Rubinati レビュー

TrustScore 5段階評価の3

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jura Z5 laten repareren. Prima gerepareerd met een jaar garantie op de reparatie. In het begin telefonisch wat lastig te bereiken maar men belt dezelfde dag nog terug. Mike liet ons de werkplaats zi... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Ik heb mijn Siemens EQ9 op 6 augustus ter reparatie aangeboden (reparatienr. 45602) en de volledige factuur vooraf betaald. Inmiddels is het bijna een maand later, meerdere beloftes over opleverdata z... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Wat een waardeloos bedrijf. 3 maanden geleden een machine besteld. Deze was nodig voor een beurs. Ophalen hoefde niet, hij zou op tijd bezorgd worden. Uiteindelijhk 4 dagen na afspraak, stond er 's... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Al jaren tevreden klant van rubinati. Bijna drie maanden geleden samen met vrienden koffiebonen besteld, Nu nog steeds niet geleverd. Vrienden hebben ook al 2 x gebeld. Zouden leveringsproblemen zi... もっと見る

企業情報

1. 小型家電修理業

当該企業による記述

Rubinati biedt een uitgebreid servicepakket op het gebied van koffiemachines, met als specialisme professionele technische ondersteuning. Onze technische dienst bestaat uit opgeleide vakmensen die op zorgvuldige én snelle wijze uiteenlopende defecten v...

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 34件

レビューを書く

Oplichters!!!!

1 ster is eigenlijk nog te veel voor dit bedrijf.

Eerst 3 maanden moeten wachten op ons koffiezet apparaat welke eigenlijk 3 dagen na betaling gereed zou zijn. Na meerdere keren bellen (communicatie vanuit hen hoef je niet op te rekenen) werden ze het denk ik zat en besloten ze ons maar een compleet ander apparaat te geven. Deze zouden ze opsturen maar ook dit gebeurde niet. Omdat we al zo lang moesten wachten ben ik het apparaat maar gaan halen. 2 dagen later kapt het apparaat ermee.

Terug naar de winkel met het apparaat om geld terug te vragen. Geen schijntje empathie vanuit de medewerker. Kon allemaal gebeuren werd er gezegd en wij moesten niet zo moeilijk doen. Maar goed het geld zou na 4 dagen worden terugbetaald.

U raadt het al.... 3 weken later nog geen cent terug gezien.

Laat je niet oplichten door dit bedrijf!!

2025年6月25日

Echt geen aanrader

Echt geen aanrader! Wij wachten nu al meer dan 4 maanden op ons koffieapparaat, hoe kan dat!? Anderhalf maanden geleden meer dan 500 euro betaald voor reparatie en drinken nog altijd koffie in café (wij zij allebei grote koffie drinkers). Meer dan 10 keer gebeld meer dan 10 geschreven en nog niets! Op de dag van betaling (1,5 maand geleden) hebben ze gezegd dat ze de volgende dag het apparaat zouden opsturen, dus niet!!! Ik ben het echt zat met zo een bedrijf! Zeer slechte reclame! Als ik in hun plaats zou zijn dan zou ik het apparaat in mijn eigen auto inladen en brengen. Ongelooflijk slechte service!!

2025年6月15日
5つ星のうち5の評価

We zijn prima geholpen door dit bedrijf

We zijn prima geholpen door de eigenaar en Mike de monteur. Onze koffiemachine (Siemens) was stuk en hebben contact met Rubinati gezocht, waar we netjes en vriendelijk te woord zijn gestaan. Ze hebben op ons verzoek netjes teruggebeld en uitleg gegeven. De machine is naar tevreden heid door dit bedrijf gemaakt. Wij vonden het een goede service.

2025年5月5日

Komen afspraken niet na

Komen afspraken niet na. Nauwelijks geen communicatie. Leveren het product niet op tijd of helemaal niet. Terugbetalingen nog steeds niet ontvangen. Iedere keer andere smoesjes. Ik heb er nu een jurist ervoor ingeschakeld. Begin er niet aan dit bedrijf is waardeloos, ga er niet mee in zee.

2025年4月19日
5つ星のうち2の評価

Slechte communicatie

In eerste instantie zeer tevreden met reparatie van de Jura machine. Maar nu ik aanspraak maak op de garantie periode, is er een waardeloze comunicatie van ontstaan. Zeer onprofessionele organisatie. Niet mee in zee gaan

2025年3月23日
5つ星のうち5の評価

Snelle reparatie van onze koffiemachine

Toen onze geweldige GAGGIA TITANIUM KOFFIEMACHINE
na LÁNGE JAREN INTENSIEF GEBRUIK wat kuren begon te vertonen, hebben wij in overleg met Ruben bij RUBINATI een andere machine aangeschaft, n.l. een DELONGHI MAGNIFICA S.
Van te voren hadden wij ons oog laten vallen op een aantal VÉÉL DUURDERE machines, maar Ruben verzekerde ons dat dit apparaat (voor onze behoeftes) uitstekend geschikt was en wij vielen van onze stoel vanwege de sympathieke prijs.
Vanaf het 1e moment viel het ons wel op dat het KOFFIEDIK BAKJE iedere x snel gevuld was met KOFFIEDIK én WATER zodat wij er iedere x als de kippen bij moesten zijn om OVERSTROMING te voorkomen.
Wij gingen er vanuit dat dit NORMAAL was en leegten de drab in de gootsteen.
Toen echter op zeker moment de afvoer en zelfs het riool niet meer doorliepen, vertelde de loodgieter (💰) dat dát inderdaad kwam door alle KOFFIEPRUT.
Via internet kwamen wij erachter kwamen dat dit een redelijk bekend euvel bij de MAGNIFICA is en namen contact op met RUBINATI.
Na mail en telefonisch overleg konden wij de machine vanuit Sassenheim bij hen brengen en hem (zoals -bij uitzondering-beloofd), na 1uur weer ophalen.
Zo gezegd, zo gedaan en inderdaad de machine -na nog een KOPJE KOFFIE- gerepareerd en onder GARANTIE meegekregen.
's Avonds en de volgende morgen 'getest' en ALLES PRIMA in ORDE ‼️
Heren van RUBINATI ........
héél 🩵telijk dank voor jullie GEWELDIGE SERVICE !!
Hoort zegt het voort 🎊🥳
E.B.M. KOOI/M.A.SWART ☕️

2025年3月11日
5つ星のうち1の評価

Heeft Rubinati financiële problemen?

Heeft Rubinati financiële problemen? Het lijkt er wel op. Doen ze maar wat? Dat lijkt er ook op! Na maanden van wachten op de machine reparatie, wat uiteindelijk volgens Rubinati niet gemaakt kon worden ??? hoe vreemd, nu maandenlang wachten op teruggave van de reparatiekosten. Nog steeds niets ontvangen,geen koffiemachine en geen geld. Niet mee in zee gaan!

2025年2月27日

een zooitje

een zooitje, solis machine half november aangeboden ter reparatie, binnen 2 dagen offerte en factuur( altijd boven de €200,00) vreemd,meteen betalen, ca 2 weken rep.tijd werdt aangegeven, elke 2 weken bellen iedere keer een andere smoes , uiteindelijk na 3 maanden opgehaald, incompleet, !!!!!, niet aan beginnen liegen alles bij elkaar!!!!!!

2025年2月21日

Rubinatie is veranderd

Mijn Solismachine heeft kuren
Ik maak via het internet reperatieverzoek aan en meld hier in het merk en type merk in en omschrijving van mijn verzoek . Stuur het verzoek door en heb dan ingeplande afspraakn. Ik neem vandaag vrij en ik rij vanuit almere naar utrecht enneenmaal aagekomen krijg ik een meneer te spreken die aangeeft dat zij mijn machine niet repareren omdat hik dacht dat het ging om een kleine mache terwijl ik dit duidelijk heb vermeldt. Als excuse geeft hij aan dat de solis een grote verbrading heedt en dat als hij dit moet verhelpen hij hiermee de heledag beIg Ou zijn wat dan een prijs vqn tussen de 1000 en 1500 euro zou kosten...sorry hoor . Niks dat ik voor niets vrij heb genomen wat mij geld kost en dat ik naar utrecht ben gereden op en neer zo 130 . kilometer... niets.. dit bedrijf was goed jarwn geleden .nu een bende oplichters... rubinati my ass.

2025年2月24日
5つ星のうち2の評価

Bijna 2 maanden wachten?

12 november de 2de offerte getekend en betaald.
Werd aangegeven dat de onderdelen in huis waren.
26 november een mail: we zijn u niet vergeten..........
Het is inderdaad vakantie geweest, maar hoor al die tijd niets meer.
Bijna 2 maanden terug???

2025年1月4日
5つ星のうち5の評価

I was part of the Rubinati expirience!

Beste Rubinati,
Na een verontrustend telefoontje van mijn kant over de staat van mijn MIELE inbouwkoffiemachine werd ik gisteren uitermate adequaat en behulpzaam te woord gestaan door monteur Mike. De telefoniste vond mijn vraag meer geschikt voor hem. En dat bleek een bijzonder goede keuze geweest te zijn. Mike nodigde mij uit om vandaag voor 12 uur maar even langs te komen. Dat is wellicht nog wel even tussendoor te doen, zo gaf hij aan. Ik vanuit Brabant en route naar Rubinati, waar ik samen met wat andere verzamelde klanten ontzettend aardig en kordaat tegemoet werd getreden, ‘heren voordat we alles voor de Kerst gaan oplossen’ eerst iets veel belangrijkers; wie wil er koffie?🙂. Dan ga ik meteen Mike eens even roepen voor u. Ik had de koffie nog niet in mijn handen of Mike kwam aan, keek eens naar de schade en gaf aan dat wel even te maken. Terwijl ik rustig doorsippend aan mijn cappuccino zat, vlogen de vaardige handen van Mike, langs, over, onder, achter het apparaat heen en voordat ik het wist was het gefixt.
‘Oh, maar ik zie nog een gebroken bak en een loshangend klepje voor de reiniging’ ging hij door, daar heb ik nog wel wat van liggen van een ingeruild apparaat en weg was tie weer. Om eenmaal terug meteen weer met een zodanige routine aan de gang te gaan, dat ik hem ernstig er van verdacht dit zelfs geblinddoekt te kunnen! Kortom mijn gehele bezoek heeft nog geen 30 minuten geduurd en alles was klaar! De pinpas storing werd met een tikkie betaal verzoek ter plekke opgelost en betaald. ‘ Zo, zal ik ook nog even het zware apparaat voor u in de auto zetten?’ en met een ontzettende tevreden grijns van mij onder begeleiding van zingende autobandjes reed ik weer huiswaarts. Eenmaal thuis, water erop, stekker erin en hoppa, de koffie geurde ons weer tegemoet.
Voor zover dat nog niet geregeld is bij jullie, nomineer ik Mike in ieder geval summa cum laude als medewerker van de maand!👍🏼
Met hartelijke dank, jullie hebben een prima bedrijf en ik weet al waar ik mijn service door ga laten verzorgen.
Met vriendelijke groet
Wilmar van Dop
Moerdijk, Noord- Brabant.

2024年12月19日

Onze 1e kennismaking

Onze 1e kennismaking, niet meer werkende Jura ena 4 gebracht voor reparatie.
Is dan even schrikken van de kosten voor herstel, maar niet doen is ook zonde.
Na reparatie was de klacht, soms veel verse gemalen koffie op lekbak.
Weer gebracht een zonder kosten naar gekeken en alles in orde, moest aan afstelling liggen.
Is nog wel een klein item, maar niet storend.
Geen kosten hiervoor berekend.
Na mijn eigen reinigings beurt ineens water in de koffieprut bak.
Weer kunnen brengen en 1,5 week later weer klaar zonder kosten. Wij zijn meer tevreden over hun, dan de Jura ena 4.
Die blijf je schoonmaken.

2024年10月31日
5つ星のうち5の評価

Vandaag binnengelopen met jura koffie…

Vandaag binnengelopen met jura koffie machine die stuk was door slecht onderhoud van ondergetekende!werd vriendelijk ontvangen door de nieuwe eigenaar die Kasper met het hoedje het probleem liet oplossen! Na bijna een uur werk heeft Kasper mijn machine weer als nieuw meegeven!!! Kosteloos binnen de garantie ik zeg top gedaan ! Super service dankje wel Kasper en de nieuwe eigenaar!

2024年10月23日

Reparatie Jura A7

Reparatie Jura A7. Vorig jaar mijn Jura gebracht ter reparatie. Toen voor 300 euro laten repareren waarbij de juragroep vervangen/gereviseerd was. Helaas 7 maanden later storing e8. Helaas was de haal en breng service niet beschikbaar dus heb ik 4 weken moeten wachten totdat ik de machine kon opsturen. Daar is er 3 weken niets meegedaan omdat ze een achterstand vanw erk hadden. Dus na 7 weken kwam Ruben tot de conclusie dat de machine aangekoekt en vies was en dat er wederom een nieuwe juragroep in moest. Na 7 weken de machine niet kunnen schoonmaken is deze zeker vies. Het viel dus niet onder de garantie.
Ik vind het erg bijzonder dat een machine na 7 maanden bij normaal reinigingsprogramma weer kapot gaat. Ik heb de machine opgestuurd naar Jura zelf en daar bleek dat werkelijk alles vervangen moest worden. Dat had vorig jaar al gemoeten. Dus voor hetzelfde bedrag is de machine nu wel vakkundig gerepareerd.
Dus nee, ze hebben niet uitgevoerd wat ze hadden moeten doen en hebben hun fout niet willen toegeven.
Absolute afrader dit bedrijf. breng je machine gewoon naar een officiele dealer, scheelt je een hoop negatieviteit.

2024年4月10日
5つ星のうち1の評価

Reparatie Sage Barista Express…

Reparatie van onze Sage Barista Express duurde ruim een maand, was erg duur en uiteindelijk niet goed uitgevoerd.

- De siliconen stoomring, een van de problemen die gerepareerd moest worden, was helemaal niet vervangen.
- Het stoompijpje, waar voor de reparatie niets mee aan de hand was, was nu ineens verstopt. Hoewel het ontkalken voor € 22,25 plus arbeidsloon op de factuur stond, kreeg ik het advies om de machine nogmaals te ontklalken. En toen deed hij het ineens dus het ontkalken is bij Rubinati gewoon niet gedaan.

Toen ik vroeg of Rubinati kon aantonen dat de andere reparaties dan wel echt waren uitgevoerd, werd de toon meteen erg defensief en werden mijn klachten afgedaan als 'gekakel'. Erg onbeschoft en dus een echte afrader.

2024年2月3日
5つ星のうち1の評価

Machine met een storing ter reparatie…

Machine met een storing ter reparatie aangeboden. Na "reparatie" heeft machine nog dezelfde storing. Nogmaals ter reparatie aangeboden waarop de reactie was dat zij deze machine niet kunnen repareren. Voorstel van nota bene Rubinati zelf om een deel van de factuur te crediteren wordt niet nagekomen. Inmiddels is mijn machine weggegooid door Rubinati wat ik dan ook maar met de leenmachine zal doen.

2024年4月30日

Top service.

Ik kom hier al jaren voor onderhoud, koffie en aanschaf. Afgelopen week heb ik door eigen lompigheid tijdens het schoonmaken van het zet unit een slangetje afgebroken. De volgende dag langs gereden met het unit ter beoordeling en is direct kosteloos en zonder problemen gerepareerd. Super geholpen door de vriendelijke medewerker achter de balie. Echt een aanrader.

2024年2月21日

Zeer tevreden

Zeer tevreden. 11 maanden na reparatie is er (weer) een sensor kapot gegaan. Binnen een week gerepareerd. Zonder gezeur en onder garantie. Eigenaar is direct maar eerlijk. Ikzelf kan dat waarderen. Breng er de vogende keer weer mijn machine heen zonder twijfel. Raad hun aan.

2024年2月22日
5つ星のうち5の評価

Het bestaat nog; geen kosten in rekening gebracht!
Onze Jura heeft al verschillende servicebeurten gehad. Nu gebracht voor gekke melding in display.
Bij onderzoek is niets gevonden. Weer op kunnen halen zonder dat we een rekening ontvingen. Geweldige service en nog eens snel ook.

2024年2月12日

Trustpilot エクスペリエンス