Ren Velvaereshop レビュー

1,088
TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Jeg bestilte tre produkter fra Raz skincare hos ren velvaere shop. Fik dagen efter en mail om at et af produkterne var udsolgt, og blev spurgt om jeg ville bestille noget andet eller få beløbet nedskr... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Hvis jeg kunne give 0 stjerner, havde jeg gjort det. Jeg har ALDRIG i mit liv oplevet så dårlig service. Over 2 måneders leveringstid, hvor jeg selv har måtte rykke for information flere gange. Produk... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Helt perfekt forløb. Købte fine varer til rigtig gode priser. En vare var i restordre et par dage, men fik straks besked fra kundeservice. De løste også en forespørgsel hurtigt og meget tilfredsstille... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg har netop fået behandlingen "fra top til tå" i virksomhedens klinik. Det var en fantastisk oplevelse som alle burde forkæle sig med. Rigtig god og professionel vejledning ift. produkter efter be... もっと見る

企業情報

1. ウェルネス センター

さまざまな外部ソースから提供された情報

REN velvære shop med fokus på økologisk hudpleje, sund kost, kosttilskud og velvære. Vi har stor fokus på økologisk hudpleje og udvider hele tiden sortimentet af produkter uden parabener, allergifremkaldende stoffer og kunstige farvestoffer.

ほぼ満足

(1,088)

過去12か月のレビュー数: 33

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Pas på, på denne hjemmeside!
Efter at have læst anmeldelser herinde og selv oplevet netop det samme, har jeg ud af at deres forretningsmodel er at tilbyde en masse produkter på deres hjemmeside som de ikke har på lager. Selvom der står 1-3 dages levering. Når ordren så er lagt så får man en dag efter en mail om at produktet er midlertidigt udsolgt og det forventes at være tilbage d/d dato og bliver så udsat som det passer dem.
Super dårlig måde at føre forretning på!
Handler aldrig her igen.

2025年6月3日

Har d 27/5

Har d 27/5, bestilt 1 vare, hos ren velvære. Den 28/5, får jeg mail om at varen er udsolgt og først tilgængelig ca 1/6. Fair nok. D 4/6 har jeg stadig ikke modtaget bekræftelse på, at ordren er sendt, eller at de ikke kan skaffe varen. Jeg syntes det er dårlig service, ikke at kunne regne med, hvad firmaet oplyser mig som kunde.

2025年6月1日
5つ星のうち5の評価

Stor tak til August for den omhyggelige…

Stor tak til August for den omhyggelige emballering. Jeg havde købt fødevarer i glasemballage og det var tydeligt at pakken havde fået nogle tæsk undervejs. Der var flere huller i papkassen og det ene hjørne var meget beskadiget. Det ekstra lag bobleplast holdte sammen på varerne så er der ikke var noget der var faldet ud. Alle glas og flasker var fine og hele og lige til at stille på plads.

2025年5月14日
5つ星のうち1の評価

Sælger varer der ikke er på lager

Har af flere omgange oplevet at Ren Velværeshop sælger varer de ikke har på lager. Kundeservice er meget lang tid om at svare og der loves at varerne er på lager igen hurtigt og kan leveres på 1-2 dage hvilket ikke sker.

Det kan godt være at prisen er lidt billigere men ikke det værd. Jeg handler nu hellere et andet sted.

2025年4月6日

Har ikke modtaget varen

Har ikke modtaget varen efter ca en måned. Efter ca en uge fik jeg en mail om at de først kunne levere varen efter 14 dage. Det er nu 14 dage siden. Jeg har derfor annulleret ordren. Jeg har dog stadig intet hørt. En usædvanlig oplevelse!

2025年2月14日

Alt OK

Bestilte tirsdag aften og kunne hente pakken i pakkeshop torsdag formiddag - hurtig levering.
Fik hvad jeg bestilte og til en særdeles god pris.

2025年2月4日

Svarer ikke på henvendelser

Bestilte mandag. Tirsdag får jeg en mail om, at et produkt ikke kan leveres. Torsdag skriver jeg og beder om en forventet afsendelsesdato på de resterende varer. Får ingen svar.
Nu har jeg annulleret min ordre. Det kan godt være, de er en smule billigere end andre på markedet, men det er ikke pengene værd, når leveringstiden er så lang.

2025年1月31日
5つ星のうち3の評価

:-) ahhhh

:-)
Bestilte et produkt, måtte rykke for det, og jeg annulerende til sidst ordren.
De følger ikke rigtigt op på en ordre.
;-)
Jesper