Runa Forsikring レビュヌ

2,180
TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Er generelt tilfreds med Runa, det er dog ogsÃ¥ yderst sjÊldent jeg har gjort brug af mine forsikringer. Men er sgu lidt i chok over at vi nu har renoveret hus fra 1970'erne og skiftet ALT i huset,... もっず芋る

䌁業が回答したした

Den dårligste oplevelse jeg har haft med Runa, hvor jeg har vÊret kunde i mere end 30 år. Jeg gider ikke kÊmpe med et forsikringsselskab, men jeg overvejer, om jeg fortsat skal vÊre kunde.

䌁業が回答したした

Har vÊret kunde hos Runa i noget der ligner 15Ã¥r. Fuld tilfreds med bÃ¥de kundeservice, prisen og dÊkning. Har desvÊrre haft behov for at bruge mine forsikringer et par gange. Og der har altid vÊret hu... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi oplevede en solid totalservice fra Runa Forsikring (LB), da vores tagryg var blÊst af under den seneste storm i april 2026). En simpel anmeldelse pÃ¥ nettet og alt blev derefter hÃ¥ndteret super pr... もっず芋る

䌁業情報

1. 保険代理店

圓該䌁業による蚘述

Runa Forsikring er sat i verden for at passe på vores medlemmer og skabe fornuftige lÞsninger til dem. Vi har ikke alle mulige aktionÊrer. I stedet har vi hinanden, og det er en god ide at vÊre medlemsejet, hvis du spÞrger os. Sammen med forsikringsgrupperne LÊrerstandens Brandforsikring og Bauta Forsikring udgÞr Runa Forsikring forsikringsfÊllesskabet LB Forsikring A/S. Vi er Danmarks fjerde stÞrste forsikringsselskab på det private forsikringsmarked, og vi er kendetegnet ved at have meget tilfredse medlemmer. I flere år i trÊk har vi ligget i top i en kundetilfredshedsundersÞgelse foretaget af EPSI. Runa Forsikring blev stiftet i 1989 som en udspringer af LÊrerstandens Brandforsikring og henvender sig til medlemmerne af udvalgte faglige organisationer, Forbrugsforeningen og kunder i Lån & Spar. FÊlles for alle grupper var, at de gerne ville have de samme gode fordelagtige forsikringer som lÊrerne. Vi forsikrer både studerende, nyuddannede og dig, der blev fÊrdig for mange år siden. Lad os hjÊlpe dig, hvis du er i tvivl om, hvordan du kommer i fornuftigt selskab hos os. Og vi forsikrer selvfÞlgelig også din familie. Se om du kan blive medlem her https://www.runa.dk/bliv-medlem. Når det går godt, får loyale medlemmer penge tilbage fra Runa Forsikring. Som medlemsejet forsikringsfÊllesskab arbejder pengene for medlemmerne selv, og derfor er det også loyale medlemmer, der skal mÊrke, når det går godt. Det, synes vi, er fornuftigt. Du kan finde mere information om Runa Forsikring på https://www.runa.dk/om.

Et forsikringsselskab med mening

すべおのレビュヌ

(2,180)

過去12か月のレビュヌ数: 130ä»¶

レビュヌを曞く

Kan varmt anbefalde runa forsikring

Kan varmt anbefalde runa forsikring. Vi fik alt de hjÊlp vi behÞvede i god tid og personale er venlig og hjÊlpsom.

2026幎6月23日

Hej Azar

Mange tak for din anmeldelse, og dit medlemskab hos Runa Forsikring. Vi er meget glade for at hÞre, at vi kunne give jer den hjÊlp, I havde brug for.
Vi håber, at i har lyst til at vÊre en del af vores fÊllesskab i mange år endnu.

Jeg Þnsker jer en rigtig god dag.

Sofie, Marketingafdelingen

Dårlig rådgivning og kort varsel

Jeg har nu vÊret kunde hos Runa Forsikring i 1 år og er steget 35% på min bil forsikring, jeg har aldrig haft en skade/aldrig anmeldt en skade til dem. Jeg kender selv andre der har samme bil og er i samme selvskab, men kun er steget 12 %. Jeg forstår at der er prisstigning på alle forsikringer, men 35% allerede efter 1 år er for voldsomt. De sender en ny regning 14 dage fÞr den bliver opkrÊvet. Virkelig dårligt selskab. Hold jer langt vÊk fra det.

2026幎6月1日

Hej Christian

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi forstÃ¥r godt, at en prisstigning pÃ¥ 35 % kan opleves som markant – isÊr hvis du ikke har haft skader. Der indgÃ¥r dog mange faktorer i risikovurderingen, blandt andet oplysninger om bilen, fÞrerens/fÞrernes alder samt postnummer. Derfor er det desvÊrre ikke muligt at sammenligne priser eller prisstigninger direkte mellem forskellige medlemmer, da selv smÃ¥ forskelle i oplysninger kan pÃ¥virke prisen.

Hvis en forsikring stiger ud over den almindelige indeksering, er vi forpligtet til at varsle prisÊndringen. I sådanne tilfÊlde sender vi altid et varslingsbrev i god tid, så du har mulighed for at tage stilling til den nye pris.

Vi kender ikke til den konkrete sag her, men du er meget velkommen til at kontakte os direkte hvis du har spÞrgsmål til prisstigningen.

Du Þnskes en rigtig god dag.

Michelle, Servicecenteret

God service og hurtig tilbagemelding

God service og hurtig tilbagemelding

2026幎6月12日

Hej Ike

Mange tak for de fem stjerner.

Det glÊder mig at lÊse, at du har fået god service og hurtig tilbagemelding. Vi vÊrdsÊtter, at du har valgt os som dit forsikringsselskab, og vi håber, at du Þnsker at fortsÊtte med at vÊre en del af vores fÊllesskab i fremtiden.

Annasofie, Marketingafdelingen

Super god service og hurtig

Super god service og hurtig skadesbehandling. Medarbejderne er utrolig imÞdekommende, empatiske og hjÊlpsomme selv i livets lidt svÊre situationer.

Hej Mona

Mange tak for din fine anmeldelse af os her på Trustpilot.

Det glÊder mig at lÊse, at du har fået god service og hurtig skadesbehandling, da vi altid bestrÊber os efter at give jer medlemmer den bedst mulige oplevelse, omend det handler om rådgivning, behovsafdÊkning eller skadebehandling.

Tak fordi du er medlem af Runa Forsikring. Vi håber, du vil vÊre en del af fÊllesskabet mange år endnu.

Annasofie, Marketingafdelingen

Jeg har kun haft gode samtaler i gang

Jeg har kun haft gode samtaler i gang med Runa. Altid fået svar på mine spÞrgsmål. Det tog lidt tid at få behandlet sagen, men alt er fixet nu.

Hej Bo

Tusind tak for din anmeldelse af Runa Forsikring, og tak fordi du har valgt os som dit forsikringsselskab. Vi håber, at du har lyst til at vÊre en del af vores fÊllesskab i mange år endnu.

Annasofie, Marketingafdelingen

Vi har alle vores forsikringer hos

Vi har alle vores forsikringer hos Runa. Da vi kÞbte vores Tesla forsikrede vi den også hos Runa. Vi tilvalgte glasforsikring på. DesvÊrre var vi dengang uheldige et par gange, og måtte melde 4 glas skader indenfor 2 år.
Siden da har vi ikke haft yderligere glasskader. Hele formålet med glasdÊkningen er, at når man har skader så bliver man ikke bonusbelastet. Runa har så valgt at notere vores skader som bonusbelastende. Det har så betydet, at INGEN andre selskaber ville give os forsikring og vi var tvunget til at forblive kunder. Heldigvis lavede Gavmild en individuel vurdering og kunne godt se, at det ingen mening gav og at vi bare var blevet bondefanget.

Hej Emina

Tak for din anmeldelse af Runa Forsikring.

Jeg er ked af at hÞre omkring din oplevelse med dine sager og det videre forlÞb.

Jeg kender ikke til den konkrete situation, men du er meget velkommen til at kontakte os på trustpilot@lb.dk med dine kontaktoplysninger og vi vil herefter kontakte dig, hvis du vil drÞfte sagen med os. Så sÞrger jeg for, at du bliver kontaktet hurtigst muligt herefter.

Du Þnskes en god dag.

Hanne, Skadeafdelingen

Hurtigt behandling af skaden på vores bil!

2026幎6月8日

Hej Jesper

Sofie, Marketingafdelingen

Utrolig glad for den måde Runa har

Utrolig glad for den måde Runa har tacklet diverse skadesanmeldelser og isÊr i den stÞtte, da vi var strandet grundet krigen i Iran - her fik vi langt bedre dÊkning end hvad vi har hÞrt fra andre i samme situation. Vi blev mÞdt med omsorg, da vi havde brug for det. Mine varmeste anbefalinger

2026幎6月2日

Hej

Mange tak for din fine anmeldelse af os her på Trustpilot.

Det glÊder mig at lÊse, da vi altid bestrÊber os efter at give jer medlemmer den bedst mulige oplevelse, omend det handler om rådgivning, behovsafdÊkning eller skadebehandling.

Anmeldt skade - Glad og tilfreds med forlÞb

NÊsten lige blevet kunde hos Runa forsikring og fik desvÊrre en skade pÃ¥ vores klogeplade. Tog et Þjeblik at anmelde skaden og fik et par dage efter en mail om skaden var godkendt og hvad de skulle bruge. Alt er ordnet og pengene er pÃ¥ vej pÃ¥ min konto 😊 Nemt og ligetil, meget tilfreds 😊

2026幎6月2日

Hej Trine

Nemt at anmelde skade

Nemt at anmelde skade. God anbefaling af vÊrksteder.

2026幎3月30日

Hej Preben

Runa ringer ikke tilbage

Har forsÞgt at lave telefonmÞde for at får et forsikringstilbud 2 gange, hvor jeg har fået SMS bekrÊftelse på at blive ringet op en specifik dag med 30 minutters tidsinterval.
Får SMS med husk vi ringer til dig i morgen, men ingen af de 2 bekrÊftede datoer er der blevet ringet op.
Bliver dog ringet op på vilkårlige dage efter, men på tidspunkter hvor jeg ikke har mulighed for at snakke, og man sidder jo hedder ikke med eksisterende forsikrings dÊkninger ved hånden hele tiden.

Hej

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Det er bestemt ikke den service, vi Þnsker at give, og vi forstår godt, at det er frustrerende at have aftalte opkald, som ikke bliver overholdt, samtidig med at du bliver kontaktet på tidspunkter, der ikke passer dig.

Vi vil meget gerne fÞlge op på sagen og sikre, at du får den aftalte kontakt på et tidspunkt, der passer dig.

Hvis du fortsat er interesseret i at få et telefonmÞde med os, er du meget velkommen til at sende en mail til trustpilot@lb.dk med dine kontaktinformationer og nogle tidspunkter der passer, så sÞrger jeg for at din henvendelse sendes til en kollega i rette afdeling, der kan ringe dig op.

Jeg Þnsker dig en god dag.

Simone, Servicecenter

Smidig og hurtig behandling

Hej Henrik

Mange tak for de fem stjerner.

Det glÊder mig at lÊse, at du har fået smidig og hurtig behandling. Vi vÊrdsÊtter, at du har valgt os som dit forsikringsselskab, og vi håber, at du Þnsker at fortsÊtte med at vÊre en del af vores fÊllesskab i fremtiden.

Annasofie, Marketingafdelingen

Utrolig hurtig ekspedition og hjÊlp

Utrolig hurtig ekspedition og hjÊlp af meget venlig person i forbindelse med min anmeldelse af skade.
Sagen blev effektivt ordnet i lÞbet af ingen tid. Tak.

2026幎5月20日

Hej Niels

Mange tak for de fem stjerner.

Det glÊder mig at lÊse, at du har fået hurtig ekspedition og hjÊlp. Vi vÊrdsÊtter, at du har valgt os som dit forsikringsselskab, og vi håber, at du Þnsker at fortsÊtte med at vÊre en del af vores fÊllesskab i fremtiden.

Nem og hurtig hjÊlp.

Hej Gitte

Der var en gang.....

Der var en gang hvor, når man blev ringet op af en forsikringsmÊgler fra en konkurrent og man fortalte man var forsikret hos Runa, at vedkommende nÊrmest lagde på med det samme. Sådan er det ikke mere, og når vores forsikringer er steget med over 50% (22k - 34k) på bare 4 år, så er det ikke svÊrt at finde nogen der er billigere og bedre.

Efter mere end 10 år som kunde, og i alt 2 anmeldte skader, bliver det dermed et kedeligt farvel, da spÞrgsmål til prisen hurtigt blev affejet. Vi siger farvel og tak.

2026幎5月18日

Hej Nikolaj

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot

Jeg kan godt forstå, at en stigning fra 22.000 kr. til 34.000 kr. over få år kan få jer til at stille spÞrgsmål ved, om I fortsat får den vÊrdi og tryghed, I forventer. Derfor er det også Êrgerligt at lÊse, at I oplevede, at jeres spÞrgsmål til prisen blev affejet.

