Fik en del mave problemer efter at ha spist der den 23 juli. Det var ydermere nÊsten umuligt at bestille grundet sprog, tjeneren blev nÊrmest sur over at jeg ikke talte engelsk.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fantastisk mad og drikke, servicen er meget god og stemningen er endnu bedre. Det perfekte sted for morgenmad, frokost og aftensmad. Hvis man lige ville have en hurtig kop kaffe, har de en fantastisk... ãã£ãšèŠã
JÀttebesviken pÃ¥ NyÃ¥rsmenyn. Det var mindre antal rÀtter Àn vid tidigare besök. Alla rÀtter var kalla Ãven om det var tÀnkt att köttet skulle vara varmt. saknade falafel , pizza bitar , pasta,varma... ãã£ãšèŠã
For anden gang har jeg fÃ¥et meget fin catering. Bestilte til godt 20 deltagere, der blev leveret til Þnsket tidpunkt, varme retter var varme. Alle portioner leveret som specificeret ved bestilling. St... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Kun for de sunde
Kun sund mad
Lasagne med spinat⊠nej takðð
Mad var kold
Deres vand var fyldt med gift og de havde frysende koldt mad da de kom med det. Jeg fik diarre og kastet op dagen efter pga mad forgiftning.
Kan ikke anbefales.
LÊkkert, men så...
Aftens buffet. LÊkker, spÊndende, sund og inspirerende mad. ImÞdekommende personale.
Men så skulle jeg lige på toilettet! Der var uhumsk og snavset. Ikke bare efter dagens gÊster, men sådan gammelgrov beskidt med berÞrings belÊgninger på dÞrene osv!
Kom til at tÊnke på at hvis man synes at det er i orden at toilettet ser sådan ud, hvordan forholder man sig så til hygiejnen i kÞkkenet? Er glad for at jeg var fÊrdig med at spise da jeg gik derned... 5 stjerner for mad og personale, minus 2 for hygiejnen på toilettet.
PÃ¥ RizRaz blev festen bedre!
Vi havde et stÞrre selskab til
Dåbsfest på RizRaz.. Har du aldrig spist der fÞr, så kom afsted. Det er helt igennem lÊkkert!
Fantastisk mad! Deres selskabslÞsning er fuldstÊndig uovertruffent. Med det lÊkreste kÞd, skÞn sauce og et stk. drikkevarer til hver gÊst. Kanon service og oplevelse!
Vi afholder klart flere familie fester herð¥³ð€©
RizRaz er den bedste cafe/ restaurantâŠ
RizRaz er den bedste cafe/ restaurant jeg nogensinde har vÊret pÃ¥. Medarbejderne er imÞdekommende og rare. De er yderst professionelle og har fornuftige priser. Det er yderst behageligt at vÊre tilstede i deres omgivelser. Jeg har set dÃ¥rlige anmeldelser pÃ¥ siden, men jeg kan kun sige det er strid imod deres opretholdelse af restauranten og service. Jeg har kun gode oplevelser som strÊkker sig over 4 Ã¥r og deres medarbejder har altid hÞjt humÞr. Jeg ville ikke kunne se mig selv sidde i en anden cafe, da jeg hele tiden kommer til at sammenligne andre caféer med RizRaz. De har en masse gode kompetencer i mad, og har forresten en del udvalg til lige det man er til. (Alt fra vegetar til den steak). De tilbyder ogsÃ¥ catering, hvilket er virkelig fÃ¥ steder som tilbyder hvor det smager godt. Hvis i leder efter en uforglemmelig oplevelse, sÃ¥ det ihvertfald RizRaz. De har ogsÃ¥ plads til store bordbestilliger pÃ¥ 40+ mennesket ad gangen. De er gode til at tilfredsstille kunden og lÞber virkelig hurtigt for at opnÃ¥ en fantastisk service. Det er virkelig en uforglemmelig oplevelse hos RizRaz. PRÃV DET!!!!!
Rizraz restaurant er den bedste cafe/âŠ
Rizraz restaurant er den bedste cafe/ restaurant. Jeg har vÊret fast kunde siden 2019, chefen og medarbejderne er imÞdekommende og er sÃ¥ venlige. Man ser altid deres smil pÃ¥ lÊberne, de yder den bedste service. Ud af alle caféer/ restauranter jeg har vÊret pÃ¥, er rizraz helt klar den bedste cafe/ restaurant jeg ikke kan undvÊre. Kan klart anbefalde stedet, og priserne er fornuftige. Ikke som andre caféer, hvor priserne er overvurderet. Man ville ikke fortryde at bruge sin fredag aften i rizrazð
En kulinarisk oplevelse i det grÞnne univers.
Vi har af flere omgange besÞgt rizraz i vores lotto klub, og hvergang er vi sikre på en ting. Det er at vi altid får lÊkker mad! Deres buffet kan alene vÊre en fin ret at vÊlge, og rummer det den skal. Der er alverdens grÞntsager i den, og det hele er velbalanceret i smagene. Vi har også prÞvet en del af deres kÞdretter. Du får den stegning, du bestiller. KÞdet er mÞrt og af fin kvalitet. Ifht. Service har vi haft vores op og nedture med riz raz, men de er imÞdekommende og konstruktive, og gode til at kigge indad.
Alt i alt kan vi anbefale rizraz et sted hvor kvalitet og pris hÊnger sammen. Forhåbentligt kan de fortsÊtte den gode udvikling i service oplevelse.
Buffet kan vi ikke anbefalede
Buffet kan vi ikke anbefalede da det ikke var speciel lÊkker, da maden ligner noget der har stået i flere dage, samtidig med at maden også var vanvittig tÞr.
Hvis du ikke er til grÞnsager og sund mad, anbefaler vi ikke dette sted.
Bestilte catering til 35 mennesker ogâŠ
Bestilte catering til 35 mennesker og alle roste maden.
Det var så friskt og lÊkkert, det kan klart anbefales.
Var der idag 31-8-22
Var der idag 31-8-22. Kl 12:00
Fik buffe og var den fÞrste i buffeten.
Kl 13:10 sad jeg på toilettet med tynd mave og mave smerter.
Tak Ritzratz jeg skal til koncert iaften!
Og nu siger i sikkert at det kunne have vÊret noget andet jeg har spist, men nej det var dagens fÞrste måltid.
Jeg må sande at min fordom mod mÊnd i kÞkkenet her bliver bekrÊftet da de tit udviser ret ringe hygiejne.
Aldrig mere Ritzratz!
Og til Ritzratz : dårlig mave en time efter man har spist tyder på madvarer der ikke er håndteret korrekt hyggiejnemÊssigt, tÊnk over den!!!!!
Jeg er selv kÞkkenuddannet.
DÃ¥rlig mad
DÃ¥rlig mad
Havde ikke en god oplevelse. Deres buffe er kun kolde salater og rester af gamle pizza stykke med ost på.
Uhygiejnisk og attitude
Jeg var ude og spise med min mor fredag d.15/7.
Da vi går op til buffeten, er der samtidig en stor rejsegruppe, og der er kaos.
Folk går som de vil, og jeg opdager, at de også bruger madtangene, som de vil - mange bruger den fra falaflerne til pizzaen m ost ved siden af, for så at bruge den til falaflerne igen.
Jeg tager tangen, prÞver at forklare det til de andre gÊster (ingen forstår det) og går op til baren.
Jeg siger til en kvinde, at vi skal have en ny madtang, da den er blevet brug til pizzaen, og der derfor er krydskontaminering.
Hun prÞver at finde en ny men kan ikke og tilbyder så at vaske den. Hendes version af at rengÞre en madtang er at skylle den i håndvasken uden sÊbe, og da hun giver den tilbage til mig, spÞrger jeg, om hun har brugt sÊbe.
NÊ, det har hun da ikke, og så forklarer jeg igen til hende, at den skal vaskes med sÊbe for at fjerne rester fra osten.
Det ruller hun Þjne af og har en ubehÞvlet attitude, men hun går da trampende hen til håndvasken igen for at vaske madtangen med håndsÊbe. Heldigvis for hende og de andre gÊster er der ikke mere håndsÊbe (og jeg ville igen have pointeret overfor hende, at sådan en madtang skal vaskes ordentligt), og hun går ind i kÞkkenet for at vaske den.
Om hun har vasken den eller ej, ved jeg ikke - isÊr ikke med den attitude og uvidenhed hun har.
