Rooftopshop レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Super communicatie en uitstekende service. Er ontbrak aanvankelijk één item bij mijn bestelling, maar dit werd netjes nageleverd. Helaas was hierover geen communicatie geweest. Na een telefoontje werd... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Voor de eerste keer zelf een EPDM-dak geplaatst en dankzij het complete pakket van Rooftopshop is alles perfect verlopen. Alles wat nodig was, zat erbij en de uitleg was duidelijk en eenvoudig te volg... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Hun totaalpakket is ook echt compleet, voldoende lijm, lijm in spuitbussen, handschoentjes, zelfs een goede kwaliteit rolmeter. Voor 10u besteld, morgen in huis klopt wel niet voor België maar je kr... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ze hebben snel geantwoord op mijn vragen, op tijd geleverd en materialen zullen ook wel goed zijn, morgen ga ik aan het dak beginnen. Prijs is oké nu de kwaliteit ook hopelijk 😁

䌁業情報

1. 屋根ふき材店
  2. 建材店
  3. DIY甚品店
  4. 断熱甚品店

圓該䌁業による蚘述

Dé online webwinkel in dakmaterialen. Als specialist in EPDM dakbedekking en daktrimmen bieden wij een compleet assortiment voor platte en licht hellende daken. Of je nu zoekt naar EPDM folie op maat, dakisolatie, bitumen, hemelwaterafvoer of de juiste lijm: wij hebben alles in huis voor je klus. Met onze professionele producten maken wij een betrouwbaar en waterdicht dak voor iedereen toegankelijk. Bestel je dakmaterialen eenvoudig online!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 108ä»¶

レビュヌを曞く

Alle spullen aanwezig

Alle spullen aanwezig. Ik mis een beetje de handleiding voor een plaatselijke reparatie zonder randafwerking, dus midden op het dak.

Rooftopshop からの回答

Bedankt voor je review! Fijn dat alles compleet was. Bedankt ook voor je feedback over de handleiding voor plaatselijke reparaties, die nemen we zeker mee.

Snelle bezorging

Snelle bezorging. En t materiaal is perfect van wat ik had verwacht. De juiste maat edpm zeil gesneden. En het ligt al super goed op mijn overkapping. Mocht ik ooit weer wat moeten bestellen, doe ik dat zeker bij jullie, top service

Rooftopshop からの回答

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat het EPDM precies op maat was en inmiddels mooi op je overkapping ligt. Geweldig om te horen dat je bij een volgende klus weer voor ons zou kiezen!

5぀星のうち4の評䟡

Alles mooi verpakt en zoals beschreven

Alles mooi verpakt en zoals beschreven . Woensdag besteld en de week erop woensdag geleverd . Wel een bestelling voor buiten Nederland.

Rooftopshop からの回答

Bedankt voor je review! Fijn dat alles netjes verpakt en zoals beschreven is aangekomen. Voor leveringen buiten Nederland kan de bezorgtijd inderdaad wat langer zijn.

snelle levering

snelle levering. Prima advies gekregen.

Rooftopshop からの回答

Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent met ons advies en de snelle levering.

5぀星のうち4の評䟡

Makkelijk te bestellen en compleet

Alles was makkelijk te bestellen en ook compleet. Na de bestelling en de betaling moest ik nog een betaling doen van €0,16. Dat voelde vreemd want ik had niets aangepast.
Ook op de website kon ik niet vinden wat de bovenzijde was van de dampwerende folie.

2026幎7月17日

Rooftopshop からの回答

Bedankt voor je review! Fijn dat het bestellen makkelijk ging en alles compleet was. We begrijpen dat die extra betaling vreemd overkwam. Ook bedankt voor je feedback over de informatie bij de dampwerende folie, daar gaan we naar kijken.

Gebruiksvriendelijke configurator

Gebruiksvriendelijke configurator, snelle levering

Rooftopshop からの回答

Bedankt voor je review! Fijn dat de configurator prettig werkt en alles snel is geleverd.

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering. Helaas eerst een product vergeten te leveren. Maar na contact met de klantenservice, zonder moeilijk doen hersteld. We maken allemaal weleens een foutje.

2026幎7月14日

Rooftopshop からの回答

Bedankt voor je begrip! Fijn dat we het ontbrekende product snel en zonder gedoe konden naleveren.

5぀星のうち5の評䟡

Bestelling snel bezorgd. Epdm pakket bevat alles wat je nodig hebt.

Bestelling snel bezorgd. Epdm pakket bevat alles wat je nodig hebt. Een kitspuit zou het helemaal compleet maken.(Ipv rolmaat en afbreekmes, want die hadden we al in huis :-)). Al met al goede ervaring.

2026幎7月12日

Rooftopshop からの回答

Bedankt voor je review! Fijn dat het EPDM-pakket zo compleet is. En bedankt voor de tip over de kitspuit, die nemen we mee!

Gewoon goed

Goede prijsstelling, vlot geleverd en goed verpakt.

2026幎5月20日

Rooftopshop からの回答

Bedankt voor je review! Leuk om te horen dat je tevreden bent over de prijs, de levering en de verpakking. Daar doen we het graag voor!

Team Rooftopshop.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス