Wyprawialam swoje urodziny w tym super lokalu. Nasze dania byly bardzo smaczne kolorowe porcje niesamowite olbrzymie podane w bardzo szybkim czasie mimo duzego ruch w restauracji. Service z... ãã£ãšèŠã
Her serverer de god dansk mad i overflod. Vi fik en pragtfuld frokostanretning, fÞrst 3 slags sild, sÃ¥ en stor tyk veltillavet rÞdspÊttefilet, rÞget laks med rÞrÊg, hÞnsesalat med bacon/champignon, l... ãã£ãšèŠã
Dejligt og hyggeligt sted ð store portioner mad, personlig betjening og dejlig dansk mad ð TÊnker at toiletter godt kunne trÊnge til en opdatering ð³ð
Vi var en gruppe pÃ¥ 40 pensionister pÃ¥ tur til Bl.a. Amalinborg museet og Marmorkirken. Vi havde aftalt med Daniela at nyde en frokost i den hyggelige mindehave hvor vi blev bevÊrtet med 2 dejlige s... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
v/ Daniella og Per Krog Enghavevej 4 - 1674 KÞbenhavn V KÞkkenet har åbent mellem kl. 12.00 og 21.45
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Endnu en fantastisk oplevelse pÃ¥âŠ
Endnu en fantastisk oplevelse på Klubben.. Hyggelig atmosfÊre, lÊkker mad og dejlig betjening sf vores tjener Jeff.. alle burde prÞve et besÞg her :-)
BesÞgte igen Klubben 4/9 og fik atterâŠ
BesÞgte igen Klubben 4/9 og fik atter en dejlig oplevelse med skÞn mad og dejlig service af Daniella. Kan klart anbefales. Kolonihavefolket fra Lyngby
Hyggeligste sommerhus/kolo stemningâŠ
Hyggeligste sommerhus/kolo stemning midt i KÞbenhavn. Vi var her et hold kollegaer og fik lov til at have hÞjtaler med så vi kunne holde musikquiz og synge fÊllessange. Super betjening af Jeff! Tak for kander og god stemning
Oplagt sted at holde sommerfest
Autentisk Vesterbro stemning og god betjening!
Super hyggelig og autentisk restaurantâŠ
Super hyggelig og autentisk restaurant på Vesterbro. Dansk mad som man kan lide det. Onkel Jeff var så sÞd og god!
Fantastisk sted midt i det hele
Fantastisk sted midt i det hele, service var i top, tjenerne var friske, perfekt dansk mad meget store portioner
Det er virkelig vÊr at prÞve
En uforglemmelig oplevelse på Restaurant Klubben
Jeg havde fornÞjelsen af at besÞge Restaurant Klubben for nylig, og det var en oplevelse, jeg sent vil glemme. Fra det Þjeblik, man trÊder ind, mÊrker man en varm og indbydende atmosfÊre, der straks fÃ¥r én til at fÞle sig hjemme. IsÊr haven er et sandt Ã¥ndehul midt i byen â hyggelige omgivelser, hvor man kan nyde sin mad under Ã¥ben himmel, omgivet af grÞnne planter og et afslappet miljÞ.
Maden på Klubben er intet mindre end fremragende. Hver bid er en harmonisk oplevelse af smag og kvalitet. Det er tydeligt, at kÞkkenet har en stor kÊrlighed til madlavning og en sans for detaljen.
Det, der virkelig gÞr besÞget specielt, er dog restaurantÞren Daniella. Hendes smittende gode humÞr og opmÊrksomme betjening lÞfter oplevelsen til nye hÞjder. Hun er til stede på en måde, der gÞr, at man som gÊst fÞler sig vÊrdsat og taget hånd om, og hendes glÊde for at skabe en mindevÊrdig oplevelse for sine gÊster skinner tydeligt igennem.
Alt i alt er Restaurant Klubben et sted, der kombinerer fantastisk mad, hyggelige omgivelser og en personlig service, der gÃ¥r lige i hjertet. Jeg kan varmt anbefale et besÞg â det bliver bestemt ikke mit sidste!
Virkeligt hyggeligt og nostalgisk sted.
Virkeligt hyggeligt og nostalgisk sted.
SkÞn mad.
Fantastisk sÞd betjening
Fantastisk sÞd betjening. Dejlig mad var der da osseâ€ïž
Bestemt et besÞg vÊrd
Bestemt et besÞg vÊrd !
SkÞnt og hyggeligt sted! Maden var lÊkker, og betjeningen var helt i top!
Det bedste sted i byen
Det bedste sted i byen!
SkÞn betjening, lÊkkert mad, og hyggeligt sted ! Bestemt et besÞg vÊrd!
âïžâïžâïžâïžâïž
Dejlig frokost i den hyggelige have ogâŠ
Dejlig frokost i den hyggelige have og betjeningen var i top. Vi kommer helt sikkert igen.
Super hyggeligt hver gang
Super hyggeligt hver gang. God traditionel dansk mad serveret med et smil ðð altid godt sted at komme ð»
Fantastisk lille oase mit i KÞbenhavnâŠ
Fantastisk lille oase mit i KÞbenhavn super god service, smilende personale. Ãgte dansk mad som smager fantastisk og gode portioner. Det er et sted der skal opleves og nydes ....vi glÊder os til at komme igen â¥ïž
God stemning og God mad
Den dejligste sommerstemning under de kulÞrte lamper i gårdhaven. SÞd og venlig betjening og god mad.
LÊkker mad og hyggelig atmosfÊre iâŠ
LÊkker mad og hyggelig atmosfÊre i gårdhaven
SkÞnt sted!
Jeg elsker at komme pÃ¥ klubben! Stedet er stemningsfuldt og gÃ¥rdhaven er en oase midt i KÞbenhavn âïž
Hyggelig og traditionel
Klubben er en rigtig hyggelig traditionel restaurant. God stemning og gode portioner!
SkÞn dansk restaurant
SkÞn traditionell dansk mad med super hyggelig betjening og dejlig gårdhave om sommeren.
Fantastisk mad god serviceð