RobotExperten.se レビュヌ 745

TrustScore 5段階評䟡の2

2.0

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

SvindÃ¥ligt!!!!! Gör en bestÀllning och fÃ¥r en bekrÀftelse! Och sen hÀnder inte nÃ¥gonting!!! NÀr man försöker frÃ¥ga vad som hÀnder sÃ¥ fÃ¥r man bara svar frÃ¥n AI att de inte kan hitta nÃ¥gon info pÃ¥ m... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

otroligt otrevliga och dÃ¥lig service Har vÀntat i 6 dagar pÃ¥ min robotdammsugare frÃ¥n dom. FÃ¥r den tillslut och upptÀcker dÃ¥ att det Àr fel dammsugare. Meddelar dÃ¥ att jag har fÃ¥tt fel och dÃ¥ sÀg... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Kommunikationen mellan er och Postnord verkar va katastrof, i min orderbekrÀftelse stÃ¥r det lev 1-4 vardagar men det Àr inget som meddelats till leverantören. Verkar nu som att Postnord tror att dom... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Funktionen med bevakning av restnoterad produkt funkade bra. NÀr jag fick mailet om att displayen Ã¥ter fanns i lager var det bara att klicka pÃ¥ lÀnken och lÀgga till den i varukorgen. Men blev lite... もっず芋る

䌁業情報

1. 電子機噚店

圓該䌁業による蚘述

Robotexperten.se startades 2009 och har sedan dess levererat robotar till de svenska hemmen och företagen. Vi Àr ledande inom vårt område och Àr auktoriserade återförsÀljare av våra varumÀrken.

2.0

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

sjukt dÃ¥ligt att det Àr jÀttekrÃ¥ngligt

sjukt dåligt att det Àr jÀttekrångligt att få momskvitto nÀr det Àr ett företagsköp. Går heller inte jÀttesnabbt att komma fram till kundtjÀnst nÀr man ringer dit.....

2021幎10月11日

Hej Tomas,

Tack för att du valt att lÀmna ett omdöme hos oss.
Vi anvÀnder ju Klarna som betaltjÀnst och vi kommer skicka denna feedbacken vidare till dom samt till vår ansvarige på plats.

Tråkigt att du upplevde att det tog lång tid att komma fram till oss. Vi har öppet alla dagar i veckan fram till 22 men vid vissa tider så Àr det flera som vill nå oss och då kan det ta lite lÀngre tid.

Men tack igen för att du delar din köpupplevelse och hjÀlper oss att bli bÀttre.

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans. Lite fel på priset men snabbt korrigerat. Snabba svar på mail. = Bra kundservice

2021幎10月5日

Hej Lin,

Tack för ditt omdöme! Beklagar att det strulat med priset för dig. Tveka inte att höra av dig om det fortsatt finns något som vi kan hjÀlpa dig med kring detta.
Annars hoppas vi att du får mycket glÀdje av produkten!

5぀星のうち4の評䟡

Hundhår.

Gillar min nya robotdammsugare! Köpte den för att jag har hund som hårar mycket och ja den hjÀlper mig att få bort det mesta. Jag får ju plocka undan så den har fritt fram i hela rummet, hallen eller köket då gör den sitt jobb jÀttebra!!

2021幎10月5日

Hej Anita,

Vad kul att höra att roboten fungerar bra! Visst Àr det hÀrligt med lite stÀdhjÀlp.

super smidigt

super smidigt, tydlig hemsida med alla korrekta specifikationer (bÀttre Àn några av konkurrenterna!)

2021幎9月23日

Hej Brian,

Tack för din feedback! Vad roligt att höra.

Leveransen gick superfort

Leveransen gick superfort! Kommunikation samt betalning var mycket smidig.
Rekommenderas starkt.

2021幎9月23日

Hej Andreas,

Vad roligt att höra att du Àr nöjd med ditt köp hos oss.

Varmt vÀlkommen åter!

5぀星のうち4の評䟡

Lite struligt med leverans

Lite struligt med leverans. Men produkten verkar vara bra.

2021幎9月22日

Hej Henrik,

Tack för din feedback. Vad tråkigt att höra att det krånglade med din leverans! Vi hoppas att du trots allt ska få mycket glÀdje av produkten och tveka inte att höra av dig om det finns något som vi kan hjÀlpa dig med

5぀星のうち2の評䟡

hÃ¥ller inte leverancentiden gick dÀrför

håller inte leverancentiden gick dÀrför miste om en annan affÀr

2021幎9月8日

Hej Bo,

Vi får beklaga att vi varit lite långsammare i våra leveranser. Vi Àr mitt i en lagerflytt och vi gör allt vi kan för att ni som kunder inte ska bli drabbade.

Men tack för att du tog dig tiden och delade detta med oss.

Bra bevakning.

Funktionen med bevakning av restnoterad produkt funkade bra.
NÀr jag fick mailet om att displayen åter fanns i lager var det bara att klicka på lÀnken och lÀgga till den i varukorgen.
Men blev lite förvÃ¥nad nÀr betalningen skulle till Bagaren och Kocken 😁.
Visste inte att RobotExperten hÀngde ihop med dom (som jag sedan tidigare har goda erfarenheter av).

2021幎9月6日
5぀星のうち2の評䟡

Bad packing choices

A tiny box with a brush delivered inside of a empty paper-filled huge box, which is 1)wasteful 2)made it unsuitable for a selected pickup point (packet box) so it got sent god knows where. Not going to order here again.

2021幎9月6日

Hello

I'm sorry we were careless in the packaging. I pass this information on to our logistics manager so we have the opportunity to learn from this mistake.

We are constantly working to get better and gladly accept all feedback.

5぀星のうち3の評䟡

Robotexpert? Njaaa

Ringde in och frågade om de kunde prismatcha en billigare leverantör. Det gick inte då de meddelade att de vill hålla en hög servicegrad. Detta vÀrdesÀtter jag så jag la en order trots detta. Senare vid leverans så behövde jag hjÀlp och ringde då in. Det visade sig att de två personer jag pratat med hade vÀldigt låg kunskap om robotgrÀsklippare och jag hade förvÀntat mig klart mycket bÀttre service.

2021幎8月30日

Hej Robin,

Beklagar att du Àr missnöjd med vår kundservice. Vi har nyligen utökat våra öppettider och dÀrför haft behov att lÀra upp ny personal.

Men vi har alltid folk på plats som Àr kunniga inom vårt sortiment. Vill du vara snÀll och skriva till mig på Petter.Skoglund@bagarenochkocken.se om du fortfarande behöver hjÀlp med din robot.

MVH Petter Robotexperten & BoK

5぀星のうち3の評䟡

Orderhantering och leveranstid var bra, men...

Orderhantering och leveranstid var bra. Dock blir jag uppriktigt förvånad och besviken att se hur ni packar. Artiklarna (två drivaxar till Robomow grÀsklippare, ca 7 cm långa, 2 cm i diameter) hade enkelt fått plats i ett litet vadderat kuvert och kunnat skickas som Varubrev. IstÀllet låg de i en wellpapplåda ca 3 liter volym. Klimatdumt.

2021幎8月30日

Hej Magnus,

Jag beklagar att vi varit slarviga i paketeringen. Jag för denna informationen vidare till vår logistikansvarige så vi har möjlighet att lÀra oss av detta misstaget.

Vi jobbar stÀndigt med att bli bÀttre och tar gladligen emot all feedback.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。