RikkiTikkiShop.dk レビュー

5,798
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Virksomheden har meget smukke produkter. Vi bestillte en lysestage til Tyskland. Det fungerede uden problem, selv om det tar et stykke tid - vi er lange væk :-)

5つ星のうち5の評価

Jeg købte tallerkener, og halvdelen af dem levede desværre ikke op til standarden af en ny tallerken. Jeg kontaktede kundeservice og forklarede dem sagen, sendte et par billeder og fik tilsendt ny... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Let bestilling, næsten hurtig levering. Det gik lidt galt pga fejl i varelageret, fik besked om manglende vare lidt sent, fik en erstatningsvare efter aftale, derefter sendte de varene så hurtigt at... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Utrolig hurtig forsendelse og godt pakket ind. Absolut ikke noget at være bekymret for. Vil til hver en tid handle der igen

企業情報

(5,798)

過去12か月のレビュー数: 103

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Det tager næsten 1 mdr inden de sende…

Det tager næsten 1 mdr inden de sende penge retur når man leverer en vare tilbage. Måtte rykke dem flere gange.

2025年7月5日

Hej Lena
Jeg kan godt se at i dit tilfælde er der gået lidt tid.
Du har jo returneret i sommerferien - dermed den tid hvor rigtig mange holder ferie på én gang og derfor har vi - ligesom alle andre - været småt bemandet.

Nu ved jeg af naturlige årsager ikke hvilken dag du har været ned at sende pakken. Men jeg kan se at den er pakket ud hos os. d. 16/7 og pengene sendt retur d. 30/7 - så der er gået 14 dage.
Vi skriver i vores betingelser at der kan gå op til 14 dage og i denne sag må jeg jo så medgi dig at vi pga. ferietid har strukket den lige til grænsen.

5つ星のうち1の評価

Dårlige undskyldninger er der nok af…

Bestilte en sødahl voksdug på 170 cm ( modtog 171 cm ) men i den ene ende er der en skævhed på 1,2 cm og i den anden ende er der 0,8 cm. Derudover har man foldet den 8 gange på så lille en dug, så de kan ikke tørres ud, og retter sig ikke ud ved at ligge på. Begriber ikke man laver så mange folder på så lille en dug, kunne have været det halve så ikke hele dugen bølger.

Jeg skriver til dem. Da de ikke kan se det ordentlig på billeder af skævheden, så kan de ikke oprette reklamation. Og min dug kan jeg bare stryge med et fugtigt viskestykke. De tilbyder 50 kr i kompensation for noget de har lavet. Dugen koster 350 kr.

Dårlig service - jeg handler der aldrig igen.

2025年7月15日

Hej Christina

Jeg kan naturligvis kun beklage at du har haft en dårlig oplevelse.
I forhold til skævheden er det naturligvis ikke meningen - vi forsøger at skære dem lige. Vi mener dog ikke at den skævhed du beskriver er noget der kan ses når først dugen hænger ned over hjørnerne - så efter vores mening er det inden for bagatelgrænsen.

I forhold til folder så er det ganske rigtig at vi folder dugen så den passer i en kasse. Man kan naturligvis altid diskutere hvor mange gange det er ok at folde.
I dit tilfælde har du valgt Burd Delivery og de har en max størrelse på hvad kasserne må være - så jeg vil tro vi har foldet nok gange til at dugen kunne passe i en kasse som kunne sendes med Burd som du ønskede.

5つ星のうち1の評価

Købte en fønFøntørrertørrer,som ikke virkede da…

Købte en føntørrer,som ikke virkede da jeg prøvede den.Returnerede og shoppen påstår den virker fint. Gjorde brug af min fortrydelses ret,fik først mine penge retur efter 15 dage,hvor jeg skrev og rykkede. De har trukket 2x porto fra beløbet.Jeg handler der aldrig igen.

2025年6月12日

Hej Susanne
Din anmeldelse er desværre faktuelt forkert.
Du købte en føntørrer som DU ikke kunne få til at virke. Derfor hentede vi den retur.
Vi satte støm til of trykkede på "On" og så virkede den ganske fint. For at være sikker på at det ikke var tilfældigt testede vi med jævne mellemrum over en uges tid at den stadig virkede (hvilket jeg også forklarede dig i telefonen)

Du valgte så at du ville fortryde købet og ikke ha den igen - hvilket naturligvis er helt i orden.
Man andre steder opkræves der også et gebyr for spildt tid i forbindelse med en reklamation der viser sig ikke at være en reklamation. Det gør vi ikke, men det er korrekt at du er kommet til at betale for forsendelsen - nøjagtig som i alle andre sager hvor en kunde fortryder købet og selv sender varen retur.

Elendig returneringspolitik

Jeg kommer aldrig til at handle hos denne virksomhed igen. Jeg fik leveret en vare, som langt fra levede op til det der var beskrevet eller var på billedet på hjemmesiden. Jeg kontakter kundeservice, som ikke er til den store hjælp og bare beder mig sende varen retur for egen regning.
Nu til retuneringsprocessen som er det mest forvirrende nogensinde. Her skal man selv kontakte dem for et link til gls, så man kan få sendt pakken gennem dem. De skriver at man skal sende til deres pakkeboks og det kan man vælge i linket - hvilket ikke er en mulighed. Samtidig bærer man selv risikoen for at pakken kommer frem til dem. Det har jeg ikke oplevet før og synes det er alt for bøvlet. Derfor handler jeg ikke hos dem igen.

2025年4月1日

Virkelig dårlig service!!

Har købt en snekugle i julen 2024. Da den bliver pakket ud i år, er vandet blevet helt gult. Kontakter firmaet, da det kan være en produktionsfejl, for alle de andre snekugler jeg har, har stadig gennemsigtigt vand og er flere år gamle.
Jeg får svar tilbage om, at de vil gennemgå deres system for, at se om de kan finde ordren.
Jeg bliver spurgt om jeg kan have købt den et andet sted eller i et andet navn,- til det svarer jeg nej og at jeg de sidste mange år har bestilt Medusa Copenhagen ting igennem deres firma. De svarer, de kan finde 2 ordre, men vil som sagt lede og se om de kan finde den.

Igår, over 4 måneder efter, tager jeg så kontakt for, at høre om der er sket noget i sagen.
Jeg får faktisk samme svar, som for 4 måneder siden; "vi kan kun finde 2 ordre i dit navn,- kan du have købt den andetsteds eller i et andet navn"...!!! Og at de iøvrigt har ledt og ledt...!!!

Jeg svarer dem retur, at jeg har svaret på nøjagtig det samme for 4 måneder siden og at jeg sys det er pudsigt, at jeg får svaret "vi har ledt og ledt"!
Hvis ikke jeg selv havde taget kontakt, så havde jeg ikke hørt en fløjtende fis endnu!!

Det var en kalendergave til min datter. Vi snakker om en snekugle til 119,-!!, hvilket jeg tænker ikke ville betyde de skulle dreje nøglen,- det bare blevet en princip ting for mig nu!!!

Så hvis man forventer service, skal man ikke handle her!!!🤬

2024年12月18日

Hej Pia
Jeg beklager naturligvis at du har haft en dårlig oplevelse.

For at vi kan behandle en reklamation er varen jo nødt til at være købt hos os. Og det kan også sagtens være den er og så skal vi sandelig nok tage os af den.

Men du har ikke kunnet fremvise et ordrenummer og vores søgen på dit navn har fundet 2 ordrer. En fra 1/8-2023 og en fra 28/11-2024.
Ingen af disse ordrer indeholder varer der minder om den du reklamerer over og så er det jo lidt svært.

For enten har du bestilt varen i et andet navn (så oplys os dette så vi kan søge på det) eller også kan det være varen er købt et andet sted.

Men uanset hvad så er vi er nødt til at kunne finde ordren.

Men find noget mere konkret til os så vil vi naturligvis gerne bruge yderligere tid på at lede efter din ordre. Det kan være ordrenummer, beløb og dato, navn på vedkommende der har bestilt, varenummer på varen (du har indtil nu bare skrevet snekugle).

PS. i dine mails skriver du at købet er sket op til jul 2023 - her i anmeldelsen skriver du 2024. Også her er der åbenbart lidt uklarhed i oplysningerne.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。