Roskilde KÞreskole レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Virkelig god kÞreskole. Jeg havde CÃŒneyt, som kÞrelÊrer. Han hjalp mig hurtigt i mÃ¥l med kÞrekortet og bestod ogsÃ¥ begge prÞver i fÞrste forsÞg. Fik en helt fair mÊngde af ekstra kÞretimer, blev... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg havde Naeem som bÃ¥de teori- og kÞrelÊrer, og jeg bestod begge i fÞrste forsÞg. Undervisningen var grundig og var godt til at forklare, bÃ¥de i teorilokale og i bil. han var ogsÃ¥ rigtig god til... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mega fed kÞreskole med nogle gode friske lÊrer. Centralt lokaliseret. God teori undervisning uden det bliv alt for kedeligt men stadig effektivt.Godt forlÞb isÊr min kÞrelÊrer anees salin var jeg rig... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Kan kun anbefale Roskilde kÞreskole, havde Malik som kÞrelÊrer - teori online, men var jeg i tvivl om noget med teori, sÃ¥ hjalp han hver gang.!! Gav mig en god peptalk fÞr kÞreprÞven, sÃ¥ nervÞsiteten... もっず芋る

䌁業情報

過去12か月のレビュヌ数: 30ä»¶

レビュヌを曞く

Min oplevelse var således:

Min oplevelse var således:

Startede teori i slut 2019, startede kÞrsel i Febuar 2020, var fÊrdig med lovpakke i Maj, da fÞrste nedlukning kom.

Siden da havde jeg startet kÞrsel op igen mellem nedlukninger, og dumpede en kÞreprÞve i efterårsferien 2020.

Jeg havde det personligt ekstremt svÊrt i Corona-Danmark, og blev voldsomt deprimeret.

I 2021 fik jeg det en del bedre og i 2022 begyndte jeg kÞrsel for alvor igen, og i al den tid var der ikke et tidspunkt hvor min kÞrelÊrer (Anees Salin) havde mistet tålmodighed med mig. Jeg har også tabt 48kg siden 2019, og er gået igennem en kÊmpe personlig udvikling i mellemtiden.

2022幎4月29日
5぀星のうち5の評䟡

Roskilde kÞreskole kan klart anbefales

Roskilde kÞreskole kan klart anbefales ! Det har vÊret det bedste forlÞb med de bedste lÊrere ! Min teori lÊrer Rasmus der har vÊret super kompetent ! Og bedst af alt min kÞrelÊrer Anees som har vÊret super god til at lÊre fra sig! Han har formået at få selvtilliden helt i top så både teoriprÞve og kÞreprÞve blev bestået i fÞrste hug! De Aller varmeste anbefalinger her fra !

2022幎4月21日
5぀星のうち5の評䟡

Oplevelsen kunne ikke vÊre bedre!!

Alt er gået lige som det skulle fra starten. Tilmeldingen skete med det samme, ingen ventetid, så var jeg i gang. Fik en meget god teorilÊrer (Rasmus), som fik teoretisk lÊring til at vÊre sjovt og spÊndende. Der gik meget kort tid, så var teoriprÞven bestået. Alt det hårde arbejde på vejen var sammen med Anees, som er en fantastisk kÞrelÊrer. Anees er meget venlig og tålmodig, og man kan mÊrke et godt samarbejde og god skik kom man langt med sammen med ham. Efter lidt ekstra undervisning, så kom kÞrekortet fÞrste gang, og det var en kÊmpe lettelse. Kom slet ikke som et chok, da Roskilde KÞreskole har vÊret kompetente fra starten. Anbefaler det til alle der vil have en nem og sjov oplevelse med kÞrekortet tÊt på Roskilde Station. Igen, tusind tak!

2022幎4月12日

Fantastisk kÞreskole

Fantastisk kÞreskole! Jeg havde en super venlig teorilÊrer, en ualmindeligt dygtig instruktÞr til fÞrstehjÊlpskursuset og en fremragende kÞrelÊrer. Jeg havde Anees som kÞrerlÊrer, som var utrolig venlig, kompetent, tålmodig og pÊdagogisk. Jeg kan ikke andet end at anbefale ham som kÞrerlÊrer. Jeg dÞjede til sidst med meget nervÞsitet op til kÞreprÞve, hvor Anees håndterede det perfekt og gjorde mig klar til jeg til sidst fik kÞrekortet. Tak for en god oplevelse :)

2022幎3月18日
5぀星のうち5の評䟡

Jeg har vÊret sÃ¥ glad for mit forlÞb på

Jeg har vÊret så glad for mit forlÞb på Roskilde KÞreskole og min kÞrerlÊrer CÌneyt har vÊret så god. Han tager sig god til til at lÊre en alt det man skal vide og han er rolig og god til at lÊre fra sig! Har kunne få alle mine prÞver super hurtigt selvom der har vÊret corona.
Helt klar anbefaling til Roskilde kÞreskole og kÞrelÊreren CÌneyt!

