äŒæ¥ãåçããŸãã
Voor de eerste keer zelf een EPDM-dak geplaatst en dankzij het complete pakket van Rooftopshop is alles perfect verlopen. Alles wat nodig was, zat erbij en de uitleg was duidelijk en eenvoudig te volg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hun totaalpakket is ook echt compleet, voldoende lijm, lijm in spuitbussen, handschoentjes, zelfs een goede kwaliteit rolmeter. Voor 10u besteld, morgen in huis klopt wel niet voor België maar je kr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ze hebben snel geantwoord op mijn vragen, op tijd geleverd en materialen zullen ook wel goed zijn, morgen ga ik aan het dak beginnen. Prijs is oké nu de kwaliteit ook hopelijk ð
Dé online webwinkel in dakmaterialen. Als specialist in EPDM dakbedekking en daktrimmen bieden wij een compleet assortiment voor platte en licht hellende daken. Of je nu zoekt naar EPDM folie op maat, dakisolatie, bitumen, hemelwaterafvoer of de juiste lijm: wij hebben alles in huis voor je klus. Met onze professionele producten maken wij een betrouwbaar en waterdicht dak voor iedereen toegankelijk. Bestel je dakmaterialen eenvoudig online!
Schrijnwerkersweg 8, 1786 PC, Den Helder, ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Bedankt voor de snelle levering en productkwaliteit!
Ik beveel het met plezier aan!
Snelle verzending, goed product, prettig aan de telefoon.
Had wel ruim meer dan 5 liter contactlijm voor 20 M2 epdm nodig maar het was ook zonnig en 32 graden.
Snelle levering door het bedrijf zelf. Producten waren netjes verpakt. De EPDM ligt netjes op het dak. De aanbevolen lijm en leggingsmethode werkte perfect.
makkelijk te regelen en te vinden en snel geleverd
goede kwaliteit materiaal.
De spullen worden heel snel geleverd, en vragen worden erg snel en inhoudelijk goed opgelost. Een deel van mijn bestelling had ik zelf niet goed besteld, ook dat is op een erg goede manier opgelost
Bestelling , afhandeling en levering kost wat tijd maar werd verder perfect uitgevoerd.

Rooftopshop ããã®åç
Deel van de bestelling niet geleverd, en pas achteraf daarover bericht. Bestelling is nog steeds niet compleet!

Rooftopshop ããã®åç
Voor 10u besteld, morgen in huis klopt wel niet voor België maar je krijgt wel respons en snel als je ze contacteert.
Echt heel tevreden over.

Rooftopshop ããã®åç
Super communicatie en uitstekende service. Er ontbrak aanvankelijk één item bij mijn bestelling, maar dit werd netjes nageleverd. Helaas was hierover geen communicatie geweest. Na een telefoontje werd dit echter direct en alert opgepakt. Binnen 3 uur ontving ik al een duidelijke terugkoppeling per e-mail. Fijn om te ervaren dat er zo snel en klantgericht wordt gehandeld!

Rooftopshop ããã®åç
snelle levering. Eén van de profielen van de dakrand had 2 deuken, vandaar een puntje minder.

Rooftopshop ããã®åç
Duidelijke website en snelle levering.
doet zijn naam eer aan Roof"Top" shop

Rooftopshop ããã®åç
heel goede communicatie met kantoor over artikel beschikbaarheid,goede kwaliteit van het product

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã