Har vÊret der ude fÞr og fÃ¥ lavet negle sÃ¥ var faktisk glad for stedet, men sÃ¥ kom jeg der ud en dag og bestilte tid og spurgte 3 gange om den rigtige dato hvor han sagde ja, sÃ¥ kommer jeg der ud pÃ¥... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Nails Gallery: den ringeste pedicure og hÃ¥blÞs attitude! Find en fodterapeut til en fodbehandling istedet! De virker begge irriterede over kunders tilstedevÊrelse, slÃ¥r over i vietnamesisk (eller hvad... ãã£ãšèŠã
God Gratis Parkering pladser samt Bus lige til dÞren à ben i mange timer. flere veje til centeret altid en parkeringsplads uden restriktioner, gode IndlÞbsvogne os lys pÃ¥ pladsen.Ligger ogsÃ¥ tÊt pÃ¥ and... ãã£ãšèŠã
Vibholm i Randers storcenter. Mega dÃ¥rlig service. KÞbte vielsesringe og tre dage efter blev de sat pÃ¥ tilbud 20 %. Hvilket ekspedienten ikke oplyste mig om ved kÞbet. Da jeg ringede og konfronteret... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Randers Storcenter tilbyder 55 lÊkre specialbutikker og et stort Kvickly varehus under ét tag. 1800 gratis parkeringspladser. Og sÃ¥ kan vi liâ at se glade bÞrn.
é£çµ¡å
Merkurvej 55, 8960, Randers SÃ
- www.randersstorcenter.dk
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bilka tager ikke imod kontant betaling fÞr efter klokken 10.15
Var i dag i Bilka for at handle. De reklamere over hÞjtaler med at: Bilka tager imod kontanter. Det er ikke sandt. Da jeg ville betale for mine varer (klokken 09,50) var der ingen kasser åbne for kontant betaling. Da jeg spÞrger en fra personalet om hvornår der åbner en kasse der vil modtage kontanter lyder svaret at der mÞder en personale ind ved kassen med kontant betaling klokken 10.00. Undertegnede forlod Bilka uden mine varer (lod dem stå i kundevognen) Klokken 10.15 blev der så åbnet en kontant betalings kasse. Måske skulle chefen for Bilka Storcenter Randers, lÊse lidt om: Kontantreglerne. I har pligt til at modtage kontanter fra kl. 06.00 til 22.00
Bilka under al kritik
Var i centeret med min familie i dag, og det var okay, men vi besluttede os for at lige smutte forbi Bilka for at lede efter nogle strÞmper til min sÞn. Der var ikke nogen som faldt i hans smag og vi forlod butikken uden at kÞbe noget. Vi havde nogle poser med fra andre butikker, og da vi ville smutte ud ved kassen blev vi stoppet af en sur kassedame som bad os gå til kundeservice for at gå ud. Da vi kom til kundeservice var udgangen spÊrret med en bÞjle, som dem der bliver brugt ved kasserne, og vi måtte vente på at få vores poser gennemrodet af ekspedienten i kundeservice. Folk stod og gloede og det var Sà ydmygende. Alt det fordi vi ikke kÞbte noget og havde nogle poser med fra andre butikker. Jeg er mållÞs.
Havde forventet en anden oplevelse endâŠ
Havde forventet en anden oplevelse end den jeg fik så kun 2 stjerner.
Matas i Storcentret
Matas i Storcentret. Der var ingen kunder i butikken, da jeg ankom. Ikke mindre end 4 ekspedienter stod bag kassen, og ikke én af dem nÊrmere sig kunden, for at give kundebetjening eller forsÞge at skabe mersalg.
Det kan I gÞre bedre, Matas!
moerup-ure-guld
moerup-ure-guld - overpris for en lås til en kÊde, der er kÞbt ved dem, og er gået i stykker.. og de har slet ikke styr på at der er for mange i forretningen.. (bÞrn i forbindelse med ?voksne)
God Gratis Parkering pladser samt BusâŠ
God Gratis Parkering pladser samt Bus lige til dÞren à ben i mange timer. flere veje til centeret altid en parkeringsplads uden restriktioner, gode IndlÞbsvogne os lys på pladsen.Ligger også tÊt på andre Butik kÊder, nÊsten aldrig kÞ til Centeret.
Randers Storcenter har mange spÊndendeâŠ
Randers Storcenter har mange spÊndende events for både bÞrn og voksne.
Efter Bilka er kommet derud, kan man stort set handle alt ét sted - Derfor er jeg fan:)
Mange spÊndende specialbutikker
Et stort center med mange spÊndende specialbutikker og gode indkÞbsmuligheder.
Var i MATAS i storcenter Randers ogâŠ
Var I Matas i storcenter Randers og blev betjent af den dygtigste og mest kompetente,smilende og rolige medarbejder jeg lÊnge har mÞdt.
Hun kunne kun få mig i godt humÞr..
Tak for en virkelig god service Camilla Laursen..
VH
Henrik
Middel udvalg, ofte sure/krukkede ekspedienter
Jeg forstår personligt ikke hvor randers storcenter sku vÊre godt-udover du har tag over hovedet på en regnvejrs dag.
Deres udvalg er ikk meget bedre end det er i randers by og HOLD NU OP for nogle krukkede ekspedienter de har ansat i mange af butikkerne, selv når man selv er i godt humÞr og måske kommer med en (sÞd) kÊk bemÊrkning, får man ikke andet end et surt fjÊs retur. -Og det er så når de ikke render pisse stressede rundt og får dig til at fÞle som om du er i vejen.
Desuden kan man ikke altid vÊre sikker på at de unge damer har tid til ekspedition-det var jeg desvÊrre udsat for en dag i en sportsbutik-jeg spurgte efter et produkt, fik at vide jeg selv kunne gå hen og se efter det -hvorefter pigen smuttede ind i EN ANDEN butik og kom tilbage med en lille glimmerbluse som hun lagde om bag disken... det syntes jeg SLET ikke er sÊrligt fed kundeservice.
Og i Vero Moda mener de sagtens man kan vaske en Habitjakke med lÊderbesÊtning på 40 grader i vaskemaskinen... Hmm nej det ville jeg nok ikk lige prÞve på!
Det eneste sted jeg har haft en rigtig god oplevelse er på deres apotek hvor der til tider står en rigtig sÞd dame som giver en super vejledning og slet ikke ser sur ud :-)
Alt under et tag
Man kan få klaret det meste under et tag, man kan blive klippet, kÞbe medicin, tÞj og madvare. De har et fint udvalg i spisesteder og dejligt med en stor gratis p-plads.
Godt storcenter, mulighed for at kÞbe alt hvad du begÊrer
Super godt storcenter, indkÞbsmulighederne er suverÊne, og man kan forvente en god service ligemeget hvilken butik man er i.
5 ud af 5 fordi man kan få alt hvad man begÊrer
af; Henrik Jensen, Randers
LÊkkert Center
Et center med gratis parkeringspladser, forbedreret med tiden med nemmere indkÞrsel muligheder, super udvalg af butikker og der sker altid et eller andet derude for familier ^^ Dog det eneste minus jeg finder, er mangel på spise steder, det er desvÊrre for tyndt derude af udvalg, gjorde bestemt ikke, hvis der lige var et spise sted eller to mere, til at skabe lidt mere mulighed.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã