レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fik en del mave problemer efter at ha spist der den 23 juli. Det var ydermere nÊsten umuligt at bestille grundet sprog, tjeneren blev nÊrmest sur over at jeg ikke talte engelsk.

Fantastisk mad og drikke, servicen er meget god og stemningen er endnu bedre. Det perfekte sted for morgenmad, frokost og aftensmad. Hvis man lige ville have en hurtig kop kaffe, har de en fantastisk... もっず芋る

JÀttebesviken pÃ¥ NyÃ¥rsmenyn. Det var mindre antal rÀtter Àn vid tidigare besök. Alla rÀtter var kalla Även om det var tÀnkt att köttet skulle vara varmt. saknade falafel , pizza bitar , pasta,varma... もっず芋る

For anden gang har jeg fÃ¥et meget fin catering. Bestilte til godt 20 deltagere, der blev leveret til Þnsket tidpunkt, varme retter var varme. Alle portioner leveret som specificeret ved bestilling. St... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 17ä»¶

レビュヌを曞く

Fint til prisen

Under mit besÞg på RizRaz (st. kanikestrÊde) oplevede jeg en helt fin buffet til pengene. Det var egentlig et ret godt udvalg til mit behov. Og så må jeg rose vores tjener. Hun var rigtig behagelig og meget imÞdekomne.

2015幎3月3日

KÞbenhavns bedste vegetariske buffet

Aaah, endnu en dejlig oplevelse på Rizraz, hvor mellemÞsten, middelhavsregionen og europa mÞdes i en dejlig fusion. Jeg bliver aldrig trÊt af deres hjemmelavede humus, som heldigvis er en del af deres faste repetoire. Der er altid nye, knasende sprÞde og interessante salater på programmet, der passer til årstidens udbud af grÞnt. Og så er det dejligt, at selvom det er fantastisk lÊkkert, så er det meget overkommelige priser.

2015幎2月4日
自発的なレビュヌ

Fantastisk sevice og super lÊkker mad!

Både jeg selv, min kÊreste og flere af mine veninder er vist det, du kan kalde stamkunder på Riz Raz i KompagnistrÊde. Deres brunchbuffet, som de har hver weekend, er uden tvivl den bedste og lÊkreste i KÞbenhavn! Der er noget for en hver smag, så både min pandekage og baconelskende kÊreste og jeg, som ikke er så glad for kÞd, men elsker en frisk salat, kan bliver både mÊtte og glade. Desuden er refill funktionen på sodavand en stor succes, hvis du gerne vil sidde lÊnge og sludre! Eller bare godt kan lidt cola.

Det aller vigtigste er dog den fÊnomenale service! Man bliver altid mÞdt med et smil og god og hurtig service.

Alt i alt kan jeg 110 % anbefale Riz Raz i KompagnistrÊde!

2015幎1月21日

FANTASTISK

Jeg var ude med en veninde ved St. KannikestrÊde riz raz, vi fik den mest fantastiske service af en medarbejder fik desvÊrre ikke hendes navn, ( 16/1-15 kl. 13-15) men hun gav en service man mangler mange steder, vi blevet budt med smil, og vi blev spurgt når vores sodavand var tomme om refill, altså vi skulle slet ikke kalde efter hende, hun var en skide god medarbejder! Jeg må sige det gjorde vores oplevelse så meget bedre! Maden er fantastisk!

2015幎1月16日

Helt fantastisk mad

Jeg forstå slet ikke den kritik der er kommet her, jeg tror den unge dame het vÊret et forkert sted, for du ved da ikke hvad du taler om, fantastisk betjening og alle var sÞde, forstår ikke hvor du vil hen med det her, jaV,hilsen Susanne Pedersen

自発的なレビュヌ

Super mad.. Og Khemo jeg var tilstede.

Khemo det er så lÞgnagtigt af dig. Nu var jeg og tre andre venner tilstede på Rizraz og vi så dig komme ind og spÞrge hvad maden kostede, da du fik belÞbet at vide udviste du stor skuffelse pga. prisen og gik.

Der var ingen tjener med slikhÃ¥r og grÃ¥t jakkesÊt. Manden der bar det grÃ¥ jakkesÊt var skaldet 😂

Men din og min påstand kan jo blive bekrÊftet/afkrÊftet via kamera optagelserne på Riz Raz hvis du er frisk?

Super mad god betjening :)

Formidabelt

LÊkker mad virkeligt lÊkkert.. Vi var 7 p inde og spise nytårsaften til 300kr pr mand , det var sku fundet til den pris på en nytårsaften . Tjenerne var gejlet op have deres eget stilet outfitt på og de kan sku finde ud af give en god betjening 3 af os var så vilde med velkomst drikken at vi fik påfyldning 2 gange uden ekstra betaling . Hatten af for maden og betjeningen .:) mvh SÞren hansen

自発的なレビュヌ

Tjeneren savlede over mig!

Jeg var i KompagnistrÊde 20 nytårsaften og blev ''modtaget'' af en tjener i går jakkesÊt med masser af gele i håret.. lige fra jeg trådte ind kiggede han skÊvt på mig.. men mens jeg snakkede med ham kiggede han hele tiden op og ned af mig.. vildt ubehageligt.. og så begyndte han at mumle noget på sit eget sprog som jeg ikke forstod mens han kiggede på mine bukser.. total spooky. jeg har vÊret en trofast kunde i Rizraz i mange år men efter denne episode nÊgter jeg at komme i RizRaz igen! ALDRIG har jeg oplevet noget så grÊnseoverskridene - en tjener som kigger skÊvt og savler over sine kvindelige kunder! Det var sku for ubehageligt. Det er syndt at RizRaz ansÊtter folk som ikke er egnet til deres job. Heldigvis er der mange andre spisesteder KÞbenhavn, så farvel for altid RizRaz!

2015幎1月4日
自発的なレビュヌ

UdemÊrket mad men larmende tjenere.

Var ude at spise på jeres restaurant på KompagnistrÊde i aften. Maden var i sig selv udemÊrket, dog var kÞdet tÞrt. Det vÊrste var dog at tjenerne snakkede og grinede hÞjlydt som var meget forstyrrende når man sidder og prÞver at have en hyggelig aften med kÊresten.

2014幎10月18日

Brunch: Fantastisk når du har bÞrn med. KompagnistrÊde

Fedt, at Ris-Raz har fået brunch på menuen - den er absolut ok. Vi har besÞgt den 3 gange, senest i dag, og alle gange har vi haft vores dreng på små 2 år med. Og hvor er det bare super-fedt, når man i den grad fÞler sig velkommen med bÞrn. Der er plads til vognen, personalet er totalt overskudsagtige og bÞrnevenlige og så spiser han gratis med. Det har vÊret den samme oplevelse alle tre fange, vi har vÊret afsted, og det har vÊret skiftende personale. Tak for det :)

2014幎6月8日

Ærgerlig service

Har spist pÃ¥ RizRaz mange, mange gange. DesvÊrre er standarden dalende. NÊstsidste gang var en kold vinterdag, hvor vi frÞs virkelig meget. I dag oplevede vi beskidte tallerkner, ikke sÊrlig opmÊrksomt personale, nusset pÃ¥ bordene og pÃ¥ toiletterne. Øv, Þv
GÞr bordene rene med en varm klud, så de ikke er så fedtede og vÊr mere opmÊrksomme på kunderne.
Det er trods alt os i lever af!

2014幎5月29日

Udstillet af personalet!!

SÅ dårlig behandling!!

Min kÊreste og jeg spiste den 20.04.14 på jeres restaurant i Store KannikestrÊde hvor vi ellers normalt godt kan lide at komme. Jeg kan love jer, at vi aldrig sÊtter vores ben på nogle af Riz Raz steder igen!

Vi bestilte en Entrecote og min kÊreste var meget opmÊrksom på at få fortalt, at den skulle steges medium/rare (det betyder altså noget med noget rÞd farve i!). Da han fik den, var den gennemstegt og vi bad om en servetrice for at klage lidt.

SÅ sker det!
Servitricen beklager at den er gennemstegt og tilbyder at smide den ud og lave en ny og så siger min kÊreste at det er han ikke meget for da det er spild. Så griner servitricen af ham og beder ham forklarer hvorfor han mener det. Min kÊreste får i sin befippelse sagt "det er synd for koen!" og får uddybet med "det skader ozonlaget og er generelt spild!". Det han mener (og som han også senere får sagt) er, at det er mad-spild at smide det ud for at lave noget nyt. Servitricen GRINER hÞjt af ham og kÞrer ham rundt i hvor lidt synd det jo er for koen for den er allerede dÞd. Til sidst spÞrger min kÊreste om ikke de kan give afslag i regningen istedet for han vil ikke vÊre med til den form for mad-spild; det får vi så dog.

MEN det stopper ikke her.
Selvom vi får afslag på 60kr i regningen, så står de to servitricer der er på arbejde oppe i baren, i fuldt offentlighed, og griner og peger og gÞr nar af at min kÊreste har fået sagt "det er synd for koen". De ligger ikke engang skjul på det og vi fÞlte os så udstÞdte og så pinligt til mode mens vi slet ikke havde gjort en skide forkert! Hele personalet skulle inddrages og der blev peget på os og vi blev faktisk rigtig kede af det. Der er intet i vejen for at vÊre imod mad-spild.

Vi brugte knap 400kr derinde den aften og vi fik ikke engang spist op fordi vi måtte gå til sidst fordi vi fÞlte os så udstillede!

SÅ:
Riz Raz - opdrag jeres servitricer i at servicere deres kunder og ikke som forkÊlede trunter der synes det er sjovere at gÞre grin med kunderne! Det er simpelthen IKKE i orden.

Et kÊmpe ØV herfra!

2014幎4月22日

BÃ¥de som restaurant og catering er RizRaz Godt

Jeg har brugt RizRaz catering flere gange og er glad for både den nemme bestillingsprocedure og for de generÞse og veltillavede retter, der leveres.
Det eneste minus jeg har oplevet en gang ud af de mange mange gange jeg har bestilt er, at de sidste gang glemte at aflevere en af saucerne og at broccolien var helt rå - det havde vÊret lidt mere lÊkkert om den havde vÊret dampet, eller vendt i en dressing, ligesom salaten også kunne have haft glÊde af en dråbe olivenolie. Ellers: Jeg har kun ros tilovers for RizRaz og vil blive ved med at bruge dem i denne sammenhÊng.

2014幎2月17日

Langt over min forventning

Jeg har virkelig kun det bedste at sige om min oplevelse på restaurant Riz Raz. Betjeningen var imÞdekommende og kredsede om vores selskab.
Maden var ligeledes en god oplevelse og isÊr deres steaks var over min forventning.
Alt i alt et hyggeligt spisested som jeg varmt vil anbefale til kÊre og bekendte.
Jeg kommer med sikkerhed igen efter mere!

2014幎1月3日

GennemfÞrt god oplevelse!

Jeg er en flittig restaurant besÞger, og plejer ikke at vÊre 100 % tilfreds med hverken kvaliteten af mad og service. Jeg har meget svÊrt ved at huske hvornår jeg sidst fik en gennemfÞrt og perfekt mad oplevelse - det fik jeg sandelig denne ene gang hos RizRaz.

Service: Smilende, venlige og yderst professionelle tjenere, der også bÞd ind med deres mad anbefalinger og kendskab til mad når man spurgte ind.

Kvalitet: Jeg må indrÞmme, at smagsoplevelse, anretning og hygiejne ikke var på niveau med de dyre restauranter i byen, men prisen taget i betragtning var det overordnet god oplevelse.

Og jeg må samtidig sige, at Riz Raz's retter skiller sig markant ud på den unikke smag og konsistens. Det kan skyldes brugen af specielle krydderier og urter, friske råvarer eller tilberedningsmetode. Men hvad der gÞr Riz Raz's mad så god er nÊppe noget vi finder frem til, men resultatet er sandelig udsÞgt!

Det er i hvert fald ikke mit sidste besÞg!

2013幎12月14日

Super skuffende!

Min kÊreste og jeg har lige spist på riz raz hvor vi bestilte buffet og t-bone steak. DesvÊrre var deres ringe udvalg i buffeten proppet med salt og så kunne de tydeligvis ikke finde ud af at stege kÞd da den steak der skulle vÊre medium var helt rå i midten. Det blev desvÊrre fÞrst opdaget 'for sent' i forhold til hvad kokken fandt acceptabelt så den kom tilbage efter en ekstra tur på grillen og med en dårlig undskyldning. Deres mad er skuffende dårligt!

2013幎11月2日
自発的なレビュヌ

Madforgiftning åbenbart ingen overraskelse!

Min kÊreste og jeg var inde i KompanistrÊde og spise deres frokost buffet. UdemÊrket, men nok ikke noget vi ville gÞre en anden gang. Udvalget af salater havde vi håbet var mere spÊndende nu det er en vegetar-restaurant! Fx bÞnner, Êrter og majs, pasta i tomatsovs osv. virker lidt kedeligt.. Men det var nu ikke det der giver vores bedÞmmelse.
Vi fik begge madforgiftning efter besÞget spm varede 2 dage!! Vi ringede selvfÞlgelig derind, men den unge pige virkede ikke overrasket, hvilket er lidt mistÊnksomt!!? Hun beklagede og det var så det'... Tror jeg vÊlger et andet sted nÊste gang jeg skal have frokost i Kbh.

2013幎8月14日
自発的なレビュヌ

LÊkker mad - men stresset betjening..

Var på Riz Raz for at spise frokost. Synes godt om maden, som også er kreativt og kunstfÊrdigt anrettet..
Betjeningen var dog lidt stresset (man fÞlte lidt man kom til besvÊr?! mere smil og imÞdekommenhed kunne efterlyses..). vores drikkevarer lod vente liidt for lÊnge på sig..de burde vel strengt taget have vÊret der fÞr vi var fÊrdige med at hente i buffeten? Eller lige efter. Vi var halvfÊrdige med at spise - og havde indtaget stÊrk chili - så drikkevarerne var stÊrkt savnede;0)
Men kommer gerne igen. Prisniveauet også meget rimeligt, synes jeg!

2013幎4月12日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