Amalfi Restaurant レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Efter Royal Run havde vi lyst til italiensk - men desvÊrre gik vi forgÊves flere steder, hvor kÞkkenet var lukket kl. 21. Amalfi havde dog Ã¥bent da vi ankom ca. 21.45 og vi fik hurtigt bestilt et p... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Maden er uspiselig- det dÃ¥rligste mad jeg nogensinde har smagt. Har afholdt nytÃ¥rsaften sammen med en veninde til en menu pris pÃ¥ 899 kr. pr. Person. - kommer aldrig igen !! Halv kold dÃ¥sesuppe... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi var 9 i et selskab med meget forskellig Þnsker til en 3 retters menu som man vÊlger individuel efter kortet. Vi fik alle serveret maden samtidig, ved hver servering. Alt smagte Þvrigt rigtig... もっず芋る

䌁業情報

1. レストラン

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Restaurant Amalfi er en Êgte italiensk restaurant i hjertet af KÞbenhavn. En restaurant, hvor du kan nyde en god og hyggelig middag.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 16ä»¶

レビュヌを曞く

Jukeaften

Den 18.11.24 ringede vi til restauranten og bookede et bord til 3 personer til juleaften. Det var en engelsktalende dame som tog imod bookingen og hun bekrÊftede med det samme reservationen i telefonen.
Stor var vor forundring da vi sÃ¥ juleaften kl 19 kom til restauranten og de ikke kunne ‘finde’ bookingen. Der var desvÊrre ikke plads til os indendÞrs men vi kunne da sidde udendÞrs. Det var ikke lige det vi havde forestillet os. Vi var mÞdt op i pÊnt tÞj og var bestemt ikke klÊdt pÃ¥ til udendÞrs spisning i december mÃ¥ned🥶🥶🥶selv med varmelamper.
Det er simpelthen ikke ok at man brÊnder kunder af på den måde.
Heldigvis havde vi set at der også var åbent på Ristorante Italiano i FiolstrÊde.
Vi besluttede at gå derover og selvom der var fuldt booket lykkedes det en meget forstående chef at finde et bord til os indendÞrs. Vi fik en meget fin behandling af et smilende og venligt personale og maden var lÊkker og veltilberedt.
Det er bestemt ikke sidste gang vi kommer der hvorimod vi ALDRIG!!! sÊtter vores ben hos Amalfi igen.

2024幎12月24日
5぀星のうち1の評䟡

Terrible, and gave me food poisioning!

Nice location. Poor service, overpriced, mediocre food. Had many items missing from the menu. Poor food hygiene practices as my crayfish pasta meal gave me food poisioning. Did not enjoy spending the night vomiting. Would not recommend this restaurant.

2024幎12月16日

DÃ¥rlig frokost

Har tidligere spist pizza hos, hvor maden var okay. Fik i dag salat med rejer og rÞget laks, små tomater og oliven. Kompositionen, var et halvt salathoved, fem rå rejer, en halv skive rÞget laks - ca. en mundfyld - to cherrytomater skåret i halve samt fire oliven. TilhÞrende var en smagslÞs oliedressing samt nogle tÞrre skiver brÞd. PRIS 149,00 - sammenlagt har der maks vÊret råvare for 25,00 kr.Da rejerne var nÊrmest rå og seje gik de tilbage til kÞkkenet. Da dette blev påtalt overfor tjeneren, blev dervtrukket på skuldren og sagt at hun ville sige det til kÞkkenet og så kunne vi bare betale. Alt i alt en stor skuffelse, en Tom mave da salatbladene ikke var nok til at mÊtte en selv om der var rigeligt salat. Nu håber vi bare på ikke at få skaldyrsforgiftning af de rå rejer vi nåede at spise.

2024幎8月15日

DÃ¥lig matupplevelse.

