レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jeg var til rygseminar 20/5-2026 Jeg mÃ¥ Êrligt indrÞmme det var den fedeste oplevelse pÃ¥ 4 timer og 15 min. Tiden flÞj afsted. Tror nok hun hedder Charlotte hende der underviste os. Hun var sÃ¥ d... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

RH glostrup. Ang. Injektion i Þje - kompetent og mere end venlig tone ;) - kontroltiderne fungerer ofte dÃ¥rligt. Kommer for sent til at resultatet kan vurderes. Flere gange. FÃ¥ en tid pÃ¥ injektion... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

I fÃ¥r 5 stjerne pga jeres personale pÃ¥ opvÃ¥gning senge afsnit pÃ¥ 11 ,opgang 2, og intensiv!! Men jeres elevator system er noget L O R T!!! intensiv patient skulle vente 20 min for at komme ned,... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Ventede 10 timer pÃ¥ at se en lÊge pÃ¥ Rigshospitalet Glostrup akutmodtagelse. Da jeg spurgte ind til ventetiden sagde en arrogant sygeplejerske, at sÃ¥ kunne jeg jo have lade vÊr med at komme om natten... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 21ä»¶

レビュヌを曞く

Sygeplejerske var arrogant

Ventede 10 timer på at se en lÊge på Rigshospitalet Glostrup akutmodtagelse. Da jeg spurgte ind til ventetiden sagde en arrogant sygeplejerske, at så kunne jeg jo have lade vÊr med at komme om natten. Som om man selv bestemmer hvornår man bliver syg! Meget uprofessionel opfÞrsel.
Resten af personalet inkl lÊgen var sÞde og venlige selvom han ikke var til meget hjÊlp.

2022幎2月1日

Øjenafdelingen Glostrup - fantastisk sted

Jeg er i dag blevet opereret for grå stÊr på Rigshospitalet Glostrup. Fra den fÞrste undersÞgelse til operationen i dag har jeg ikke oplevet andet end superkompetente mennesker (sygeplejersker, lÊger, optiker, sekretÊrer m.fl.) der gjorde alt for at gÞre forlÞbet trygt og godt for mig. Det har betydet alverden. Jeg har som patient ikke på noget tidspunkt fÞlt mig til ulejlighed eller fÞlt at nogen skulle skynde sig. TvÊrtimod har der vÊret tid til at forklare og tid til at undersÞge sÊrdeles grundigt.
Min allerstÞrste tak til alle jer gode mennesker på Þjenafdelingen på Glostrup.

2021幎12月1日
5぀星のうち5の評䟡

Er lige blevet opereret for krÊft på

Er lige blevet opereret for krÊft pÃ¥ Rigshospitalet pÃ¥ plastikkirurgisk afdeling og jeg har ikke ord for hvor fantastisk behandling jeg har fÃ¥et af alle portÞrer, sekretÊrer, sygeplejersker og lÊger og det er guld vÊrd nÃ¥r man stÃ¥r i en svÊr situation. Har efter operationen haft nogle komplikationer med betÊndelse men ogsÃ¥ det bliver der taget hÃ¥nd om pÃ¥ bedste vis. Tusind tak til jer alle, i er fantastiske❀😘

2021幎11月3日

Bedste behandling og omsorg

Bedste behandling og omsorg

Afd. 10 tusinde tak til jer alle som har haft med mig at gÞre, i er fantastiske. Omsorgsfulde, hjÊlpsomme, osv ♥ jamen jeg har slet ikke ord. Tusinde tak for det hele. ❀♥♥♥

2021幎10月11日

Verdensklasse Hospital!

Verdensklasse kirurger, lÊger og sygeplejeskere! Jeg skulle opereres to gange i lÞbet an uge og alt gik som planlagt.

Tusind tak og stor respekt til kirurger, lÊger og sygeplejerske på 4, 12 og 16 sal på RH. Jeg er stolt af Jer!

2021幎10月7日
5぀星のうち1の評䟡

Utrolig dårlig oplevelse akut modtagelsen Glostrup hospital

Min kÊreste har desvÊrre fået rigtig ondt i brystet, vi bliver henvist af en super sÞd sygeplejerske via 1813 <~~~ Kun gode oplevelser med dem.

Vi bliver henvist til Glostrup akut modtagelse

Vi kommer ind og hun bliver tilset af en lÊge vi er et par stykker i vente vÊrelset, flere af dem fÃ¥r taget blodprÞver i vente vÊrelset, Alle andre hospitaler bliver man naturligvis smidt ind i et vÊrelse men ikke ude hos dem..?? Mange af dem bliver ogsÃ¥ spurgt om private spÞrgsmÃ¥l i vente vÊrelset
.. vi oplever ogsÃ¥ at min kÊreste skal ind og havde taget sit hjerte diagram EKG inden min kÊreste har fÃ¥et tÞj pÃ¥ er dÞren Ã¥ben ud til vente vÊrelset.. der er naturligvis frit syn ind til min kÊrestes ( rum )
Personen der lave EKG pÃ¥ hende fik jeg desvÊrre ikke navnet pÃ¥. En stor gut med hestehale mÞrkhÃ¥r og er hurtig i munden

HÃ¥ber aldrig vi bliver henvist ud til Glostrup igen..

2021幎7月25日

Jeg har vÊret indlagt i ca 3uger på

Jeg har vÊret indlagt i ca 3uger på afd. 31 ,33 og 42 at vÊre syg er meget kedeligt men opholdet på de 3 afd. Gjorde mig bedre og fik humÞret tilbage jeg vil gerne sige tusind tak for den fine behandling jeg og min mandl fig fra jer, vi takker al personale og siger tak for jeres rare sÞde og dejlige måde i alle var på, det gav mig tryghed og rÊfter til at komedie igennem mit sygdomsforlÞb.
En stor tak fra Ulla og Preben

2021幎5月28日

Øjenklinikken på Glostrup.

Øjenklinikken på Glostrup.

Tak til de fantastiske mennesker på afdelingen. Fra man bliver budt velkommen, forundersÞgelse, operation og kontrol. Fantastisk varme mennesker. Jeg fik 2 operationer for grå stÊr og venter nu på operation for Makulahul. Jeg fÞler mig helt tryg. Tak til jer alle.

2021幎4月13日

Ros til kardiologisk afdeling

Ros til kardiologisk afdeling, Glostrup Hurtig og effektiv udredning for mistanke om forhÞjet blodtryk. Hurtig udskrift af resultatet dagen efter, sÃ¥ egen lÊge kan adviseres. Endnu engang tak👍🙂

2021幎3月11日

Sarkom operation på 6043 Afdeling

Sarkom operation på 6043 Afdeling for Led- og Knogkekirurgi, under kyndig ledelse af Allan Villadsen.

Der er bare styr på tingene. Venlig, empatisk og professionel behandling. Teamet på afdelig summer bl.a. af internatinale mennesker, der til fulde kan deres kram. Er man heldig mÞder man endda en mandlig sygeplerske på 73 år med 43 år erfaring, der futter rundt som var han 40 år! Alt er nyt og der er rent.

Oplevede ingen svage led og der var flow i tingene. Selv maden smagte fantastisk og var vel anrettet og indbydende.

Allan Villadsen er en super dygtig operatÞr og meget behagelig at have som lÊge.

Kommunikation direkte og passende.

6043, I kan vÊre stolte!

2021幎3月2日

Vi besÞger lÊgevagten pÃ¥ Glostrup

Vi besÞger lÊgevagten på Glostrup hospital d 23 december kl 20.

Vi fortÊller den sygeplejerske der har vagt, at personen der er syg har en stor tildens til at besvime når hun fÞler smerte mere når vi ikke at sige fÞr at, sygeplejersken afbryder og siger
“der er ikke noget vi kan gÞre ved det i mÃ¥ bare sÊtte jer og vente, vi kan jo ikke tagen nogen ind bare fordi de besvimer. I mÃ¥ vente og besvimer hun sÃ¥ tager vi hende nÃ¥r det er hendes tur.” Hun smÊkker derefter dÞren og igennem vinduet kan jeg se at hun vender Þjne af mig!
Det jeg havde tÊnkt mig at spÞrge om var om det var muligt at, sÊtte os et sted hvor vi hurtigt kunne få noget hjÊlp da jeg ikke selv ville kunne hjÊlpe i en situation hvor personen besvimer.

Dette er under alt kritik.
Vi lever med et sundhedsvÊsen der gemmer sig bag det glorificerede eksempel på hvordan et sundhedsvÊsen bÞr vÊre! Dog er virkeligheden en helt anden på landets hospitaler!

