Virkelig god kÞreskole. Jeg havde CÃŒneyt, som kÞrelÊrer. Han hjalp mig hurtigt i mÃ¥l med kÞrekortet og bestod ogsÃ¥ begge prÞver i fÞrste forsÞg. Fik en helt fair mÊngde af ekstra kÞretimer, blev... ãã£ãšèŠã
Jeg havde Naeem som bÃ¥de teori- og kÞrelÊrer, og jeg bestod begge i fÞrste forsÞg. Undervisningen var grundig og var godt til at forklare, bÃ¥de i teorilokale og i bil. han var ogsÃ¥ rigtig god til... ãã£ãšèŠã
Mega fed kÞreskole med nogle gode friske lÊrer. Centralt lokaliseret. God teori undervisning uden det bliv alt for kedeligt men stadig effektivt.Godt forlÞb isÊr min kÞrelÊrer anees salin var jeg rig... ãã£ãšèŠã
Kan kun anbefale Roskilde kÞreskole, havde Malik som kÞrelÊrer - teori online, men var jeg i tvivl om noget med teori, sÃ¥ hjalp han hver gang.!! Gav mig en god peptalk fÞr kÞreprÞven, sÃ¥ nervÞsiteten... ãã£ãšèŠã
Jernbanegade 3A, 4000, Roskilde, ãã³ããŒã¯
- info@roskildekoreskole.dk
- www.roskildekoreskole.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Kun gode oplevelser
Kun gode oplevelser. Teori undervisning man virkelig fik noget ud af. Også nogle virkelig gode kÞretimer isÊr med kÞrelÊren Anees.
Anees, Virkelig god kÞrelÊrer
Anees var min kÞrelÊrer, og var en virkelig god lÊrer, han var virkelig god til at forklarer regler, og hvordan man kÞrer. Han forklarede også meget tydeligt, og på en mÞde så man forstå de forskellige ting med det samme.
FANTASTISK KÃRESKOLE!!
FANTASTISK KÃRESKOLE!!! det hele er meget struktureret og de er meget tÃ¥lmodige med deres elever. Jeg har haft en meget god oplevelse med kÞreskolen og min kÞrelÊrer CÃŒneyt. Meget tilfreds
Kan helt klart anbefale Roskilde KÞreskoleâŠ
Kan helt klart anbefale Roskilde KÞreskole isÊr hvis du har Anees som kÞrelÊre, som både var min teori- og kÞrelÊrer.
God teorilÊrer da han virkelig fremhÊver de vigtige pointer man kan få gennem en teoritest i hans teoritimer.
Samt var det altid en fornÞjelse at vÊre ude at kÞre med ham, da han gÞr sådan at man fÞler sig tryg bag rettet, selvom hvis man havde lidt nerver på - FÞlte altid jeg blev en bedre billist efter hver kÞretime.
Alt i alt en god kÞreskole!
Dygtige og tålmodige-super godt
Jeg skiftede til Roskilde kÞreskole et godt stykke inde i mit forlÞb...
Jeg skiftede kÞreskole langt inde i mit forlÞb, efter at mig og min gamle kÞrelÊrer ikke helt matchede. Jeg fik Anees som kÞrelÊrer og det var bare en helt ny oplevelse af service. Anees var altid i godt humÞr, og der var altid stor fokus på det positive frem for det negative. Jeg endte med at gå hjem fra hver kÞrelektion med et smil på lÊben, også selvom jeg måske ikke lige havde kÞrt lige smukt hver gang.
Derudover så var processen meget hurtigt. Jeg kom på glatbanen og blot 2 uger efter sider jeg og har bestået kÞreprÞven. Der er stor fokus på kvalitet og hurtig service hos Roskilde kÞreskole og ikke mindst Anees, jeg ville klart anbefale Roskilde kÞreskole
Min oplevelse med Roskilde KÞreskoleâŠ
Min oplevelse med Roskilde KÞreskole har vÊret rigtig god. Min kÞrelÊrer Anees har vÊret god til at lÊre mig at kÞre bil på en god og behagelig måde. Thumbs up herfra
Et godt valg
Er meget glad for beslutningen om at gå hos Roskilde KÞreskole; god teoriundervisning, nemt at planlÊgge tider, og en rar lokation lige ved Roskilde St. Jeg har sÊrligt vÊret glad for min kÞrelÊrer Anees, som gjorde de praktiske lektioner til et trygt lÊringsmiljÞ med plads til at lave fejl - meget rolig, kompetent, og samtidig ret hyggelig at sidde i en bil med - fik både grint og lÊrt helt vildt meget! Bestod teoriprÞven og den praktiske prÞve fÞrste gang, kan kun anbefales :)
En kÞreskole som kan anbefales
En kÞreskole som kan anbefales! Teorien er klaret på ingen tid, og de går op i deres elever. Selve kÞretimerne er de også gode til at planlÊgge, isÊr hvis man har Anees som kÞrelÊrer. Jeg har vÊret meget glad for Anees, da han er meget rolig og tålmodig med sine elever. Han er meget venlig og professionel og lÊrer godt fra sig. Det har vÊret et dejligt forlÞb, og på kÞreskolen går de meget op i deres elever. Anees har både vÊret min teori- og kÞrelÊrer, og med hans hjÊlp og tålmodighed bestod jeg begge prÞver i fÞrste hug.
Hilsen en glad og tilfreds ny bilist :)
Roskilde KÞreskole kan helt klartâŠ
Roskilde KÞreskole kan helt klart anbefales.
Jeg har lige bestået min kÞreprÞve efter at have haft CÌneyt som kÞrerlÊrer. Han er uden tvivl den sÞdeste, gladeste og mest rolige person man kunne Þnske sig som kÞrerlÊrer. Han har vÊret kompetent og stÞttende igennem hele forlÞbet og har vÊret en så stor fornÞjelse at kÞre bil med.
Teoritimerne med Rasmus har også givet mig et rigtig godt indblik i hvordan jeg skal overfÞre det teoretiske til det praktiske.
Jeg har lige netop afsluttet mitâŠ
Jeg har lige netop afsluttet mit kÞrekort forlÞb hos Roskilde kÞreskole, og jeg er meget tilfreds med forlÞbet. Både den struktureret teoriundervisning, samt kÞreundervisning, hvor jeg havde CÌneyt som kÞrelÊrer, gjorde det muligt for mig at bestå, både teori-og den praktiske kÞreprÞve, i fÞrste forsÞg. Det har vÊret en rigtig god oplevelse at tage mit kÞrekort på Roskilde kÞreskole, og de har forberedt mig på at begive mig rundt på vejene, på en sikker måde. Jeg er meget tilfreds.
Hilsen en tilfreds bilist:)
God kÞreskole uden tvivl
God kÞreskole uden tvivl. Blev lovet forlÞbet tog 3-5 måneder og blev fÊrdig på 4 måned.
Kan kun sige man er heldig, hvis man får Anees som kÞrelÊrer. Han er nem at snakke med, god til at lÊre og generelt stille og rolig.
Desuden fik jeg min kÞrerprÞve allerede 2-3 uger efter min teoriprÞve.
Alt i alt en super god kÞreskole.
Alt for meget en pengemaskine
Alt for meget en pengemaskine! Jeg startede på deres 3 ugers intensive kÞrekort b som nu har taget 2 måneder. KÞrelektioner er blevet aflyst eller Êndret i sidste Þjeblik og jeg har selv skulle finde hen til kÞrelektionerne som ofte fandt sted i Taastrup eller Frederikssund.
Glimrende kÞreskole
Jeg havde CÌneyt som lÊrer, og han får 5/5 stjerner herfra. Undervisningen forlÞb klart og tydeligt, både teori og praktiske kÞretimer. Bestod begge prÞver i fÞrste forsÞg takket vÊre ham.
Kan klart anbefale Roskilde KÞreskole.
Virkelig utjekket lÊrer helt igennem en dårlig oplevelse
Jeg tog et lynkursus i håb om at få mit kÞrekort hurtigt. LÊreren er mega utjekket kommer altid for sent og alle ens teoritimer er på en computerskÊrm. Det er slet ikke optimalt og det endte alligevel med at tage tre måneder efter de havde lovet mig det ville tage hÞjst to.
De sagde til mig at jeg godt ville kunne nå det i sommerferien, men som man kan se i deres svar på denne anmeldelse blev min ansÞgning ikke blev godkendt og da det var meningen at kÞreskolen selv skulle hente den i deres postkasse ved borgerservice, måtte jeg vente i flere uger og til sidst selv hente den fordi kÞreskolen åbenbart var for inkompetent til at gÞre det selv.
Og ja som det også kan ses i svaret afviste jeg en teoriprÞve fordi jeg lige var startet i 2.g på gymnasiet hvor det er vigtigt at man mÞder op for at kunne fÞlge med grundet det massive niveauskifte derfor synes jeg det er nogle ret irrelevante argumenter at bruge.
Derudover står der også at jeg havde ren tavleundervisning hvilket er forkert jeg havde én tavleundervisning resten var på en computerskÊrm hvor lÊreren oven i kÞbet var utilgÊngelig det meste af tiden grundet kÞretimer.

Roskilde KÞreskole ããã®åç
Rigtig fin kÞreskole
Kan klart anbefale Anees, han har vÊret rolig men prÊcis under kÞretimerne.
Dejlig kÞreskole
Dejlig kÞreskole. Jeg havde både Anees som teori- og kÞrelÊrer, og han var supergod til at undervise og meget behagelig at kÞre sammen med. Han var meget rolig og opmuntrende, når jeg var nervÞs. Så alt i alt en fantastisk oplevelse.
StÊrk anbefaling:)
Jeg har lige fået mit kÞrekort idag og jeg kunne ikke vÊre mere glad for mit valg af kÞreskole. Teori-Undervisningen fungerede godt, og var ikke tÞrt som mange tror. Og min kÞrelÊrer Anees er virkelig god til sit arbejde. I og med at man er meget tryg ved siden af ham, da han er meget rolig. Han får en til at grine, samt griner han og laver lidt sjov med de små fejl man laver.
Derudover er de hurtige til at skaffe teori- og kÞreprÞver, trods Corona, sÃ¥ generelt har forlÞbet bare vÊret mega godtð
Bedste kÞreskole og bedste oplevelse
Jeg har vÊret rigtig glad for kÞreskole. Jeg kom rigtig hurtigt igennem ift. Mange andre Jeg kender. Rigtig god undervisning, gode lokaler og biler. Min kÞrelÊrer CÌneyt har vÊret rigtig god og ikke nedgÞrende hvis man lavede en fejl. Priserne er helt fin og super fair. Jeg ville helt klart anbefale roskilde kÞreskole, til alle andre.
Mega god kÞreskole
Jeg har lige fået mit kÞrekort og jeg kunne ikke vÊre mere glad for den kÞreskole som jeg har valgt. Undervisningen fungerede super super godt. Og min kÞrelÊrer cÌneyt har gjort et mega godt stykke arbejde, jeg har fÞlt mig tryg og så har min kÞrelÊrer taget stort hensyn til det jeg havde det lidt svÊrt ved.
Derudover er de hurtige til at skaffe teori- og kÞreprÞver, generelt har forlÞbet bare vÊret mega godtð