Fik en del mave problemer efter at ha spist der den 23 juli. Det var ydermere nÊsten umuligt at bestille grundet sprog, tjeneren blev nÊrmest sur over at jeg ikke talte engelsk.
Fantastisk mad og drikke, servicen er meget god og stemningen er endnu bedre. Det perfekte sted for morgenmad, frokost og aftensmad. Hvis man lige ville have en hurtig kop kaffe, har de en fantastisk... ãã£ãšèŠã
JÀttebesviken pÃ¥ NyÃ¥rsmenyn. Det var mindre antal rÀtter Àn vid tidigare besök. Alla rÀtter var kalla Ãven om det var tÀnkt att köttet skulle vara varmt. saknade falafel , pizza bitar , pasta,varma... ãã£ãšèŠã
For anden gang har jeg fÃ¥et meget fin catering. Bestilte til godt 20 deltagere, der blev leveret til Þnsket tidpunkt, varme retter var varme. Alle portioner leveret som specificeret ved bestilling. St... ãã£ãšèŠã
KompagnistrÊde 20 & Store KannikestrÊde 19, KÞbenhavn
- info@rizraz.dk
- www.rizraz.dk
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
St KannikestrÊde
St KannikestrÊde. Fantastisk sted. God stemning, Venlig smilende betjening, vores tjener Mahnor, meget rar, proffesionel og behagelig
Jeg har aldrig fået så dårlig mad fÞr
Jeg har aldrig fået så dåelog mad fÞr, jeg bestilte en mÞrbrad rare, og den kom mere end gennemstegt uden det medhÞrene tilbehÞr. En af de andre ved mit bord fik slet ikke sin mad, kom aldrig her, i vil fortryde det
forfÊrdelige fÞdevarer hvilket fÞrer til dårlig mave
forfÊrdelige fÞdevarer hvilket fÞrer til bivirkninger som racerrÞv, tynd mave osv. vores klasse skulle på en "fin" restaurant og da vi mÞder op ved restauranten bliver der km serveret vegetar fÞde og da mange fir vores klasse er kÞd elskere tÊnker jeg ikke det er passende at spise sådan et sted for ikke at glemme at maven heller ikke får det helt godt efter den "fine" fornÞjelse på rizraz. FY FOR HEL...
LÞgn og 3 timers forsinkelse til mit bryllup :(
Riz Raz leverer mad i fin kvalitet, men med elendig service!
Til mit bryllup ringede jeg til Riz Raz 1 time efter de skulle have leveret. De sagde at maden var lige på trapperne. En time senere samme historie, men hvor blev den af?
Som brudgom stod jeg med over 80 sultne gÊster. Efter 3 timer og en masse lÞgn kom vores mad endelig...
For at det ikke skal vÊre nok, sÞgte jeg om at få penge tilbage, men fik kun en lille sjat penge. Så maden var stadig dyr, og servicen helt i bund!
Rigtig god buffet og steaksandwich.
Rigtig god buffet og steaksandwich.
Hurtig og yderst venligt personale.
Har vÊret der mange gange på kort tid og kommer helt sikkert igen mange gange i fremtiden.
Tak for god mad og god service
God mad - elendig betjening
KompagnistrÊde: Maden var rigtig god. Betjeningen et sted imellem uerfaren og ikke eksisterende. Vi ventede i 45 min fÞr vi fik et menukort, som vi selv bad om, derefter kom den ene hovedret ikke sammen med resten fordi kÞkkenet havde fÃ¥et forkert besked (retfÊrdigvis skal siges at tjeneren straks meddelte at retten ville vÊre gratis) Vi mÃ¥tte hver gang kalde pÃ¥ en tjener, de kom ikke pÃ¥ noget tidspunkt af sig selv. Tallerkener fra hovedretten blev aldrig fjernet, to bestilte colaer smagte af intet, da vi gjorde opmÊrksom pÃ¥ det, blev der sagt at det ville blive ordnet, alligevel mÃ¥tte vi selv bestille nogle andre colaer (igen blev de âgamleâ glas stÃ¥ende sammen med de Þvrige tomme) Da vi modtog regningen var hovedretten, som vi skulle have uden beregning fordi den fÞrst kom da alle andre var fÊrdige med at spise, alligevel skrevet pÃ¥.
vÊrdikuponer
Dejlig mad altid!!!! det kan man kun skrive godt om. Der var lidt ventetid på drikkevarerne syntes Êblemost må vÊre nemt at komme med samt 2 Spitz der bestemt ikke lignede billedet?? ikke engang et halvt glas hmmm?