Dertil skal det siges at jeg arbejder som advokat og der er hermed indgivet en klage til styrelsen for Patientklager!

Tag HillerÞd hospital hvis i skal vÊlge!

2020幎12月23日
5぀星のうち5の評䟡

Righospitalet, a very good hospital

I have been send to the Righospitalet in emergency on a Monday evening. I was admitted in the neurology department.
They felt very concerned with my problem. They programm an exam during the night and others the next day and the day after.
Doctors, nurses, everyone was very profesionnal and careful. They had time to explain what was happening and what they were going to do.
I spent two nights and everybody was very kind and they did their best. They even found doctors and nurses who spoke french !
If I needed to, I'll go to this hospital eyes closed.

2020幎12月22日

Afd Þre nÊse hals opgang 7 sal 5

Afd Þre nÊse hals opgang 7 sal 5
I sender alle informationer til min datter på 17år, som bor på en anden adresse end mig. Alligevel skal I stå og skÊlde mig ud foran hele ventevÊrelset, dog I selv har et vildt dårligt system. Hvorfor får jeg ikke den samme information i min e-boks som min datter får? Hun er ikke 18?

2020幎9月30日
5぀星のうち4の評䟡

God professionel hjerte kirurgi og sygepleje FÃ¥et den bedste kirurgiske behandling

Fået den bedste kirurgiske behandling af overlÊge Thiis og faglige sygepleje på afdeling 3154, da jeg d. 7.9 fik indsat en ny biologisk aortaklap.
Alt"klappede" som det skulle, jeg var hele vejen tryg, var i gode hÊnder. Specielt vil jeg nÊvne sygeplejen på opvågningen. Så omsorgsfuld og tryghedsskabende i en svÊr situation. (5 stjernen)
MEN - Generelt om afdelingen og hospitalet er jeg nÞd til at påpege at rengÞringen var meget mangelfuld. Det undre mig, da det jo er meget sårbare patienter der ligger der. UhÞrt dyrt hvis en patient får en infektion oveni - og der er også det menneskelige, absolut ikke det man trÊnger til ovenpå den store operation.

Ang. corona: Jeg og mine få besÞgende undrede sig over der ikke var håndsprit ved elevatorene. Det var der til gengÊld rigeligt af på afdelingen.
Lille rettelser her kunne nok gÞre en forskel, isÊr nu smittetrykket stiger igen.

Ros til sygeplejerskerne for at håndhÊver Corona retningslinierne om kun en besÞgende. Jeg oplevede pårÞrende der ikke helt forstod pointen.

vh Ulla Houborg

2020幎9月25日
5぀星のうち1の評䟡

Neurologisk afd er ikke så

Neurologisk afd er ikke så professionelle. LÊge Amr undersÞger mig og beskriver ikke min fysiske situation i epikrisen/journal. TvÊrtimod skriver alt er fint. Amr kÞre flere gange brillerne op med mellem fingeren mens han kigger mig dypt i Þjnene. At jeg kommer med at smadret hofte, hÊvet rÞdspringte fÞder, ingen refleksion når han banker sin hammer på mit knÊ / ankel samt at jeg falder bagover når han lyser mig i Þjene og jeg har svÊrt ved at gå beskriver han ikke. Jeg fejler alle tests han og overlÊge Jesper RÞnager foretager. Alligevel formår de at skrive alt er fint. Jeg bliver anbefalet at prÞve medicinsk cannabis men kan ikke få recept på det. Det bliver heller ikke oplyst i epikrisen/journal at dette vil gavne mig og jeg bÞr få dette som prÊparat. Meget useriÞs og jeg synes ikke de kan vÊre det bekendt. De er begge to komplet fuld idioter og burde ikke vÊre lÊger.

2020幎9月10日
5぀星のうち2の評䟡

(Akut Klinik) Elendig vented tid og opholds vilkå men good behandling.

