Virksomheden har meget smukke produkter. Vi bestillte en lysestage til Tyskland. Det fungerede uden problem, selv om det tar et stykke tid - vi er lange væk :-)
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg købte tallerkener, og halvdelen af dem levede desværre ikke op til standarden af en ny tallerken. Jeg kontaktede kundeservice og forklarede dem sagen, sendte et par billeder og fik tilsendt ny... もっと見る
Let bestilling, næsten hurtig levering. Det gik lidt galt pga fejl i varelageret, fik besked om manglende vare lidt sent, fik en erstatningsvare efter aftale, derefter sendte de varene så hurtigt at... もっと見る
Utrolig hurtig forsendelse og godt pakket ind. Absolut ikke noget at være bekymret for. Vil til hver en tid handle der igen
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Vi forhandler alt til hjemmet.
Plastvænget 3, 9560, Hadsund, デンマーク
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Virkelig hurtig ekspedition.
Virkelig hurtig ekspedition.
Varen var fuldstændig som forventet
Hurtig og problemfri levering.
Jeg købe og byttede det men der var 0…
Jeg købe og byttede det men der var 0 problemer med de meget fin bretjening
Godt firma
De stjæler kundernes penge
De stjæler kundernes penge.
Det er ærgerligt at man ikke kan give nul stjerner.
Jeg har betalt for hjemmelevering, men fik leveret til en pakkeshop, fordi de har valgt at pakke i en kasse der er større end de mål som DAO vil levere til hjemmelevering. De har alligevel trukket penge for en hjemmelevering og nægter at betale differencen tilbage. De undskylder sig med, at de har pakket mine varer i en kasse der er større end hvad DAO levede hjemme, da min tallerken er 27 cm og de har pakket i en kasse der er 32 cm, så fejlen er naturligvis på min side🤦🏼♀️
Jeg kan ikke se hvordan kunden har den mindste chance for at gætte sig frem til, hvor stor en kasse de vælger at sende varerne i.
hurtig og kvik levering af det bestilte
Bestilte den flotteste vase med messing…
Bestilte den flotteste vase med messing låg til blomsteranretning og 2 dage senere var den i pakkeboks, tak
Super kundeservice
Figuren jeg havde bestilt var alligevel ikke på lager. Efter et par dage kom der besked fra kundeservice om, at de fik flere figurer hjem, som den jeg havde bestilt. Så var det bare om at sige "ja tak" til at de skulle sende min bestilling til mig.
God og hurtig mail korrespondance. Det kalder jeg for super god kundeservice
flotte produkter
flotte produkter, god oplevelse at handle dette sted.
varen var pakket godt ind, ingen skade på de bestilte varer. kan anbefales at købe her.
God kundeservice
Jeg har to gange bestilt hos RikkiTikki og været super glad for mine produkter. Jeg har oplevet sublim kundeservice ved henvendelse grundet et beskadiget produkt og fejl på et andet. Kæmpe anbefaling!
Super hurtig levering ved døren
Super hurtig levering ved døren. Og varer som vi aftalte. Mange tak 🥰
Hurtig levering og virkelig god indpakning.
Det var en fin oplevelse. Fandt det som min mor ønsker sig til en ok pris. Var lidt i tvivl om produktbeskrivelsen og mailende til deres kundeservice. Fik et venligt og brugbart svar retur.
Hurtig levering og virkelig god indpakning.
Returneringspolitik fungerer ikke
Jeg har desværre mistet både penge på varer og fragt i forbindelse med returnering. Pakken er dokumenteret leveret ved Rikkitikkishop med billede, men de kan ikke finde den og vil ikke påtage sig ansvaret. Så jeg har mistet 450 kr.
Jeg synes, de skal få en aftale med det fragtfirma, der fungerer for dem, hvor kunder via en returneringsportal sikrer sig, at returvarer bliver leveret hensigtsmæssigt hos dem, som de nu ønsker det. Det kan alverdens andre små webshops finde ud af. For hvor er det dog ærgerligt som kunde at bære den risiko, at pakkerne bare forsvinder og at miste sine penge på den måde. Jeg kommer selvfølgelig ikke til at handle her igen, ikke mindst på baggrund af håndteringen ved kundeservice, hvor jeg måtte rykke bare for svar over flere uger og fik en rent ud sagt uprofessionel håndtering af det med forklaring om, at vind og vejr jo kunne have taget den. Og det blev anfægtet, at jeg valgte billigste fragtfirma med omdeling. Hvorfor søren skal jeg vælge det dyreste? Øv øv øv for at miste penge på grund af sådan noget biks, som jo burde være en af kerneopgaverne ved at drive en webshop. Jeg ville til enhver tid selv som butik have påtaget mig den relativt lille regning, når billedet af levering fremgik, og når jeg måtte indse, at returneringspolitiken ikke var ordentligt udtrykt, fremfor at sende bebrejdelser til kunden, som dermed aldrig vender tilbage og tilmed skaber dårlig omtale fremefter.
Super hurtig service.
Modtog en defekt vare og gjorde dem opmærksom på fejlen. De svaret hurtigt og sendt en ny.
Klage IKKE taget seriøst - Firmaet er totalt ligeglad
Over alle kritik….
Købte en “Student Hoptimist”
Den indvendige æske var i stykker flere steder forover - Firmaet var totalt ligeglad.
DET VAR EN GAVE !
Handler der ikke mere…..