bedste advokat man kan Þnske sigððððð Jeg kan varmt anbefale advokat Kristian AarsÞe Fra fÞrste dag har han vÊret utrolig professionel lyttende og dedikeret til min sag. Takket vÊre hans dy... ãã£ãšèŠã
Jeg har hermed fÃ¥et Fulde forÊldremyndighed, igennem 2,5 Ã¥r i bÃ¥de Familieretshuset og Familieretten Horsens. Er det mig en stor glÊde og dele dette! Sammen med min Advokat, Hassan Ali Younes.... ãã£ãšèŠã
En gennemgÃ¥ende dÃ¥rlig oplevelse, jeg fÞler mig taget i bagi for mine penge. Advokaten der assisterede i vores sag var svÊr at komme i kontakt med og vitale information i dokumentationen var forker... ãã£ãšèŠã
Anbefaling! Jeg har Kristian AarsÞe som advokat i min sag om anmeldelse til politiet. Han har vÊret meget tilgÊngelig og nÊrvÊrende og grundig i sagen. Han har en arabisk tolk tilkn... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
- ã«ãŠã³ã»ã©ãŒ
- åæ³å°éåŒè·å£«
- 財ç£ç®¡çå°éåŒè·å£«
- å®¶ææ³å°éåŒè·å£«
- ç§»æ°å°éåŒè·å£«
- äžåç£å°éåŒè·å£«
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er din lokale og uvildige advokat, med et vÊrdisÊt om kvalificeret rådgivning i ÞjenhÞjde, med en stÊrk forankring i lokalsamfundet. Vi har kontor i Aarhus, Hadsten og Valby, og rådgiver således klienter i hele landet. Vi yder rådgivning om både privat- og erhvervsretlige forhold, og har stor erfaring inden bl.a. bolighandler, familieret, dÞdsbobehandling, inkasso, strafferet, udlÊndingeret, retssager samt selskabs- og erhvervsret.
Ãstergade 4, 8370, Hadsten, ãã³ããŒã¯
- kontakt@rieck-advokater.dk
- www.rieck-advokater.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Kristian aarsÞe er den mest empatiskeâŠ
Kristian aarsÞe er den mest empatiske advokat.
Han fik os så godt igennem retssagen, han er der fra start til slut.
Han hjÊlper med alt, og står altid til rådighed til spÞrgsmål.
Han er samtidig så menneskelig og virkelig rar.
Vil til enhvertid anbefale Kristian.
Rigtig god og professionel service.
Rigtig god og professionel service.
Politiet har lige droppet sagen.
Besked fra Rieck Advokater:
(Det betyder, at der ikke bliver nogen straffesag imod dig, og sagen er afslutte)
Very professional and worked in depthâŠ
Very professional and worked in depth in my case . Have communication even in off hours . Follow-up each time with officials for my alcohol license . With his expertise I have got my license within 3 weeks.
ForlÊngelse af opholdstilladelser
Jeg har haft Kristian AarsÞe som advokat på min sag, og er meget tilfreds med hans måde at behandle min sag på,de altid til at få fat på og giver en rigtig god behandling, så vil klart anbefale dem til alle som står og mangler en advokat, da de både er behagelig,nÊrvÊrende og forstående. Simone som man tit får fat på i telefonen er altid i godt humÞr og giver en god behandling og giver sig tid til at hÞrer ens bekymringer og frustrationer. De meget professionelle og behagelig.
Tusind tak for jeres hjÊlp
Hilsen
Mor til 2 der fik sin opholdstilladelse efter lÊnge ventet:)
en dygtig advokat
Jeg har haft Kristian AarsÞe som advokat i en meget stressende periode i mit liv, og jeg kan slet ikke beskrive, hvor taknemmelig jeg er for hans hjÊlp. Kristian er ikke bare super dygtig og professionel, men også et virkelig empatisk og nÊrvÊrende menneske, der altid lytter og stÞtter.
Han tog sig tid til at forklare tingene på en måde, der var nem at forstå, og han håndterede min sag med så meget ansvarlighed og omsorg, at jeg fÞlte mig helt tryg hele vejen igennem.
Han var altid tilgÊngelig, når jeg havde spÞrgsmål, og jeg kunne virkelig mÊrke, at han gjorde alt for at hjÊlpe mig.
Jeg kan kun varmt anbefale Kristian AarsÞe og Rieck Advokater til alle, der har brug for en advokat, man kan stole på og fÞle sig tryg ved.
Mvh Shabnam
Kompetente og hjÊlpsomme
Vi havde en virkelig behagelig oplevelse hos Rieck advokater.
Kristian hjalp os med kÞb af vores hus, det var virkelig rart at have en med i processen, som kunne hjÊlpe med at få lÊst alle papirer igennem og heldigvis opdagede nogen ting, som vi aldrig havde opdaget selv, det kunne have kostet os en formue.
Når Kristian var optaget, kunne vi altid få fat i hans kollega Simone, som var mindst ligeså hjÊlpsom som Kristian, hun fandt hurtigt en lÞsning på vores problemstillinger og var nÊrmest til at få fat i 24/7. Både Kristian og Simone er meget professionelle, hjÊlpsomme, kompetente og sÊtter sig 100% ind i sagen.
En kÊmpe anbefaling fra de nu lykkelige husejere!
Jeg vil sige at jeg har fÃ¥et en rigtigeâŠ
Jeg vil sige at jeg har fået en rigtige sÞd advokat , han hedder kristien , han hjÊlpsom og han er god til forsvar mig,
i dag skriver jeg om ham, kun fordi han var behaglig mod mig og mod alle,
Jeg takker kristien meget, og jeg var heldig for dig
MVH Amara
Hej Rieck Advokater,
Hej Rieck Advokater,
Jeg vil gerne sige tusind tak til Kristian og Simone for den fantastiske hjÊlp, vi har fået i vores familiesammenfÞringssag. Kristian fik super hurtigt arrangeret et mÞde for os, hvor Simone også var med. Deres teamwork var helt i top, og det var tydeligt, at de begge gik meget op i at få vores sag sendt af sted hurtigt.
Det har virkelig betydet meget for os, hvordan Kristian lynhurtigt fik sat tingene i gang, og Simones evne til at holde styr på alle detaljerne sikrede, at alt gik glat. I dag fik vi den gode nyhed, at opholdstilladelsen er blevet bevilliget, og det er vi så glade for!
Tak for, at I har vÊret så imÞdekommende og effektive. Jeg vil klart anbefale jer til andre, der har brug for juridisk hjÊlp.
Tak for I har samlet min familie!
KÊmpe anbefaling og tak til Hassan
I forbindelse med en forÊldreansvarssag har jeg vÊret så heldig at vÊlge den helt rigtige advokat til at reprÊsentere mig.
Fra fÞrste kontakt er jeg blevet mÞdt af en utrolig imÞdekommende, lyttende og beroligende advokat og en meget behagelig person.
Hassan har håndteret min sag som man ellers kun kan drÞmme om og håbe på.
Han kÊmpede for mine dÞtre og vi fik det udfald vi Þnskede.
Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Hassan og vil råde alle der står i en svÊr situation til at kontakte ham.
Endnu engang tak Hassan.
Vi har I forbindelse med boligkÞb ogâŠ
Vi har I forbindelse med boligkÞb og testamente brugt Rieck Advokater og advokat Kristian AarsÞe, som har under hele processen vÊret super dygtige, skarp og meget behjÊlpelige med diverse spÞrgsmål.
Vi kan 100 % anbefale Kristian og Rieck Advokater til en hver tid.

