Fik en del mave problemer efter at ha spist der den 23 juli. Det var ydermere nÊsten umuligt at bestille grundet sprog, tjeneren blev nÊrmest sur over at jeg ikke talte engelsk.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fantastisk mad og drikke, servicen er meget god og stemningen er endnu bedre. Det perfekte sted for morgenmad, frokost og aftensmad. Hvis man lige ville have en hurtig kop kaffe, har de en fantastisk... ãã£ãšèŠã
JÀttebesviken pÃ¥ NyÃ¥rsmenyn. Det var mindre antal rÀtter Àn vid tidigare besök. Alla rÀtter var kalla Ãven om det var tÀnkt att köttet skulle vara varmt. saknade falafel , pizza bitar , pasta,varma... ãã£ãšèŠã
For anden gang har jeg fÃ¥et meget fin catering. Bestilte til godt 20 deltagere, der blev leveret til Þnsket tidpunkt, varme retter var varme. Alle portioner leveret som specificeret ved bestilling. St... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
SkuffelseâŠ
VÊrste betjening- to af servitricerne var super uhÞflige, der var ikke travlt- resturanen indendÞrs var tom, sÃ¥ trods at der var 6 piger havde de for âtravltâ.
Maden var super skuffende- riz raz har mistet sin kvalitet- BÃ¥de min datter og jeg fik ondt i maven lige efter maden.... kommer aldrig igen...
Vi ventede over en time hvor de sagdeâŠ
Vi ventede over en time hvor de sagde at baren ikke kunne lave flere drinks fordi der var for travlt. Selvom vi havde bestilt bord for at drikke drinks. Da vi så gik op til bartenderen efter 1 time hvor de sagde de ville sige når de havde tid. havde han overhovet ikke travlt og lavede ikke drinks. Da vi så fik vores drinks smagte de at vand med Rom. Og vi fik aldrig alle vores drinks
Er tom for ord...
Mig og min veninde havde bestilt et bord til kl 20:30, vi måtte vente helt indtil kl 21 på at der var nogen der gad at betjene os - vi måtte op og hente dem. Derefter siger de at vi skal vente 30 minutter mere, fÞr vi kunne bestille drinks igen fordi de kun havde en bartender i baren. Jeg hÞrte også der var flere der havde ventet i alt for lang tid og måtte gå ligesom os.
Catriar var virkelig en god tjener ogâŠ
Catriar var virkelig en god tjener og var virkelig sÞd og imÞdekommende.
Kan klart anbefaledes
Fantastisk oplevelse med catering
Fantastisk oplevelse med jeres catering. Har bestilt bÃ¥de til mit bryllup og til min piges dÃ¥b. Begge gange kom de punktligt og var super behjÊlpelige. Fik endda et privat mÞde med en medarbejder da jeg skulle bestille til et skÊvt antal. Alt kunne lade sig gÞre. Det er ikke sidste gang jeg bestiller hos jer ððŒ
Kan klart anbefales.
Fantastisk oplevelse med catering fra Rizraz ð
De kom til aftalt tid, temperaturen på maden var perfekt, alt var friskt, flot anrettet og smagte fantastisk. Derudover har vi lÊkkert mad de nÊste mange dage, for der var i den grad rigeligt af det. Alt i alt en rigtig god oplevelse, som jeg klart kan anbefale.
Catering fra RizRaz var en helt igennemâŠ
Catering fra RizRaz var en helt igennem fantastisk oplevelse :-)
Alt fra aftalt leveringstid, mÊngden, smagen(også temperaturen) og anretningen var helt perfekt.
Kan varmt anbefales - lÊkkert, sundt og prisen er rimelig :-)
God service og steak lige i skabet
God service og steak lige i skabet
Jeg var forbi tideligere og kunne ikke undgå at ligge mÊrke til en af jeres tjenere der betjente os
Vi kom i snak hvor jeg spurgte om hendes nummer.
Hun svarer så at det ikke er tilladt at give sit nummer ud på vagten. Derfor skriver jeg her, fik heller ikke fat i hendes navn
Jeg har tÊnkt på hende siden og vil rigtig gerne hÞre fra hende
Hun har mÞrkt hår, ikke sÊrlig hÞj og en mellemÞstlig udstråling.
Mega god betjening super lÊkker mad ogâŠ
Mega god betjening super lÊkker mad og gode drinks
Super lÊkkert og rigtig god betjening!
Vi fik masse af gratis drinks
Vi fik masse af gratis drinks. Virkelig hyggeligt og lÊkkert sted
God mad men mÊrkeligt service
Maden var god men servicen var et andet spÞrgsmål.
Jeg var ud med nogle venner og jeg ved ikke hvorfor tjeneren har valgt at snakke på engelsk kun til? Er det fordi jeg ser ud som en udenlandsk sort kvinde? Jeg er meget skuffet med den her oplevelse.
Jeg skal giftes med Rizraz restaurant
Jeg skal giftes med Rizraz restaurant, no joke.. De gode falafler, den vegetariske lasagne, de overdådige kartofler og det mest fantastiske brÞd... Jeg savner dig! Og lover at jeg nok skal komme tilbage og gifte mig med dig.
Vi fik en Virkelig fantastisk lÊkkerâŠ
Vi fik en Virkelig fantastisk lÊkker buffet i går til kr 99,- Super oplevelse
Jeg kommer ofte på RizRaz
Jeg kommer ofte pÃ¥ RizRaz, men denne gang er skuffelsen SÃ
gigantisk stor, at jeg ikke kommer igen! Bestilt en veggie burger...som kun smagte, af det fedtstof den var stegt i - helt uden smag! Tjeneren kom ikke, en eneste gang for at spÞrge til maden?? Kun da vi skulle betale! Og her betale jeg fuld pris, for en burger jeg havde taget et bid afð
Dårlig service og mad...Êvvv
Riz Raz kompanistrÊde tjek din dankortkvittering
Riz Raz kompanistrÊde
Maden var god.
SÞrg for at tjekke at din dankortkvittering svarer til din regning.
Tjeneren prÞvede at undgå at give mig dankortkvitteringen, men jeg bad om en kopi og belÞbene stemmede ikke overens.
På min dankortkvitteringen var der påfÞrt et belÞb under ekstra.
Great food and service!
We were a group of seven who had lunch at RizRaz a lovely warm summerday. We were seated in the cosey outdoor yard, and the food was absolutely amazing. We chosed the mixed grill dish that consisted of grilled salmon, big schrimbs, scallops, chicken, lampcrown and misc. grilled vegetables. All the meat and seafood were really tender, tasty and delicious, and it was beautifully arranged on the platter. We also chosed the vegetarian / vegan buffet which had a great selection of many creative and delicious dishes. The staff was very nice, smiling and polite, and they frequently made sure we had all the things we needed including a constant flow of icewater and icecubes. So I warmly recommend RizRaz, it is definitely not the last time we will eat there ðð.
NB. An important tip: it is almost impossible to find a parking spot nearby the restaurant, so take the metro or a taxi instead.
Billige råvarer
Billige råvarer, kun postevand, den lille buffet er salater med olie eller dressing
St. KannikestrÊde
St. KannikestrÊde d.20 april.
Dårlig mave i tre dage hvad skyldes det, måske dårlig hygiejne på restauranten? Totalt Þv...
Rigtigt hyggeligt sted
Rigtigt hyggeligt sted. Men selvom en buffet er meget billig skal den vel også vÊre i orden. Alt maden på buffeten manglede smag og salt. det smagte faktisk mere eller mindre ens det hele.
Kokkene der har sammensat de forskellige buffet ting har ingen ide om hvilket mad kommer fra hvilke verdens hjÞrner. Jeg har aldrig oplevet black beans i en nudelret fÞr. Det ville have givet mening med nogle bÞnne spirer eller edamame istedet. Tjenerne kommer heller ikke af sig selv som flere har beskrevet. Det virker som et meget lala sted.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã