Er generelt tilfreds med Runa, det er dog ogsÃ¥ yderst sjÊldent jeg har gjort brug af mine forsikringer. Men er sgu lidt i chok over at vi nu har renoveret hus fra 1970'erne og skiftet ALT i huset,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Den dårligste oplevelse jeg har haft med Runa, hvor jeg har vÊret kunde i mere end 30 år. Jeg gider ikke kÊmpe med et forsikringsselskab, men jeg overvejer, om jeg fortsat skal vÊre kunde.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har vÊret kunde hos Runa i noget der ligner 15Ã¥r. Fuld tilfreds med bÃ¥de kundeservice, prisen og dÊkning. Har desvÊrre haft behov for at bruge mine forsikringer et par gange. Og der har altid vÊret hu... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi oplevede en solid totalservice fra Runa Forsikring (LB), da vores tagryg var blÊst af under den seneste storm i april 2026). En simpel anmeldelse pÃ¥ nettet og alt blev derefter hÃ¥ndteret super pr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Runa Forsikring er sat i verden for at passe på vores medlemmer og skabe fornuftige lÞsninger til dem. Vi har ikke alle mulige aktionÊrer. I stedet har vi hinanden, og det er en god ide at vÊre medlemsejet, hvis du spÞrger os. Sammen med forsikringsgrupperne LÊrerstandens Brandforsikring og Bauta Forsikring udgÞr Runa Forsikring forsikringsfÊllesskabet LB Forsikring A/S. Vi er Danmarks fjerde stÞrste forsikringsselskab på det private forsikringsmarked, og vi er kendetegnet ved at have meget tilfredse medlemmer. I flere år i trÊk har vi ligget i top i en kundetilfredshedsundersÞgelse foretaget af EPSI. Runa Forsikring blev stiftet i 1989 som en udspringer af LÊrerstandens Brandforsikring og henvender sig til medlemmerne af udvalgte faglige organisationer, Forbrugsforeningen og kunder i Lån & Spar. FÊlles for alle grupper var, at de gerne ville have de samme gode fordelagtige forsikringer som lÊrerne. Vi forsikrer både studerende, nyuddannede og dig, der blev fÊrdig for mange år siden. Lad os hjÊlpe dig, hvis du er i tvivl om, hvordan du kommer i fornuftigt selskab hos os. Og vi forsikrer selvfÞlgelig også din familie. Se om du kan blive medlem her https://www.runa.dk/bliv-medlem. Når det går godt, får loyale medlemmer penge tilbage fra Runa Forsikring. Som medlemsejet forsikringsfÊllesskab arbejder pengene for medlemmerne selv, og derfor er det også loyale medlemmer, der skal mÊrke, når det går godt. Det, synes vi, er fornuftigt. Du kan finde mere information om Runa Forsikring på https://www.runa.dk/om.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

Amerika Pl. 15, 2100, KÞbenhavn, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Urolig venlig betjening og hurtig sagsbehandling

Runa Forsikring ããã®åç
Der er altid taget hånd om vores problemer. SÞde og rare mennesker i telefonen

Runa Forsikring ããã®åç
Runa Forsikring fremstår som et selskab med alvorligt manglende gennemsigtighed. Det er tydeligt, at fokus ikke ligger på at hjÊlpe kunderne, men på at maksimere indtjening. Kommunikation er uklar, processer er uigennemskuelige, og man efterlades med en oplevelse af, at det er en kamp at få den hjÊlp, man både forventer og har krav på.
Det er skuffende at opleve, hvordan et forsikringsselskab som netop burde vÊre en tryghed, i stedet fÞles som en modpart. Runa lever ikke op til det ansvar, der fÞlger med deres erhverv.

Runa Forsikring ããã®åç
Vi oplevede en solid totalservice fra Runa Forsikring (LB), da vores tagryg var blÊst af under den seneste storm i april 2026). En simpel anmeldelse på nettet og
alt blev derefter håndteret super professionelt, fra skadesvurdering, til afdÊkning midt om natten, og til reparation tidlig formiddag nÊste dag. Det virkede bare og vi kunne sove roligt om natten tak for det :-)

Runa Forsikring ããã®åç
Vi anmeldte en mindre stormskade og fik hurtigt svar med tilbud om erstatning.

Runa Forsikring ããã®åç
Nem udfyldning af formular og vedhÊftning af dokumenter samt hurtigt og fin behandling af skade.

Runa Forsikring ããã®åç
Da jeg bor på landet, er det godt at jeg frit kan vÊlge et autovÊrksted, og dermed vÊlge et autovÊrksted i den nÊrmeste landsby

Runa Forsikring ããã®åç
Virkelig god service og meget venlig betjening

Runa Forsikring ããã®åç
Mega hurtig sagsbehandling, fine og grundige besvarelser, masser af tillud til kunden

Runa Forsikring ããã®åç
Min sag blev meget hurtig behandlet og jeg fik min erstatning . Jeg er sÃ¥ glad for dem. Kan varmt anbefales âïžâïžâïžâïžâïž

Runa Forsikring ããã®åç
Jeg har fået god behandling ifht både ombooking af rejse grundet Êndrede anbefalinger fra udenrigsministeriet og ifht sygdom på ferien.

Runa Forsikring ããã®åç
Fremragende, professionel kunderådgivning og sagsbehandling.
Jeg har vÊret kunde hos Runa i mange år - og de gange jeg har vÊret i kontakt med dem, har det hver gang vÊret en fornÞjelse.

Runa Forsikring ããã®åç
Jeg har haft Runa som forsikring i mange år og jeg har aldrig haft en dårlig oplevelse.
De er super hjÊlpsomme og yderst rimelige i sagsbehandling - om man er blevet pålÞbet af et vildsvin i Sverige eller bidt af en kat i Tyrkiet. Jeg har altid vÊret super tilfreds!
10/10 ville anbefale Runa, som er et af de få forsikringsselskaber, der virker til at vÊre til for deres kunder.
Tak for jer

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã