Virkelig god kÞreskole. Jeg havde CÃŒneyt, som kÞrelÊrer. Han hjalp mig hurtigt i mÃ¥l med kÞrekortet og bestod ogsÃ¥ begge prÞver i fÞrste forsÞg. Fik en helt fair mÊngde af ekstra kÞretimer, blev... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg havde Naeem som bÃ¥de teori- og kÞrelÊrer, og jeg bestod begge i fÞrste forsÞg. Undervisningen var grundig og var godt til at forklare, bÃ¥de i teorilokale og i bil. han var ogsÃ¥ rigtig god til... ãã£ãšèŠã
Mega fed kÞreskole med nogle gode friske lÊrer. Centralt lokaliseret. God teori undervisning uden det bliv alt for kedeligt men stadig effektivt.Godt forlÞb isÊr min kÞrelÊrer anees salin var jeg rig... ãã£ãšèŠã
Kan kun anbefale Roskilde kÞreskole, havde Malik som kÞrelÊrer - teori online, men var jeg i tvivl om noget med teori, sÃ¥ hjalp han hver gang.!! Gav mig en god peptalk fÞr kÞreprÞven, sÃ¥ nervÞsiteten... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
God oplevelse og nemt
Jeg er meget glad for kÞreskolen, det var meget enkelt. Jeg havde en mega god kÞrer lÊrer anees.
Bedre findes ikke
Kan anbefales!
Havde Nasir, super god kÞrelÊrer! Nemt at aftale tider samt teori, super godt overblik! Kan anbefales!
meget tilfreds.Det er den bedsteâŠ
meget tilfreds.Det er den bedste kÞreskole, jeg kan anbefale..Cuuyet er lÊreren, der fik mig til at få et kÞrekort
CÃŒneyt er den bedste kÞrelÊrerâŠ
CÌneyt er den bedste kÞrelÊrer nogensinde hjalp mig igennem hele vejen der er ikke noget at komme efter sindssygt god til at undervise og forklare. Ville helt klart anbefale Roskilde KÞreskole med CÌneyt som kÞrelÊrer. Fremragende arbejde!
Blandet fÞlelse...
Jeg har haft svÊrt ved at komme i kontakt med min kÞrelÊrer, samt kÞrelÊrer snakker i telefon i mens man kÞrer.
Jeg vil dog gerne give credit for at kunne få prÞver hurtigt.

Roskilde KÞreskole ããã®åç
Super god teori og kÞre timer medâŠ
Super god teori og kÞre timer med Nasir. blev undervist i alt det jeg kom op til teori og den praktiske prÞve, så bestod alt i fÞrste forsÞg.
5 ud af 5 stjerner
5 ud af 5 stjerner! Jeg kan varmt anbefale Roskilde KÞreskole. Rigtig betÊnksomme og gode kÞrelÊrere:) Jeg havde Anees som kÞrelÊrer, der simpelthen er så god til at lÊre fra sig og god til at finde kÞretider, som også passer med ens eget skema. Jeg bestod teori- og kÞreprÞve i fÞrste hug og blev lynhurtig fÊrdig med kÞrekortet efter genåbningen af kÞreskolerne - der gik kun 2 uger fra teoriprÞven var bestået til at jeg nu har kÞrekort:))
Jeg bestod bÃ¥de teori og den praktiskeâŠ
Jeg bestod både teori og den praktiske prÞve i fÞrste hug. Jeg har derudover haft en god oplevelse med min kÞrelÊrer Malik. Jeg kan anbefale kÞreskolen
God kÞreskole
Jeg oplevede et godt forlÞb og en fin kÞreskole. Der var styr på tingene, og Malik gjorde meget for at jeg var helt klar til kÞreprÞven.
Bestod både teori og kÞreprÞve
Bestod både teori og kÞreprÞve, fÞrste gang, kÞreskolen har styr på det hele, trods corona fik jeg både teori og kÞreprÞve virkelig hurtigt, malik er en humoristisk kÞrelÊrer som virkelig er glad for sit arbejde og gÞr en stor indstats for at man får bestået sine prÞver og skaber en glÊde ved at komme til kÞretimerne.
Fantastisk sted!!!!
Jeg har taget både bil og MC kort her. Super professionelt sted. med gode priser nye biler og styr på tingene. også har de bare et dejligt humÞr,.
De også gode til at tage sig tid til dem der har brug for lidt ekstra hjÊlp som mig.
De ville dig det bedste og ikke bare suge dine penge på ekstra timer.,
IsÊr Anees er en dygtig kÞrelÊrer. Fantastisk personlighed lÊkker bil. Også gÞr han dig bare glad.. Roskildes bedste kÞreskole!!!
Et MC kÞrekorts vÊrste mareridt
Uha hvor skal jeg starte, har brugt snart 8 måneder på at tage mit MC kÞrekort på Roskilde KÞreskole. Hele vejen igennem forlÞbet har der vÊret dårlig kommunikation mellem elver og kÞrelÊrer. NÊsten umuligt at få fat på ens kÞrelÊrer, når man skal bruge dem f.eks sender de mig til en teori prÞve i Vordingborg uden ens lektionsplan, uden mulighed for at få den da de holder sommerferie lukket.
NÃ¥r man vÊlger Roskilde KÞreskole gÃ¥r man ud fra man skal have MC kÞretimer i Roskilde... Nej nej.... man bliver sendt til Ãlby eller Lyngby, og det fÃ¥r man fÞrst besked om efter man har betalt belÞbet for MC kÞrekort, sÃ¥ man derved er lÃ¥st. SÃ¥ man skal beregne tid og penge pÃ¥ transport til de forskellige MC kÞretimelektioner...
dernÊst efter jeg har kÞrt mine 6 MC kÞretimelektioner, går der nÊsten 2 måneder fÞr jeg får en kÞretime op til en mulig kÞreprÞve. Så man glemmer helt hvordan det er at kÞre på en MC...
Roskilde KÞreskole kan stÊrkt anbefales!
Jeg har vÊret rigtig glad for mit forlÞb hos Roskilde KÞreskole, hvor eleven bliver taget godt imod fra start, med god teoriundervisning og gå på mod til at lÊre at kÞre bil. Det har vÊret en fornÞjelse. Jeg havde Malik som kÞrerlÊrer, som nemt lÊrer fra sig, således at nervÞsiteten dulmes og selvtilliden som billist når til tops. Kan helt klart anbefale ham som kÞrerlÊrer, og ikke desto mindre er hans tålmodighedsniveau hÞjt, således, at der er plads til fejl og man selv lÊrer at identificere dem.
Det har vÊret et helt igennem rigtig godt forlÞb, uden tvivl en kÞreskole som jeg vil give mine varmeste anbefalinger til!
Stor anbefaling!
Stor anbefaling!
God service og rådgivning hele vejen igennem!
KÊmpe anbefaling herfra!
Jeg bestod kÞreprÞven i fÞrste forsÞg efter et fantastisk forlÞb med en dygtig kÞrelÊrer, og god undervisning til teori.
Kan helt klart anbefales :D
KÊmpe anbefaling herfra!
Bestod den praktiske prÞve i dag, og hele forlÞbet har vÊret en fornÞjelse. Der bliver på Roskilde KÞreskole taget hensyn til eleven, og aftaler bliver indgået sammen. Jeg havde selv Malik som kÞrelÊrer og han kan VARMT anbefales!! Han formår at få en til at glÊde sig til at komme ud og kÞre, og gÞr at man lÊrer af sine fejl på en god og behagelig måde. KÊmpe anbefaling herfra!
TERRIBLE waste of time DO NOT EXCHANGE LIC. HERE
I tried to exchange my international license here and failed miserably to do so. I would call the instructor to get practical sessions arranged, but NEVER managed to even talk to him, my missed calls were never returned. The process was never explained properly, communication with the administrator was virtually non-existent. After they got my registration form from the Kommune, I got an ambiguous sms from them, I asked what to do next, they NEVER answered. Absolute waste of time unfortunately. Not sure if it was a language barrier or ignorance from their side of how the license exchange works for foreigners.
Supergod kÞreskole
Supergod kÞreskole
Jeg har vÊret rigtig glad for at tage mit kÞrekort hos Roskilde KÞreskole med Malik som kÞrelÊrer - det var en fornÞjelse!
Super godt forlÞb!
Jeg har netop bestået mit kÞreprÞve på Roskilde KÞreskole i dag, og har vÊret meget glad for forlÞbet. Jeg kom fra en kÞreskole i KÞbenhavn, hvor jeg desvÊrre havde haft en rigtig dårlig start på mine kÞretimer. Det dårlige forlÞb havde gjort, at jeg nÊsten havde mistet troen på, at jeg kunne lÊre at kÞre bil, men Malik fra Roskilde KÞreskole har vÊret super god til at genopbygge min selvtillid som bilist. Han har vÊret rolig, stÞttende og god til at lÊre fra sig. Jeg kan varmt anbefale ham som kÞrelÊrer :)
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã