SvindÃ¥ligt!!!!! Gör en bestÀllning och fÃ¥r en bekrÀftelse! Och sen hÀnder inte nÃ¥gonting!!! NÀr man försöker frÃ¥ga vad som hÀnder sÃ¥ fÃ¥r man bara svar frÃ¥n AI att de inte kan hitta nÃ¥gon info pÃ¥ m... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
otroligt otrevliga och dÃ¥lig service Har vÀntat i 6 dagar pÃ¥ min robotdammsugare frÃ¥n dom. FÃ¥r den tillslut och upptÀcker dÃ¥ att det Àr fel dammsugare. Meddelar dÃ¥ att jag har fÃ¥tt fel och dÃ¥ sÀg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kommunikationen mellan er och Postnord verkar va katastrof, i min orderbekrÀftelse stÃ¥r det lev 1-4 vardagar men det Àr inget som meddelats till leverantören. Verkar nu som att Postnord tror att dom... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Funktionen med bevakning av restnoterad produkt funkade bra. NÀr jag fick mailet om att displayen Ã¥ter fanns i lager var det bara att klicka pÃ¥ lÀnken och lÀgga till den i varukorgen. Men blev lite... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Robotexperten.se startades 2009 och har sedan dess levererat robotar till de svenska hemmen och företagen. Vi Àr ledande inom vårt område och Àr auktoriserade återförsÀljare av våra varumÀrken.
é£çµ¡å
ã¹ãŠã§ãŒãã³
- www.robotexperten.se
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Allt funkade bra
Allt funkade bra, fick varan snabbt och smidigt. Inga problem.
Snabb och smidig leverans
Snabb leverans men dyrt porto för ettâŠ
Snabb leverans men dyrt porto för ett brev!
Lite långsammare Àn första köpet
Lite långsammare Àn första köpet, men ok.
Snabb leverans!
Kan varmt rekommendera
Super fin service! Kan varmt rekommendera dem.
Snabb leverans och lika snabba svar pÃ¥ eventuella frÃ¥gor frÃ¥n kundtjÀnst. De Àr vÀldigt mÃ¥na om sina kunder och gör allt vad de kan för att se till att kunderna blir nöjda. Ã
terkommer gÀrna och kÀnner mig vÀl omhÀndertagen.
Ninebot E25
Ja, vad ska man sÀga...
Inga problem över huvud taget. Jag Àr jÀttenöjd :-)
Bra bemötande
Bra bemötande nÀr jag bytte produkt. Snabb leverans
Snabb leverans, så hÀr långt verkar allt fungera helt enligt vad som utlovats. Kul grej. Nu tar jag hand om dammsugningen. Dammsugning samtidigt som man Àr på jobbet. Klart nÀr man kommer hem.
Snabb leverans.
Snabb leverans.
Från bestÀllning till att jag hade bestÀllning hos mig gick vÀldigt snabbt.
Jag Àr supernöjd med min Roomba
Jag Àr supernöjd med min Roomba, men önskvÀrt Àr en bruksanvisning på svenska.
Något som måste åtgÀrdas
Mycket bra dammsugare, dammsuger fint och noggrant, menâŠhar kÀnd i hela vÀrlden fel 31. Den stannar ibland i trÃ¥nga utrymme och sÀger fel 31 -det Àr kommunikationsfel. Borde man inte Ã¥tgÀrd det pÃ¥ fabriken?
Allt fungerar bra
Allt fungerar bra
Bra företag att bestÀlla från, smidigt och enkelt.
Bra vara
LÀtt att bestÀlla och få svar på frågor inför om produkt vid behov
Snabbt, bra, vad me önskas
Precis som vill att det skall fungera
Leverens bra
Leverens bra. Omöjligt få igång dammsugare med app
Så tÀmligen vÀrdelös
Ingen sv bruksanv

RobotExperten.se ããã®åç
I skarpt lÀge nya knivar snabbt.En trevlig och bra kontakt medâŠ
En trevlig och bra kontakt med robotexperten och nya knivar levererades snabbt.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