Runa Forsikring レビュヌ

2,180
TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Er generelt tilfreds med Runa, det er dog ogsÃ¥ yderst sjÊldent jeg har gjort brug af mine forsikringer. Men er sgu lidt i chok over at vi nu har renoveret hus fra 1970'erne og skiftet ALT i huset,... もっず芋る

䌁業が回答したした

Den dårligste oplevelse jeg har haft med Runa, hvor jeg har vÊret kunde i mere end 30 år. Jeg gider ikke kÊmpe med et forsikringsselskab, men jeg overvejer, om jeg fortsat skal vÊre kunde.

䌁業が回答したした

Har vÊret kunde hos Runa i noget der ligner 15Ã¥r. Fuld tilfreds med bÃ¥de kundeservice, prisen og dÊkning. Har desvÊrre haft behov for at bruge mine forsikringer et par gange. Og der har altid vÊret hu... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi oplevede en solid totalservice fra Runa Forsikring (LB), da vores tagryg var blÊst af under den seneste storm i april 2026). En simpel anmeldelse pÃ¥ nettet og alt blev derefter hÃ¥ndteret super pr... もっず芋る

䌁業情報

1. 保険代理店

圓該䌁業による蚘述

Runa Forsikring er sat i verden for at passe på vores medlemmer og skabe fornuftige lÞsninger til dem. Vi har ikke alle mulige aktionÊrer. I stedet har vi hinanden, og det er en god ide at vÊre medlemsejet, hvis du spÞrger os. Sammen med forsikringsgrupperne LÊrerstandens Brandforsikring og Bauta Forsikring udgÞr Runa Forsikring forsikringsfÊllesskabet LB Forsikring A/S. Vi er Danmarks fjerde stÞrste forsikringsselskab på det private forsikringsmarked, og vi er kendetegnet ved at have meget tilfredse medlemmer. I flere år i trÊk har vi ligget i top i en kundetilfredshedsundersÞgelse foretaget af EPSI. Runa Forsikring blev stiftet i 1989 som en udspringer af LÊrerstandens Brandforsikring og henvender sig til medlemmerne af udvalgte faglige organisationer, Forbrugsforeningen og kunder i Lån & Spar. FÊlles for alle grupper var, at de gerne ville have de samme gode fordelagtige forsikringer som lÊrerne. Vi forsikrer både studerende, nyuddannede og dig, der blev fÊrdig for mange år siden. Lad os hjÊlpe dig, hvis du er i tvivl om, hvordan du kommer i fornuftigt selskab hos os. Og vi forsikrer selvfÞlgelig også din familie. Se om du kan blive medlem her https://www.runa.dk/bliv-medlem. Når det går godt, får loyale medlemmer penge tilbage fra Runa Forsikring. Som medlemsejet forsikringsfÊllesskab arbejder pengene for medlemmerne selv, og derfor er det også loyale medlemmer, der skal mÊrke, når det går godt. Det, synes vi, er fornuftigt. Du kan finde mere information om Runa Forsikring på https://www.runa.dk/om.

Et forsikringsselskab med mening

すべおのレビュヌ

(2,180)

過去12か月のレビュヌ数: 132ä»¶

レビュヌを曞く

Super god forsikring også til hund.

Jeg har haft en super oplevelse med min forsikring til min hund hos Runa.

Jeg sendte blot regningen og beskrivelsen ind til dem, pengene for behandlingen blev overfÞrt til min konto, selvrisikoen var fratrukket belÞbet, så jeg skulle blot betale min selvrisiko til Runa og regningen til dyrlÊgen.

Super nemt og effektivt.
God betjening og vejledning over telefonen.
Klart anbefalelsesvÊrdig forsikring!
- hvis du har hund vil jeg blot fortÊlle dig de er dem på markedet med den bedste dÊkning til den laveste pris.

2025幎10月31日

Hej Cassandra

Tusind tak for din anmeldelse af Runa Forsikring, og tak fordi du har valgt os som dit forsikringsselskab. Vi håber, at du har lyst til at vÊre en del af vores fÊllesskab i mange år endnu.

Annasofie, Marketingafdelingen

Jeg har forsÞgt at ringe til Runa

Jeg har forsÞgt at ringe til Runa vedrÞrende mine forsikringer af flere omgange.
Slusen ind til en behandler er en ting, men ventetiden derefter er lang og helt op til 45 min. Det er for ringe.
Desuden havde vi en skade, her var responsen hurtig men derefter kunne vi konstatere at de ikke lÊste hvad vi skrev på sagen men bare gentagne sendte standard skrivelser.

