レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg var til rygseminar 20/5-2026 Jeg mÃ¥ Êrligt indrÞmme det var den fedeste oplevelse pÃ¥ 4 timer og 15 min. Tiden flÞj afsted. Tror nok hun hedder Charlotte hende der underviste os. Hun var sÃ¥ d... もっず芋る

RH glostrup. Ang. Injektion i Þje - kompetent og mere end venlig tone ;) - kontroltiderne fungerer ofte dÃ¥rligt. Kommer for sent til at resultatet kan vurderes. Flere gange. FÃ¥ en tid pÃ¥ injektion... もっず芋る

I fÃ¥r 5 stjerne pga jeres personale pÃ¥ opvÃ¥gning senge afsnit pÃ¥ 11 ,opgang 2, og intensiv!! Men jeres elevator system er noget L O R T!!! intensiv patient skulle vente 20 min for at komme ned,... もっず芋る

Ventede 10 timer pÃ¥ at se en lÊge pÃ¥ Rigshospitalet Glostrup akutmodtagelse. Da jeg spurgte ind til ventetiden sagde en arrogant sygeplejerske, at sÃ¥ kunne jeg jo have lade vÊr med at komme om natten... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 21ä»¶

レビュヌを曞く

Patient vejledningen på rigshospitalet

Patient vejledningen på rigshospitalet er mildest talt ubrugelig!! De er slet ikke til at få fat på og de ringer heller ikke tilbage. Jeg har nu forsÞgt i to uger at komme i dialog over tlf samt få en tid, men jeg har nu opgivet!!! Tak for ingen hjÊlp! Virkelig en dårlig service!!

2024幎9月10日
自発的なレビュヌ

One of my closest friend died on the

One of my closest friend died on the 10.july 2024 in rigshospital CPH. he died at a beutiful age of 93.
I felt thrughout his last days that the hospital stuff did a very good emphatetic job. we are thankful. When we needed to talk to them, they were available and took their time to listen. They have a job when especially in these moments you have to look at it as it is more then a job and just be there for your fellow human. That is how we felt from B. JÞrgensen and her stuff. Thank you again.

2024幎7月10日
自発的なレビュヌ

Jeg havde en virkelig fin oplevelse

Jeg havde en virkelig fin oplevelse trods triste omstÊndigheder. Jeg mistede desvÊrre min graviditet i 12. uge, og skulle derfor undersÞges og behandles på Riget. Jeg blev fÞrst taget imod det empatiske og kompetente personale på gynÊkologisk akutmodtagelse (5032), og fik dagen efter foretaget en udskrabning på dagskirurgisk afdeling (3061). Også her blev jeg mÞdt af så meget nÊrvÊr og medfÞlelse, at det faktisk var helende for min sorgproces. Empati var en rÞd tråd hele vejen igennem, hvilket man ikke skal underkende når emotionelle sår skal lÊges. Tak til hele personalet for at fÞle mig tryg og godt passet på, i så sårbar en situation.

2024幎7月4日

DÃ¥rlig med tiden

Jeg havde en aftale kl. 9:50 og ventede til kl. 12:00. Min tur kom ikke. Jeg talte med sygeplejersken og hun fortalt mig at det er lang kÞ foran mig. Jeg var nÞd til at gå da jeg havde andre aftale. Ved 16 ring de og sige at de har tid nu.
Hvordan kan det vÊre da jeg har aftale kl 9:50.
Jeg synes det er latterligt

2024幎5月8日
自発的なレビュヌ

God og kompetent forundersÞgelse samt

God og kompetent forundersÞgelse samt operation pÃ¥ klinik for hornhindesygdomme. Jeg blev opereret pÃ¥ hÞjre Þje i januar 2024 og pÃ¥ venstre i marts 2024. Udtalt Cogans pÃ¥ begge hornhinder. Mit syn og lys i Þje var rigtigt dÃ¥rligt. Nu kan jeg se selv uden briller. Men skal dog stadig have briller for lÊsning. Men med min alder pÃ¥ 62, sÃ¥ kan jeg kun vÊre tilfreds med mit nye syn. Min oplevelse er, at det er yderst kompetente ÞjenlÊger og personale pÃ¥ Þjenafdelingen. Jeg er 😊

2024幎3月4日

God oplevelse

God oplevelse - hvor fokus er på patienten - som hele tiden er i fokus. Både hos kirurger, lÊger, sygeplejesker og portÞrer.
Imponerende at så stor en virksomhed kan implementere dette.
Det hele bindes sammen for patienten af Sundheds Platformen.

En vanskelig operation hvor alt fungerede tip top

2024幎4月23日
自発的なレビュヌ

Sure og p!sse arrogante medarbejdere på

Sure og p!sse arrogante medarbejdere på akutklinikken i Glostrup. En Êldre dame spurgt et personale om noget og personalet reagerede meget negativt, vendte ryggen til og svarede med attitude. Man kan ringe ind og få en tid grundet man har skåret sig og det styrtblÞder og alligevel efter 2 timer i ventevÊrelset hvor man begynder at blive både bleg og sidder og hÊnger, får man besked på at der kun er en sygeplejerske så man må bare vente den tid det tager

2024幎3月16日

Ik nogen Kebab

Hej jeg komt fra Afghanistan og er flyt til Danemark. Jeg har nu bo her i to år med min kone, og skul hav ny knÊ, oplevelsen vÊr dorlig og jeg har stadig ont. Maten smakt af p!s og mand kun ike få Kebab, bishmarlah frels dette sted Allah

2023幎3月17日
自発的なレビュヌ

Du kan ikke aflyse en hospitalsaftale i weekenden !

Rigshospitalet Glostrup har givet os et fint service og vi er meget taknemmelge for det. Men hvis man vil aflyse en mandagsaftale i weekenden skal man IKKE fÞlge retningslinier som anvist på rigshospitalets side. Aflysning-saadan-goer-du.aspx
Det kan ikke lad sig gÞre, de anvist retningsliner passer ikke . Det er ikke sÊrlig smart at instrukserne ikke passe når det gÊlder aftaler og at man ikke kan aflyse online( når nu man godt kan bekÊfte aftalen) Potentielt kan det giver en masser spild tid.

2024幎1月20日

Klage

Var indlagt pÃ¥ epilepsi overvÃ¥gningen 4-6 okt man fÃ¥r at vide i papirer pÃ¥ hjemme side at der gÃ¥r ca 6 u for svar men nu er der gÃ¥et 11 u om 2 dage. NÃ¥r jeg rykker nu for 3 gang siger de osse i tlf at det er meget lang tid over men det er lÊgen Annette sidasros der fÞlger mig og er leder af afdelingen der skal svarer mig men den sÞde sygeplejerske i tlf sagde idag hun ville skrive til hende. HÃ¥ber virkelig snart der mÃ¥ komme et svar🥲 konsultationen inden og opholdet fejlede dog intet der var det sÞde og rare fagfolk. Mads kolding.

2023幎12月18日

Luk l-o-r-t-e-t

Nok det vÊrste man kan byde syge folk , hvad render de der sÃ¥kaldte ( lÊger) rundt for ,effektive er IKKE et ord de kender ,fordi de SKAL vÊre der 12 timer behÞver de IKKE holde pÃ¥ borgerne i lige sÃ¥ lang tid hvis ikke lÊngere 😡 skod hospital ,er det sÃ¥dan en skraldespand skatte kronerne gÃ¥r til ? Tja der findes ikke ord for et mere elendigt hospital

2023幎11月11日
自発的なレビュヌ

Fantastisk rehabilitering og ambulatorier.

Jeg var indlagt pÃ¥ ØNH for at fÃ¥ fjernet en krÊftknude i ganen. Ambulatorier og rehabiliteringen er fantastisk og med god tid til spÞrgsmÃ¥l. Men selve sengeafdelingen var en forfÊrdelig oplevelse. Meget af personalet virkede udbrÊndte. De sukkede hÞjt og rullede med Þjnene hvis jeg havde brug for noget. Som patient fÞlte jeg mig til besvÊr og ind i mellem var jeg direkte utryg. Jeg blev tilbudt udskrivelse fÞr tid og ja tak. Det var desvÊrre med mangelfuld info om videre forlÞb. Heldigvis ringede en sÞd sygeplejerske fra rehabiliteringenallerede dagen efter. Hun spurgte om hvordan det gik og fortalte samtidig at personalet havde glemt at informere mig om rehabiliteringsforlÞb efter udskrivelsen. De havde ogsÃ¥ glemt at give mig materiale med hjem. Heldigvis er jeg kommet godt igennem med stÞtte fra rehabiliteringsteam og ambulatorier.

2023幎5月24日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