Jeg forstår ikke, at man vÊlger at have falafler ved siden af pizza? Hvorfor ikke falafler ved siden af brÞdet, og pizzaen for sig selv i enden sammen med flÞdekartoflerne: for at forhindre krydskontaminering.
Derudover forstår jeg ikke, at man som medarbejder i restauranten ikke går hen og skaber orden omkring buffeten, når man kan se, at der er kaos, og folk er utroligt uhygiejniske.
Hvis du er mÊlkeallergiker- eller intolerant eller bare en veganer, som gerne vil spise mad i KÞbenhavn, sÃ¥ SKAL DU IKKE KÃBE MAD HER.
DÃ¥rlig service, kaos og lang ventetid
Super dårlig oplevelse vi havde på restauranten i fredags. På trods af vi havde reserveret bord, skulle vi vente i knap en halv time, da vi kom, fÞr at vores bord var klar. Vi ventede samlet en 1,5 time fra vi kom til restauranten til vi fik noget at spise. Betjeningen, servicen og overblikket hos personalet var sket ikke til stede. Simpelthen uacceptabelt.
De bÞffer vi havde bestilt var også stegt helt grå, selvom vi havde bestilt dem "medium", men på grund af tidspres, havde vi ikke tid til at vente på en ny.
Vi betalte fuldpris for maden, og vi var slet ikke tilfredse.
Super Êrgerligt, vi havde ellers fået stedet anbefalet..
Levende maddiker i revner på bord
Fin service, fin mad, men efter spisning så vi levende maddiker kravle op af revnerne på det runde hjÞrnebord i stueetagen.
Virkelig KLAMT!
DÃ¥rlige medarbejdere
DÃ¥rlige medarbejdere. DÃ¥rlig service og uprofessionel arbejdet. Vi havde bestilt nogle drinks og de troede vi var under 18. Vi havde vist IDs flere gange
Pres for at give drikkepenge og dårlig service
Dårlig service som andre beskriver. Vi skulle selv ud og finde en tjener for at bestille og betale. Og vi var halvt fÊrdige med at spise fÞr vores drikkevare kom.
Ved betaling blev der âpressetâ, for at tilfÞje drikkepenge. Og sÃ¥ henkastet sagt, âmen du behÞver ikkeâ. Jeg tilfÞjede en 50âer, men havde faktisk slet ikke lyst. Men situationen var bare ikke rar, og jeg ville bare ud sammen med mine bÞrn.
Jeg kommer ikke igen.
FÞrste og sidste gang
Vi havde bestilt bord i god tid, ankom 5 min. fÞr og fik anvist et bord. Herefter skete der intet fÞr vi selv påkaldte en servitrice, som tog bestillingen.
Så skete der igen intet i omkring 25 min. En ny, engelsktalende servitrice dukkede op og fortalte, at det hendes kollega havde tastet ind på iPad'en ikke var der, og vi derfor måtte forfra....
Vi skulle i bio, og havde ikke lÊngere oceaner af tid, men hun lovede at de ville rubbe sig. Under afslutningen af det fornyede bestilling dukkede den fÞrste servitrice op, og fortalte den engelsktalende at bestillingen skam ikke var vÊk, man skulle bare lige finde den frem, hvilket de tilsammen gjorde.
Herefter gik der yderlige ca. 15 min. Da maden kom, var den lunken. Vi måtte spise lammekronerne i en fart, thi tiden for bio'en nÊrmede sig.
Ved betalingen fortalte servitricen mig, hvordan man kunne lÊgge drikkepenge til ifm. med kortbetaling. Det havde hun ikke behÞvet...
Ekstremt dårlig service
Skulle på RIZ RAZ ifm. min fÞdselsdag. Vi havde året fÞr vÊret på riz raz, hvor maden og servicen var helt fantastisk.
I aften blev vi mÞdt af den mest dovne og ugidelige servitrice. Hun kom ikke og tog imod bestilling, hun kom ikke med bestik, vi bestilte drinks som aldrig kom og da vi konfronterede hende med det vi var utilfredse med, lod hun som om hun ikke kunne hÞre os. Aldrig har vi vÊret på en restaurant med en så dårlig betjening!
Maden var ok.. men oplevelsen som helhed var virkelig skuffende!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã