RJ Audiovisueel レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Geweldige service, en heel snelle levering. Goed product, jammer genoeg geen Nederlandstalige handleiding. Maar met een beetje kennis van de Engelse taal kom je een heel eind. Volgende keer zal ik z... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

RJshop heeft me op verschillende fronten weten te verbazen. Allereerst de ontzettend fijne indeling van de webshop met allerlei handige tools om snel een keuze te maken. Ten tweede de commun... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Het door mij bestelde produkt was niet meer verkrijgbaar, Er werd een passend alternatief geboden, hetgeen wel iets duurder uitviel. Geen probleem, het alternatieve produkt werd mij na e-mail-ove... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

donderdag avond DMX kabel en Cable wraps besteld, zaterdag binnen . helemaal top. spullen zien er goed uit. ga dit volgende week gebruiken bij de toneeluitvoering. kan iedere toneeltechniek hobbyist d... もっず芋る

䌁業情報

1. ハむファむ店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

RJ Audiovisueel levert een positieve bijdrage aan effectief samenwerken en het verbinden van mensen met oog op mens en milieu. Advies, Ontwerp, Installatie, Training en Ondersteuning in audiovisuele oplossingen om effectief samenwerken te bevorderen op de werkvloer van het moderne kantoor, vergaderruimte tot werkplaats.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Professioneel daadkrachtig en vriendelijk

Zowel via het internet als in de winkel ("RJ Experience Center") netjes te woord gestaan. De fysieke locatie met product demonstraties heeft duidelijk meerwaarde en toch is de prijs concurrerend laag!
Geen opdringerige verkopers, maar welbedoelde vriendelijke behulpzame medewerkers die je van een degelijk advies voorzien en oplossing gericht te werk gaan.

De medewerker neemt uitgebreid de tijd voor je en andere klanten hoeven niet te wachten (worden geholpen door één van de andere medewerkers).
Wanneer een fabrikant geen beschermhoes of tas in het assortiment heeft, zoekt (en vindt!) de RJ medewerker een alternatieve oplossing voor je. Technisch en persoonlijk advies op maat.

Een produkt demonstreren is geen probleem.
Uitvoerig advies gekregen welke mij overtuigd heeft dat dit een goede leverancier is met een klant vriendelijke houding die niet alleen om snel gewin gaat, maar daadwerkelijk tijd en moeite voor je neemt.

De levering is snel, de prijzen zijn laag, klantvriendelijkheid staat duidelijk hoog in het vaandel en de medewerkers hebben verstand van zaken, staan met beide voeten op de grond.

En dat ook feedback van klanten wordt gewaardeerd blijkt ook: na het plaatsen van een review op de website heb ik ook nog eens een waardebon gewonnen ter waarde van 25,- Euro!

Zover hartstikke tevreden en een volgende order is reeds weer geplaatst. :)

Aanrader dus!

2012幎3月30日

Super Goed

Ik heb bij RJshop veel spullen gekocht! De levering is super snel (al na een dag in huis) en de service in de winkel is echt uitstekend!!!!
Als er problemen zijn helpt het personeel bij RJshop uitstekend.
Ik ben zeer te vreden over deze winkel en ik kom zeker terug.

2012幎2月28日
5぀星のうち5の評䟡

snelle en zeer goede serice

Vorige week donderdag een hoofdtelefoon besteld en had het vrijdag ochtend om 11.30 uur direct binnen. Er zou een tasje bijgeleverd worden, maar deze zat er niet bij. Na hierover een e-mail gestuurd te hebben, heb ik direct een e-mail terug gehad. Het tasje is alsnog geleverd. Klachtenafhandeling is top en de snelle service vind ik nog beter!

2012幎2月23日

Zeer tevreden

Ik kan niet anders zeggen dat ik mijn bestellingen volgens afspraak geleverd heb gekregen. Ook no wat terug gestuurd, en ben nu in afwachting over de afhandeling.

2012幎2月23日

Mooie service!

Geen probleem, het alternatieve produkt werd mij na e-mail-overleg, zonder bij te betalen, verzonden.
Da's nog eens een bedrijf met het juiste karakter! Fantastisch!

Geert Goossens, Echt

2012幎2月20日

Zeer goede leverancier

Goede communicatie: er wordt snel gereageerd op vragen.
Perfecte levering: Keurig verpakt en volgens de specificatie geleverd

Kortom, zeer betrouwbare leverancier. Zeker aan te bevelen!

Groeten,
een zeer tevreden klant

2012幎2月14日

pro audio

rj-shop is echt een aanrader
super service
super lage prijzen
en een mooie overzichtelijke site
duidelijke beschrijvingen van de producten

kortom echt een aanrader

2012幎1月23日

Prima service

Eerste ervaring met RJShop is positief. Nette webshop en snelle levering. Een concurrent had hetzelfde product voor dezelfde prijs alleen dan zonder verzendkosten, maar die hadden het niet op voorraad. Is dan dus toch een pluspunt van RJshop. Verder een goed verpakt product ontvangen met prima factuur.

Gratis verzendkosten en voorkeur voor tijdskader van levering zouden voor mij een 5 sterren beoordeling betekenen.

2012幎1月21日

verlichting en geluid

Ik was op zoek naar een goede verlichting en geluidsoplossing, Ik heb telefonisch een prima uitleg gekregen over de verschillende mogelijkheden.

De webshop van RJshop.nl werkt super eenvoudig, en mijn bestelling werd snel en deugdelijk afgeleverd.

Achteraf had ik nog wat vragen betreft de wijze van aansluiten en ook daar kreeg ik een prima service!

Voor goede kwaliteit en service ben je bij RJshop.nl aan het goede adres!

2012幎1月8日
5぀星のうち5の評䟡

Microfoons en toebehoren nodig? Zoek niet verder!

En ga bij RJshop langs of bestel online. Een perfecte onlineshop MET een echte winkel er naast. Super, dus gewoon af te halen in een prima verzorgde winkel, en geen enge loods op een afgelegen industrieterrein.

Heb al diverse bestellingen geplaatst, en altijd super tevreden, hou ook de opruimingsaanbiedingen in de gaten, met scherpe prijzen!

Vergeet Duitsland en bestel in Overijssel!

2012幎1月7日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス