企業が回答しました
Jeg har haft en rigtig god og positiv oplevelse, som jeg gerne vil dele med jer. Jeg kom i kontakt med Realkredit Danmark gennem deres hjemmeside og fandt en personlig rådgiver, Kurt Ul... もっと見る
Realkredit Danmark
Lersø Parkallé 100, 2100, København Ø, デンマーク
ネガティブなレビューの 50%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jeg kom i kontakt med Realkredit Danmark gennem deres hjemmeside og fandt en personlig rådgiver, Kurt Ulrick Østergaard, hvor jeg bestilte tid til et online møde om omlægning af lån. Det gik stærkt fra start til slut, og vi havde en aftale på plads på kun én uge.
Det har været hurtigere og fantastisk service, og vi er meget tilfredse med servicen.
Tusind tak for hjælpen, Kurt Ulrick Østergaard!
Jean Pierre

RD からの回答
Nedsættelse af Bidragssatser gælder kun for nye kunder medmindre der betales dyrt for omlægning. Der er stort pres i Danske Bank for at det fremover skal være et bank finansieret boliglån i stedet for et realkreditlån. 48 % af nyudlånet i DB/RD er bankboliglån. Er RD under afvikling? Bør RD ved regeringindgreb frigøres fra DB under nye ejere. Det kunne være under institutionelle investorer ligesom Nykredit. Nykredit har nedsat bidragssatserne for alle kunder. Det samme har Nordea.

RD からの回答
login på jeres hjemmeside kan man stadig ikke som erhvervskunde bruge mitid.
Hvorfor følger I ikke med tiden, privatkunder er på mitid ?

RD からの回答
Havde besøg af jeres vurderingsmand hvorefter en kontormand havde læst 18 år gamle papir igennem og mente derfor at at huset skulle have samme vurdering skønt der var en forskel på mindst 300000. I forhold til vurderingsmandens beslutning . Useriøs behandling af kunder Hvorfor så sende en vurderingsmand ud når der bare kigges i gamle papirer.

RD からの回答
Hvad med at sætte bidrage satser ned for de gamle kunder i har. Som De andre kunder gør i kreditforening

RD からの回答
De går mere op i hvad man har i sit hus en huset og de så gamle at de ikke hved hvordan man har bygget sit hus hold jeg fra at få vurderinger fra dem og vælge at holde ulovligt parkeret under vurderingen
Skal omlægge mine eksisterende lån og ville gerne have mit boliglån uafhængigt af banken men dette er ikke muligt- RD er danske bank så hvis man ikke ønsker at være sovset ind i div. Samle ordninger og have mulighed for at skifte bank må man lede andetsteds. Kim

RD からの回答
Det har været en frustrerende oplevelse med RD. Trods jeg er private banking kunde bliver aftaler brændt af gang på gang. De taler ikke sammen og overholder ikke simple aftaler. Dybt frustrerende.

RD からの回答
Opdatere ikke til tiden 09:30 og tilbudsrenten for f5 stadig ikke opdateret står blank på deres side.
Ofte sket, lidt irriterende når folk er afhængig af at få en god rente til ens huskøb.
Telefon ventet jeg 25 minutter og ingen svaret efter jeg blev viderestilling af deres reception.
Når man tænker på de styrer slagets gang i forhold til informationer om lån og diverse så syntes jeg det lidt tabt de ikke er punktlige.
Kan være ledelsen bør være skarpere på personale.
(Se deres svar til denne bedømmelse, ligegyldig support, få det nu bare fikset)

RD からの回答
Blev i dag ringet op vedrørende min underskudhandel, for at blive informeret om den fremtidige procedure. I modsætning til tidligere beskrevet oplevelse. Blev jeg i dag mødt af en medarbejder der forklarede helt præcist hvad der skulle ske, hvorfor de pt. ikke kunne opkræve betaling af gælden ved en underskudshandel.
Fik også en fin forklaring på det omkring renter når det bliver muligt at betale renter, og man naturligvis ikke skal betale renter så længe man ikke kan afdrage.
Havde jeg haft en samtale som denne ved sidste kontakt, havde jeg været meget mere rolig, sluttede også min samtale med stor ros til medarbejden.
Det viser bare hvor vigtigt kommunikation er, medarbejden i dag fik til at starte med fortalt min sidste oplevelse, så der er noget at arbejde med internt-
Så tak til den gode og positive medarbejder jeg mødte i telefonen i dag.

Laaaangsomt og utilgængeligt
Efter salg af ejendom skal lån indfries og restprovenu frigives fra deponeringskonto. Ved en fejl fra bankens side overføres +3,9 mio men 1.512kr for lidt. RD reagerer ikke. Efter en uge rykker banken, får oplyst fejl, overfører restbeløb så RD kan indfri i helhed og aflyse lån i tingbogen mv. Der er nu gået 14 dage og efter adskillige opfølgninger fra bank fortsat ingen aktivitet i RD. Resultatet? Boligen blev overdraget 7/4 og vores restprovenu på +8,6 mio kan fortsat ikke frigives.