Dålig mat överlag i förhållande till priset, halvfabrikat?
FörvÀntar mig mer av en Italiensk restaurang Àn pizza som var otroligt salt och lasange som verkade vara inköpt på snabbköp?!
Rekordet var Àndå deras nachostallrik som bestod av chips med plÀttar av någon sorts ostsås och salladskyckling ovanpå. Det serverades tillsammans med guacamole och tacosås Àven detta inlöpt på snabbköpet? Helt oÀtligt, erbjöds ingen ny mat nÀr vi påpekade eller pengarna tillbaks. Ett avdrag på 20% på nachosen som stod orörd var det man erbjöd. Damerna vid bordet sidan om petade Àven dessa i maten och såg uppgivna ut.
Ända plusset gÃ¥r till ölen som det Àr svÃ¥rt att misslyckas med.

2024幎8月6日

Excellent Itallian

Delightful little restaurant in central Copenhagen very close to the StrÞget walking street. Lovely friendly staff, delicious authentic food and excellent service. Our place to go when in Copenhagen. Visited 3 times and will definitely return. X

2024幎7月25日

En skuffelse

Hold jer vÊk. KÊmpe skuffelse. Troede vi skulle have en dejlig italiensk frokost. Var tre personer og der blev bestilt 3 x pasta carbonara. FuldstÊndig kÞnslÞs smagsoplevelse. Sauce var ren flÞde. Pastaen aldeles overkogt og der var tilsat 4-6 små baconterninger per portion. Personalet var sÞde og imÞdekommende men desvÊrre kompenserer dette ikke for manglende madkvalitet

2024幎7月23日
5぀星のうち1の評䟡

Hold jer vÊk! - GIVER DÅRLIG MAVE!

Hold jer vÊk! - UREN RESTAURANT!

De fortjener ikke engang den 1 stjerne.
Vi kom for at spise italiensk, noget min partner og jeg vÊrdsÊtter, NÆSTEN i alle former og skikkelser!
Men her bestilte jeg en carbonára og hun en lasagne.
Min carbonára bestod af flÞde som man IKKE bruger i en carbonára, men jeg ser gennem fingrene med det, da mange restauranter gÞr det af hensyn til madspild. Men min bacon var de små, Þdelagte og usmagelige tern fra Coops butikker, spaghettien var tynd og slatten.
Min forlovede fik en Lasagne, bagt i et fad med fastbrÊndte gamle rester fra tidligere servering, gammel madrest som bare ved 2 bider. (Da det var så ulÊkkert at hun ikke turde mere) gav hende dårlig mave resten af dagen!

Denne restaurant er useriÞs og burde lukkes! En skÊndsel til det italienske kÞkken! DE BURDE SKAMME SIG! FØJ.

2024幎7月2日
5぀星のうち1の評䟡

Elendig, smagslÞst og skrÊmmende oplevelse

Det er på en måde charmerende, at maden var SÅ DÅRLIG og samtidigt SÅ DYR.
Det var fuldstÊndig talentlÞst, smagslÞst og ikke mindre end det dårligste mad jeg nogensinde har smagt og set. Noget af det, der lå på vores tallerkener var umuligt at definere. Var det kÞd? Fisk? GrÞntsager? Eller en sammenrullet sok, der var endt der ved et uheld?
Den eneste glÊde ved oplevelsen var, at jeg erfarede at der faktisk findes en kok, der er dårligere til at lave mad end jeg er - og for det burde han have en medalje.

2024幎5月4日

Excellent experience 🙏💫

Two years ago we went here at my birthday. Tonight we returned, and it was worth it! The food is very rich in the flavour and the staff are very kind and present! We noticed it is a family business and the level of service is very high. We look forward to visiting the restaurant again! 🙌😍🍷🇮🇹🍝

2024幎4月29日

Helt forfÊrdelig

Helt forfÊrdelig!
Der var brÊndt papir fast i mit brÞd, det var knastÞrt som en crouton. Citron skiven så trist ud, som om den havde ligget i dagevis. Min salat var dÞdkedelig og overhÊldt med olie. En fisk som var alt andet end appetitlig.
Jeg sÊtter ikke mine ben der igen!

2024幎4月28日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス