レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

2 totalt renoverede badevÊrelser samt gangarealer med gulvvarme og fliser samt fliser pÃ¥ udendÞrs terrasse, septiktank etc. Alt udfÞrt af dygtige og behagelige fagfolk, hvor faglighed og god dialog... もっず芋る

Jeg har benyttet mig af RÞrvig VVS i mange Ã¥r uden nogen problemer, de er altid venlige, og gode til at hjÊlpe vis man er tvivl om noget. De overholder altid deres aftaler, og gÞr et godt stykke arbej... もっず芋る

Vi har benyttet RÞrvig Hestehave VVS de sidste 20 Ã¥r til stort og smÃ¥t, og har kun godt at sige. Et Ã¥r aftappede de vand inden vinterlukning, og da et rÞr alligevel var sprunget om forÃ¥ret, blev det f... もっず芋る

FÃ¥ ALT pÃ¥ skrift inden I beder RÞrvig vvs’ Ejnar eller Martin igangsÊtte noget som helst. Alt der ikke stÃ¥r pÃ¥ skrift kommer bagefter pÃ¥ som ekstraarbejde. Heldigvis har de en dygtig ung svend som... もっず芋る

3.9

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

28件のレビュヌ

Ville Þnske jeg havde lÊst trustpilot

Ville Þnske jeg havde lÊst trustpilot fÞrst
 det er sÃ¥ slemt som det bliver.

Du bliver snydt pÃ¥ regningen og truet med selvtÊgt (derefter inkasso) hvis du ikke betaler deres vilde regninger. I vores tilfÊlde havde vi en klar aftale om fortjeneste pÃ¥ materialer. Det skulle jeg have haft pÃ¥ skrift (sÃ¥ havde jeg brugt hver en sparekrone pÃ¥ at gÞre retfÊrdigheden fyldest). Der er intet moralsk kompas

2022幎5月24日

Få ALT på skrift
 hver en skrue og stump

Alt der ikke står på skrift kommer bagefter på som ekstraarbejde.
Heldigvis har de en dygtig ung svend som udfÞre arbejdet ok
 men pas godt pÃ¥ nÃ¥r aftalen indgÃ¥s
 vores blev godt dobbelt sÃ¥ dyrt som tilbuddet.

2021幎8月23日
自発的なレビュヌ

Betalt 5900 kr + moms for "ny inddÊkning" til skorsten...

Vi bestilte ny inddÊkning til vores KM-skorsten og arbejdet "udfÞrtes" i november 2020 og vi betalte desvÊrre fremsendt faktura.

Jeg var selv hele tiden i tvivl om det egentlig så anderledes ud end tidligere / om der reelt var lavet noget for pengene.

Vi har nu haft skorstensfejer på der
1) Ikke synes det ser ud til at der skiftet inddÊkning for nylig
2) PÃ¥pegede at materialerne i hvert fald ikke var de rigtige til vores KM-skorsten.

Jeg kan hermed erklÊre mig HELT hermed fÊrdig med at handle med rorvigvvs.

2021幎7月14日

Oliefyrseftersyn til dobbelt pris

Fik foretaget oliefyrseftersyn bestilt hos RÞrvigVVS, som efter problemer blev nÞdt til at ringe til VarmeXperten, som kom og udfÞrte opgaven. Fik at vide at jeg skulle betale for et normal hovedeftersyn, da problemerne skyldtes manglende kompetencer hos RÞrvigVVS. Fik efterfÞlgende faktura på kr. 4.681 fra RÞrvigVVS, mens en kontrolopringning til VarmeXperten viste sig burde vÊre kr. 2000. RÞrvigVVS fordoblede prisen, på trods af at vi som kunde gennem de sidste 3 år har lagt mere end kr. 300.000 i deres forretning! SÞrg for at få klare aftaler med RÞrvigVVS, opgaver på timebasis stikker fuldstÊndig af for dem!

2018幎4月10日

UtrovÊrdigt firma

UtrovÊrdigt firma - sÞrg for at få alle aftale på skrift!!!!!
Kontaktede telefonisk RÞrvig/Hestehave VVS for at få et tilbud om udbedring af stoppet toilet/defekt vandhane. Understregende at der ikke skulle repareres noget, og det alene var et tilbud, der var tale om. Ringede op igen for at sikre mig at det alene var et tilbud. hvilket jeg fik at vide det var.
EfterfÞlgende modtog jeg en faktura på 1250,- kr , som dog ville blive modregnet såfremt jeg accepterede tilbuddet.
Det skal siges at jeg fik en rapport over forholdene tilsendt, men det var bare slet ikke det, der var aftalen.
Da jeg kontaktede firmaet, fik jeg oplyst, at jeg skulle have bedt dem om skriftligt bekrÊfte på, at det var et tilbud, og det var uforpligtende.
Og nej.... de skal ikke udfÞre arbejdet!

2017幎10月18日

Vi tilkaldte RÞrvig VVS for at fÃ¥
De vil meget gerne sÊlge dig et anlÊg, men de vil ikke undersÞge hvad der er galt fÞrst

Vi tilkaldte RÞrvig VVS for at få renset en stoppet kÞkkenbrÞnd i vores sommerhus. De har der et par gange fÞr og kender efter eget udsagn anlÊgget godt.
Beskeden tilbage lÞd på at han ikke kunne finde nogen forstoppelse og heller ikke kunne finde ud af hvor kÞkkenbrÞnden var tilsluttet.
Han mente man kunne udbedre det for nogen tid ved at slamsuge, men tilfÞjede at det der skulle til var at lave et helt nyt anlÊg (til 45-50.000 kr).

Vi fik slamsuget, men havde problemet tilbage mindre end 24 timer senere.

Vi tilkalder en anden VVS'er, der kommer og undersÞger problemet og som på mindre end en halv time konstaterer at der er fedtpropper i rÞret fra brÞnden og at den desuden leder hen til en sivebrÞnd, som RÞrvig VVS - trods deres udsagn om at kende anlÊgget godt - aldrig havde opdaget eksistensen af. Den havde vÊret begravet i mere end 10 år.

Da jeg efterfÞlgende gÞr opmÊrksom på manglen ved arbejdet, får jeg ingen svar på spÞrgsmålet, bliver tiltalt nedladende og min kone bliver sågar involveret i mandens uforskammetheder.

Man kommer til at tÊnke på Basil fra Fawlty Towers ...

2017幎8月22日
自発的なレビュヌ

Ukompetent og utrovÊrdigt vvs-firma i RÞrvig

Vi hidkaldte RÞrvig-Hestehave VVS V/Martin Olsen til at reparere vores gulvvarmeanlÊg, da det ikke virkede lÊngere. Firmaet kunne ikke finde fejlen og brugte en hel uge på fejlfinding, men fjerne rumstyring i alle rum samt den åbne ekspansion, uden anlÊgget kom til at virke.
Da vi udtrykte bekymring for de mange timer der blev brugt og anlÊgget ikke virkede, fik vi et tilbud på 11.425,00 kr. for en omfattende forandring af anlÊgget, inklusiv de brugte timer til fejlfinding.
Firmaet lavede omforandringen af anlÊgget, men stadig uden at, det kom til at virke.
Da vi ikke mente firmaet kunne magte opgaven bad vi om regningen, hvorefter vi fik en regning på 37.888,75 kr. Fakturanr.: 3652 af den 20. 4. 2015.
BelÞbet ville vi naturligvis ikke betale, og sagen har efterfÞlgende vÊret for ankenÊvnet med syn og skÞn, hvor vi fik medhold i, at belÞbet var 11.025,00 kr. for hÞjt.
I dag står vi stadig med et anlÊg som ikke fungerer, som er ringere end fÞr vi hidkaldte firmaet, da rumstyring og ekspansion skal genetableres for ca. 25.000, 00 kr. ifÞlge syns og skÞnsmanden, samt regningen på 26.863,75 kr.

Vi kan derfor bestemt ikke anbefale nogen, at benytte RÞrvig-Hestehave VVS V/Martin Olsen.

2016幎3月13日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