God, tryg, professionel oplevelse gennem et stÞrre kirurgisk indgreb pÃ¥ min hund, der skulle have lavet et nyt korsbÃ¥nd, samt sÞrget for at den lÞse knÊskal blev sat pÃ¥ plads og ikke kunne âsmutteâ me... ãã£ãšèŠã
5 - Meget tilfreds I Roskilde Dyreklinik mÞdes man med velvilje, tryghed , omsorg , tid til at lytte samt gode råd og frem for alt faglig dygtighed , viden og behandling. Tak for jer.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Roskilde bedste dyrlÊger . Mener den unge sÞde dyrlÊge hedder Freja, hun er utrolig sÞd,- og kompetent. Sygeplejersken Mette er ogsÃ¥ altid bare super, sÞd, glad. Alle er altid venlige og tilgodeser... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
5 - Meget tilfreds Trygt besÞg og grundig forklaring pÃ¥ procedure i forhold til at det er en udredning de laver pÃ¥ min kat. Der var bÃ¥de tid og ro til at fortÊlle muligheder for videre forlÞb ift. Hv... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Roskilde Dyreklinik Vi giver dig en individuel rådgivning og den bedste behandling. Når du kommer til os med dit kÊledyr giver vi dig en individuel rådgivning med udgangspunkt i dit kÊledyr. Vores dygtige dyrlÊger og veterinÊrsygeplejersker er her for fordi vi elsker dyr. Vie er opdaterede med den nyeste viden. Flere er internationalt uddannet.
SÞnderlundsvej 23, 4000, Roskilde, ãã³ããŒã¯
- klinik@roskildedyreklinik.dk
- www.roskildedyreklinik.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
korsbåndsoperation
Jeg har to gange fået min labrador opereret for sprÊngt korsbånd. Vi er begge gange blevet behandlet på en venlig og professionel måde
Fantastisk professionel behandling ogâŠ
Fantastisk professionel behandling og service i en akut situation med vores hund. Vi fÞlte os informeret og i trygge hÊnder. Meget positiv oplevelse.
God service
Der blevet hurtigt fundet en tid til min kat, der havde brug for at blive opereret.
Personalet var sÞde og imÞdekommende.
Katten blev fikset og er hjemme igen.
Kat og ejer er glade.
Jeg kan pÃ¥ det varmeste anbefale Roskilde Dyreklinik.linik.âŠ
Jeg kan på det varmeste anbefale Roskilde DyrlÊgerne
SÞnderlundsvej 23 Roskilde. Fantastiske venlig og stor omsorgsfulde hed for min kat. Jeg og min syge kat blev simpelthen mÞdt og taget godt imod på alle måder. Ingen ventetid for syge dyr, men vi aftalte et tidspunkt på dagen. En stor og varm tak til alle hos Roskilde dyrklinik.
Sonja Hansen 4000 Roskilde
Altid god behandling
Altid god behandling! Og modsat mange andre klinikker, opdigter man ikke sygdomme eller trÊkker et forlÞb unÞdigt ud! Tillige altid god og kompetent rådgivning!!!
SÃ¥ god en oplevelse at jeg nu overvejerâŠ
Så god en oplevelse at jeg nu overvejer at skifte dyrlÊge til Roskilde dyreklink. Stod med et akut problem op til weekenden og egen dyrlÊgen havde ikke tid fÞr mandag. Ringede til Roskilde dyreklinik og fik en akut tid.
Vores hund er generelt meget nervÞs, men dyrlÊgen havde et virkelig godt tag på hende, så hun var mere rolig end normalt. Jeg havde hold i ryggen så den sÞde sygeplejerske hjalp smilende til med at bÊre hund og udstyr ud i bilen selv om der var travlhed. Har nogen gange opfattelsen af at nogle dyrlÊger lÊgger lidt ekstra undersÞgelser til end nÞdvendig, det gjorde de ikke her. Ingen grund til sok eller forbinding, da det er bedre med frisk luft og jeg skal ikke tilbage medmindre der opstår problemer.
Empatisk, dygtig og Êrlig dyrlÊge!
Vi mÞder op en tidlig morgen ca. 30 minutter fÞr vi har tid. Vi bliver lukket ind i varmen med det samme personalet mÞder, så vi ikke skal stå ude i kulden.
Efter undersÞgelse af katten, siger dyrlÊgen tÞvende, at de godt kan give ham rÞntgen, men han vil nok ikke overleve at blive bedÞvet. Da jeg spÞrger om det vil vÊre en bedre lÞsning at få ham aflivet, så får jeg prompte svaret, at det vil det, men også en grundig forklaring på hvorfor det vil vÊre det bedste for katten. Ikke for os - men for katten!
Deres fokus er helt sikkert det rigtige sted!
SÞdeste vet sygepl og dygtig dyrlÊge
âHej det fra Roskilde dyreklinik, Tjalfe har bedt mig ringe, han savner sin morâ
Ã
rrh. Hos RO dyreklinik blev vi mÞdt af sÞde, venlige hÊnder. Prisen er indenfor gennemsnittet, vi fik fantastisk vejledning, og behandlingen var ligeledes helt i top!
De er en pengemaskine
De er en pengemaskine. Har brugt samlet 4.000 kr. hos dem, for en fejldiagnosticering, og de ville ikke engang undskylde, men forsÞgte kun at hive flere penge ud af mig. Hold jer langt vÊk fra dette sted.

Roskildedyreklinik ããã®åç
Super god behandling
Super god behandling - venlig dyrlÊge som ikke ligger fingre i mellem. De har stor fokus på ens dyr og dets bedste for Þje. De går mere op i behandlingen end indtjeningen, hvilket er rart da de derfor giver en råd efter hvad de synes er fair. Vores kat fik en rÞntgen, men dyrlÊgen gjorde opmÊrksom på at han ikke vurderede det som nÞdvendigt. Det var kun for vores egen ro i maven.
Professionel service af rigtig rareâŠ
Professionel service af rigtig rare mennesker, og så kommer man altid hurtig til.
Jeg er sÃ¥ tilfreds med den service viâŠ
Jeg er så tilfreds med den service vi får. Og jeg er helt tryg ved at min hund bliver behandlet der.
Venligt og meget kompetent personale
Venligt og meget kompetent personale.
Kan varmt anbefales.
Utrolig sÞde dyrlÊger ogâŠ
Utrolig sÞde dyrlÊger og veterinÊrsygeplejersker.
Professionel og omsorgsfuld behandling
Professionel og omsorgsfuld behandling, seriÞs og grundig undersÞgelse af min hund.
Fantastisk sted til vores to wufferâŠ
Fantastisk sted til vores to wuffer Ozzy og Dumle. Altid god og venlig betjening og en oprigtig kÊrlighed til dyrene
Rigtigt kompetent arbejde
Rigtigt kompetent arbejde. Vores hund fÞler sig tryk og vi bliver selv behandlet venligt.
Katten var tryg og god vejledning
Altid tilfreds med hjÊlpen jeg modtager
Professionel, supergod behandling som altid
Som altid professionel og supergod behandling af mine to katte til det årlige sundhedstjek