2025幎11月19日

Hej Helene

Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Det er naturligvis Êrgerligt at hÞre, at det har vÊret svÊrt at komme igennem på telefonen, og at ventetiden har vÊret så lang.
Det er heller ikke den oplevelse, vi Þnsker omkring skadesbehandlingen, og vi beklager, hvis vores kommunikation har virket som standardsvar frem for en konkret håndtering af jeres sag.

Som medlemsejet selskab er vi her for vores medlemmer, og det betyder meget for os, at du fÞler dig ordentligt hjulpet hele vejen. Vi vil meget gerne se nÊrmere på både dine forsikringer og den konkrete skade, så vi kan sikre, at du får den rette hjÊlp.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på trustpilot@lb.dk, så vi kan fÞlge op og få rettet op på det.

Tobias, Servicecenter

Gode priser, god information

Da jeg fÞrst henvendte mig til Runa Forsikring, vidste jeg intet om virksomheden - men man kan godt mÊrke, at her er der kundeservice og ikke mindst god varme at hente!

Oplevelsen er forbundet med et lille uheld jeg havde i min bil på motorvejen, og da jeg anmeldte skaden, gik der utrolig kort tid fÞr jeg modtog et opkald og et forsÞg på lÞsning af min henvendelse. Vi gennemgik skaden, jeg betalte min risiko på 3.000 kr, og eftersom at reperationerne lÞb op i nÊsten 30.000 kr, er jeg uendeligt glad for at jeg valgte Runa - for det har ingen konsekvenser haft for min forsikring. Professionel håndtering, og forståelse hele vejen rundt.

For nyligt - for få måneder siden - fik jeg besked om mulige prisÊndringer, og heri var det forklaret kort og prÊcist, hvorfor disse finder sted. Ofte med prisstigninger, synes jeg man får nogle sÞforklaringer man hurtigt kan finde ud af ikke holder i byretten - det var på ingen måde tilfÊldet her.

Jeg kan klart anbefale at vÊlge Runa, hvis man har muligheden for det.

2025幎2月27日

Hej Morten

Tusind tak for de fem stjerner og din fine anmeldelse her på Trustpilot.

Som et medlemsejet forsikringsselskab er det vigtigt for os at give vores medlemmer den bedste service, og vi bestrÊber os altid på at hjÊlpe alle vores medlemmer hurtigt videre efter skaden er sket. Så det glÊder mig at lÊse, at det også er din oplevelse.

Vi vÊrdsÊtter, at du har valgt os som dit forsikringsselskab, og vi håber, at du har lyst til at vÊre en del af vores fÊllesskab i mange år endnu.

Annasofie, Marketingafdelingen

Synes ikke det var helt optimalt

Synes ikke, at der var meget hjÊlp at hente i forhold til rejseforsikringen. Mit fly var nogle timer forsinket, da vi måtte nÞdlande i KÞbenhavn grundet en svensker, som forsÞgte at åbne nÞdudgangene for at springe ud. Det gjorde at jeg kom for sent til min lejebil kl 01.00 om natten, som var sidste chance for at afhente. Jeg kunne vÊre blevet i lufthavnen til nÊsten morgen kl 9 for at vente, men jeg tog en taxi frem og tilbage til hotellet, og så hentede jeg bilen nÊste dag. Synes det var meget rimeligt i lyset af taxiens pris på 80 euro

2025幎11月14日

Hej Bjarke

Tak for din anmeldelse af Runa Forsikring.

Jeg kan forstå på din anmeldelse, at vi ikke har kunne leve op til dine forventninger. Det er vi naturligvis kede af at hÞre.

Rejseforsikringen dÊkker på visse betingelser rimelige og nÞdvendige ekstraudgifter hvis dit fly er forsinket i mere end 5 timer.

Jeg kender ikke den konkrete sag, og kan derfor ikke kommentere på hvad der har gjort, at vi ikke kunne hjÊlpe dig.

Hvis du har spÞrgsmål, er du velkommen til at sende en mail til trustpilot@lb.dk med dit spÞrgsmål og skadenummer.

Linda, skadeafdelingen

Hej Linas

Hurtigt effektivt uden opslidende

Hurtigt effektivt uden opslidende diskussion.
SÊtter pris på tilliden.

2025幎11月12日

Hej Charlotte

Ikke tilfreds!

Jeg har nu 2 gange forsÞgt at bruge min indboforsikring og fået afslag på trods af plusordning. Jeg er på ingen måde tilfreds med servicen eller dÊkningen!

2025幎9月19日

Hej Ninna

Tak for din anmeldelse og for dit medlemskab af Runa Forsikring.

Det er rigtig Êrgerligt at lÊse, at du flere gange har oplevet, at vi ikke har kunnet hjÊlpe med dÊkning af dine skader. Jeg forstår godt, at det kan vÊre skuffende, når man står i en situation, hvor forsikringen ikke kan udbetale erstatning.

LB Forsikring er et medlemsejet selskab, og vi behandler alle medlemmer ens. Vores afgÞrelser trÊffes altid på baggrund af de gÊldende forsikringsvilkår. Jeg er ked af at lÊse, at hverken dÊkningen eller servicen har levet op til dine forventninger.

Jeg kender ikke dit konkrete medlemsforhold eller de afviste skader, men hvis du Þnsker en gennemgang af sagerne, eller blot vil drÞfte din oplevelse med os, er du meget velkommen til at sende en mail til trustpilot@lb.dk. Så sÞrger jeg for, at du bliver kontaktet hurtigst muligt.

Stephanie, Skadeafdelingen

Dejligt nemt og lige til.

Dejligt nemt og lige til.

2025幎11月4日

Hej Ernesto

Optjent bonus inddrages

Jeg synes det er noget mÊrkeligt noget at man reklamerer med at man optjener en bonus hos Runa der kommer til udbetaling i december måned. Bonussen fremgår ligeledes på den personlige loginside, men hvis man flytter sine forsikringer 1/11 er pengene lige pludselig selskabets? Hvorfor får man ikke udbetalt bonus svarende til de måneder man har haft forsikringer dvs.10/12 på et år, hvis man skifter selskab pr. 1/11, og halv bonus, hvis man skifter 1/7. Ellers bÞr man i det mindste lade vÊre med at reklamere på siden, med at du snart får din bonus på så og så mange kroner.

2025幎10月30日

Hej Thomas

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Det er korrekt, at vi i år udbetaler Loyalitetsrabat til medlemmer, der har haft en indboforsikring hos os i mindst 3 år. Den samlede rabat skal dog vÊre minimum 75 kr. for at blive udbetalt.

Da indboforsikringen er adgangsgivende for Loyalitetsrabatten, skal den vÊre aktiv pÃ¥ det tidspunkt, hvor rabatten udbetales – ellers bortfalder retten til rabatten.

Hvis du derimod opsiger en af dine Þvrige forsikringer i lÞbet af året, vil du stadig få rabat for den del af den årlige prÊmie, du har betalt.

Jeg er ked af, hvis dette ikke lever op til dine forventninger.

Simone, Servicecenter

Faldt pÃ¥ cyklen og fik Þdelagt et par

Faldt på cyklen og fik Þdelagt et par bukser. Runa dÊkkede hurtigt og på rimelige vilkår.

2025幎10月29日

Hej Inge

Annasofie, Marketingafdelingen

Runa Forsikring har altid vÊret et godt

Runa Forsikring har altid vÊret et godt forsikringsselskab og aldrig haft bÞvl med jer. Men på det sidste er der kommet markante prisstigninger som har gjort at jeg har sÞgt andre steder hen.

2025幎10月28日

Hej Alush

Tak for din anmeldelse og for de pÊne ord – det er vi virkelig glade for at hÞre.
Vi forstår godt, at prisstigninger kan vÊre frustrerende, og vi er Êrgerlige over, hvis det har fået dig til at se dig om efter andre muligheder.

Vi justerer lÞbende vores priser for at afspejle udviklingen i skader, inflation og omkostninger. Vi vil dog meget gerne gennemgå dine forsikringer sammen med dig for at se, om de fortsat lever op til dine behov.

Hvis du har lyst, kigger jeg gerne på dine forsikringer sammen med dig – du skal blot skrive til trustpilot@lb.dk

Såfremt du ikke Þnsker dette, vil vi blot sige tak for dit medlemskab og håber, du har fundet et selskab, der passer bedre til dine behov.

Tobias, Servicecenteret

Tyggeskade forsikring

Jeg har en tyggeskadeforsikring, men da jeg skulle bruge den dÊkkede de ikke. Jeg bed i et stykke brÞd og tyggede så i en kerne. Jeg har haft en lidt lÞs tand i mange år og min tandlÊge sagde den kunne holde min tid ud, men dette bid i kernen gjorde den mere lÞs og jeg måtte have den trukket ud og få lavet en implantat. Da jeg kom til tandlÊge var tanden ved siden af også beskadet og der skulle en krone på. Jeg anmeldte det og Rune forsikring skrev 2 mdr. efter anmeldelsen, at de ikke dÊkkede pga den lidt lÞse tand og den anden fordi der på et tidligere tidspunkt havde vist sig en lille form for begyndende paradentose som tandlÊgen havde styr på og det havde jo intet med tyggeskade at gÞre. Måske fortryder jeg vi skiftede forsikring og jeg går i tÊnkeboks.
Behandlingstid pt. 9-10 uger

2025幎6月30日

Hej Gurli,

Tak for din henvendelse på Trustpilot.

