レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi var 4 personer som fik mad. Den var ok, dog er jeres champignon sovs ikke tilfredsstillende, da det bare er en brun sovs med lidt champignon i. Derefter fik vi is og jeres softice er virkelig dÃ¥rli... もっず芋る

DÃ¥rlig hygiejne. Jeg har d.d. kÞbt en gammeldags isvaffel. Ungarbejdere som betjente mig havde handske pÃ¥ den ene hÃ¥nd - formentlig er hun oplÊrt i dette nÃ¥r hun hÃ¥ndterer fÞdevarer. Jeg stod og obs... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super venligt personale og god betjening. Middagssalaterne er uinspirerende og ikke godt nok til prisen. Det glas Brut jeg drak var desvÊrre "flad" En opfordring til jeres sÞndagsbuffet som... もっず芋る

Vi har både fået takeaway og spist i restauranten. Begge dele var ganske udmÊrket. Personalet var venlige og meget imÞdekommende.

䌁業情報

1. スカンゞナビア料理店

圓該䌁業による蚘述

Hos Restaurant Laguna er det vores Þnske at give hver gÊst, stor som lille, en rigtig dejlig oplevelse i hyggelige uformelle omgivelser, hvor gavmildhed og hjerterum står som helt centrale kernevÊrdier. Derfor vil I opleve en venlig og engageret betjening og dygtige kokke. Vi er stolte af vores restaurant med sin unikke beliggenhed og atmosfÊre. Vores gÊster kan både finde et stille hjÞrne for to og nyde del af et stÞrre selskab. Vi byder på dejlig mad og gode vine, serviceminded personale og ikke mindst den smukkeste udsigt til StorebÊltsbroen.

3.1

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 13ä»¶

レビュヌを曞く

Buffet

Fantastisk SÞndags Buffet . Maden var perfekt, det eneste der kan klages over er at der ikke var plads nok i maven til at smage det hele.
Personalet får 12 point så sÞde og serviceminded

2024幎5月26日

Restaurant Laguna からの回答

Hej Jeannie, Mange tak for din anmeldelse samt besÞg :)

Dejlig god mad (buffet)

Dejlig god mad (buffet), og en super god betjening,
helt sikkert et sted vi besÞger igen :)

2024幎5月12日

Restaurant Laguna からの回答

Hej Ulla, tusind tak for dit besÞg og anmeldelse :)

ADVARSEL

ADVARSEL: Alt det gode fra grisen på restaurant Laguna KorsÞr er fuldstÊndig uspiseligt. Var der med et par kammerater og vi glÊdede os. Den glÊde fik "kokken" hurtig knust. Han må virkelig hade gris. Han burde skamme sig. Han turde ikke engang komme ind til bordet og forklare sig, på trods af gentagne klager til personalet. FÞj.

Fik svar fra restauranten og bringer det uforkortet her:

Hej Jan, mange tak for din anmeldelse.

Vi beklager at vi ikke har kunne "levere" varen. Jeg har haft taget fat i personalet som var på arbejde, og kan forstå at det i sidste ende handlede om hvor vidt om der var salt på flÊsket eller ej. Vi let salter stegeflÊsket, for at imÞdekomme de fleste Þnsker, og af samme grund står der salt og peber til rådighed på bordene. De "gentagne klager", skulle i fÞlge vores serveringspersonale indirekte vÊre nedladende til kÞkkenet. Eftersom der blev sagt at hun skulle gå ud og svine kokken til "på alle de sprog hun kunne". Vi havde flere "kokke" på arbejde, den kok som stod til ansvar for ta selv bordet, er en kvinde, derfor undrer det mig at du ligefrem er efter en ham.? Og samtidig kan jeg forstå at i gentagne gange har vÊret oppe og hente mad og alligevel siddet og spist 1,5 time af det "uspiselige" for så at kaste pengene i hovedet på tjeneren, da i skulle betale. Men selvfÞlgelig er der altid 2 sider af en sag, så jeg hÞre gerne nÊrmere fra dig, om hvad der gjorde maden uspiselig og hvordan vi kunne have gjort det bedre, så vi kan lÊre af vores fejl.

Skulle selvfÞlgelig have skrevet "kok" m/k....det beklager jeg.
Ja, der var en nedladende tone....som var helt på sin plads.

FlÊsket havde fået så meget prygl, at det raslede som tÞrre brikker, da vi prÞvede at tage af det. Selv jeres steakknive kunne dårligt skÊre det. Frikadellerne var dybt kedelige og virkede på ingen måde hjemmelavede. På jeres revelsben skulle man flå kÞdet af benene.

Så ja, alt i alt en dårlig oplevelse, som gik ud over vores humÞr, da vi havde glÊdet os.

Denne oplevelse, blev nok overfÞrt til tonen i samtalen med personale. Den del beklager vi naturligvis.

Var Êrgerligt, for jeres koncept burde kunne fungere og alle 3 slags svin burde kunne serveres til stor fornÞjelse, hvis det altså bliver tilberedt ordentligt.

At vi kvaliteten til trods, forsÞgte os flere gange, synes jeg vi burde have ros for, istedet for ris.

2024幎4月16日

Restaurant Laguna からの回答

Hej Jan, mange tak for din anmeldelse.

Perfekte burgere og god servering

Var i dag på laguna og spise burgere.
Bacon/cheese og Greek, perfekte bÞffer, frisk salat og lÊkre hjemmebagte burgerboller
En helt igennem lÊkker oplevelse, det er uden tvivl ikke sidste gang 👍😃

2024幎1月25日

Restaurant Laguna からの回答

Hej SÞren, mange tak for din anmeldelse

Vi har spist pÃ¥ restauranten fÞr og

Vi har spist på restauranten fÞr og ligesom de andre gange var maden velsmagende og frisk vi fik begge plankelaks som bare var mums og det samme var tilbehÞret, det eneste minus var at personalet begyndte at fjerne lysene på bordene fÞr vi var fÊrdige med at spise og klokken var kun 19:00 det skal dog siges vi var de eneste gÊster på det tidspunkt men I lukker fÞrst klokken 22:00 så vi fÞlte lidt at de synes vi skulle ud.....

2023幎10月26日

Ikke Godt

Min kÊreste og jeg har fÞr spist på Laguna, hvilket har vÊret fint nok, ikke noget specielt skidt eller helt vildt godt, men til prisen fint nok.
Vi kommer sÃ¥ for at spise jeres buffet og hold da op en mega skuffelse, det “varme” mad var i bedste fald lunkent, ellers koldt, det havde stÃ¥et i der sÃ¥ lÊnge at der var “skorpe”/tÞrre kant pÃ¥ laksen, kyllinge spydene og flÞdekartoflerne var ogsÃ¥ tÞrre og kolde. Intet af det smagte godt, med undtagelse af frikadellerne, meget kedelig salatbar, vildt uinspirerende buffet, som ALDRIG mere bliver kÞbt herfra. Vi venter yderligere i ca 45 min pÃ¥ at vores bestilling bliver taget imod, og da vi efterfÞlgende fortÊller om vores oplevelse til tjeneren da vi betaler, bliver vi spidset af med, det er jeg ked af og hÞre.
Her kommer vi ikke igen.

2023幎7月9日
自発的なレビュヌ

Fantastisk personale redder dårlig madoplevelse

Vi var fire voksne og to bÞrn til aftensmad på Restaurant Laguna, hvor vi forventede et godt måltid, når man ser menukortet samt priserne. Men oplevelsen blev en anden.

For det fÞrste ventede vi 50 minutter pÃ¥ maden, som vi mÃ¥tte rykke for. Her fik vi beskeden, at der grundet sygdom kun var én kok pÃ¥ job - det havde vÊret rart fÃ¥ besked om den lÊngere ventetid, da vi bestilte. SÃ¥ kom maden. BurgerbÞffen var tÞr og skuffende til den pris, og clubsandwichen bestod af en bunke med overstegte kyllingestykker og bacon uden for brÞdet. De to stjerneskud var okay, men Uruguay-steaken ankom rÞd i den ene side og gennemstegt i den anden (den var bestilt gennemstegt). Rib-eye-steaken var helt skÞr - den skulle ha’ vÊret rÞd, men var rÃ¥ og de stegte grÞnsager var underligt olierede. Sovsen smagte af ingenting. BÞffen blev sendt retur og kom faktisk tilbage i endnu dÃ¥rligere stand. Den smagte ogsÃ¥ meget af olie nu.

Til gengÊld vendte det sÞde personale stemningen. Vi fik en cola, fire kaffe, en varm kakao og en stor isdessert på husets regning - og ikke mindst skulle vi ikke betale for rib-eye-bÞffen. Derfor: Maden var ikke noget at skrive hjem om, men hvis alle restauranter havde så sÞdt og forstående personale, så går man heldigvis glad derfra. De to stjerner går til tjenerne - ikke til kokken.