Men maden opvejede de små ting så alt i alt et dejligt sted.
Personalet lidt stressede men "sÞde"
Berry
Voucher inferno
Samtlige kunder der sad i vores sektion af restauranten var på 1/2 pris voucher, så er det altså svÊrt at lave god mad, når man ingen penge genererer.
Det er Êrgerligt da rizraz engang var et nÊsten lÊkkert sted at spise.
Ãv Þv Þv
UtilstrÊkkeligt
Vi måtte vente en time på vores mad. Det viste sig, at de havde glemt at lave det, hvorfor vi måtte vente en halv time lÊngere. Derudover kom de så ud med nogle andre pomfritter end dem, vi havde bestilt. Elendig service. Engang var RizRaz et godt og hyggeligt sted. Det har mistet sin charme.
Best falafel in town.
I took the "grÞn buffet" during my visit. The quality of the food was excellent (seriously, the falafel is amazing!) and very cheap for Copenhagen standards. The waiter was working his first day in the profession so all minor mistakes are forgiven. He was very nice anyway :).
Super god service og lÊkker mad
Rigtig god service med hensyn til mange forskellige kostbehov (laktosefri, halal, glutenfri, etc) levering som lovet til tiden og virkelig dejlig frisk vellavet mad. Vi har i Liviafonden brugt Riz Raz flere gange og er meget tilfredse med pris og mad. Riz Raz er meget flexible og vi anbefaler dem varmt til andre.
Fremragende betjening og lÊkker mad.
En virkelig god oplevelse. Betjeningen var venlig og ganske opmÊrksom på vores selskab. Maden var lÊkker og kreativt anrettet.
Bestemt et sted jeg vil anbefale til selskaber.
LÊkker mad, og god service
Det var nemt at bestille, og Êndre antallet af kuverttere. Da vi havde det endelige antal gÊster. Vi havde en Êndre med menuen i sidste sekund, og det var intet problem.
Vi var endda så heldige at få en ekstra ret med, fordi de prÞvede noget nyt.
Den eneste mildt dårlige ting, var at vi to dage fÞr. Blev bedt om at betale på dagen, i stedet for at få en regning sendt. Så jeg som brud, blev nÞdt til at forlade selskabet, for en stund.
God Familie Restaurent
Min familie og jeg har ofte besÞgt Rizraz. I gennem mange år. Begge restauranter. Altid god og spÊndende mad. Kan anbefales.
Med Venlig Hilsen JÞrn Rudolph.
Alles super!!
Sehr nette und aufmerksame Angestellte. Vom herzlichen Empfang bis zur kompetenten Bewirtung! Das Essen war ein absoluter Gaumenschmaus & die AtmosphÀre trotz vollem Lokal super! Preise sind fÌr Kopenhagener VerhÀltnisse sehr gÌnstig! Nur zu empfehlen!!
Great food and atmosphere
We had the new years buffet which even came with more vegan options than originally advertised.
The staff is friendly and informed and the food is very very good.
The overall atmosphere is cozy and comfortable.
Bara kall mat o mindre antal rÀtter
JÀttebesviken på Nyårsmenyn.
Det var mindre antal rÀtter Àn vid tidigare besök. Alla rÀtter var kalla Ãven om det var tÀnkt att köttet skulle vara varmt. saknade falafel , pizza bitar , pasta,varma potatis i olika former mm mm. Saknade vanlig öl.
Kommer att dröja innan jag gör nÀsta besök. Om det blir något.
Sådan skal det vÊre
Jeg kan stÊrkt anbefale en vÊlg selv buffet fra Rizraz når der kommer gÊster hjemme. Super mad i rigelige mÊngder der dÊkker alles behov.
Sådan skal det bare vÊre
LÊkker lÊkker burger!
Stor, lÊkker, saftig burger!
Deres burger kan anbefales. Smagfuld og mÊttende, med en bÞf grillet helt som den skulle vÊre.
Rosende ord til tjeneren som var sÞd og opmÊrksom fra start til slut :-)
God oplevelse kommer helt sikkert igen!