レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Wyprawialam swoje urodziny w tym super lokalu. Nasze dania byly bardzo smaczne kolorowe porcje niesamowite olbrzymie podane w bardzo szybkim czasie mimo duzego ruch w restauracji. Service z... もっず芋る

Her serverer de god dansk mad i overflod. Vi fik en pragtfuld frokostanretning, fÞrst 3 slags sild, sÃ¥ en stor tyk veltillavet rÞdspÊttefilet, rÞget laks med rÞrÊg, hÞnsesalat med bacon/champignon, l... もっず芋る

Dejligt og hyggeligt sted 😃 store portioner mad, personlig betjening og dejlig dansk mad 😃 TÊnker at toiletter godt kunne trÊnge til en opdatering 😳👍

Vi var en gruppe pÃ¥ 40 pensionister pÃ¥ tur til Bl.a. Amalinborg museet og Marmorkirken. Vi havde aftalt med Daniela at nyde en frokost i den hyggelige mindehave hvor vi blev bevÊrtet med 2 dejlige s... もっず芋る

䌁業情報

1. レストラン

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

v/ Daniella og Per Krog Enghavevej 4 - 1674 KÞbenhavn V KÞkkenet har åbent mellem kl. 12.00 og 21.45

4.5

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 16ä»¶

レビュヌを曞く

Til grin

Vi placeret i et telt der var koldt. Vi kunne hÞre at ‘festen’ foregik andre steder og kunne ogsÃ¥ konstatere ar betjeningen koncentrerede sig om andre gÊster. Maden var dÃ¥rlig. Smagte af ingenting og fremstod ikke indbydende. Vi kunne lige holde 2 timer ud i teltet inden det blev for koldt og mÃ¥tte slippe en mindre formue. Vil ikke anbefale nogen at tage julefrokosten hos Klubben. Til grin.

2023幎11月25日

Stegt camenbert

Jeg kan kun bifalde SÞren Paarups oplevelse af vores spise seance!
Utrolig slÞv betjening! Der gik nÊsten en time fra vores ankomst, til der kom nogen med et menukort og efterfÞlgende modtog bestilling. Ja, der var livligt besÞgt, men så må man enten lade vÊre med at tage flere ind end man kan betjene, alternativt have flere på arbejde !
Den stegte flÊsk var OK, men så er alt også sagt!
De friturestegte ishockey pucke, der skulle forestille camenbert, var lige som viske lÊder at bide i ! Friturestegte camenbert, skal flyde ud når der skÊres hul på dem ! Bare til orientering for kokken !
Vi orienterde tjeneren, der lod det gå videre til kokken. Vi lod over halvdelen gå ud igen, da det var uspiseligt! Ordentlige steder tager ikke fuld betaling, når de får sådan en klage, men det gjorde man her ! Vi var 5 personer i selskabet, og kom af med tÊt på 3000 kr. !
Ja, det var ikke et sted der kunne anbefales ! Sidste gang jeg var der!

2023幎9月15日
自発的なレビュヌ

Super stegt flÊsk med tilbehÞr, MEN

Super stegt flÊsk med tilbehÞr, dog meget kedelige kartofler.
Desserten: Friturestegte camembert. To hårdt stegte is- hockey pukke serveret med to stykker ligegyldigt lyst brÞd. Påtalt, med svaret: Sådan skal en friturestegt camembert vÊre tilberedt......(?)
Langsom og ligeglad betjening.
NÊste besÞg vil nÊppe komme til at ske

2023幎9月15日

Helt i top👍

Har besÞgt Restaurant Klubben adskillige gange og er aldrig blevet skuffet. Betjening er uformel men helt i top⭐maden er virkelig god og der er rigeligt af den⭐omgivelserne er autentiske og passer perfekt til maden⭐priserne er rimelige og kvaliteten er i top⭐har set mange kÞkkener qua mit arbejde og her er der rent og ryddeligt selvom de kÞrer på hÞjtryk⭐kan varmt anbefale Klubben hvis man er til god dansk mad og hygge.

2023幎7月22日
自発的なレビュヌ

One of the best restaurants in Copenhagen

We found It’s one of the best restaurants to enjoy with the friends or family in the town. Last Friday we been there group of 17 people, had so much fun in the garden, which was full of flowers and lights. Delicious food great services, definitely will go again and highly recommend place if you want to try danish traditional food.

2023幎7月21日
自発的なレビュヌ

Danmarks bedste spisested hvor alle kan

Danmarks bedste spisested hvor alle kan vÊre med til fornuftige priser! Har alt i gode gamle danske retter og en stemning, som man ikke finder mange steder idag! Hyggelige lokaler og ikke mindst den skÞnne have, hvor man kan nyde sommeren og solen, ja tÊnk engang, at der i dags Danmark findes så skÞn en oase her på Vesterbro! 5 stjerner fra mig og til jer der ikke har vÊret der endnu, er en mangel på jeres opdragelse, kom så afsted ;-)

2023幎7月21日

Frygteligt

Frygteligt - kommer der aldrig igen.
FÞrst fik vi elendig plads, bad om ny. Så det, som andre anmeldere skriver: meget af det på menukortet havde de ikke. Vi vÊlger så gryderet med oksekÞd. FÞj, 5 små stykker kÞd, det var alt, men 10 tons sovs og cocktailpÞlser, der var 2.sortering, smagte virkelig af brusk. Mine ris var ikke kogte, og de var kolde. Det + 1 glas rosevin og 1 Þl gav vi 525 kr for. Hold kÊft, vi fÞlte os taget ved nÊsen. Og så var der mÞgbeskidt. Har intet godt at sige.