2023幎7月5日

Det var så ringe

Det var så ringe, men 1 stjerne skal man jo give, man kan ikke give nul desvÊrre, vi Bestilte 3 forskellige bÞffer med div, tilbehÞr. BÞfferne skulle vÊre medium rare, men alle var gennemstegt, og var også banket tynde, og var seje som skosåler. Den mad de laver er på ingen måde pengene vÊrd.

2023幎5月14日

SÞrgelig skuffende oplevelse

SÞrgelig skuffende oplevelse
Ribeye, bestilt rÞd/rare modtaget gennemstegt tÞr Sendt retur, bestemt ikke modtaget venligt, diskussion i kÞkkenet mellem 4 medarbejdere der vurderer at nÊste Ribeye skal vÊre mere rare, altså rå Kan undre at Ribeye tÊnkes igennem af kÞdhammer totalt misforstået behandling af Ribeye, den type kÞd skal ikke tÊskes flad, som wienerschnitzel og rare, er ikke råt kÞd
Flot kundeservice af chefen, der kun gjorde situationen dårligere
Bare rolig, sker ikke igen at gode penge smides efter dårlig oplevelse!!
Der findes gudskelov andre spisesteder, der har kÞkkenpersonale, der kan håndtere kÞd efter forskrifterne.
"Vi har gjort det så godt vi kunne"
Øh nej, ikke godt nok :-(

2023幎4月22日

SkÞnt sted!

Min kÊreste og jeg har vÊret forbi bÃ¥de med og uden bÞrn, flere gange. Aldrig har vi vÊret skuffet over hverken mad, eller betjening. Kezaah, har sjovt nok vÊret forbi vores bord hver eneste gang. Hver gang har vÊret en fornÞjelse. Tak for igen igen at servere mad med et smil, tak for lÊkker mad til Michael og for den gode underholdning 🀣

2022幎6月11日

Fantastisk dejligt sted

Fantastisk dejligt sted!
Hyggeligt med både udendÞrs servering og indeservering. Udsigt til lystbådehavnen og StorebÊltsbroen. SÞd betjening og god mad til en rimelig pris! Vi kommer helt sikkert igen!

2020幎6月25日
自発的なレビュヌ

FÞrhen havde de mad i topkvalitet

FÞrhen havde de mad i topkvalitet. Har spist der mange gange. Var der igen i dag for fÞrste gang efter genåbningen. PlankebÞf med kartoffelmos. TÞr og kedelig kartoffelmos som smagte af fÊrdigkÞb. Club sandwich med kedeligt brÞd. Helt anderledes kvalitet end sidste sommer.
Vil dog sige betjeningen er god.

2019幎7月10日
自発的なレビュヌ

Har i dag haft en dÃ¥rlig oplevelse på

Har i dag haft en dÃ¥rlig oplevelse pÃ¥ restaurant Laguna derfor giver jeg ⭐ . Vi er 9 personer . 5 bestiller plankebÞf , hvorpÃ¥ der er anbragt kartoffelmos i skÃ¥l som smagte sÃ¥ syrligt at alle 5 var nervÞse for at det var dÃ¥rligt . Besked fra tjeneren sÃ¥dag skal det smage. Pommesfrits til et barn pÃ¥ 2 Ã¥r var sÃ¥ stegte/tÞrre total uspiselige , en ny portion pommes frits kom da alle var fÊrdige med at spise. Et lille glas lunkent vand fra vandhane til 2 Ã¥rig =12 kr.skulle vÊre isvand☹.Den smule grÞntsager som var pÃ¥ tallerknen var stort set rÃ¥. 3 personer fik bÞf med kartofler som var helt runkne og gummiagtige . Ventetiden alt for lang for lidt personale . Ikke et sted jeg har lyst til at betale over 2000kr for mad igen .

2019幎6月30日

Hej Lizette og Tommy

Jeg forstår udemÊrket godt jeres frustration og må beklage jeres oplevelse hernede.

Jeg er ved at vende situationen med personale om hvordan det kunne have gået så galt.
Jeg kan dog berolige jer med at kartoffelmosen ikke har fejlet noget da denne bliver lavet frisk hver dag. Men vil vende den med kÞkken.

Jeg vil gerne have lov til at kompensere for aftenen.

Mvh
Keezah