Jeg har brugt Rieck Advokater ogâŠ
Jeg har brugt Rieck Advokater og advokat Kristian AarsÞe derfra til min sag om opholdstilladelse.
Jeg kan give dem mine bedste anbefalinger. Sagen blev lÞst hurtigt og godt.

Det er den bedste advokat nogensinde ð
Det er den bedste advokat nogensinde ð
Har fÞrt en lang og opslidende forÊldremyndighedssag, der er faldet ud til min side...
Har fÃ¥et rigtig god vejledning og stÞtte fra bÃ¥de Hassan og Lars. ðð
Tusind tak til jer ððð

Jeg har haft Kristian AarsÞe somâŠ
Jeg har haft Kristian AarsÞe som advokat , og han har vÊret helt igennem fantastisk, nÊrvÊrende , forstående og altid til at kontakte. Så kan klart anbefale ham og Rieck advokater.

Den bedste advokat Kristian AarsÞe ogâŠ
Den bedste advokat Kristian AarsÞe og fuldmÊgtig Hassan Ali Younas, de er begge ekstrem effektive og imÞdekommende, kan varmt anbefales herfra.

Anbefaling
Anbefaling!
Jeg har Kristian AarsÞe som advokat i min sag om anmeldelse til politiet.
Han har vÊret meget tilgÊngelig og nÊrvÊrende og grundig i sagen.
Han har en arabisk tolk tilknyttet, som jeg har kunne ringe til, når jeg havde spÞrgsmål til sagen.
Virkelig trygt og behageligt.
Kan kun anbefale dem og Rieck Advokater.
Med venlig hilsen
Safinaz

Top karakter herfra!
Hassan hjalp med en sag, hvor de havde taget et stort pengesum fra et bil salg som endte lykkeligt med at bil ejeren fik sin penge retur igen.

Absolut den bedste advokat
Lars kan kun anbefales. Vi brugte Lars da vi kÞbte hus fÞrste gang for 10 år siden og igen nu til andet hus kÞb. Lars er skarp og finder alle detaljer i alle dokumenter og man kan som kÞber lÊne sig tilbage og hvad vished over at der er fuldstÊndig styr på handlen.

hjÊlp til diverse kontrakter
vi fik hjÊlp til både huskÞb, samejekontrakter og fuldmagter mv.
de har i hele processen vÊret super dygtige og meget behjÊlpelige med diverse spÞrgsmål.
vi vil helt klart bruge dem igen!
Bedste advokat for mig EVER!
Jeg kan pÃ¥ det varmeste anbefale advokat Jonas Quaade fra Rieck advokater.âšJeg fik ham selv anbefalet da jeg stod midt i en uheldig situation med en hÃ¥ndvÊrker der bÃ¥de truede mig, sendte regninger der var langt hÞjere end aftalt og iÞvrigt havde afleveret et mangelfuldt og forkert udfÞrt arbejde.
Jeg blev sendt uretmÊssigt til inkasso, truet med retssag, og endte med at måtte i bygge ankenÊvnet. En ret voldsom oplevelse for mig.
Det hele strakte sig over mange måneder og var meget skrÊmmende og super stressende. Jonas var en kÊmpe hjÊlp hele vejen igennem forlÞbet.
Med sin empati og professionelle tilgang formÃ¥ede han hele tiden at fÃ¥ pillet tingene fra hinanden og forklaret sagens detaljer for mig pÃ¥ et fordÞjeligt ikke âadvokat sprogâ. Det fjernede min uro og fik mig til at slappe af under hele forlÞbet.
Han var også kontant og Êrlig så jeg hele tiden forstod de mulige konsekvenser ved de forskellige valg og tiltag undervejs.
Jeg fÞlte mig tryg hos Jonas hele vejen igennem, og han får min varmeste anbefaling. Super prof og jeg vil til enhver tid bruge ham igen!