Bas van Regeljeverzekeringen is een aanrader. Neemt de tijd voor je, zelfs na kantooruren en denkt met je mee voor een goede verzekering alsook de snelle afhandeling. Toppertje dankjewel.

ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Dhr. Bas Oudshoorn heeft rustig en overzichtelijk alle opties op een rij gezet en meegedacht over de autoverzekeringen. Ik kreeg een mooi schriftelijk overzicht en we hebben alle vragen daarna behande... ãã£ãšèŠã
Ik heb van Maarten dezelfde dag na akkoord en aankoop bedrijfsauto op zaterdag een telefoontje gekregen. Hij heeft me zonder een imposante pitch te houden gewoon een goeie deal gemaakt. Alles erop en... ãã£ãšèŠã
Afgelopen vrijdag belde Wouter mij met een verzekering voorstel, al jaren ben ik bij dezelfde maatschappij verzekerd en kreeg ik een bedrag te horen wat mijn nieuwe auto zou gaan kosten per maand. Nou... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Regeljeverzekering.nl ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Daarom helpen we eigenaren van autoâs om de financiële risicoâs van schade en aansprakelijkheid goed af te dekken met een passende verzekering.
Als specialist bemiddelen we bij het afsluiten van een verzekering en kunnen we je adviseren over de meest geschikte dekking voor jouw situatie. Zo helpen we je om zo snel mogelijk verzekerd de weg op te gaan in je nieuwe auto.
Wat je van ons kan verwachten:
Ga naar Regeljeverzekering.nl
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Top geregeld super geholpen!!!
Meer hulp voor mij
Verzekering was snel telefonischâŠ
Verzekering was snel telefonisch geregeld.
Bas heeft me super goed geholpen!
Bas heeft me super goed geholpen! Vanmorgen nieuwe auto gekocht en nu voor de allerbeste prijs verzekerd. Fijn en snel contact. Zeer vriendelijk te woord gestaan!
Thank u Bas
thanks for good insurance. fast arranged and good price. I recommend
Zeer tevreden!
Bas was flexibel, kon meedenken en geduldig. Zeker tevreden!
Top gedaan door Thomas
Ik ben echt blij snel geregeld en goedâŠ
Ik ben echt blij snel geregeld en goed advies
Ze hebben mij goed geholpen
Ze hebben mij goed geholpen. Goede verzekering regelaars.
Fijne samenwerking tot nu met ThomasâŠ
Fijne samenwerking tot nu met Thomas gehad met uitzoeken van de juiste auto verzekering
Hele duidelijke uitleg over deâŠ
Hele duidelijke uitleg over de verzekering. Goed advies gekregen ondanks het geen match is geworden werd ik heel goed en begeleid.
Snel en goed geholpen
Snel en goed geholpen, eerlijke meningen en adviezen
They treat me very well and Marteen wasâŠ
They treat me very well and Marteen was very nice and professional
Thomas regelde het perfect voor ons!
Thomas heeft ons perfect geholpen. Snel en met gevoel voor alle relevante details. Top!
Ze belde mijn vanzelf en het was binnenâŠ
Ze belde mijn vanzelf en het was binnen 10 minuten geregeld
Het was allemaal snel en makkelijkâŠ
Het was allemaal snel en makkelijk geregeld. Ben zeer tevreden over de communicatie. Ik werd goed op de hoogte gehouden. Top, zeker aan te raden
Meneer was erg vriendelijk
Meneer was erg vriendelijk, heeft mij geduldig goed geholpen met mijn verzekeringen te regelen, mijn ervaring was dus erg fijn.
Maarten maakt de onmogelijk welâŠ
Maarten maakt de onmogelijk wel mogelijk! Dankuwel!
Goede en duidelijke communicatie,
Goede en duidelijke communicatie,
Makkelijk via WhatsApp, telefonisch of de mail.
Alles is perfect geregeld en snelâŠ
Alles is perfect geregeld en snel bedankt Thomas
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã