Geweldige service, en heel snelle levering. Goed product, jammer genoeg geen Nederlandstalige handleiding. Maar met een beetje kennis van de Engelse taal kom je een heel eind. Volgende keer zal ik z... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
RJshop heeft me op verschillende fronten weten te verbazen. Allereerst de ontzettend fijne indeling van de webshop met allerlei handige tools om snel een keuze te maken. Ten tweede de commun... ãã£ãšèŠã
Het door mij bestelde produkt was niet meer verkrijgbaar, Er werd een passend alternatief geboden, hetgeen wel iets duurder uitviel. Geen probleem, het alternatieve produkt werd mij na e-mail-ove... ãã£ãšèŠã
donderdag avond DMX kabel en Cable wraps besteld, zaterdag binnen . helemaal top. spullen zien er goed uit. ga dit volgende week gebruiken bij de toneeluitvoering. kan iedere toneeltechniek hobbyist d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
RJ Audiovisueel levert een positieve bijdrage aan effectief samenwerken en het verbinden van mensen met oog op mens en milieu. Advies, Ontwerp, Installatie, Training en Ondersteuning in audiovisuele oplossingen om effectief samenwerken te bevorderen op de werkvloer van het moderne kantoor, vergaderruimte tot werkplaats.
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
LED Par 56 set is als mooi vuurwerk!
Als je je lampenset gaat vervangen net als ik dan zou ik kiezen voor de LED Par 56. Die zilverkleurige lampen zijn energiezuinig en hebben onbegrensde kleurmogelijkheden. Het is werkelijk als vuurwerk voor je ogen!
RJshop is kundig, rijkelijk voorzien en correct in de dienstverlening.
Kopen via het internet wordt steeds gewoner. Ik vind een belangrijk voordeel dat je alle gegevens van een product kunt bekijken en vergelijken met alternatieven en dat je direct kunt zien of het in voorraad is. Omdat je verder 'blind' koopt vind ik belangrijk dat je met een betrouwbare leverancier te maken hebt. Bij RJshop durf ik zonder aarzelen vooraf te betalen en kan ik er op rekenen dat mijn bestelling bijna 'per omgaande' wordt geleverd.
Goed meegedacht en super service!
Voor een lagere school was ik bezig een lichtinstallatie aan te leggen. Ik had bij drie bedrijven een advies en offerte gevraagd en RJshop kwam daar al als beste uit de bus. je kon zien dat ze aandacht aan het advies en de offerte hadden besteedt. Daarom dus doorgegaan met RJshop. Via de mail nog diverse vragen behandeld en vervolgens alles besteld. Helaas waren een aantal parren niet op voorraad (ook niet bij de leverancier). RJshop heeft toen heel snel een (duurder!) alternatief aangeboden waarbij ik niets hoefde bij te betalen.
Ik had trouwens geen verstand van LED verlichting, commander en DMX adressen, maar dankzij het goede advies en uitleg werkt alles nu perfect. De school is heel blij en ik natuurlijk ook.
Echt een aanrader. Als je DJ gear etc. zoekt, hoef je niet naar een ander toe te gaan. Afstand is geen probleem, via de mail of telefonisch worden alle vragen beantwoord, wees dus niet bang om bij deze webshop te bestellen omdat je liever in een winkel iemand spreekt. Er is trouwens wel een winkel, dus het kan wel natuurlijk!
Uitstekende service!
Foutje gemaakt in de bestelling, werd direct opgemerkt door de medewerkers van RJShop. Binnen 5 minuten nadat ik de bestelling had geplaatst via de webshop werd ik gebeld of ik het inderdaad op deze manier geleverd wilde hebben? De correctie werd per ommegaande gemaakt en ontving binnen een paar minuten een mail met een gecorrigeerde bestelling en een link om te Ideal'n. Zodoende geen vertraging in levertijden en alles stond de volgende ochtend op de stoep. Perfecte Service! Ga zo door!
Benny M.
De klantenservice heeft mij goed geholpen en mijn kabel kwam ook snel aan. Hij had nog wel wat ruis, terwijl ze zeiden van niet. Dus vandaar geen 5 sterren. Maar alsnog goede kwaliteit voor een XLR naar minijack, dus zeker die 4 sterren waard. De service vond ik dus heel goed.
Snelle levering, mooie productne
WIj hebben 6 discobollen besteld bij RJshop.nl. Snelle levering, goede kwaliteit. We zijn er erg blij mee! Ook goed op de hoogte gehouden via mails e.d. Een aanrader!
Niks te klagen
Ik had gekozen voor afhalen. Helaas waren 2 van de door mij gekozen producten in backorder. Gelukkig kon ik de rest wel alvast ophalen en hebben ze die 2 producten zelfs opgestuurd.
Snelle levering, werkt perfect
Ik was blij verrast dat hij binnen een dag al bezorgd werd, en toen was het stekker in het stopcontact en hij werkte. De lamp lijkt redelijk robuust en doet precies wat je ervan verwacht. Goede prijs/kwaliteit dus.
bezorgtijd was goed product was niks.
de bezorgtijd lekker snel precies zoals op de site stond
2dagen en het was binnen ivm 2de artikel dat k besteld had niet op voorraad was.
het 1ste artikkel was een anti plof (speeksel tegenhouder voor een microfoon)
deze was perfect! supper!
het 2de artikkel was de samson c01u recording packet.
ook hier was alles supper tot dat ik hem aansloot...
de microfoon werd niet herkend...
nu zit ik nog steeds met het zelfde probleem en doet de microfoon het niet.
RJshop denkt mee.
Je kent het wel, aanbieders die via het net schermen met: "vandaag besteld, morgen in huis!". De slogan is mooi, maar wie heeft daar het meeste baat bij? Mensen zoals ik, die middenin een productie zitten en vlak voor de paasdagen met een defecte monitorversterker komen te zitten. In een paniekerige blindheid schuimde ik de bekende internet muziekwinkels af op zoek vervangining. Mijn oog viel op een aanbieding van RJshop. Een KRK vxt monitor. Het viel binnen m'n budget en omdat het powered was hoefde ik niet meer te denken aan een versterker. Maar ik zei het al "paniekerige blindheid". Want, ik dacht een setje besteld te hebben, maar tijdens de paasdagen bekroop me het angstige gevoel dat er iets niet goed zat met de bestelling. Inderdaad, na het zien van de bestelling in mijn account zag ik dat ik de klassieke fout gemaakt had: "denken dat een hoogwaardige monitor van dat merk in sets aangeboden zou worden". Ik zou beter moeten weten. Direct na de Paasdagen het probleem telefonisch voorgelegd. Men dacht mee en zorgde dat er diezelfde dag nog een passend product werd verstuurd wat ik dan ook de volgende dag in huis had zodat ik verder kon. Geloof me, dit maak je niet vaak meer mee bij dergelijke aanbieders die overigens niet schromen direct over procedures te beginnen. Ik hoop dat dit level van customer service hoog in het vaandel blijft staan bij RJshop.
Steve Brooke
muzikant/ producer
Nijmegen
Geweldige service, duidelijk mensen met verstand van zaken!
Zonder veel kennis kwamen we aan, met veel kennis gingen we weg, Erik-Jan heeft ons fantastisch geholpen, alle tijd genomen en alles uitgelegd wat onduidelijk was.
Niet alles was op voorraad, maar dankzij de korte lijnen was dit snel besteld en nageleverd.
Ik kom uit Zaandam, maar het was de rit meer dan waard... Bedankt!
Mariska Gnade
Erg goed!
Bestelling geplaatst en volgende dag binnen. Mailtje gestuurd dat het binnen was en binnen 10 minuten antwoord. Deze zaak snapt wat klantenservice betekent en als ik weer iets nodig heb zal ik het zeker hier bestellen. Top!
De service is gewoon ZOEPER!!!
RJSHOP is op dit moment mijn favoriete shop. Zij hebben mij het vertrouwen gegeven dat ik 100% tevreden moet zijn over mijn aanschaf. Ook al verkopen zij iets minder.
Ik kreeg alle ruimte om te bepalen of ik een artikel zou houden of terugsturen. Ik ben echt ZOEPER! blij !!!!
Zo zou het overal moeten gaan.
Voor een invoudige lamp van 8 a 9 euro. veel aandacht en service.
Foutje (van mijn kant ) opgelost ,en binnen 18 uur in huis.
Ging het overal maar zo, b.v. (Overheid en anderen instanties).
RJshop.door K.Mortko .Waalwijk 22-03-2013 ZEKER AANBEVOLEN.
Snelle levering, prima klantenservice, goed advies!
Ik heb voor het eerst ( na een selectie uit meerdere webshops ) 2 orders geplaatst bij RJ shop en dat is prima bevallen. De prijzen zijn goed, de levering is snel, ik had vragen en die zijn perfect beantwoord, prima club!
Ik ben blij!
Janek Kostzewa
Snel bezorgd!, en vriendelijke hulp!
RJ Shop heeft in mijn beleving voldaan aan;
1. vriendelijke klantenservice.
2. Snel bezorgd.
3. geen beschadigingen aan het product.
perfecte service, een bedrijf waar je op kunt vertrouwen!
Bestelling was inderdaad de volgende dag binnen. Mijn complimenten voor de afhandeling. Ik houdt van bedrijven die doen wat ze zeggen.
Top jongens, ga zo door. Jullie hebben er een nieuwe klant bij.
Site, bestelling, levering en product zijn in één woord: TOP
Wij hadden dringend verlenging van onze kabels nodig ivm de KÃŒr op muziek tijdens het Zuuews Kampioenschap Dressuur Z2 en ZZ li.
Donderdag besteld, vrijdag geleverd en zaterdag gebruikt, echt geweldig.
Prima spullen, prima prijs, prima levering en prima service
Goede duidelijke website. Je kunt gemakkelijk vinden wat je nodig hebt. De levering is snel en de prijzen zijn laag!
Prima service na aankoop artikel
Enige tijd geleden kocht ik bij RJ Shop een IO Dock van Alesis om mijn IPad 3 te kunnen Docken om zodoende te kunnen gebruiken in mijn homestudio.
Pas na een aantal weken kwam ik erachter dat er een speciale adapter benodigd was voor de IPad 3. Alesis biedt deze zijn op zijn website aan voor $10, echter alleen te bestellen in de US en Canada. Na contact te hebben opgenomen met de klantenservice van RJ Shop heeft men ervoor gezorgd dat ik toch zo'n adapter in mijn bezit heb gekregen. Als klap op de vuurpijl hoefde ik hiervoor ook nog eens niets te betalen. Een groot compliment voor de RJ Shop en de after sales die men mij heeft geboden.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã