wagner har den dårligste kundeservice de er ikk gamle nok til og yde en service kommer aldrig igen
Nails Gallery - hold jer vÊk
Nails Gallery: den ringeste pedicure og hÃ¥blÞs attitude! Find en fodterapeut til en fodbehandling istedet! De virker begge irriterede over kunders tilstedevÊrelse, slÃ¥r over i vietnamesisk (eller hvad de taler) hver gang en kunde har ringet eller spurgt pÃ¥ behandlinger - ingen smil, ingen kundefokus, en mobil som konstant giver âMessenger-besked-lydeâ, kommandotale som âflyt din fodâ, âlÞft din fodâ, âvandâ - man fÞler sig faktisk i vejen! DernÊst kvaliteten af behandlingen som er af elendig kvalitet, hun filede mine fÞdder med noget der lignede et dÞvt rivejern i sekunder - jeg har ligesÃ¥ meget hÃ¥rd hud som fÞr behandlingen! Neglelakken blev der givet ét lag af, dvs stribet og halv-gennemsigtigt og en helt anden tone end de CND varianter man kan vÊlge
Super fed oplevelse i bilka
Meget ubehagelig oplevelse med maskotten
Jeg havde i dag en meget ubehagelig oplevelse da jeg var ude i centret. Jeg gik bare for at skulle hav en ting, og da jeg så er på hen til udgangen så ser jeg maskotten gå rundt og da jeg ikke er så glad for maskotter prÞver jeg at gå over på den anden side for at undgå maskotten, men i stedet for at bare lade mig gå videre så griber den fÞrst fat i min arm hvor efter den får fat i min jakke, for at hive mig tilbage til den, jeg får dog trukket mig selv vÊk og går bare videre, men stadig meget ubehagelig oplevelse.
Madforgifning
Vi har vÊret på Nok i randers storcenter idag og spise vi alle 3 min mor,far og jeg vi får noget mad og vi går derfra med madforgifning alle 3 så ikke et sted jeg vil anbefale!! Maden smagte også dårligt!
27/02/26
Skuffende
Randers storcenter
Meget skuffende oplevelse.
Alle bordene var meget beskidte, og jeg ventede ca. 40 minutter pÃ¥ min mad. Mens jeg ventede, kunne jeg tydeligt observere personalet arbejde. I hele ventetiden sÃ¥ jeg ikke én eneste medarbejder skifte handsker, selvom de rÞrte ved mange forskellige ting â bl.a. deres hÃ¥r, kasseapparatet, mÞnter og kÞleskab â og derefter hÃ¥ndterede maden.
Det gav et meget uhygiejnisk indtryk og gjorde oplevelsen ubehagelig. Jeg håber virkelig, at der bliver strammet op på rengÞring og hygiejne fremover.
Det var dog den vÊrste oplevelse atâŠ
Det var dog den vÊrste oplevelse at spise på Cafe nok.
Maden var trist og halvkold, og morgenbuffet var stadig ikke taget ud ( KL 17.30 )
KÞdet var meget sejt, og til det havde den unge mand blot dette at sige "nogen gange er det okay !! "
Kan altså ikke anbefale nogen at spise der inde.
Fantastisk personale Vero Moda I er så sÞde og hjÊlpsomme. Jeg siddet i kÞrestol og I springer bare hen, hver gang jeg kommer i butikken, for at hjÊlpe med at finde tÞj jeg kan bruge- tak for jer
Fantastisk personale i Vero Moda
SmÃ¥lig oplevelse i Bilka RandersâŠ
Smålig oplevelse i Bilka Randers Storcenter den 31/10-2025 ved scan-selv-kassen med en kvindelig medarbejder omkring kl. 12:30.
Jeg havde scannet en masse varer og betalt â kvitteringen sluttede pÃ¥ 95 kr. Kort efter opdager jeg, at jeg har glemt tre varer, som jeg derefter scanner og betaler for pÃ¥ en ny kvittering pÃ¥ 26 kr. Der er bogstaveligt talt kun fÃ¥ sekunder imellem de to kÞb â det var blot en forglemmelse, at det ikke blev betalt samlet.
Alligevel nÊgter den kvindelige medarbejder at udlevere den sidste pakke Valdesjulekort, fordi kÞbet var delt i to omgange, selvom det samlede belÞb klart oversteg 100 kr. Det er virkelig smÃ¥ligt og dÃ¥rlig kundeservice â alt det besvÊr over en sÞlle pakke kort.