2022幎3月2日

Super fed kÞreskole!

Super fed kÞreskole!
ImÞdekommende, hjÊlpsom og alle de ting man vil have i en kÞreskole, samt rigtig sÞde kÞrelÊrere, jeg havde Anees som kun gjorde mig mere selvsikker i min kÞrsel, og tog sig tid til at gå igennem de ting man selv synes man har brug for
10/10 kÞreskole

2022幎2月3日
5぀星のうち5の評䟡

jeg havde en rigtig god oplevelse med

jeg havde en rigtig god oplevelse med kÞreskolen og deres lÊrer jeg havde personligt CÌneyt og han lÊrte mig alt og klÊdte mig godt på til prÞverne Rasmus var også min teori lÊrer og var sindsygt sÞd og gjorde at det ikke var kedeligt alt i alt en super fin oplevelse her fra. :)

2022幎1月17日

Fremragende kÞreskole

Fremragende kÞreskole, og super god kÞrelÊrer CÌneyt! jeg har fået mit kÞrekort nu, og jeg kan takke denne kÞreskole. jeg fÞlte mig sikker bag rettet med min kÞrelÊrer CÌneyt.

Anbefalder stort!

2021幎12月27日
5぀星のうち5の評䟡

Ekstrem god kÞreskole og fantastisk kÞrelÊre CÌneyt!!

Jeg har i går bestået min kÞreprÞve og fået mit kÞrekort efter et forrygende og lÊrerigt forlÞb hos Roskilde KÞreskole. Jeg bestod både teori og kÞreprÞven i fÞrste forsÞg. Teoritimerne var gode og jeg blev godt gjort klar til teoriprÞven idet vi gennemgik forskellige scenarier i trafikken og snakkede om hvorfor de var vigtige at huske.
Jeg havde en fantastisk kÞrelÊre CÌneyt! Til hver kÞretime var han altid tålmodig, velforberedt, hjÊlpsom og god til at lÊre fra sig. Fra fÞrste kÞretime har han altid vÊret god til at fortÊlle hvad jeg skulle gÞre samt givet gode råd til hvad der er vigtigt at huske, hvilket var enormt betryggende da jeg var lidt nervÞs inden min fÞrste kÞretime. Samtidig gjorde han at jeg aldrig fÞlte mig utryg bag rattet. I takt med at jeg blev bedre til at kÞre, gjorde det også at jeg blev mere bevidst om hvad jeg skulle gÞre i forskellige situationer, hvor jeg stadig blev fortalt hvad jeg gjorde godt når jeg lige havde gjort det og hvad jeg skulle huske fremover. Det var rart og gjorde også at jeg huskede det. Selve kÞretimerne var godt varierende og jeg fik prÞvet at kÞre lidt rundt omkring og Þve de forskellige manÞvre, så jeg kunne lÊre vejene og manÞvrerne godt af kende inden min kÞreprÞve. Ved lektionerne var han også god til at teste mig ud fra veje vi tidligere havde kÞrt på og gennemgået for at se om jeg selv kunne gennemskue hvad jeg skulle huske på. Dette var også rart da det kan vÊre vigtigt til en kÞreprÞve. Hver kÞretime blev afsluttet med en overordnet gennemgang af kÞretimen og en snak om hvad jeg gjorde godt og hvad jeg skulle gÞre bedre eller hvad vi skulle Þve igen de efterfÞlgende kÞretimer. Derudover blev kÞretimerne altid aftalt i god tid. Ekstra bonus: nem bil at styre

Alt i alt: tak for et fremragende forlÞb fra en godt tilfreds elev. :)

2021幎12月21日

KUN GODE ORD HER FRA

KUN GODE ORD HER FRA
Jeg har fornyeligt fÊrdiggjort mit kÞrekort hos Roskilde kÞreskole, og det har bare vÊret en god oplevelse.
Med Malik som kÞrelÊrer har jeg ikke blot fået lÊrt at kÞre bil, men også fÞlt mig tryg samtidig.
Malik og Roskilde kÞreskole er absolut anbefaldelsvÊrdige

2021幎12月20日

En rigtig god kÞreskole

Jeg havde et rigtig godt forlÞb, med Anees som kÞrelÊrer og til teori. Han er rigtig god til at vejlede en og gÞr, at man får en behagelig oplevelse med at kÞre. Jeg bestod begge prÞver i fÞrste forsÞg. Kan helt klart anbefale Roskilde KÞreskole.

2021幎12月14日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス