レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

NedsÊttelse af Bidragssatser gÊlder kun for nye kunder medmindre der betales dyrt for omlÊgning. Der er stort pres i Danske Bank for at det fremover skal vÊre et bank finansieret boliglÃ¥n i stedet for... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har haft en rigtig god og positiv oplevelse, som jeg gerne vil dele med jer. Jeg kom i kontakt med Realkredit Danmark gennem deres hjemmeside og fandt en personlig rÃ¥dgiver, Kurt Ul... もっず芋る

䌁業が回答したした

Havde besÞg af jeres vurderingsmand hvorefter en kontormand havde lÊst 18 Ã¥r gamle papir igennem og mente derfor at at huset skulle have samme vurdering skÞnt der var en forskel pÃ¥ mindst 300000. I fo... もっず芋る

䌁業が回答したした

Skal omlÊgge mine eksisterende lÃ¥n og ville gerne have mit boliglÃ¥n uafhÊngigt af banken men dette er ikke muligt- RD er danske bank sÃ¥ hvis man ikke Þnsker at vÊre sovset ind i div. Samle ordninger o... もっず芋る

䌁業情報

117件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 50に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

RD skriver på hjemmesiden

RD skriver på hjemmesiden: når du låner i frivÊrdien, bestemmer du selv hvad pengene skal bruges til.
Jeg forstår så ikke hvorfor vi skal fortÊlle hvad pengene fra lånet skal bruges til,når vi vil oprette lånet.

Mvh
Elsemarie Olsen

2020幎5月14日

KÊre Elsemarie Olsen

Tak for din anmeldelse. Grunden til at vi spÞrger er, at vi har et rådgiveransvar, når vi låner penge ud.

Vi rÃ¥dgiver blandt andet om, hvad sammenhÊngen mellem lÃ¥neformÃ¥let og hvor mange Ã¥r lÃ¥net bliver tilbagebetalt over. LÃ¥ner man eksempelvis i boligen til at kÞbe en bil og betaler lÃ¥net tilbage over 30 Ã¥r, sÃ¥ fortÊller vi dig, at du skal regne med, at dit lÃ¥n ikke er betalt tilbage indenfor bilens ”levetid”.

Der kan også vÊre situationer, hvor vi kan lave en bedre lÞsning eller give dig vigtige råd, når vi kender låneformålet.

Har du andre spÞrgsmål til os, er du meget velkommen til at skrive til rd@rd.dk

Stadig lige grådige

Hele Verden står i en Mega Þkonomisk Corona Krise , forskellige landes regeringer rÊkker en hånd ud til dets borger , isÊr den danske regering har lavet flotte pakker der skal hjÊlpe befolkningen gennem krisen , alt kan lade sig gÞre , nye pakker bliver lovbehandlet på mindre end et dÞgn, havde ikke forventet en håndsrÊkning fra Real kredit Danmark, men tog da kontakt til Danske Bank , måske man alligevel kunne byde ind som resten af samfundet , men nej ingen stilstand i lån - ingen om konvertering til afdrags frit i 6 mdr. eller 12 mdr. så lÊnge krisen vare , fordi det kan man ikke lige gÞre andet en gang årligt til den 31.12 , alt kan lade sig gÞre hvis man vil , men nej gribbene kan ikke for nok og selv i krise tider får man lyst til at brÊkke sig over deres opfÞrsel. FÞj

2020幎3月20日

Hej Christian

Tak for din anmeldelse. Vi taler med rigtig mange af vores kunder i de her dage og vi vil meget gerne prÞve at finde lÞsninger, som kan hjÊlpe familier og erhverv, som er påvirket af Corona-virus, så de kan komme godt igennem. Der er selvfÞlgelig tale om individuelle vurderinger, så jeg kan ikke love dig, at vi kan hjÊlpe alle, som beder om nye kreditter eller henstand.

Det du taler om, lyder som om at du har bedt om at stoppe afdrag på et Flex-lån, som du nu betaler afdrag på. Hvis det er tilfÊldet, er det helt korrekt, at vi ikke kan stoppe afdragsbetalingen midt i en rentetilpasningsperiode. Det har noget at gÞre med, hvilken obligation som lånet er, og det er ikke noget banken styrer.

Du er velkommen til at sende os en mail på Kundehenvendelser@danskebank.dk hvis du gerne vil tale med en rådgiver om din konkrete situation.

venlig hilsen

Tillid ikke nok.

Har oplevet at RD mundtligt giver et tilsagn for når lånet så senere skal optages at få beskeden du er for gammel så vi beklager, men intet lån til dig.
Derfor aldrig have tillid til RD! Skal man bruge RD så er det MEGET vigtigt at få et lånetilbud inden man går igang. Eller bedre benyt et andet realkreditinstitut.
Mvh Preben

2019幎11月3日

KÊre Preben Krab

Tak for din anmeldelse. Vi kan ikke kommentere på en konkret kreditansÞgning her på trustpilot, men du er meget velkommen til at skrive til os på rd@rd.dk, så ser vi på sagen og vender tilbage til dig.

Marlene

Vil ikke have nye kunder

Er idag blevet afvist som ny kunde, pga travlhed.

Med den indstilling kan det nu godt vÊre der snart bliver tid til at tage nye kunder ind igen.

Det bliver så ikke mig.

FÊrdig med RD

Til historien fÞlger sÃ¥ ogsÃ¥ svaret fra RD - “vil gerne have nye kunder” I har jo lige afvist mig, sÃ¥dan noget vrÞvl at skrive.

2019幎10月8日

KÊre Finn Pilgaard

Vi er kede af den oplevelse, som du har haft og vi er selvfÞlgelig altid interesserede i at få nye kunder.

Vi har pt. ekstraordinÊrt travlt på grund af stor konverteringsaktivitet og derfor kan der vÊre forlÊnget ekspeditionstid.

Det betyder desvÊrre også, at du som ny kunde kan opleve, at vi ikke kan leve op til de forventninger, som du har i forhold til svartider og oprettelse af nyt kundeforhold.

Marlene

OmlÊggelse af eksisterende lån.

OmlÊggelse af eksisterende lån.
Fra fÞrst til sidst har jeg vÊret ovenud tilfreds med hele forlÞbet.
Information og vejledning pr telefon og mail af personlig rådgiver
Finn JÞrgensen var helt i top.
Jeg blev oplyst om muligheder, fik gode råd og fÞlte mig meget tryg.
Alle aftaler blev overholdt, og jeg er en glad kunde.

2019幎9月3日
自発的なレビュヌ

Simpelthen FOR ringe kundeservice.

Simpelthen FOR ringe kundeservice.
I sender brev ud i forbindelse med dÞdsfald, som I godt er klar over, genererer spÞrgsmål.
Venter 36 minutter i telefonkÞ, uden at ane, hvor mange, der er fÞr en i kÞen.
Kommer endelig igennem, men så er det ikke kundeservice på det nummer fra brevet, man skal ringe på, derefter ventekÞ igen. (måske en idé at skrive det specifikke nummer).
For så at komme igennem til en, der siger, vi intet skal gÞre og bare skal ignorere, det, ser står i blevet, indtil vi hat vÊret i skifteretten. Da jeg foreslår, at det så nok var en god idé at skrive dette i brevet, så man slap for at skulle vente 36 minutter i telefonkÞ, får jeg bare at vide, at der sendes så mange automatiske breve ud, at man ikke kan have sådan noget med.
Come-on RD, vi lever i 2019, og brevet må jo vÊre trigget af en dÞdsfaldskode fra cpr, så mon ikke, man kan gÞre det bedre?
Og hvis ikke, mÃ¥ vi sÃ¥ anbefale lidt flere pÃ¥ telefonen. 36 minutter pÃ¥ noget sÃ¥ vigtigt som boliglÃ¥n er bare ikke tidssvarende. Og sender man en mail, bestrÊber I jeg pÃ¥ at svare indenfor 10 (LÆS TI) dage. FuldstÊndig uacceptabelt og direkte pinligt.

2019幎8月26日

Hej Anne

Det lyder bestemt ikke optimalt, og det må vi kunne gÞre bedre. Vil du sende os en mail på rd@rd.dk og henvise til, at du har skrevet en anmeldelse på trustpilot, så kan vi undersÞge sagen nÊrmere.

Kompetent og tryg rådgivning

Kompetent og tryg rådgivning ifm.tillÊgslån

Tusind tak til Niels Vestegaard Nielsen for grundig og tryg rådgivning ifm mit lån.
Jeg havde brug for at afklare forskellige lånemuligheder ifm. min tilbygning. Havde lidt tidspres. Lige fra fÞrste telefonsamtale blev jeg betjent af kompetent rådgiver Niels Vestegaard Nielsen, som var behagelig og grundig i sin gennemgang af mine muligheder. Fik sparet nogle penge undervejs af hans professionelle behandling. Alt gik så hurtigt og nemt. Vil gerne understrege også hans opfÞlgning på sagerne. Godt gået. Super. Tak for din professionalisme. Vh Elena Oler

2019幎8月22日

Jeg lagde på efter at have ventet 35

Jeg lagde på efter at have ventet 35 min. i telefonen på at komme igennem til Kundeservice - i Þvrigt uden at blive oplyst om, hvilket nummer i kÞen jeg var....

2019幎8月15日

KÊre Fru Larsen

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager, at der har vÊret lang ventetid på telefonen. Der er i Þjeblikket mange kunder, som kontakter os for at omlÊgge lån, og der kan derfor desvÊrre vÊre lÊngere ventetid end vi og vores kunder bryder sig om.