Var inden til Corona observation natten mellem Fradag og lÞrdag (04-09-20 og 05-09-20) Jeg ankom med ambulance kl 22:18 blev lÊsset ind på hvad der så ud som om det var en ombyggnad vaske stue. UDEN Toilet adgang. Da jeg kom var der ikke engang en seng men to hård små stole. Og der skulle jeg så blive i isolation... Da jeg skulle af med noget vand nÊsten en time efter fik jeg at vid at jeg bare måtte tisse i en flaske some de kom med... Derefter blev jeg igen efterlad uden nogen opsyn i nÊsten 3 timer indtil lidt over klokken 1 da det blev min tur... FÞrst der fik lov til at gå på toilettet af den sygpjelsk som var mÞdt ind. Den sygpjesk var dog vÊldig sÞd og effektiv det samme var den Doctor der sener tilså mig efter alle prÞver var taget. De to gjord mit ophold tåleligt.

minus stjerne for vented tiden.

Minus stjerne for mangle på information.

Minus stjerne for mangle på toilet facility på Isolation Stue.

Minus stjerne for ubehÞlvet personal da jeg to kontact for at hÞre om mulighed for toiletbesÞg.

Minus Stjerne for mangle adgang til nogen former for entertainment (Var ikke engang et tv)

Plus stjerne for venligt ind mÞdt personal (kl 00)

Plus Stjerne for effective behandling (Da den started)

I alt 5 minus Stjerne og to Positive Stjerner.

2020幎9月6日
5぀星のうち3の評䟡

Rationering af maden

Er pt indlagt på 14 dag og er overordnet godt tilfreds med deres behandling af mig. Men at der er rationering af maden er mig uforståeligt. Man kan nÊsten få alt det morfin man beder om men man kan ikke få 2 stykker kylling til frokost. De siger konstant til en, at man skal spise alt hvad man kan men det gÊlder åbenbart ikke til frokost og aftensmad.
Når de står og tilberede ens portion er det tydeligt at de laver meget små portioner, for at fadene ikke skal blive tÞmt for hurtigt. Hvis man efterfÞlgende beder om en ekstra portion, får man at vide at det kan ikke lade sig gÞre da der ikke er mere. Og rigtig nok, er alle fade tomme. Men 10 minutter senere kan man se personalet bÊre tallerkener med mad ind til sig selv i deres frokoststue, så der står åbenbart fyldte fade gemt i kÞkkenet til personalet.
Det er sgu ikke i orden. Hvis der skal vÊre mad til både personale og patienter, så må man leverer nok til hver afdeling. Det kan ikke passe at patienterne skal spise sig mÊtte i frugt og chips, bare fordi personalet skal bespises på bekostning af patienterne.

2020幎7月1日
5぀星のうち1の評䟡

Jeg så herunder at en patient havde

Jeg så herunder at en patient havde haft en positiv oplevelse med neurolog Jesper RÞnager. Det er fÞrst lige gået op for mig at man kan skrive noget her, og jeg vil derfor dele min oplevelse med samme RÞnager for over 10 år siden. Jeg var henvist til neurolog fordi jeg havde hovedpine, og JR indledte med at holde et langt foredrag for mig, om hvor klog og erfaren han var, og at han kunne se på en patient om vedkommende fejlede noget. Og jeg fejlede i hvert fald intet som helst, kunne han se. Han undersÞgte mig og konkluderede at jeg var fuldstÊndigt sund og rask, at min balance var over gennemsnittet, og at den MR-skanning jeg var skrevet op til nogle måneder senere, med usvigelig sikkerhed ville vise at der intet var i vejen med mig. Det viste den heller ikke - for jeg nåede aldrig til den skanning; halvanden måned senere faldt jeg om på mit gulv derhjemme og kunne ikke komme op igen. Jeg lå og rodede rundt på gulvet i 3 dÞgn, indtil jeg ringede 112 og blev hentet i en ambulance og indlagt på Riget. Her blev jeg skannet på kryds og tvÊrs, og diagnosticeret med hydrocephalus, en sygdom der medfÞrer for hÞjt hjernetryk og deraf fÞlgende dårlig balance, inkontinens og meget andet. Nu er jeg blevet opereret for sygdommen 7 gange, på Neurokirurgisk Klinik på Riget, hvor jeg altid har fÞlt mig godt behandlet. 7 operationer er slet ikke så slemt som det lyder, når man oplever venlighed, lyttende personale og effektiv smertelindring. I dag er jeg 'så god som ny' - men det er bestemt ikke Jesper RÞnagers fortjeneste! LÊger og sygeplejersker på NK skal derimod have en stor ros fra mig!

2020幎6月13日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