Et kÞb blev aflyst og jeg skulle haveâŠ
Et kÞb blev aflyst og jeg skulle have Ca 279 kr tilbage som ville komme i lÞbet af et par dage.
Nu Ca 14 dage senere er de ikke ko.met og ekspedienten har kun forklaring om hun ikke kan få de rette folk i tale.
Nu er jeg ved at trÊt af det da ikke en eneste i de 14 dage har kontaktet mig om den manglende tilbagebetaling. Så bliver man ludt mistroisk må jeg sige. 2 dage har jeg igen kontaktet men de kan stadig ikke finde ud af det.
Jeg har aldrig fÞr fÃ¥et lavet sÃ¥ grimmeâŠ
Jeg har aldrig fÞr fået lavet så grimme negle. Ham der lavede mine french negle spurgte ikke ind til noget, han tog det som en selvfÞlge at bruge de farver, som han fandt pÊne. Endvidere da jeg ringede og brokkede mig dagen efter, kunne ham der tig telefonen ikke forstå dansk. Han troede jeg ville bestille ny tid.
DÃ¥rlig kundeservice i Imerco
DÃ¥rlig kundeservice i Imerco.
Imerco Randers storecenter har jeg handlet i for sidste gang. Ringet og spurgte butikken om de vil bestille en vare hjem fra en anden Imerco til deres butik. Det viste medarbejder ikke, men spurgte en af hendes kollegaer. Der kom så svaret: Der har vi ikke har mandskab til, så det kan vi ikke hjÊlpe med. Jeg spÞrger derefter så Imerco i Randers midtbyen, og de svare: SelvfÞlgelig vil vi gÞre det, og allerede dagen efter kunne jeg hente varen.
Jeg har aldrig fÃ¥et lavet sÃ¥ grimmeâŠ
Jeg har aldrig fået lavet så grimme negle fÞr
De holder ik og der er ridser og buler i dem
Neglelakken er over det hele
Lad vÊr med at få lavet negle der inde
Har aldrig fÃ¥et sÃ¥ dÃ¥rlig mad pÃ¥ caféâŠ
Har aldrig fået så dårlig mad på café armlÊn. Kold Êg, tÞr kylling, alt i alt en skuffede oplevelse. Så slemt at vi er bange for at om vi for dårlig mave af den smugle vi nåede og spise. Stiller aldrig vores ben der igen. En gang måtte vi tag fat i dem og få noget nyt Êg fordi det var is koldt og helt tÞrt ud 2 gang smagt det er for gammel flÞde.
matas
jeg kan personligt ikke anbefale at handle i Matas.. de tager ikke imod returneringer, selvom man kommer med kviteringen på den vare, som man har betalt for. de er nogle flabede, utilregnelige mÞgdyr.
ArmlÊn cafe i Randers Storcenter
ArmlÊn cafe i Randers Storcenter
Det ikke er sted jeg anbefaler.
Det var en skuffende oplevelse.
Der var lang vente på få lov bestil mad trods for der stod 4 som snakker med hinanden
Og der var os lang vente tiden på få maden
Maden var slet ikke god
TÞr og ingen smag
Eller dressing i burger og bestil så med ost i det fik jeg slet ikke.
Burger brÞdet var lidt brÊndt den var meget brun.
Pomfritter er ok men manglede salt
FÞlte mig slet ikke velkommen eller mÞdt.
Det var billigt men spild af penge
SÃ¥ her kommer jeg ik igen
Vibholm i Randers storcenter.
Vibholm i Randers storcenter.
Mega dårlig service. KÞbte vielsesringe og tre dage efter blev de sat på tilbud 20 %. Hvilket ekspedienten ikke oplyste mig om ved kÞbet. Da jeg ringede og konfronteret butikken var der et vÊrre tov trÊkkeri for at få tilbudet. Ydermere da jeg skulle hente mine ringe virkede personalet meget uprofessionel og uforskammet. Kommer aldrig til at kÞbe smykker i Vibholm i Randers storcenter.
Datteren var til meet n greet medâŠ
Datteren var til meet n greet med Youtubere. Vi vidste der ville blive mange mennesker og lange kÞer. Men storcentret havde indfÞrt et kÞ-system på telefonen og det var faneme smart! Vi havde tid til at gå rundt og hygge mens vi var i kÞ