Rooftopshop レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Super communicatie en uitstekende service. Er ontbrak aanvankelijk één item bij mijn bestelling, maar dit werd netjes nageleverd. Helaas was hierover geen communicatie geweest. Na een telefoontje werd... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Hun totaalpakket is ook echt compleet, voldoende lijm, lijm in spuitbussen, handschoentjes, zelfs een goede kwaliteit rolmeter. Voor 10u besteld, morgen in huis klopt wel niet voor België maar je kr... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ze hebben snel geantwoord op mijn vragen, op tijd geleverd en materialen zullen ook wel goed zijn, morgen ga ik aan het dak beginnen. Prijs is oké nu de kwaliteit ook hopelijk 😁

䌁業情報

1. 屋根ふき材店
  2. 建材店
  3. DIY甚品店
  4. 断熱甚品店

圓該䌁業による蚘述

Dé online webwinkel in dakmaterialen. Als specialist in EPDM dakbedekking en daktrimmen bieden wij een compleet assortiment voor platte en licht hellende daken. Of je nu zoekt naar EPDM folie op maat, dakisolatie, bitumen, hemelwaterafvoer of de juiste lijm: wij hebben alles in huis voor je klus. Met onze professionele producten maken wij een betrouwbaar en waterdicht dak voor iedereen toegankelijk. Bestel je dakmaterialen eenvoudig online!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 109ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

De site is goed duidelijk en vanaf de

De site is goed duidelijk en vanaf de bestelling totaan leveren is er duidelijk gecommuniceerd.
Aanrader

Rooftopshop からの回答

Bedankt voor je mooie review en aanbeveling! Fijn om te horen dat onze website duidelijk is en dat je vanaf de bestelling tot aan de levering goed op de hoogte bent gehouden. Veel plezier met je bestelling!

Bestelde producten waren ook

Bestelde producten waren ook daadwerkelijk op voorraad en ook snel verzonden!
Goede kwaliteit, ik ben tevreden.

Rooftopshop からの回答

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat de producten op voorraad waren, snel zijn verzonden en de kwaliteit aan je verwachtingen voldoet. Veel plezier met je bestelling!

5぀星のうち2の評䟡

We hebben 17 dakranden besteld waarvan

We hebben 17 dakranden besteld waarvan 6 stuks met beschadiging geleverd zijn ( krom en/of gedeukt )

2026幎7月22日

Rooftopshop からの回答

Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat 6 van de 17 dakranden krom en/of gedeukt zijn geleverd. Dat is natuurlijk niet de kwaliteit die je van ons mag verwachten. Neem gerust contact met ons op, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen kijken.

5぀星のうち5の評䟡

Voor de eerste keer zelf een EPDM-dak

Voor de eerste keer zelf een EPDM-dak geplaatst en dankzij het complete pakket van Rooftopshop is alles perfect verlopen. Alles wat nodig was, zat erbij en de uitleg was duidelijk en eenvoudig te volgen. Daardoor verliep het hele project vlot en zonder problemen. Zeker een aanrader voor zowel beginners als ervaren doe-het-zelvers!

Rooftopshop からの回答

Bedankt voor je uitgebreide review! Geweldig om te horen dat je eerste EPDM-dak zo goed is gelukt. Daar zijn onze complete pakketten precies voor bedoeld: alles bij de hand en met een duidelijke uitleg zelf aan de slag. Bedankt voor je aanbeveling en veel plezier met het eindresultaat!

5぀星のうち5の評䟡

De spulletjes zijn netjes op tijd

De spulletjes zijn netjes op tijd geleverd. Je krijgt dan ook een erg compleet pakket met ruim voldoende lijm en kit. Het EPDM is super simpel te monteren. Het leggen van deze nieuwe dakbedekking was vele malen simpeler dan het verwijderen van de oude. Voor mij zeker 5 sterren waard!

Rooftopshop からの回答

Bedankt voor je mooie review! Goed om te horen dat alles op tijd en compleet is geleverd en dat het EPDM zo eenvoudig te verwerken was. Mooi dat het nieuwe dak erop ligt en natuurlijk bedankt voor de 5 sterren!

5぀星のうち4の評䟡

Het complete pakket was top

Het complete pakket was top, je krijgt lijm wat je ook echt nodig hebt. Heycwordy allrmaal voor je uitgerekend

Rooftopshop からの回答

Bedankt voor je review! Fijn dat het complete pakket goed bevallen is en je precies genoeg materiaal had.

Netjes en tijdig verzonden

Netjes en tijdig verzonden. Product voldoet aan de verwachtingen.

Rooftopshop からの回答

Bedankt voor je review! Fijn dat alles op tijd is geleverd en het product aan je verwachtingen voldoet.

5぀星のうち2の評䟡

Twee kit tubes besteld

Twee kit tubes besteld, maar die lagen los in de doos, waardoor de sluitdop aan de rand gebroken was bij allebei. Ik kon niet wachten en toch geprobeerd, maar dan schiet de spuitend eraf met alle geplet als gevolg. Heb uiteindelijk er één van een andere kit gepakt die ik. Nog had, jammer. Beter inpakken.

2026幎7月22日

Rooftopshop からの回答

Bedankt voor je review. Vervelend dat beide kittubes beschadigd zijn aangekomen doordat ze niet goed verpakt waren. Dat had beter gemoeten en we nemen je feedback over de verpakking zeker mee. Onze excuses voor het ongemak.

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering. Prima kwaliteit.

Rooftopshop からの回答

Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent met de levering en kwaliteit.

5぀星のうち3の評䟡

levering aan huis

afspraak was dat geleverd zou worden aan huis het langste pakket werd thuis afgeleverd
de rest van de levering moest ik zelf ophalen op een afhaalpunt vervelend en niet vlg afspraak
verder was alles compleet en netjes verzorgd

Rooftopshop からの回答

Bedankt voor je review. Vervelend dat de pakketdienst een deel van de bestelling naar een afhaalpunt heeft gebracht, terwijl thuisbezorging was afgesproken. Fijn dat de bestelling verder compleet en netjes verzorgd was.

Volfoet aan de verwachting

Prima prijs kwaliteits verhouding,
Snelle levering en goed verpakt.
Tja wat wil je nog meer.

Rooftopshop からの回答

Bedankt voor je mooie review! Goed geprijsd, snel geleverd en netjes verpakt. Zo zien we het graag!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。