2023幎7月9日

25Ã¥rs epoke er slut.

25Ã¥rs epoke er slut.
Efter en del besÞg de sidste 25år blev der sat en endelig stopper for bespisning her.
Startede med et menu kort hvor flere ting var udsolgt eller, det lavede de ikke i dag.
2 rejecocktail og en cÊsar salat hvor der var så meget sand i salaten(blev ikke tilbudt nyt), at man burde skifte kokken ud med en anlÊgsgartner.
En ribey der var så rÞd, at en gang hjertemassage kunne få den til selv at forlade tallerken.
Tjeneren var meget i tvivl om det lige var hans dag at have gÊster.
Hele butikken trÊnger til at spÊnde hjelmen, fra dÞrhåndtaget på hoveddÞren til skraldespanden i gården. Vi brugte 1661kr.

2023幎7月18日

Bestilte en hakkebÞf

Bestilte en hakkebÞf, sjÊldent har jeg fået så stor en hakkebÞf, men kÞdet var halv råt og kartoflerne var rå, da jeg klagede over kartoflerne, fik jeg besked fra kÞkkenet at det var sådan kartoflerne var, om jeg i stedet ville have kartoffelmos, Jeg sagde ja tak, men det fortrÞd jeg for den var halvkold.

2023幎6月18日
自発的なレビュヌ

LÊkkert smÞrrebrÞd, men elendig dessert

Vi var 4 kvinder på besÞg grundlovsdag. vi fik bord til tiden og sad et rigtig godt sted.
Den rÞgede ål var udsolgt, så vi måtte finde menukortet frem, og vÊlge igen.
Drikkevarerne kom hurtigt, men var nÊsten drukket, da maden blev serveret. SmÞrrebrÞdet så lÊkkert ud og smagte også godt, men alt blev serveret på én gang, så der var lidt småt med pladsen på bordet.
EfterfÞlgende ville vi gerne have kaffe og the, dertil 3 x gammeldags Êblekage og 1 x ÊbletÊrte.
HVILKEN SKUFFELSE. for det fÞrste varede det nÊste 30 minutter fÞr desserterne blev serveret. Da de endelig kom, var Êblekagen lavet med kÞbe ÊblegrÞd, og ikke lagt lagvis i glasset med Êbleraspen. Man skulle grave sig gennem et lag "flÞdeskum" fra dåse, for at komme til en dårlig ÊblegrÞd, og derefter en tÞr og hård Êblerasp. Det havde muligvis hjulpet, hvis grÞd og rasp var lagt lagvis

2023幎6月5日
自発的なレビュヌ

AmatÞrbetjening og elendig anretning og

AmatÞrbetjening og elendig anretning og servering. 8 mennesker der hver bestiller 3 stk smÞrrebrÞd ala carte Den rÞgede Ã¥l er udsolgt kl. 13:(

24 stykker smÞrrebrÞd kommer ind samtidigt pÃ¥ 24 tallerkner, uden at der er mulighed for at have dem pÃ¥ bordet. ( dvs. 22, fordi den ene person fÞrst fik sin fiskefilet og Êggemad, da vi andre havde spist . De lune retter stÃ¥r og bliver kolde imens vi spiser silden. Det ene stykke rÞget Ã¥l vi kan fÃ¥ bliver serveret med dild pÃ¥!!!
 ikke purlÞg som alle ved. Den friturestegte camembert som var 3. Stykke, er blevet iskold, og er serveret med uristet brÞd og uden solbÊr syltetÞj , som foreskrevet. PÃ¥ anmodning, svares.. det har vi ikke!
Den halve flaske snaps som vi bestilte kommer ind lunken, uden iscooler, inden vi har fået både Þl og mad. snapseglas sat på bordet som i et cafeteria. GennemfÞrt elendig! . Dyrt, koldt og småsnusket. Find de rigtige små haver istedet!

2023幎5月6日

En sÞrgelig omgang

Jeg bestilte bÞf bearnaise, tjeneren spurgte ikke hvordan bÞffen skulle tilberedes, og da jeg selv spurgte ind til tilberedningen fik jeg af vide at den som standard tilberedes medium, hvilket passet mig helt fint.

Jeg fik en gennemstegt bÞf og bearnaise fra en spand. En sÞrgelig oplevelse.

2023幎4月15日

Total ligegyldighed

Vi var blevet anbefalet at spise på klubben af gode naboer. Jeg bestilte tid ca en måned fÞr via nettet. Vi ankom fÞr beregnet og de kendte ikke til min reservation. De fortÊller at jeg skulle have ringet i stedet og jeg antager at de kender til problametikken ang. Bestilling på nettet. Den sÞde servitrice fandt alligevel et bord til os hvor vi kunne vÊre halvanden time. Det var fint for os vi glÊdede os til god mad.
DesvÊrre gik der lidt over en time fÞr servering, så der var ikke tid til at spise os mÊtte og kartoflerne var blevet kolde.
Ingen tvivl om at noget var gået galt i kÞkkenet. Der lugtede af brÊndt flÊsk og der stod en stor rÞgsky ud fra kÞkkenet da dÞren blev åbnet. Der hvor vi kommer fra kalder man en spade for en spade. Vi var blevet tilbudt gratis drikkevarer eller i dette tilfÊlde hvor vi skulle forlade bordet hurtigt derefter gratis drikkevarer og sandheden så vi kunne finde et andet spise sted. Men der skal bare tjenes penge ind så det var fuld pris og vi forlod restauranten uden at vÊre blevet mÊtte. De var total ligeglade med det som kaldes service.

2023幎1月27日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