Vi er kede af at hÞre om din oplevelse og det er bestemt ikke rart at få afvist en skade, som du forventede, at din forsikring kan dÊkke.

Der er dog forsikringsvilkår, som skal vÊre opfyldt, når en skade anmeldes, og i forhold til tandskader er forudbestående forhold og behandlingsbehov meget afgÞrende, når dÊkningsspÞrgsmålet skal afklares.

Vi vil gerne gennemgå din skadesag og vende tilbage til dig. Ønsker du dette, kan du blot oplyse os dit skadenummer og kontaktoplysninger til trustpilot@lb.dk.

Jette, Ulykkeskadeafdelingen

Hurtigste behandlingstid

Hurtigste behandlingstid jeg har opplevet!
Fik stjålet min cykel med en masse udstyr - anmeldte skade 11 om aftenen, klokken 11 morgenen efter var sagen behandlet og belÞbet for det hele (foruden egenrisiko) tilgÊngelig til udbetaling eller brug i deres webshop. Vildt nok

2025幎10月22日

Hej Markus

Tusind tak for de fem stjerner og din fine anmeldelse her på Trustpilot.

Hvor er det godt at lÊse, at du har modtaget hurtig behandlingstid.

Annasofie, Marketingafdelingen

Magen til latterlig kundeservice skal

Magen til latterlig kundeservice skal man lede lÊnge efter

Jeg blir mÞdt i telefonen af en yderst aggressiv dame, som ingen forståelse for situation har, hvor hun til sidst smÊkker rÞret på.

Thumps up for godt arbejde 😅

Min meget enkle sag kÞrer nu videre på 2nd måned fordi Runa forsikring ikke har magtet at sende beskeden videre til sin kunde, så vi kan få sagen lÞst.

2025幎10月28日

Hej Elias

Tak for din anmeldelse her på trustpilot.

Jeg er virkelig Êrgerlig over at hÞre om din oplevelse, det er bestemt ikke den service, vi Þnsker at give vores medlemmer.
Det lyder som en frustrerende situation, og vi vil meget gerne undersÞge, hvad der er sket, såfremt du Þnsker dette.

Vil du sende en mail til os på Trustpilot@lb.dk med dit medlemsnummer og kontaktoplysninger, så sÞrger vi for, at den bliver taget hånd om med det samme.

Tobias, Servicecenter

Ved ikke hvad der er sket men Runa

Ved ikke hvad der er sket men Runa forsikring er ikke det samme. Enten er det blevet kÞbt op eller så er der blevet lavet besparelser.
Lang svartid og altid forskellige personer som man skal gennemgå sine forsikringer med samt skader.

2025幎10月23日

Hej Mette

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Jeg er ked af at hÞre, at du oplever, at Runa Forsikring ikke lÊngere fÞles som det samme, og at du har haft udfordringer med lang svartid og skiftende kontaktpersoner. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker, at vores medlemmer skal have.

Runa Forsikring har hele tiden vÊret en del af LB Forsikring og er fortsat medlemsejet.

Jeg har ikke adgang til din konkrete sag, men hvis du stadig mangler svar fra os, er du meget velkommen til at sende en mail til trustpilot@lb.dk med dine kontaktoplysninger og en kort beskrivelse af din sag. Så sÞrger jeg for, at en kollega kontakter dig.

Jeg Þnsker dig en god dag.

Mvh. Simone, Servicecenter

God sagsbehandling

2025幎10月15日

Hej Morten

Super Service

Let og nemt står altid bag deres kunder uden komplikation , super service

2025幎10月15日

Hej Dani

Mangelfuld dÊkning

Det er fint at de har billige forsikringer, men deres dÊkning er også derefter.
Og rådgivning får du ingenting af.

2025幎10月8日

Hej Klaus

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Jeg er ked af at lÊse om din oplevelse. Den afspejler bestemt ikke den oplevelse vi Þnsker at give vores medlemmer.

Jeg kender ikke til din konkrete sag, men hvis der er noget du Þnsker at uddybe - eller noget du mangler afklaring på, er du meget velkommen til at sende en mail til trustpilot@lb.dk med dine kontaktoplysninger og en kort beskrivelse af din sag, så sÞrger jeg for at du bliver kontaktet af en kollega i rette afdeling.

Jeg Þnsker dig en god dag.

Mvh. Simone, Servicecenter

God service ifm med skade som krÊvede

God service ifm med skade som krÊvede syning af dybt sår på ferie i Portugal

2025幎9月22日

Hej Kurt