RD からの回答
Super sløv medarbejder der svarede telefonen og ikke orkede give mig en følelse af at mit opkald og spørgsmål omkring en tidligere låneomlægning blev taget seriøst. Der blev ikke slået op på sagen, men mit spørgsmål blev blot besvaret med et “nej det tror jeg ikke”. Ikke engang yderligere spørgsmål ændrede på det.

RD からの回答
Vi har nu ad flere omgange været i kontakt med Realkredit Danmark, dels ifht. vurdering af sommerhus ifm. nedrivning - men efterfølgende i forbindelse med realkreditbelåning af nogle lejligheder, der overgik fra privat til et selskab.
Vi har i den forbindelse været i kontakt med ejendomsspecialist, Cecilie Havreland, der både har været enormt imødekommende og ekstremt dygtig og professionel i sin håndtering fra start til slut.
Vi kunne ikke have ønsket os en bedre behandling.

RD からの回答
Har fået en fantastisk service og en super tillidsvækkende og kompetent behandling af jeres helt igennem dygtige og søde kollega Margrethe Lumbye hos bolig direkt..
At have mit boliglån hos jer og have Margrethe Lumbye som min rådgiver er det bedste jeg har gjort. Tak for det.

Dyr gebyr og bidrag
Stor friværdig er ikke noget man ser på men over 60 år så koster det
Kan ikke andebefalde rd og danske bank til personer over 60 så lån inden de 60 år
God dag

RD からの回答
Har ringet til jer 2 gange i dag og førstegang ventede 30 min og nu lige ventede 40min. Er der nogen ansatte hos jer 🤷🏼♂️. Forstår ikke den dårlige kundeservice, i det mindste kan i fortælle hvad nr man er i køen ( er man nr 10 eller nr 188 gør sgu en forskel ) og i kunne igså gøre som mange andre virksomheder, tryk 9 og vi ringer tilbage. Kan kun sige når min kone kommer hjem i dag vil jeg tale med hinde og anbefale nu når vi måske alligevel skal ligge lån om, syntes jeg vi skal skifte selvskab og kan se mange andre er sure over det samme som mig, så er noget som har stået på længe 😳🤯. Og æv vi skal skifte har ellers været glade for at have jer.
Hilsen Stefan
Havde i bare taget tlf inde for 15 min eller ringet tilbage eller sagt hvad plads i køen jeg er. Var jeg nok ikke sur.
Men jeres valg som firma, at i vil betjene jeres kunder dårligt. Men øv øv.

RD からの回答
Håbløs kundepleje - 2 gange indenfor den sidste uge har jeg prøvet og ringe til RD, begge gange måtte jeg ligge på efter 10 minutters ventetid, jeg skrev dem en mail, der kom autosvar at de ville kontakte mig inden 3 hverdage, a-hvad !! I dag samme oplevede jeg det samme - jeg er pt kunde hos RD -en det slutter heldigvis snart - man kan ikke få svar, Totalkredit bliver vores nye partner, håber de kan gøre det bedre 🙏🏻😳

RD からの回答
Vi vil meget gerne rette en store tak og ros til jeres vurderingsekspert Hamid N. i forbindelse med en vurdering af vores bolig den 01.05.24 i Gentofte som vi håber ka' nå videre ud til ham.
Hamid er et meget sympatisk, pålidelig og tillidsvækkende vurderingsekspert. Uden tvivl at han trives og elsker det han gør, hvilket han gør med store professionalisme under trygge rammer.
Hvis alle jeres medarbejdere er lige så pålidelig og tillidsvækkende som Hamid må det være dk's bedste arbejdsplads.
Tak for denne gang. Bh. Allaa El-Touki og Hennie Hansen.

Realkredit Danmark politi anmeldt for million svindel. Sagen ligger på Tv2
2 afdelingschefer gemmer sig i sagen.
Nordsjællandspoliti har arbejdet på sagen i de seneste måneder på, at få opklaret, er der tale om en menneskelig fejl fra RD s side, eller er der tale om groft uspekuleret økonomisk svindel fra RD s side, efter RD s Elisabeth s udtagelse den 29.04.24 ved vi, at der IKKE er tale om en menneskelig fejl. Samme Elisbeth søgte nyt i sag, og det må man sige er kommet i dag, ja nærmest "sendt fra over" myndighederne har uopfordret sendt papier på, at undertegnede stadig ejer det sommerhus som RD har stjålet fra mig, alt "sejler" for RD. Politiet og Tv2 vil blive underrettet i dag. Sidste nyt i sagen, så bliver Adm. Direktør Kamilla Hammerich Skytte nu personligt opfordret til at tage ansvar, med kopi til Nordsjællands Politi.

RD からの回答
Vi har idag afviklet møde med en meget professionel, venlig og imødekommende rådgiver vedrørende omlægning af vores bolig og privatøkonomi. Det var meget værdsat, at rådgiveren ikke blot kigger på ens økonomiske aspekter, men også ser de menneskelige aspekter. Tina og Kim Johnsen, Nørager

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。