レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Var pÃ¥ Mona Lisa den 22/4-26 .Sct JÞrgens Park i NÊstved - 2 pers. Vi fremviste straks vores medlemskort til Ældresagen idet det stod pÃ¥ et skilt ved baren at - det skulle man straks for at fÃ¥ "rab... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Den klammeste buffet jeg har oplevet.Der var flere forskellige slags stegt flÊsk, persillesovs og ris med butterchicken. Alt var nÊrmes koldt, persillesovsen var som grÞd med en mÊrkelig brun farve o... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Mona lisa nÊstved. Vi holdt julefrokost d 4 december 2021 Vi hentede maden og fik deres julefrokost.. 1 stjerne for deres laksriette det var det eneste vi var godt tilfredse med.. Alt andet va... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち2の評䟡

Vi var indbudt til nonfirmationsfest med 3 retters menu i buffet pÃ¥ Mona Lisa i NÊstved. Fine lokaler, sÞde og venlige tjenere. MEN hasselback kartoflerne var rÃ¥ indeni og der var ikke nok dessert til... もっず芋る

䌁業が回答したした

レビュヌを曞く

HallÞj

HallÞj
Var til frokostpå Mona Lisa D 14/11 2021
Jeg har aldrig vÊret ude for sÃ¥dan noget dÃ¥rligt mad 🀮 det var op varmet og pÃ¥ ingen mÃ¥de appetitlig
Det fÞrste man mÞdte i buffen var skål med noget farskÞd og noget brÞdsnuller af ubestemmelig art monteret med en gaffel til at fiske denne mÊrkvÊrdige ting op.
NÊste skål en gang kartofler skåret i dagens anledning ud i trekanter der efter sat til opvarmning og det var lykkedes at få gjort alle sammen godt og grundigt brÊndte og sorte.
Videre til skål nr.3 oksekÞd skulle sikkert have lignet ét stykke filet skåret i skiver og hvordan man det er lykkedes at få skåret det ud i så mange forskellige tykkelser er mig en gåde, det var totalt uden nogen smag af nogen art og desuden middel sejt.
Sovsen var en mislykket rÞdvins sovs som var forsÞgt reddet ved at komme champignoner i og der efter brÊndt den på.
Så er vi nået til den sidste skål på buffen broccoli salaten og det var godt nok noget af en oplevelse broccolien var rå rÞrt med noget vanille yoghurt med lille smule rÞdlÞg og det var det.
Personalet var gentagne gange ude og ryge mens vi sad og spiseste og der var ikke til at få kontakt uden henvendelse ved baren.
Fik serveret et glas mÊlk til vores mindste som var surt og klumpet dette blev dog hurtigt udskiftet til ét andet glas.
Så anmeldelsen herfra lyder sådan her!!!
Sådan en gang hundÊde skal man lede lÊnge efter.

2021幎11月15日
5぀星のうち2の評䟡

Jeg har altid vÊret glad for at komme

Jeg har altid vÊret glad for at komme på monalisa, men efter der er kommet nye tjenere som ikke har styr på tingene vil jeg Êrligt indrÞmme at jeg ikke har lyst til at komme igen.
FÞrste gang manglede vi flere forskellige ting til vores retter som vi aldrig fik selvom vi havde efterspurgt det flere gange og yderligere skulle vi stadig betale for det manglede..
2 gang står der en ung mandlig tjener som ikke aner noget som helst og ikke kan finde ud af at tage imod en bestilling.. jeg synes virkelig at det er blevet ringe..
super Êrgerligt når det var så hyggeligt et sted engang

2021幎10月12日

Hej Janni.

Det er jeg da mega ked af at hÞre. Kan du fortÊlle mig, hvilke datoer det drejer sig om, så jeg kan snakke med de nÊvnte tjenere?
Og du skal da selfÞlgelig ikke betale, for ting du ikke har fået.
Det er dog svÊrt at gÞre noget, hvis man ikke får det af vide, dette er 1. Gang jeg hÞre om det.

Mona Lisa NÊstved

Vi var indbudt til nonfirmationsfest med 3 retters menu i buffet på Mona Lisa i NÊstved. Fine lokaler, sÞde og venlige tjenere. MEN hasselback kartoflerne var rå indeni og der var ikke nok dessert til alle. Hvis ikke der er plads til, nogen tager mere end andre, bÞr man portionsanrette. Men hoved på sÞmmet var dog alligevel, da en tjener efter hovedretten gik rundt og samlede de rÞdvinsglas ind på bordet, der ikke var brugt( de stod i opdÊkning ved gÊsterne) og satte dem på plads i vitrinen! I disse corona tider gÞr man bare ikke sådan. De havde jo stået på bordet i flere timer, og var blevet talt og hostet og sunget hen over og berÞrt af adskillige

