Bas van Regeljeverzekeringen is een aanrader. Neemt de tijd voor je, zelfs na kantooruren en denkt met je mee voor een goede verzekering alsook de snelle afhandeling. Toppertje dankjewel.

ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Dhr. Bas Oudshoorn heeft rustig en overzichtelijk alle opties op een rij gezet en meegedacht over de autoverzekeringen. Ik kreeg een mooi schriftelijk overzicht en we hebben alle vragen daarna behande... ãã£ãšèŠã
Ik heb van Maarten dezelfde dag na akkoord en aankoop bedrijfsauto op zaterdag een telefoontje gekregen. Hij heeft me zonder een imposante pitch te houden gewoon een goeie deal gemaakt. Alles erop en... ãã£ãšèŠã
Afgelopen vrijdag belde Wouter mij met een verzekering voorstel, al jaren ben ik bij dezelfde maatschappij verzekerd en kreeg ik een bedrag te horen wat mijn nieuwe auto zou gaan kosten per maand. Nou... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Regeljeverzekering.nl ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Daarom helpen we eigenaren van autoâs om de financiële risicoâs van schade en aansprakelijkheid goed af te dekken met een passende verzekering.
Als specialist bemiddelen we bij het afsluiten van een verzekering en kunnen we je adviseren over de meest geschikte dekking voor jouw situatie. Zo helpen we je om zo snel mogelijk verzekerd de weg op te gaan in je nieuwe auto.
Wat je van ons kan verwachten:
Ga naar Regeljeverzekering.nl
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Via greve hebben ze een goede partner
Via greve hebben ze een goede partner
Aanbevolen via telefoon vlotte afhandeling Aanrader
Snelle vlotte en goede afhandeling vanâŠ
Snelle vlotte en goede afhandeling van thomas
Goede ervaring
Goede ervaring. Heeft een verzekering voor mijn bedrijfsbureau geregeld.
Timo heeft me enorm goed geholpen
Timo heeft me enorm goed geholpen
Zeer professioneel ervaring
Bas is altijd zeer professioneel en punctueel geweest in zijn ondersteuning. Hij reageerde steeds snel en met grote bereidheid op alle verzoeken, wat zijn samenwerking bijzonder prettig maakte.
Super geholpen door Bas
Super geholpen door Bas, snel, meedenkend & vriendelijk.
Goede service en gelijk beantwoordenâŠ
Goede service en gelijk beantwoorden alles erg goed en hulpzaam ððŒ
Top ervaring Thomas
Top ervaring Thomas , bedankt ðð»ðð»ðð»
Top service!
Zeer tevreden over dezeâŠ
Zeer tevreden over deze autoverzekeringsmaatschappij.
De service is uitstekend en het team is altijd professioneel, vriendelijk en duidelijk in de communicatie. Alles werd netjes en snel afgehandeld, zonder ingewikkelde procedures.
Wat ik vooral waardeer is het respectvolle contact en het feit dat ze echt meedenken met de klant. Je voelt je hier geen nummer, maar serieus genomen.
Zeer goede en snelle transactieverwerking.
Alles is in orde, bedankt voor de uitstekende service.
Goedkoop, goed en met duidelijke communicatie
Omdat ik al bijzonder positieve ervaringen had met Regeljelease en Regeljeverzekering voor mijn auto, heb ik nu ook de privé verzekeringen bij Regeljeverzekering ondergebracht.
Wouter heeft mij daar heel prettig en deskundig mee geholpen.
Ik wilde het snel en overwogen afgehandeld hebben. Dat is ook zo gegaan, dankzij de rustige en heldere uitleg die er plaatsvond.
Wouter heeft het geregel voor mij overgenomen en binnen een paar uur was alles klaar.
Heel erg fijn. Alweer een vette plus voor jullie bedrijf.
Dankjewel
Zeer goed geholpen door Wouter
Zeer goed geholpen door Wouter
Autoverzekering
Bas Oudshoorn heeft mij uitstekend geholpen bij het afsluiten van mijn autoverzekering. Hij communiceert helder, denkt goed mee en komt zijn afspraken na. Het hele proces verliep soepel en transparant. Erg tevreden!
Goed geregeld voor scherpe prijzen
Snel. En goed geregeld
Goeie service. Geen gedoe en gezeik
Top voormekaar zo
Gr martijn
Uitstekend geholpen door Bas
Uitstekend geholpen door Bas, erg vriendelijk en denkt goed mee.
Duidelijke en snelle service
Timo heeft de verzekering voor mijn zakelijke bus geregeld. Het contact was prettig en duidelijk. Hij dacht mee, legde alles goed uit en regelde het snel.
Ik ben erg tevreden over de service en zou Timo zeker aanraden!
Autoverzekering
Ik werd gebeld door Bas Oudshoorn van regeljeverzekering.nl met de vraag of ze wat voor mij konden betekenen, en na wat uitzoeken van hem en mijzelf hebben ze alles in orde gebracht voor mij met een goede dekking en een mooi maand bedrag.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã