レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg var til rygseminar 20/5-2026 Jeg mÃ¥ Êrligt indrÞmme det var den fedeste oplevelse pÃ¥ 4 timer og 15 min. Tiden flÞj afsted. Tror nok hun hedder Charlotte hende der underviste os. Hun var sÃ¥ d... もっず芋る

RH glostrup. Ang. Injektion i Þje - kompetent og mere end venlig tone ;) - kontroltiderne fungerer ofte dÃ¥rligt. Kommer for sent til at resultatet kan vurderes. Flere gange. FÃ¥ en tid pÃ¥ injektion... もっず芋る

I fÃ¥r 5 stjerne pga jeres personale pÃ¥ opvÃ¥gning senge afsnit pÃ¥ 11 ,opgang 2, og intensiv!! Men jeres elevator system er noget L O R T!!! intensiv patient skulle vente 20 min for at komme ned,... もっず芋る

Ventede 10 timer pÃ¥ at se en lÊge pÃ¥ Rigshospitalet Glostrup akutmodtagelse. Da jeg spurgte ind til ventetiden sagde en arrogant sygeplejerske, at sÃ¥ kunne jeg jo have lade vÊr med at komme om natten... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 21ä»¶

レビュヌを曞く

Super personale

For Ca 4,5 år siden var jeg heldig at hjerteafdelingen på Rigshospitalet havde opsat en seng, så jeg kunne blive opereret for panserhjerte.
Jeg var i gode hÊnder lige fra fÞrste forundersÞgelse, selve operation, lÊger sygeplejerske, ja al personal på afdelingen.
Hvis muligt måtte der godt vÊre mulighed for flere stjerner

2024幎10月6日

Afd 4002 og 4024 gÞr en kÊmpe forskel ❀

Afd 4002 og 4024 var med til at gÞre en ellers svÊr og urimelig situation til en tid hvor vi fÞlte os grebet, mÞdt og i trygge hÊnder (også fagligt!)
Fra start til slut tog de sig rigtig godt af os og vi fÞlte hele vejen igennem at de virkelig prioriterede os! En sÊrlig tak til Lotte og Rikke som simpelthen var ekstraordinÊre gode ved os. Selv da vi endte med et knap sÃ¥ vellykket resultat, sÃ¥ er der ingen tvivl i vores hjerter om at de gjorde alt hvad de kunne og mere til og at det simpelthen var naturens gang og mÃ¥den de hÃ¥ndterede det tunge pÃ¥, var ogsÃ¥ omsorgsfuldt og meget menneskeligt. Tak til jer! I gÞr en kÊmpe forskel 🙏🏻❀

2025幎6月4日

MÃ¥tte faste i 5 dage

MÃ¥tte faste i 4 dage fordi jeg skulle opererers i hÃ¥nde og ankel i fuld nakose fordi der hele tiden kommer akutte ind og spÞrg om det sÃ¥ ikke kan udskyde en dag sÃ¥ jeg kan fÃ¥ mad og drikke det kunne de ikke pÃ¥ 5 dagen vÊlger de at lokal bedÞve armen istedet og ankel fikset med en skind pÃ¥ istedet sÃ¥ det var lige 5 dage til ingen verdens nytte unden mad og drikke? FÞrste dag pÃ¥ intensiv afdeling og skal have kartter i stÃ¥r 3 fremmed folk og kigger af nabo patientens familie og kigger med hverdag nÃ¥r der vagtskiftet er der ikke skrevet nÃ¥et ind i systemet sÃ¥ de der kommer som oven i kÞbet er vikarer ved ikke hvad man skal ha af medicin eller nÃ¥et er kÞrt ind i et trÊ med 140km i timen med brÊkket ankel brÊkket arm brÊkket nÊse og ribben og de kommer med en ipren die 🀣

2025幎4月3日

PARFUME: allergi

Denne anmeldelse drejer sig kun om brugen af parfume på dette sygehus. Min mand har gennemgået en stor 5,5 timers operation d. 26.02 på sin hoved kranspulsårer. De var virkelige dygtige kirurger, dygtige lÊger, kompetente sygeplejersker på opvågningsstuen. Super behandling hele vejen.
Så triller min mand ind i karkirurgisk sengeafdeling, 11. Sal, og så mÞder man sygeplejersker, der bruger meget parfume!!!! What??? Jeg gjorde vedkommende obs på dette. Jeg har åbnet for vinduet da jeg fik hurtigt hovedpine af hendes stÊrke duft.
Jeg er selv sygeplejersker og brugen af parfume på min arbejdsplads er blevet forbudt, netop fordi der er mange folk i dag der lider af duft allergi.
Er det ikke oplagt, at et allergivenligt miljÞ skal implementeres i Danmark's fÞrende sygehus?
Jeg fik i hvert fald hovedpine og udslÊt. Det er så trist, når Danmark's fÞrende sygehus lakker bagud ift et allergivenligt miljÞ .
Jennifer

2025幎2月27日
自発的なレビュヌ

INKOMPETENTE LÆGER OG INKOMPETENT PERSONALE i afd. 7046!