Priserne pÃ¥ forsikringer er de senere Ã¥r steget mange steder i branchen som fÞlge af markant hÞjere skadesomkostninger, inflation samt dyrere reservedele, reparationer og erstatninger. Hos os bliver priserne fastsat ud fra risiko og de samlede skadeudgifter – ikke ud fra hvor lÊnge man har vÊret kunde eller hvor fÃ¥ skader man har haft.
Du er meget velkommen til at kontakte os på trustpilot@lb.dk såfremt du Þnsker din sag gennemgået igen

Som medlemsejet selskab har vi heller ingen aktionÊrer, og vores mål er at sikre en sund og fair forretning for alle medlemmer på den lange bane.

Når det er sagt, er det selvfÞlgelig Êrgerligt, at I vÊlger at sige farvel efter mere end 10 år hos os.

Mvh.
Tobias, Servicecenteret

Dygtige sagsbehandlere!i handlede hurtigt og var meget lydhÞre

i handlede hurtigt og var meget lydhÞre over klage for udfÞrt reparation ved indbrud.

2026幎5月12日

Hej Susanne

Hurtig og god kommunikation

Hurtig og god kommunikation, tak til RUNA for god service

2026幎5月15日

Hej Johnni

Mange tak for de fem stjerner.

Det glÊder mig at lÊse, at du har fået hurtig og god kommunikation. Vi vÊrdsÊtter, at du har valgt os som dit forsikringsselskab, og vi håber, at du Þnsker at fortsÊtte med at vÊre en del af vores fÊllesskab i fremtiden.

Jeg har nu vÊret kunde hos runa i 1 Ã¥r

Jeg har nu vÊret kunde hos runa i 1 år og er allerede varslet prisstigning på 35% på min bil forsikring tiltrods for vi i husstanden ikke har haft en skade. Jeg forstår at der sker indeks reguleringer, men en prisstigning på 35% allerede efter 1 år er for voldsomt. Alle forsikringer bliver nu skiftet til andet selskab.

2026幎5月9日

Hej Frederik

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi forstår fuldt ud, at en prisstigning på 35 % kan fÞles voldsom, isÊr når der ikke har vÊret nogen skader i husstanden. Prisen på en kaskoforsikring fastsÊttes ud fra flere faktorer, blandt andet biltype, alder, bopÊl og den samlede risikovurdering. Disse forhold kan Êndre sig over tid, og derfor justerer vi lÞbende vores priser, så de afspejler den korrekte risiko.

Vi er naturligvis Êrgerlige over, at prisstigningen har betydet, at du har valgt at flytte dine forsikringer, men vi har fuld forståelse for, at pris også har stor betydning i valget af forsikringsselskab.

Tak fordi du tog dig tid til at give os feedback.

Du Þnskes en rigtig god dag.

Michelle, Servicecenter

God service og hurtig behandling.

God service og hurtig behandling.

2026幎4月30日

Hej Bo

Mange tak for de fem stjerner.

Det glÊder mig at lÊse, at du har fået god service og hurtig behandling. Vi vÊrdsÊtter, at du har valgt os som dit forsikringsselskab, og vi håber, at du Þnsker at fortsÊtte med at vÊre en del af vores fÊllesskab i fremtiden.

Pengemaskine uden menneskeligt syn

Det er desvÊrre den gamle fortÊlling om forsikringsselskaber som, via egen fortolkning af betingelserne, viger uden om deres ansvar for at dÊkke forsikringsskader.
Senest har der vÊret en behandlingstid på 2 måneder for en skade pådraget af SOS International som deres samarbejdspartner.
Aldrig er det den samme medarbejder man kommer i kontakt med, så ens sag skal dels forklares hver gang man er i kontakt med dem og samtidig skal vÊre medarbejder bruge tid på at sÊtte sig ind i sagen.

Derudover er begrebet kundeservice og hjÊlpsomhed en saga blot - man henvises hele tiden til hjemmeside eller anden medarbejder.

Ved spÞrgsmål til medarbejderens egen forsikring, fortÊller 8 ud af 10, at de ikke er forsikret via Runa, deres egen arbejdsgiver. Det fortÊller mig mere end disse ord kan beskrive.

Jeg vil ALDRIG anbefale Runa til min vÊrste fjende eller blot overveje at bruge dem igen, om så alle forsikringer var gratis.

2026幎4月30日

Hej Rasmus

Tak for din henvendelse.

Vi beklager, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse i din kontakt med os.

Vi beklager de gener, du måtte have oplevet, og takker for, at du har gjort os opmÊrksomme på situationen.

Annasofie, Marketingsafdelingen