Marlene

Jeg er ualmindelig skuffet over RDs

Jeg er ualmindelig skuffet over RDs dårlige kundeservice. For over 4 måneder siden kontaktede jeg RD med henblik på en stÞrre låneomlÊgning i forbindelse med en brand.
RDs person i kundeservice mente ikke at kunne klare sagen over tlf. og lovede en kontakt. Den kom fÞrst efter jeg havde rykket RD 3 måneder senere. Kontaktpersonen kunne kun forklare, at "det ikke var hans bord" og henviste sagen videre. Nu er der igen gået en måned, og jeg har intet hÞrt.
Jeg kan ikke forstå at man kan drive kundeorienteret virksomhed på en sådan måde, og har nu i ren desperation valgt at kontakte en af RDs konkurrenter. Har vÊret kunde i RD i +25 år og ikke misset én eneste termin.

2019幎7月11日
自発的なレビュヌ

Utrolig dårlig svartid på tlf...

Utrolig dårlig svartid på tlf.... Vågn nu op og giv kunderne lidt service... Det er er MANGE år siden man kunne tilbyde kunderne at ringe tilbage ved travlhed. Dette er skrevet efter 19 min.ventetid...

Tlf autostemmen,`Vi arbejder fortsat pÃ¥ at kunne betjene dig hurtigst mulig... tak for din tÃ¥lmodighed siger stemmen... sikke da en dÃ¥rlig joke at gentage hver 30 sek....🀬🀬🀬🀬
Selv tak da, ,denne dårlige anmeldelse har I til fulde fortjent!

2019幎6月19日

Hej Thomas

Vi har ganske rigtigt rygende travlt på telefonerne i dag, så der opstår ventetid. Det beklager vi. Du er meget velkommen til at sende mig en mail på kundehenvendelser@danskebank.dk med dit telefonnummer, så sÞrger jeg for at du bliver ringet op.

UtrovÊrdig

FÃ¥r afslag pÃ¥ lÃ¥n med den begrundelse at vores gÊld vil overstige vores bruttoindkomst med mere end faktor 4. En hurtig hovedregning viser at vores gÊld med den nye belÃ¥ning bliver ca faktor 2. Samtidig tog det Realkredit DK seks uger at komme frem til den konklusion. Firmaet mÃ¥ derfor konstateres som dybt utrovÊrdigt. Årsagen til afslaget mÃ¥ skyldes noget andet, hvorfor firmaet er fuld af lÞgn

2019幎5月1日
自発的なレビュヌ

jeg forståer ikke kreditfoening i
danmark

jeg forståer ikke kreditfoening i skulle have vuderet ejendom pederstrup bygade 28 sagde de i danske bank men det er stor lÞgn dansk bank fotalte at vurderingsmand have holdt i indkÞslen og vurder huset men der er nyt bagved som ikke ses fra indkÞslen jeg vil da skrive i alle lands aviser og medior hvodan i vuder huse men danske bank er jo ogsåi sÞgelyset med kraftig hvidvasker er i med der at det jeg kan fotÊlle ejendom her er blevet vuder til 840.000kr af en kreditfoening men i har ikke vÊret her da det er merer der skal under bbr som aldrig har vÊret de dårlig sevice men det kommer til at gÞr undt

2018幎10月4日

Overtagelse af lån

Overtagelse af lån
ForsÞgte at overtage et eksisterende lån i en lejlighed.
Blev mÞdt af ligegyldighed og inkompetence.
Min kontaktperson havde svÊrt ved at forstå et erhervsregnskab og sÞrgede heller ikke for at få hjÊlp til dette.

2018幎8月28日
自発的なレビュヌ

En kÊmpe ros og helt fantastisk service.

En kÊmpe ros, for en helt fantastisk rådgivning til dig JÞrgen Bragt, vedr min fars boliglån.
Og endnu en kÊmpe ros, og helt fantastisk rådgivning til dig Allan Heck, for at rådgive vedr lån, fremtids planer vedr bank skift, og realkredit lån. Aldrig har vi fået sådan en flot og tålmodig kundeoplevelse. Tusind tak.

2018幎8月7日
自発的なレビュヌ

Det er simpelthen for meget med deres
TÃ¥belig

Det er simpelthen for meget med deres snagen i vores gÞren og laden uden det stiller dem bedre eller ringere ved omlÊgning af lån.

2018幎7月9日

Hej Kathrine

Tak for din anmeldelse. Jeg ved ikke konkret, hvad det er du er blevet spurgt om, men du er meget velkommen til at sende en mail på rd@rd.dk så kontakter vi dig med en forklaring.

Marlene

Tryghed ifm. omlÊgning og tillÊgsbelåning.

Vi fremsendte låne forespÞrgsel på 6 forskellige typer lån og fik materiale til gennemlÊsning og havde derefter et telefonmÞde hvor vi sammen med RD's rådgiver, gennemgik de to låne muligheder som var interessante for os. At kunne gennemgå dokumenterne sammen via det link der blev fremsendt til os gav en tryghed i forhodl til at tale om det samme. Vi modtog en grundig gennemgang af de forskellige aspekter der er ved lån.

2018幎4月20日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。