Roskildedyreklinik レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

God, tryg, professionel oplevelse gennem et stÞrre kirurgisk indgreb pÃ¥ min hund, der skulle have lavet et nyt korsbÃ¥nd, samt sÞrget for at den lÞse knÊskal blev sat pÃ¥ plads og ikke kunne “smutte” me... もっず芋る

5 - Meget tilfreds I Roskilde Dyreklinik mÞdes man med velvilje, tryghed , omsorg , tid til at lytte samt gode råd og frem for alt faglig dygtighed , viden og behandling. Tak for jer.

䌁業が回答したした

Roskilde bedste dyrlÊger . Mener den unge sÞde dyrlÊge hedder Freja, hun er utrolig sÞd,- og kompetent. Sygeplejersken Mette er ogsÃ¥ altid bare super, sÞd, glad. Alle er altid venlige og tilgodeser... もっず芋る

䌁業が回答したした

5 - Meget tilfreds Trygt besÞg og grundig forklaring pÃ¥ procedure i forhold til at det er en udredning de laver pÃ¥ min kat. Der var bÃ¥de tid og ro til at fortÊlle muligheder for videre forlÞb ift. Hv... もっず芋る

䌁業情報

1. 獣医

圓該䌁業による蚘述

Roskilde Dyreklinik Vi giver dig en individuel rådgivning og den bedste behandling. Når du kommer til os med dit kÊledyr giver vi dig en individuel rådgivning med udgangspunkt i dit kÊledyr. Vores dygtige dyrlÊger og veterinÊrsygeplejersker er her for fordi vi elsker dyr. Vie er opdaterede med den nyeste viden. Flere er internationalt uddannet.

優良

通垞1カ月以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 43ä»¶

レビュヌを曞く

Der blevet hurtigt fundet en tid til min kat, der havde brug for at blive opereret.
Personalet var sÞde og imÞdekommende.
Katten blev fikset og er hjemme igen.
Kat og ejer er glade.

2022幎4月1日
自発的なレビュヌ

Jeg kan på det varmeste anbefale Roskilde Dyreklinik.linik.

Jeg kan på det varmeste anbefale Roskilde DyrlÊgerne
SÞnderlundsvej 23 Roskilde. Fantastiske venlig og stor omsorgsfulde hed for min kat. Jeg og min syge kat blev simpelthen mÞdt og taget godt imod på alle måder. Ingen ventetid for syge dyr, men vi aftalte et tidspunkt på dagen. En stor og varm tak til alle hos Roskilde dyrklinik.
Sonja Hansen 4000 Roskilde

2022幎4月1日
自発的なレビュヌ

SÃ¥ god en oplevelse at jeg nu overvejer

Så god en oplevelse at jeg nu overvejer at skifte dyrlÊge til Roskilde dyreklink. Stod med et akut problem op til weekenden og egen dyrlÊgen havde ikke tid fÞr mandag. Ringede til Roskilde dyreklinik og fik en akut tid.
Vores hund er generelt meget nervÞs, men dyrlÊgen havde et virkelig godt tag på hende, så hun var mere rolig end normalt. Jeg havde hold i ryggen så den sÞde sygeplejerske hjalp smilende til med at bÊre hund og udstyr ud i bilen selv om der var travlhed. Har nogen gange opfattelsen af at nogle dyrlÊger lÊgger lidt ekstra undersÞgelser til end nÞdvendig, det gjorde de ikke her. Ingen grund til sok eller forbinding, da det er bedre med frisk luft og jeg skal ikke tilbage medmindre der opstår problemer.

2022幎3月25日
自発的なレビュヌ

Empatisk, dygtig og Êrlig dyrlÊge!

Vi mÞder op en tidlig morgen ca. 30 minutter fÞr vi har tid. Vi bliver lukket ind i varmen med det samme personalet mÞder, så vi ikke skal stå ude i kulden.
Efter undersÞgelse af katten, siger dyrlÊgen tÞvende, at de godt kan give ham rÞntgen, men han vil nok ikke overleve at blive bedÞvet. Da jeg spÞrger om det vil vÊre en bedre lÞsning at få ham aflivet, så får jeg prompte svaret, at det vil det, men også en grundig forklaring på hvorfor det vil vÊre det bedste for katten. Ikke for os - men for katten!
Deres fokus er helt sikkert det rigtige sted!

2021幎12月22日

De er en pengemaskine

De er en pengemaskine. Har brugt samlet 4.000 kr. hos dem, for en fejldiagnosticering, og de ville ikke engang undskylde, men forsÞgte kun at hive flere penge ud af mig. Hold jer langt vÊk fra dette sted.

2020幎12月21日
Roskildedyreklinik ロゎ

Roskildedyreklinik からの回答

Hej Jessica.
Vi er meget kede af, at du har fået den opfattelse af os. Du er meget velkommen til at ringe til os, så vi kan få talt det igennem.
Venlig hilsen Roskilde Dyreklinik

Super god behandling

Super god behandling - venlig dyrlÊge som ikke ligger fingre i mellem. De har stor fokus på ens dyr og dets bedste for Þje. De går mere op i behandlingen end indtjeningen, hvilket er rart da de derfor giver en råd efter hvad de synes er fair. Vores kat fik en rÞntgen, men dyrlÊgen gjorde opmÊrksom på at han ikke vurderede det som nÞdvendigt. Det var kun for vores egen ro i maven.

2020幎11月16日