2021幎8月23日

Hej Charlotte.
Er glad for du også skriver her, for her kan jeg svare :-)
Jeg er ked af din oplevelse, det er bestemt ikke meningen.
1. Glassene burde nok ikke ha vÊret sat på plads, det er en gammel vane. Vi vasker ikke rene glas, du ved vand og penge skal der sparres på, men de bliver inden brug vasket og pudset så de er rene og flotte når de skal bruges.
2. Min kok havde mÊrke på 3 kartofler, som var fÊrdige, så er ked af der har vÊret nogle rå imellem, men det er da bare at sige det så, varme vi da nogle nye/flere. KÞkkenet fik ingen tilbagemelding om det, så er det altså svÊrt at Êndre på.
3. Det blev lavet mere dessert, og det meste af den kom retur
. SÃ¥ ved ikke lige hvad problemet der er.
4. Nu håber jeg du kan have en rigtigt god dag, en anden gang ville en personlig henvendelse, falde i bedre jord. Så kan man nemmere have en dialog omkring tingene.

Monalisa i NÊstved

Vi var 5 Pers nede at spise. Vi var 2 der fik bÞf bearnaise og fik en skilt sovs , bad om en ny. BÞfferne var kogt og havde ingen stegeskorpe og de var kolde.
1 fik en schnitzel som var over stegt og kartofler var noget sorte.
1 fik dragebÞf. Blev skuffet. Den var meget lille ( bÞrne portion ) bÞffen var så tÞr som en skosål.
1 fik en burger og bollen var så blÞd som om den havde vÊret i mickroovnen.
Tjeneren var stille og ikke et smil på lÊben. Da vi sagde noget, tog han bare tingene og kom med nyt sovs uden at sige undskyld.
Det er et sted vi aldrig kommer igen og anbefaler at andre ikke skal tage derned og spilde deres penge.

2021幎8月18日

Vi holdt bryllup på Mona Lisa

Vi holdt bryllup på Mona Lisa, kÞdet var meget sejt, sovsen totalt salt (uspiselig) salaten kedelig. Tjeneren var i shorts og tshirt og med studenterhue, han kom ikke rundt med vinen andet end en gang, hvor han endda sprang folk over. Der var ikke flere tallerkner til buffeten fÞr der var samlet ind og vasket op. Dessert var frugtsalat i en lille Margretheskål til 25 gÊster, så der dårligt nok var en skefuld til hver gÊst. Vi måtte flere gange hente tjeneren og bede om sodavand og vin. Meget dårlig service og slet ikke pengene vÊrd. Kan bestemt ikke anbefales.

2021幎7月2日

Hej Sitta.
Jeg er da virkelig ked af Jeres oplevelse, og er endnu mere ked af denne anmeldelse, uden at du har kontaktet mig. Jeg går ind for dialog, så man kan finde en lÞsning på problemerne. På den her måde, er der desvÊrre ingen lÞsnings muligheder.

Mvh Annette

Vi var 4 personer nede og spise i

Vi var 4 personer nede og spise i sÞndags på Mona Lisa
Vi skulle have spareribs og coloradasteak,
Sovsen var skilt og da vi bad om nye sovse var de skilt igen og rÞdvinssovsen kunne man ikke smage.
Vi fik en steg og den blev spist, vi bestilte en ny og som kom der pludselig skive skåret kÞd til os, kÞdet var fra 3 tidligere stege, som man tydeligt kunne se og smage, det skal lige siges at man selv skal skÊre stegen.
Benene kom ind meget få på tallerknen og de fÞrste ben var gode men de efterfÞlgende ben, var nÊrmest blÞde og var tildÊkket med marinade og smagte ikke godt.

2021幎6月29日

Hej Chano.
Det er jeg virkelig ked af, det er da slet ikke i orden.
Men kan kun sige, sig det når du er der, så kan du få noget nyt. Jeg kan intet gÞre nu :-(
Jeg beklager mange gange.
En anden gang så kontakt mig, så finder vi en lÞsning.

5぀星のうち5の評䟡

Kan varmt anbefales!

Min mand og jeg var på Mona Lisa og spise for fÞrste gang i går, og det bliver den fÞrste af mange gange!
Vi havde sådan en god oplevelse fra start til slut. Hyggelig stemning, sÞd og smilende tjener, lÊkker mad i rigelige mÊngder ( til meget overkommelige priser). 5 store stjerner herfra.

2021幎5月30日
5぀星のうち5の評䟡

Du får 5nstjerener Af mig

Du får 6nstjerener Af mig.
1 til Anette 🌟
1 kok 🌟
1 kok 🌟
1 til ja din tjener selvom han ikke arbejder lige nu, var han en meget tålomog mand, da jeg var gravid med det mindste barn, og ikke synes jeg hÊldte godt nok op, så ikke brugsen var i collagen.
🌟 ja ogsÃ¥ giv hende lige en af de stjerner til hende der l der der ordner toiletter 🀣
🌟 Den sidste stjerne i for, jeres friske i presset tider stadig smiler.