Øre-nÊse-hals afdelingen pÃ¥ rigshospitalet er bare det vÊrste! INKOMPETENTE LÆGER OG INKOMPETENT PERSONALE!!!
Vi blev konstant nedprioriteret, til trods for at det var et barn på 8 år der skulle tilses af en lÊge. Vi havde fået en tid kl. 9.50 og ventede i hele 3 TIMER!!! Hver gang jeg rettede henvendelse til personalet fik jeg at vide, at der var meget akutte og blÞdende patienter fÞr os. Men det var det rene lÞgn! Der var kun et par der var akutte, resten var absolut ikke så akut at de ikke havde tid til at tilse et barn! Desuden var patienterne i ventevÊrelset så gode til at fortÊlle deres livshistorier, at det undrede os at deres tilstand blev prioriteret frem for et barns!
Efter 3 timer var min tålmodighed opbrugt og jeg måtte råbe og skÊlde ud fÞr de reagerede. Der gik 10 min og vi blev tilset.
Vi blev opfordret til at klage, men det er kun en strategisk taktik til at tydeliggÞre hvor "travlt" afdelingen egentlig har det. Vores oplevelse er dog at det er en slÞset afdeling, med personale der bare hÊnger, driver tiden af og arbejder kun minimum.
Til nÊste gang foretrÊkker jeg at vente flere måneder på en konkret tid (uden flere timers ventetid) hos en Þre-nÊse-hals lÊge end at blive tilset af dovne, inkompetente og ubehÞvlet personale i afd. 7046!!!

2025幎2月13日
自発的なレビュヌ

Du bliver hvad du spiser...

Denne anmeldelse handler kun om Rigshospitalets nye cafeterier. Både cafeterieområdet i de nyeste bygninger (opgang 6) og i det gamle område er overtaget af Patisserie - Marie France.

For ikke så lÊnge siden kunne man vÊlge adskillige sunde alternativer, hvis man skulle spise frokost på Riget. Det gav god mening fra et holistisk-hippie-natur-perspektiv, såvel som fra et mere snusfornuftigt ditto.

Nu må man formode at en markedsanalyse har konkluderet at kunderne enten kommer forbi med gode nyheder i bagagen og dermed tÊnker at de godt kan skeje ud eller med dårlige nyheder, så alt også bare kan vÊre lige meget.

I hvert fald er der INTET på menukortet, der kommer i nÊrheden af et sundt alternativ. Som sagt giver man muligvis blot kunderne det, de gerne vil have, men lige her ville lidt kÊrlig nudging måske vÊre på sin plads.

2024幎12月16日
自発的なレビュヌ

En afslutning på et flere-årigt sygdomsforlÞb uden diagnose

Videnscenter for Reumatologi og Rygsygdomme -
Ikke anbefalelsesvÊrdig afdeling
For ringe viden om bindevÊvssygdomme
Holder sig ikke tilstrÊkkeligt orienterede om internationale forskningsresultater
DÃ¥rlig formidling til patienterne om gigtsygdomme
Fejlagtige oplysninger i journalnotater
Stor arrogance hos ikke helt få af lÊgerne

2024幎3月11日
自発的なレビュヌ

Glostrup Þjeafd ligesÃ¥ meget bÞvl der

Glostrup Þjeafd ligeså meget bÞvl der har vÊret med offentlig adm og deres inkompetente virvar.

De varme hÊnder på Þjeafd var meget kompetente og dejlig i deres måde at modtage os på fortjener den stÞrste ros.
Tak for jer varme hÊnder fra soso til lÊge lad dem ikke spise jer af med et honnighjerte
Tak for jer og go jul

2024幎12月4日

personalet Glostrujp er til 5 stjerner MEN maden, fÞj

Personalet er til 5 stjerner✹✹✹✹✹ , men maden, fÞj. Det er sÃ¥dan noget grÞntfoder, UDEN den store smag og fylde, det er som at spise en pizza uden fyld kun bunden, eller brÞd uden smÞr, grÞnsalat uden dressing osv. Det er som at fÃ¥ and og brunede kartofler uden stegt i sukker og smÞr og ris a la manda lavet pÃ¥ minut ris i kogeposer, uden vaniliesukker og sukker og dertil optÞede hele kirsebÊr med sten ikke kirsebÊrsovs. HVORFOR kan man ikke tage hensyn til os i "suppe steg is" generationen?? Man bliver ikke rask af det hundeÊde, kun mÞg sur over, ikke at kunne spise det hundeÊde. For det er da spild af penge, at man smider 80% af maden ud igen. Igen har jeg smidt 2 x œ rugbrÞd, 3 forskellige grÞnt/pasta salater ud, œ Êg uden noget til. Suppen kunne lige glide ned og 2 stk. tynd pÃ¥lÊg pÃ¥ en stump halvtÞr rugbrÞd uden noget kunne lige glide ned. FÞrste morgen fik jeg 1 stk. toast med ost, brÞdet smuldrede vÊk, sÃ¥ det blev kun til en klump smÞr og 1 skive smagslÞs ost. Selv personalet gider ikke spise det!! Min mave er gÃ¥et i baglÃ¥s fordi jeg ikke fÃ¥r ordentlig mad, nÊsten 4 dage uden at kunne det store, det har jeg ALDRIG oplevet med almindelig mad. Hvis jeg kunne, havde jeg kÞrt i supermarkedet og kÞbt en stak frostretter. Dette er SPILD af penge nÃ¥r sÃ¥ meget ryger retur.

2024幎11月23日
自発的なレビュヌ

Jeres elevatore er noget l o r t !

I får 5 stjerne pga jeres personale på opvågning senge afsnit på 11 ,opgang 2, og intensiv!!

Men jeres elevator system er noget L O R T!!!
intensiv patient skulle vente 20 min for at komme ned, personale gav op og folk ventede op til 30 min fÞr vi kunne komme over til vores syge kÊreste/sÞn.
2 ud af 6 virkede😡😡😡

UNDER AL KRITIK!!

2024幎10月29日

Sygeplejersken på Glostrup

Sygeplejersken på Akutklinikken i Glostrup med mellemlangt hår og briller er det mest sÞdeste, empatisk, humoristisk og rareste menneske. Dato for behandling 21 sept. Formiddagen-eftermiddag. Han er en gevinst! Tak for ham og hans behandling af min far der var faldet

2024幎9月21日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