2021幎2月28日

Blodkjole 😩

Har altid hÞrt at man skal vÊre positiv, så det vil jeg starte med.
For 1 år siden var vi et selskab på 10, der fik Colorado Steak og alt var perfekt. Betjening ligeså.

Idag var vi ligeledes et selskab, der bestilte Colorado Steak og, det var siså👎 måske allermest var betjeningen under al kritik.

Vi fik opfyld af pommesfrites, som det eneste, hverken kÞd eller sovs, var der genopfyld på, og da "tjeneren" spurgte om vi var fÊrdige, sagde jeg at jeg ville have revelsbenene med, da vi slet ikk havde rÞrt dem, men det blev nÊgtet, da det ikke var ala carte, men ad libitum. Jeg forsÞgte at fortÊlle at det kÞd der stod på bordet havde jeg betalt for, vi havde ikke bedt om opfyld.
Det resulterede i at "tjeneren" rakte ind over mig og flÃ¥ede spÊkkebrÊttet til sig og blod og kÞdsaft sprÞjtende ud over min kjole, dug og stole 😳

Vi var ikke fÊrdig med vores drikkevarer, da "tjeneren" gik All in for at rydde alt af, men ved spÞrgsmål om de havde yderligere reserveringer, da jeg fÞlte at vi blev verfet ud, men han ville bare fjerne alt, så vi kunne hygge videre.

Jeg kommer der aldrig igen og jeg vil fraråde folk at spise der.

2019幎10月19日

Hej Marianne.
Det er jeg da rigtig ked af at hÞre. Det er jo ikke meningen at man skal gå sur fra min restaurant.
Men at du ikke tager kontakt til mig, istedet for her, kan jeg ikke forstå.
Jeg er ked af tjenerens opfÞrelse, han plejer faktisk at vÊre en af der bliver rost meget.
Mhs til din kjole, så sender du den bare til rens, og kigger ind med regningen, så skal jeg nok betale den.
Hvs til, at du vil have ribbenene med hjem, sp har han handlet korrekt. Når det er sagt, så kan det gÞres på mange måder, og han har tydeligvis ikke gjort det ordentligt.
Det er FÞdevarestyrelsen, der har påduttet os, at vi ikke må give det med hjem.
Hvis du vil have en lÊngere begrundelse, for hvorfor er du velkommen til at sende mig en mail, eller ringe til mig.

Jeg håber at i alligevel kigger forbi en anden dag.

God sÞndag.

Mvh Annette Østergaard.

Burde faktisk få 0

Burde faktisk få 0
Stjerner.
Virkelig uhÞflig betjening og tiggeri når man skal betale.
Funktionen 'tilfÞj drikkepenge' er aktiveret på terminalen inden jeg overhovedet taster min kode.
FrÊkt og over min grÊnse for hvad man kan tillade sig på Mona Lisa i NÊstved.

2019幎1月10日

Hvis i er til RÅ bÞffer sÃ¥ er Mona Lisa

Hvis i er til RÅ bÞffer sÃ¥ er Mona Lisa det rette sted. Vi var 3 personer der havde bestilt en burger, vores hakkebÞffer var RÅ inden i.
Personalet beklagede for de rå bÞffer.
Vi kunne ikke fÃ¥ kompensation for vores RÅ hakkebÞf. Det mindste de kunne have gjort var da at give en sodavand eller kaffe pÃ¥ deres regning. En 4. person havde bestilt en gennemstegt steak. Steaken var rosa og ikke gennemstegt. Elendig mad og elendig service.
MÊrkelig måde at drive restaurant på hvis man Þnsker at gÊsterne skal komme igen.

2018幎7月3日

Total fiasko

Var ude med min arbejdsplads i dag. Total skuffende. Bestilte en vegetar ret og fik 2 små tomater, halv tÞr lÞg, 2 små kartofler og mini pandekage. Pris 149 kr.
Service var der intet af. Her kommer vi nok ikke igen var alle enige om.

2018幎4月19日

Elendig julemad

Julefrokosten blev holdt hos Mona Lisa i år....og det fortrÞd vi hurtigt.
Maden var disideret elendig - 258kr pr pers var det slet ikke vÊrd.
Til den pris bÞr det vÊre friske råvarer og hjemmelavet mad - ikke ting der er kÞbt - sylten, samt sild var kÞbt - deres flÊskesteg var rå i midten og var uspiselig - ÊbleflÊsk var gummi flÊsk på Êblebåde (havde intet med ÊbleflÊsk at gÞre) fiskefilet var friture stegt og kedeligt - Ris ala manden var så klam og denne var fra en spand der også var kÞbt.
Der skulle komme en DJ og spille op til dans - men denne DJ eller hvad man kan kalde ham kom fÞrst kl 22.00 og musikken var fra 70 og 80'erne.....
Var så skuffet og sÊtter aldrig mine ben der mere :-(

2016幎12月10日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